Lue virallinen kuvaus

Yliopisto Paraíba Valley - Univap tunnustettu MEC vuonna 1992, on yhteisön voittoa, opetuksen, tutkimuksen ja laajennus. Historia Univap alkoi 1954, kun perustettiin tiedekunnan Paraíba Valley lain.

Sitten muissa tiedekunnissa on syntynyt tarpeiden vuoksi alueen, lähinnä São José dos Campos, joka oli nopeasti kasvava saapumista monilla aloilla. Nykyään yliopistossa on yli 40 jatko-ohjelmia eri aloilla tiedon, hallinnoi lain koulujen, Health Sciences, Engineering, arkkitehtuurin ja yhdyskuntasuunnittelun, koulutus- ja taiteet ja yhteiskuntatieteet ja viestintä. Koska yliopisto on Täydennyskoulutus ja Graduate suppeassa merkityksessä, kuusi maisteriohjelmien ja kolme tohtoria.

Univap on Campus Urbanova, suurin infrastruktuuri yliopiston: tutkimusinstituutti ja kehitys (IR & D), joka tarjoaa 44 laboratoriota, joissa on erittäin tarkka ja huippuluokan laitteita; Nature Study Center, jossa esitetään kooste Serpentarium, Butterfly Garden ja Taimisto Lääkekasvit ja observatorio tähtitieteen ja avaruusfysiikan. Tällä hetkellä on kolmella kampuksella, 2 São José dos Campos (Urbanova ja Castejón) ja 1 Campos do Jordao (Platanus).

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Bachelor of kemisti valmistui UNIVAP on ammatillinen yleis, joka hoitaa niin tiedonsaannin, jotta voit työskennellä kaikilla teollisuudenaloilla sekä hallita ja tutkia er ... [+]

Bachelor of kemisti valmistui UNIVAP on ammatillinen yleis, joka hoitaa niin tiedonsaannin, jotta voit työskennellä kaikilla teollisuudenaloilla sekä hallita ja tutkia erilaisia ​​muutoksen prosessien nykyisessä markkinatilanteessa työtä.

pätevyys: kemisti-insinööri

tuntia: 3840 tuntia (vähintään 5 vuosi)

Profiilia valmistuneet

Kurssi pyrkii tarjoamaan ulosmenon ammatillisen profiilin, jonka avulla ne voivat imeä, kehittää uusia teknologioita ja toimia kriittisesti ja luovasti tunnistamisessa ja ratkaistaan, ottaen huomioon sen poliittiset näkökohdat taloudellisten, sosiaalisten, ympäristöön ja kulttuuriin, eettisten visio vaatimuksia yhteiskunnan. Lisäksi se pyrkii kehittämään asennon jatkuvaa ammatillista kehitystä.... [-]

Brasilia São José dos Campos
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi