Read the Official Description

VUZF University LYHYESTI

VUZF01VUZF University on yksityinen korkea-asteen oppilaitos, joka sijaitsee Bulgarian pääkaupungissa - Sofiassa. Se on ensimmäinen yksityinen yliopisto, joka on erikoistunut Bulgarian rahoituksen, vakuutuksen, hallinnoinnin ja markkinoinnin alalla. Viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana se keskittyi voimakkaasti koulutusohjelmaansa rahoitukseen, innovaatioihin, yritystoimintaan ja yrittäjyysopintoihin. Yliopisto perustettiin 25.7.2002 pidetyn kansalliskokouksen päätöslauselmalla (julkinen sanomalehti 75 / 02.08.2002) kandidaatin tutkinnon suorittaneiden opiskelijoiden kouluttamiseksi ja suhtautui myönteisesti ensimmäisiin opiskelijoihinsa 2002 / 2003 lukuvuonna, kun se aloitti maisteriohjelmansa lukuvuonna 2007/2008 ja sen tohtorikoulutusohjelmassa lukuvuonna 2016/2017. Kandidaatti- ja pääohjelmien opinto-ohjelmat tarjotaan säännöllisissä, osa-aikaisissa ja etäopetuksessa. Ph.D. ohjelmia tarjotaan säännöllisin, osa-aikatyön muodoissa ja myös yksittäisten valmisteiden muodossa. Viimeksi kuluneiden 15 vuoden ajan VUZF onnistui luomaan itsensä yhdeksi parhaista Bulgarian elinkeinoelämän korkeakouluista. Bulgaria University Ranking Systemin viimeinen painos vuonna 2017 sijoittui VUZF: n joukkoon tällä alalla 26 korkeakoulututkinnon alalla. VUZF on yksi korkeimmista akkreditointiarvioista Bulgariassa ja saanut akkreditoinnin Britannian akkreditointineuvostolta vuonna 2013. VUZF: n tehtävänä on valmistaa korkeakoulututkinnon asiantuntijoita rahoituksesta, liiketoiminnasta ja yrittäjyydestä kehittää teoreettista ja käytännön tietoa nykyaikaisen käytännön mukaisesti . Yliopiston akateemisella politiikalla pyritään sisällyttämään parhaat koulutuskäytännöt Euroopassa. Toisaalta sen päätavoitteena on tarjota opiskelijoille korkeatasoisia tutkimuksia ja urakehitystä ylläpitämällä erittäin hyvää yhteistyötä elinkeinoelämän kanssa. Noin 90 prosenttia korkeakoulututkinnon suorittaneista aloittaa hankitun pääaineen alalla yksityisellä rahoitussektorilla sekä yrityshankkeissa. Hyvin usein VUZF University opiskelijat alkavat omasta liiketoiminnastaan. Auttaakseen heitä yliopisto tarjoaa ilmaisia ​​konsultointipalveluja, jotka liittyvät eri ammattikorkeakoulujen koulutukseen sekä mahdollisuuksia ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Toisaalta VUZF University tarjoaa korkeatasoista koulutusta, joka vastaa Euroopan johtavia yliopistoja. Todisteet ja yksi VUZF: n kehityspolitiikan tärkeimmistä painopistealueista on yhteistyön toteuttaminen ulkomaisten yliopistojen kanssa eri kandidaatti-, päällikkö- ja jatko-ohjelmissa. VUZF University 20 ERASMUS-yliopistoa ympäri Eurooppaa, ja niillä on vankka yhteistyö eurooppalaisten ja maailmanlaajuisten yliopistojen kanssa.

VUZF02

Luennoitsijoilla on merkittävä panos korkeakouluopintojen korkeaan laatuun. Tiedekunnan jäsenet ovat maan merkittävimpiä tutkijoita, joilla on laaja koulutus ja käytännön kokemus. Monet luennoitsijoista ovat myös hyvässä asemassa ammatillisessa yhteiskunnassa yritysten toimitusjohtajina, yrityssektorin johtajina ja valtion viranomaisten päälliköinä (esimerkiksi entisiä ministereitä, rahoitusalan sääntelyviranomaisten puheenjohtajia ja kansallisen parlamentin jäseniä). Löydä lisää VUZF University verkkosivuilla: www.vuzf.bg.

pimgpsh_fullsize_distr01

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

VUZF University

VUZF-yliopiston rahoitusalan koulutusohjelma erotetaan klassisten tieteenalojen tutkimuksesta ja samanaikaisesti soveltamalla nykyaikaisia ​​opetusmenetelmiä ja monitiete ... [+]

Tietoja ohjelmasta

VUZF-yliopiston rahoitusalan koulutusohjelma erotetaan klassisten tieteenalojen tutkimuksesta ja samanaikaisesti soveltamalla nykyaikaisia ​​opetusmenetelmiä ja monitieteellistä lähestymistapaa.

Uusi ilme organisaatioiden rahoitusta varten, mukaan lukien tietopohjainen liiketoimintapsykologia, IT-järjestelmien rooli ja inhimilliset tekijät menestykselliseen taloushallintoon.

Avaintaidot

Valmistuneet:

osaa taloushallinnon periaatteet; hallitsevat tietoa sijoitusten sijoittamisesta ja menestyksekkäästä hallinnoinnista; on toimivalta analysoida taloudellisia tuloksia ja tehdä oikeat johtopäätökset; olla tietoinen rahoitusmarkkinoiden toiminnan periaatteista. oivallus ... [-]
Bulgaria Sofia
October 2019
Full-time
Part-time
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Address
1 Gusla Str., Ovcha Kupel District
1618 Sofia, Sofia City Province, Bulgaria
Verkkosivusto
Puhelin
+359 2 40 15 807; +359 2 40 15