La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Esittely

Lue virallinen kuvaus

132947_ScreenShot2020-03-17at9.16.52PM.png

La Salle Campus Barcelona - URL on yli sata vuotta vanha kansainvälinen yliopistokeskus, joka on omistettu ihmisten kiinteälle muodostumiselle. Olemme perustajajäseniä Ramon Llull Universitystä, joka on ensimmäinen yksityinen voittoa tavoittelematon yliopisto Kataloniassa.

Rakennettu viiden osa-alueen, ICT-tekniikan ja tietotekniikan, informatiikan, arkkitehtuurin ja rakentamisen, johtamisen ja taiteen, suunnittelun ja tekniikan, ympärille, työskentelemme tavoitteena kouluttaa arvokkaita ammattilaisia, jotka kykenevät osallistumaan positiivisesti oikeudenmukaisemman ja kestävää.

Meidän kampuksemme on kiinteä tila, jonka määrittelee sen koulutus- ja tutkimusydin, johon kuuluu myös La Salle Technova Barcelona, ​​yrityshautomopuisto, joka helpottaa akateemisen ja yritysmaailman välistä suhdetta, ja sarja yliopistoelämää edistäviä tiloja, kuten asuinhalli, urheilutilat, laboratoriot ja tilat opiskelijoiden itsensä edistämien erilaisten toimintojen kehittämiseen.

Tässä ympäristössä tuomme koko koulutusyhteisön yhteen. Olemme kansainvälinen yliopistokampus, takuu ja viite, joka on tunnustettu kouluttavien ihmisten kouluttamiseen. Olemme ylpeitä kansainvälisestä alumniverkostomme joukosta, joka tunnustetaan aina ammattimaisesta erinomaisuudesta ja vahvasta sosiaalisesta kutsumuksestaan.

Toivon, että selaamalla tällä sivustolla voit löytää kaiken etsimäsi. Kampushuoneemme ovet ovat aina auki.

Tervetuloa La Salle Campus Barcelonaan - URL.

Josep M. Santos

Pääjohtaja

Tutustu meihin

La Salle on instituutti, jolla on yli 300 vuoden historia ja laaja kansainvälinen läsnäolo. Olemme olleet edelläkävijöitä tarjoamassa tutkimuksia, jotka on aina mukautettu markkinoiden ja yhteiskunnan tarpeisiin. Olemme sitoutuneet laadukkaaseen koulutukseen ja tulevaisuuden nuorten arvoihin, koska ihmiset ovat kaiken yläpuolella.

132945_masters_i_postgraus_600_per_600.jpg

Missio ja arvot

Olemme kansainvälinen, kulttuurienvälinen ja uskontojen välinen, takuu- ja vertailuyliopistokampus, joka on tunnustettu kouluttavien ihmisten kouluttamiseen. Tarjoamme opiskelijoillemme syvän tutkintakyvyn ja tarvittavat perustamme käsitellä erilaisia ja nykyaikaisimpia tekniikoita.

Ammattilaisia yrityksille ja yhteiskunnalle

Tärkeintä on ihmiset. Yhdistämme etiikan, arvot ja teknisen koulutuksen vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

La Salle Campus Barcelonan missio on tarjota korkealaatuista ja korkeatasoista koulutusta maailmanlaajuisesti. Tarkoituksenamme on antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot, taidot ja kokemukset ollakseen erittäin tehokkaita ammatillisen uransa kehittämisessä.

La Salle Campus Barcelonassa koulutamme ammattilaisia, joilla on korkea eettinen sitoutuminen ja tarvittavat arvot ollakseen innovatiivisia, osaamme sopeutua muutoksiin ja johtaa yhteiskunnan muutoksia jatkuvassa kehityksessä. Kaikki opetus-, tutkimus- ja tiedonsiirron toimintamme liittyvät kiinteän ja kattavan elämäprojektin kehittämiseen.

Yliopistokeskuksemme päätavoitteet ovat:

  • Siirrä tietoa opiskelijoille, jotka liittyvät koulutusohjelmiin.
  • Siirtää inhimillistä pääomaa yhteiskuntaan sisällyttämällä tutkinnon suorittaneet organisaatioihin.
  • Siirrä uusimmat teknologian edistykset arvon luomiseksi siellä, missä ne ovat hyödyllisiä ja tarpeellisia.
  • Siirtoyritykset, jotka on perustettu teknologia- ja yritysinnovaatiopuistoon edistämään liiketoimintarakenteen kehitystä.

La Salle numeroina

Opiskeli yli 4000 opiskelijaa. 25% kansainvälisen alkuperän opiskelijoista. 75 100 m2 infrastruktuuria opetuskäyttöön, palveluihin ja ulkoalueisiin.

  • 77 maata
  • +1 000 koulua
  • 60 yliopistokeskusta
  • +85 000 opettajaa
  • +1 000 000 opiskelijaa

Sijainnit

Barcelona

La Salle Campus Barcelona

Osoite
Llucanes,41
08022 Barcelona, Katalonia, Espanja
Puhelin
+34 93 29 02 416

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin