Lue virallinen kuvaus

Vuonna 2009 Baskimaan Culinary Center Foundation luotiin ansiosta Mondragon Unibertsitatea, Baskimaan kokit ja julkisille laitoksille. Baskimaan Culinary Center on tarkoitus taata jatkuvuus ruokia keskus innovaatiota tulevaisuudessa, mikä tarkoittaa myös sukupolven korkean tason osaamista ja koulutusta pätevien ammattilaisten edistää tutkimusta ja tietämyksen siirtämistä haute cuisine ammattilaisten ja yritysten alat ja tuntemuksen suoraan ja välillisesti gastronomiaa, ja saavuttaa kansainvälistä projektio. Lisätä teknologian siirtoa ja innovaatioita alan yrityksiä on toinen keskustan suurista tavoitteista, samoin kuin uusien yritysten aloitteita ja hankkeita. Keskuksen linjat tutkimuksen ja innovoinnin Ruoka ja gastronomia kehitetään ympärille seuraavat: Ruoka koulutus ja tottumukset. Ruoka sosiaalista vastuuta. Ruokatrendit. Innovaatiot liikkeenjohdon alalla. Kehittäminen liittyy teknologian. Ruoan valmistus, esittely ja säilyttämistä. Baskimaan Culinary Center Foundation koostuu: Hallitus edustaa :: O Toimielimet O Johtavat kokit O Kansalliset ja kansainväliset yritys Kansainvälinen neuvottelukunta Mondragon Unibertsitatea &nbsp

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Basque Culinary Center

Esittelemme koulutus-, tutkimus- ja innovaatioprojektia, jonka tavoitteena on kehittää gastronomia-, ravitsemus- ja elintarviketeollisuus selkeästi kansainvälisiin tavoit ... [+]

Ensimmäinen virallinen korkeakoulututkinto Gastronomiaan.

Ammattimaisten mahdollisuuksien maailma.

Koulutus, joka täyttää alan kansalliset ja kansainväliset tarpeet.

Esittelemme koulutus-, tutkimus- ja innovaatioprojektia, jonka tavoitteena on kehittää gastronomia-, ravitsemus- ja elintarviketeollisuus selkeästi kansainvälisiin tavoitteisiin.

Basque Culinary Center on Espanjassa ensimmäinen projekti, joka tuo ammattimaisia ​​gastronomisia, ruoanvalmistus- ja ravitsemistoimintoja yliopiston luokkahuoneisiin.

Tämä perustuu johtavan sukupolven kokkeja eturintamassa maailman ruokaa.

Hankkeessa on Gastronomitekniikan tiedekunta, osa Mondragon Unibertsitatea, joka tarjoaa erittäin pätevää koulutusta sekä Food and Gastronomy Research and Innovation Center.... [-]

Espanja San Sebastián
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi