C3S Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Castelldefelsin yhteiskuntatieteiden koulu (C3S) on vuonna 2014 perustettu yksityinen yrityskoulu, joka on rekisteröity Espanjan opetusministeriön alaisuuteen. Keskus on akkreditoitu tarjoamaan akateemisia kursseja, mukaan lukien tutkintotodistukset ja kieliohjelmat, jotka on kehitetty yhteistyössä huippuyliopistojen kanssa.

Jos etsit parasta kauppakorkeakoulua Barcelonassa Espanjassa, se on C3S . Tarjoamme erilaisia MBA-ohjelmia Espanjassa. Voit ilmoittautua mihinkään MBA-ohjelmiimme tarpeitasi kohden.

C3S on Barcelonan kansainvälinen kauppakorkeakoulu, ja tarjoamme erilaisia ohjelmia kuin MBA, kuten tutkintotodistukset, yritysohjelmat ja kielikurssit. MBA Barcelonan hankkiminen koulustamme voi parantaa ansioluettelosi ja auttaa myös parantamaan näkymiäsi. Tulet olemaan onnellinen siitä, että olet suorittanut MBA-tutkinnon yliopistostasi, koska aiot kehittää uusia taitoja sen lisäksi, että saat tutkinnon, jota rakastat.

Pyrimme tarjoamaan akateemista huippuosaamista opiskelijoillemme ympäri maailmaa hakemaan innovatiivisia korkeakoulututkintoja kampuksellamme Barcelonan sydämessä. Tarjoamme lukuisia etuja ja mahdollisuuksia kasvulle ja kehitykselle dynaamisessa kansainvälisessä ympäristössä, jossa opiskelijat voivat juhlia kulttuurien välistä monimuotoisuutta ja innovatiivisia opetustyyliä.125788_C3S02.jpg

C3S on pehmeä, työllistettävyystaitojen koulutuskeskus ja on oikea paikka suorittaa tutkintotodistus tai oppia kieli, koska meillä on maailmanluokan tiedekuntia. Opiskelijoilla on pääsy C3S-verkkoresursseihin, jotka auttavat parantamaan tietojaan ja taitojaan.

Ansaitse, kun opit. Sinusta tulee työvalmiita, kun opiskelet yliopistossamme. Autamme myös opiskelijoitamme palkallisissa harjoittelupaikoissa. 50 harjoittelukumppania työskentelee kanssamme tämän mahdollistamiseksi. UK-tutkinto. Ilmainen arviointi!

Teollisuusvierailujen ja opintomatkojen avulla opiskelijat ymmärtävät älykkäästi käsitteet, jotka opitaan luokassa ja kirjoista.125789_C3S01.jpg

Miksi C3S

1. Akateemikot

Tärkeimpiä C3S: n opetus- ja oppimismenetelmiä ovat luokkahuoneluennot, seminaarit ja oppaat, käytännön oppiminen, retket, projektit ja tutkimuksen kautta oppiminen.
Tiedekunnan jäsenet eivät ole vain innovatiivisia ajattelijoita ja kokeneita kouluttajia, mutta he ovat myös asiantuntija-alansa muuttajia. Toimintaamme johtaa erittäin pätevä ja omistautunut akateeminen ja hallintohenkilöstö.

2. Opiskelijoiden tuki

C3S tarjoaa opiskelijoille ja mahdollisille opiskelijoille opastusta, resursseja ja tukea monien majoitus-, maahanmuutto- ja akateemisten asioiden hoitamiseen.
Opiskelija-apupalvelumme on aktiivinen joukkue, joka opastaa sinut läpi urasi kaikki vaiheet.

3. Globaali kokemus

C3S on huippuluokan yrityskoulu, jolla on globaali näkökulma. Opiskelijamme oppivat akateemisista tarjonnoistamme pitäen samalla hauskaa kulttuuripohjaisessa toimintaamme.
Tämä täydellinen sekoitus inspiroi oivaltavaa itsetuntoa, lisää kriittistä ajattelua ja rohkaisee sosiaalista osallistumista. Täällä C3S: ssä valmistelemme opiskelijoitamme merkittäviksi toimijoiksi maailmanlaajuisesti.

4. Kansainvälinen akkreditointi

Ymmärrämme, kuinka tärkeätä ei ole vain kansainvälinen akkreditointi, vaan myös kumppanuuksien luominen muiden samanhenkisten organisaatioiden kanssa ympäri maailmaa.
Nämä suhteet antavat meille mahdollisuuden tarjota lisää monimuotoisuutta tarjouksissamme ja ymmärrystä siitä, mitä "todellinen maailma" tarkoittaa kaikissa maailman maissa.

Missiomme on tehdä C3S Business School osallistava, monipuolinen, innovatiivinen ja kilpailukykyinen kauppakorkeakoulu.

Tule mukaan C3S Business School !

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Carrer de Londres, 6, porta 9
08029 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin