CETA Escola Universitària de Turisme - Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

veteraani Centro_de_estudios

School of Tourism CETA on kansainvälisesti tunnettu keskus ja edelläkävijä alalla matkailun koulutusta yli 40 vuoden kokemus. Kokemusta yli vuoden työn koulutusta ja tutkimusta matkailun Sen ansiosta pystymme tarjoamaan vastauksia ja ratkaisuja tarpeisiin matkailuyritysten kiihtyvillä, avoimessa kilpailuympäristössä.

CETA Se tarjoaa sekä luojana korkean tason matkailualan koulutuksenYksilöllinen, erikoistunut ja monipuolinen, käyttämällä nykyaikaisia ​​opetusmenetelmiä keskittyy henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä meidän opiskelijoiden, edistää taitoja ja viestintätaitoja, suhde ja tiimityötä ja luovuutta, mielikuvitusta ja aloitteellisuutta.

Teemme tiivistä yhteistyötä yli 500 matkailualan yrityksiä ympäri maailmaaJoista se on tehnyt sopimuksia koulumme tarjota työtä pácticas eri alueilla matkailualan tärkeän Työpaikkoja meidän opiskelijoiden ja alumnien.

Tarpeisiin dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvä teollisuus, CETA kannustaa opiskelijoiden ja alumnien jatkuvaa koulutusta jolla on tarjota päälliköiden ja jatko-opintoja ja tunnettu matkailualalla, sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

CETA Virta selvästi tutkimukseen, kielikoulutusta ja verkkoon liittyvää Unescon koulujen keskustastaKunnioittaminen kulttuuri- ja luonnonperintöä. Nämä tekijät tekevät School of Tourism CETA edelläkävijä matkailun tutkimus ja keskialue erinomainen projektio kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Miksi CETA?

annamme 15 syytä valita CETA yliopistona keskus minne viedä autoa:

 1. Plan joustava, yksilöllinen ja päivitetään tutkimuksia viestintää tehostavia, tiimityö, luovuus ja mielikuvitus opiskelijoille.
 2. Käytäntö opetetaan eri osaamisalueilla on todellinen vaikutus yhteiskuntaan.
 3. CETA on osa verkostoa koulujen liittyy UNESCOn luotu 1953 edistääkseen kansainvälistä yhteistyötä ja rauhaa.
 4. CETA on mukana tutkimusprojekteissa liittyvät matkailuun ja muiden tieteenalojen kuten rakennussuojelu, sosiologia, ympäristö, talous, markkinointi ja viestintä.
 5. Priorisointi pienryhmissä opetusohjelmia vahvistamiseen ja uusien teknologioiden.
 6. Me vakiinnuttaa kieltenopiskelua kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin.
 7. Lukuisat vaihto-ohjelmia, joiden avulla meidän opiskelijoiden ja suorittaa osan opinnoistaan ulkomailla.
 8. Job ja Työharjoittelu korkea sijoitus korko ja keskittyi kaikilla aloilla ja osa - matkailu- ja vapaa-aika.
 9. Sitoutuen kansainvälistymiseen ja monikulttuurisuuteen: rinnakkain meidän keskustassa opiskelijat eri kansallisuuksia ja taustoja .
 10. Koulutusjärjestelmämme hankkeita ovat arvoja, jotka liittyvät puolustukseen ja suojelu luonnon- ja kulttuuriperinnön, arvoja, joita me harkita keskeinen näkökohta matkailualan työntekijöiden koulutuksessa.
 11. Ohjaus- ja täysin räätälöityjä.
 12. Meidän sitoutuminen koulutukseen että opiskelijat saavat käsi huippuammattilaiset kautta viikoittain konferenssien.
 13. Sitoumuksemme että opiskelijat ovat jatkuvasti yhteydessä matkailun ansiosta "CETA lähdöt".
 14. CETA on mukana erilaisissa kansainvälisissä projekteissa jäsenenä kauppakamarin Barcelona.
 15. Olemme luvanneet tehdä opiskelijoillemme henkilökohtaisen opintosuunnitelman ammatillista kehitystä parantaa taitojaan ja tukija matkailun kokonaisuus Barcelona, Latinalaisen Amerikan komissio, Institute of ulkomaankauppa- ja Operations Center of Commerce Katalonian korkeakouluissa opiskelevat alueet matkailun ja vapaa-ajan.

Täällä ja CETA

MIKÄ ON AQU?

L'Agencia de Qualität Järjestelmän Universitari de Catalunya AQU Catalunya, on tärkein väline edistäminen ja laadun arviointia Katalonian yliopistolaitoksen. AQU Katalonia pyrkii arviointi, hyväksymistä tai sertifiointia laadun alalla yliopistojen ja korkeakoulujen Katalonian (tutkimus, opetus ja palvelukeskus).

AQU Catalunya on perustaja ja pysyvän European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) jäsen, ja se on ollut yksi alkuun kolme virastoa Euroopan Quaility Assurance Register korkeakoulu- (EQAR). Hän on jäsenenä kansainvälisen verkon laadunvarmistuselinten in Higher Education (INQAAHE) Espanjan verkoston University Quality virastojen (REACU) ja Euroopan Consortium for Acreditarion (ECA). Se oli ensimmäinen eurooppalainen laadun viraston sertifioitu ISO.

AQU Katalonia on peräisin konsortion viraston laatu yliopistolaitoksen Kataloniassa, jotka sisältyvät 29. lokakuuta 1996 oli ensimmäinen laatua virasto, joka luotiin Espanjassa. Kun hyväksyntä Llei d'Universitäts de Catalunya 2003, konsortio tuli nykyisen viraston.

Allekirjoittamisen välistä yhteistyösopimusta CETA, UDG ja AQU allekirjoitettiin vuonna 2013. Ohjelma arviointiprosessin AQU vuonna CETA pidettiin 2009.

Uusimpien tietojen AQU edistämistä CETA 2007 ja hänen nykyinen työsuhde, saadaan seuraava mielenkiintoisia jotka heijastavat CETA hyvä filosofia ja laadusta opetuksen:

infografia_AQU-01

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Carrer de Sabino Arana, 42-44
08028 Barcelona, Katalonia, Espanja