Lue virallinen kuvaus

CEU Community - UCH

Yliopistoyhteisö yhteiskunnan palveluksessa

Tehtävämme

Olemme katolinen yliopisto, joka on edelläkävijä innovatiivisten koulutusprojektien kehittämisessä. Olemme suuntautuneet auttamaan ihmisiä, jotka oppivat meitä ymmärtämään kurssinsa, jota he opiskelevat ja kehittävät ammattitoimintaansa rehellisesti ja vastuullisesti. Referenssimme ovat kristillisen humanismin arvot, jotka muodostavat ajatuksemme ja toimintaedellytemme yhteiskunnan parantamiseksi.

Olemme sitoutuneet maailmanlaajuiseen yhteiskuntaan, johon haluamme osallistua:

  • Täysin koulutetut ihmiset, jotka ovat valmiita kehittämään julkista elämää ja edistämään ympäristönsä parantamista.
  • Merkittävä tutkimus ja tiedon siirto ja innovointi.
  • Yritystoimintaan ja sosiaalisiin hankkeisiin sovellettava yrittäjäaloite.

Visio

Tavoitteenamme on lujittaa itsemme maailmanlaajuiseksi yliopistoksi, joka on innovatiivinen hengessä ja yrittäjyydessään toiminnassaan, joka välittää nämä asenteet yliopistoyhteisöön ja siirtää ne yhteiskuntaan. Yliopisto keskittyi arvokkaiden ihmisten muodostumiseen kaikilta aisteilta - henkisestä, ammatillisesta ja inhimillisestä - sekä parantamaan ja parantamaan sitä.

Yliopisto, joka on päättänyt tuottaa itseään ja tutkinnon suorittaneidensa kautta vaikutuksia yhteiskuntaan, joka osaltaan parantaa sitä ja tulee kansainväliseksi referenssiksi korkeakoulutuksen alalla.

Sitoutuminen ja vastuu

Pohdimme toimemme seurauksia ja kunnioittavat sääntöjä, jotka ohjaavat meitä ja sitoumuksemme.

CEU-UCH: n yliopiston julkisasiamies

Luku takaa professoreiden, opiskelijoiden sekä hallinto- ja palveluhenkilöstön oikeuksien ja vapauksien kunnioittamisen ottaen huomioon eri yliopistojen elinten ja palvelujen toimet.

Niiden toimilla pyritään aina parantamaan korkeakoulujen laatua kaikilla aloilla, eikä niillä ole mitään toimivaltaa riippumattomuuden ja itsenäisyyden periaatteiden mukaisesti.

Arvokkuus ja koskemattomuus

Ymmärrämme jokaisen ihmisen luontaisen arvon rationaalisena ja vapaana olemuksena.

Olemme sitoutuneet miesten ja naisten tasa-arvoon. Olemme organisaatiota ja tiedon ja arvojen lähettimiä.

Tasa-arvoyksikkö

Yhteiskuntien kehitys kohti oikeudenmukaisempaa todellisuutta on välttämätöntä, että se kulkee sisällyttämällä kaikki siihen kuuluvat miehet ja naiset tasa-arvoisissa olosuhteissa. Yliopistojen, kuten tiedonsiirtokeskusten, on myös sitouduttava noudattamaan näitä sitoumuksia käyttämällä niille tarjolla olevia mekanismeja, kuten tasa-arvoyksiköitä, ja saavuttamaan näin sille asetetut tavoitteet.

  • Se tiedottaa ja neuvoo yliopiston hallintoelimiä tasa-arvopolitiikasta.
  • Valmistaa, toteuttaa ja arvioi Yliopiston tasa-arvosuunnitelmia, joissa määritellään tavoitteet ja strategiat, joita on saavutettava yhtäläisen kohtelun ja mahdollisuuksien edistämisessä yliopistossa.
  • Se kertoo yliopiston säännöistä ja menettelyistä, jotka vaikuttavat sukupuolten tasa-arvoon ja mahdollisuuksiin.
  • Se tukee tutkimusten toteutumista tasa-arvon edistämiseksi.
  • Edistää yliopiston henkilökunnan ja opiskelijoiden tasa-arvon periaatteen tuntemusta.
  • Tiedotetaan tasa-arvon alalla toteutetuista toimista.

Kunnioitus ja empatia: Erityistä huomiota kiinnitämme suhteeseen toisiinsa tunnistamalla jokaisen henkilön arvokkuus ja heidän työnsä. Olemme herkkiä muiden olosuhteille ja tarpeille ja välitämme jokaisen, joka pyytää apua tai ohjausta.

Solidaarisuus: Oletamme, että yhteinen hyödyke on enemmän kuin erityisten voimavarojen summa ja tiedämme, että yhteiset pyrkimykset antavat meille mahdollisuuden saavuttaa saavutuksia, joita ei voida saavuttaa yksitellen.

Ammattimainen: Pyrimme vastaamaan niiden ihmisten odotuksiin, joiden kanssa olemme yhteydessä ja yrittävät kehittää tiukasti ammatillista toimintaa, jonka jokainen on uskonut.

Innovaatio: tunnemme innovatiivisen yliopiston monin tavoin. Ehdotamme uusia ideoita ja aloitteita sopeutumaan muutoksiin ja uusia sosiaalisia ja ammatillisia puitteita.

Integraatio: Uskomme eron arvoon ja oletamme, että olemme osa samaa kokonaisuutta, CEU-yhteisöä. Lisäsimme eroja, koska pidämme niitä arvokkaina, rikastuttaaksemme itseämme kulttuurisesti ja henkilökohtaisesti.

sisäänkäynnille

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidad CEU - Cardenal Herrera

ja yli 30 vuotta repäisi tutkimusten alalla viestinnän CEU yliopistossa. Olemme tukena vuosikymmeniä muodostamalla kommunikaattori sitoutunut ammattiaan. ... [+]

audiovisuaalinen viestintä

Virallinen nimi: Tutkinto audiovisuaalisen viestinnän

KESTO / op: 4 vuotta / 240 op

ISTUIMET / CAMPUS: 75 / Moncada - Alfara

Place: Espanja

OSAAMISTAVOITTEET

yleisten taitojen

OC1- Mukautettavuus teknisen, liiketoiminta- tai työvoiman organisaatiomuutoksia. Kapasiteetin OC2- tiimityö ja viestintä ideoiden luomalla suotuisan ympäristön ja kyky integroitua yhteiseen projektin tulosten saamiseksi. Edellytykset OC3- ilmeikäs ja temaattisen riskejä yhteydessä saatavuus ja ehdot audiovisuaalisen tuotannon soveltaen ratkaisuja ja henkilökohtaisia ​​näkemyksiä hankkeiden kehittämiseen. OC4- kyky lyödä valitessaan epävarmuuden vallitessa, olettaen vastuut. OC5- järjestelmällinen käytäntö kriittisen itsearvioinnin tulokset: arvioinnin tärkeydestä oikean ja jatkuvasti säätää tehdyt virheet luovissa tai organisaation prosesseihin audiovisuaalisten tuotantojen. OC6- Kyky järjestää tehtäviä, suorittaa ne hallitusti looginen etusijalla päätöksiä eri prosesseissa audiovisuaalisen tuotannon. OC7- yhteisvastuun kunnioittaminen eri ihmisten ja kansojen planeetan, sekä tietoa suuri kulttuurinen virrat suhteessa yksilön ja kollektiivisen arvoihin ja ihmisoikeuksien. ... [-]
Espanja Valencia
Request Info
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Generale kilpailu: hankkia kokonaisvaltainen ihmisnäkemykseen sen läsnäoleva ja tuonpuoleinen ulottuvuus. Tämän saavuttaminen kilpailu merkitsee asenne etsivät totuutta e ... [+]

VIRALLINEN PÄTEVYYS: tutkinto Journalism

Kesto / op: 4 vuotta / 240 opintopistettä

Istuimet / Campus: 75 / Moncada - Alfara

Place: espanja

OSAAMISTAVOITTEET

yleisten taitojen

CG1.- hankkia kokonaisvaltainen ihmisnäkemykseen sen läsnäoleva ja tuonpuoleinen ulottuvuus. Tämän saavuttaminen kilpailu merkitsee asenne etsivät totuutta eri tilauksia tiedon ihmisluonnosta ja yhteisiä ihmisarvon kaikille miehille ja naisille, erityistä huomiota eettisiä ja moraalisia seurauksia.CG2. Tiukka lähestymistapa yhteiskuntaan ja nykyisen kulttuurin. Tämän saavuttaminen Kilpailuun osallistui hankkimalla kriteerit ymmärtämään ja arvostamaan yhteiskunta ja nykyinen kulttuurin, joka perustuu tiukkaan harkintaan tämän todellisuuden ja sen historialliset juuret, ja huomiota katolisen sosiaalisen opetuksen, jolloin sitten osallistua vastuullisesti sosiaaliseen elämään, jotta rauha ja yhteistä hyvää.CG3.- ilmaista itseään oikein espanjaksi. Tämän saavuttaminen kilpailu tarkoittaa, että opiskelija / tietää ilmaista oikein ja ymmärrettävästi espanjaksi, sekä kirjallisesti että suullisesti. Lisäksi alumni / AE voi halutessaan opiskella espanjaa Valencian tai.CG4.- toimivat sujuvasti ja tehokkaasti Englanti tai toista vierasta kieltä. Kompetenssin saavuttaminen vaatii kykyä kehittää taitoja toimia sujuvasti ja tehokkaasti, sekä kirjallisesti että suullisesti, Englanti tai toisessa EU taitoja.CG5.- ymmärtäminen ja mutkikasta esityksiä, kriittisesti yhteydessä, jossa ne on esitetty. Kompetenssin saavuttaminen vaatii kykyä määritellä, erottaa ja koskevat sekä perusteet ja tilat, joissa altistuminen mitään väitettä on rakennettu, sekä valtion ja perustella sen sisältö synteettiset ja kriittisesti, tieteen yhteydessä , poliittiset, media, organisaation tai meri tyyppiä, jossa ne esitetään.CG6.- tiedon soveltaminen ongelmanratkaisuun. Kompetenssin saavuttaminen vaatii kykyä, mistä hankkimaansa tietoa, ratkaista ongelmia tai tehdä päätöksen itsestään-be he teoreettinen, käytännön, moraalista tai teknisluonteisia; ja esittää perustellun, varovainen, empatiaa ja tehokkuuteen.CG7.- pystyä keräämään ja tulkitsemaan olennaiset tiedot kehittää omia argumentteja. Kompetenssin saavuttaminen vaatii kykyä kehittää hypoteesin ja... [-]
Espanja Valencia
Request Info
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Yleiset taidot: Opiskelija saa eettinen sitoutuminen yhteiskuntaan toiminnassaan.; opiskelijat hankkivat taitoja käyttöä tietotekniikan ja viestinnän; että opiskelijat ha ... [+]

Liiketalous

Virallinen nimi: Degree in Business Administration

KESTO / op: 4 vuotta / 240 op

ISTUIMET / CAMPUS: 65 / Moncada - Alfara; 15 / Elche

Place: Espanja

OSAAMISTAVOITTEET

yleisten taitojen

CG1. Opiskelija saa eettinen sitoutuminen yhteiskunnan harjoittamasta toimintaansa. CG2. Opiskelija saa valmiuksia käytön tietotekniikan ja viestinnän. CG3. Opiskelija hankkia kyky työskennellä itsenäisesti, jotta ne ovat yrittäjiä niiden toimintaan.

Erityistaitoja

Otsikon / ässä Degree of Business Administration, University CEU Cardenal Herrera, olisi pystyttävä osoittamaan asiaan tietoa ja ymmärrystä organisaatioiden, ympäristöä, jossa ne toimivat ja miten niitä hallitaan ja ohjataan. On tärkeää korostaa ymmärrystä ja vastata muutoksiin ja ennustaa tulevia saman.... [-]

Espanja Valencia
Request Info
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Yleiset taidot: johtaminen ja päätöksenteko; luovuuskapasiteetti ja ongelmanratkaisu; organisointikyky ja suunnittelu; analyysi- ja synteesi ... ... [+]

VIRALLINEN PÄTEVYYS: tutkinto Mainonta ja PR

Kesto / op: 4 vuotta / 240 opintopistettä

Istuimet / Campus: 75 / Moncada - Alfara

Place: espanja

OSAAMISTAVOITTEET

yleisten taitojen

CG1. Johtaminen ja päätöksenteko.CG2. Luovuuskapasiteetti ja ongelmanratkaisuun.CG3. Organisointikykyä ja suunnitteluun.CG4. Analyysi- ja synteesi.CG5. suullinen ja kirjallinen viestintä.CG6. Kyky hallita tietoa.CG7. Atk-taidot liittyvät koulutusaloittain.CG8. eettinen sitoutuminen.CG9. Kyky työskennellä tieteidenvälistä joukkuetta.CG10. Taitoja ihmissuhteet.CG11. Kriittisen ajattelun taitoja.CG12. Tunnustamista vaihtelevuuden ja useaan.CG13. Motivaatiota laatu.CG14. Kyky sopeutua uusiin tilanteisiin.CG15. Kehityksen voimavaroja koskevat vaatimukset.CG16. Kyky itsenäiseen oppimiseen.CG17. Aloitekykyä ja yrittäjyyttä.... [-]
Espanja Valencia
Request Info
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Olemme pakkomielle opiskelijan hypätä työhön parhaissa olosuhteissa. Siksi meidän opetussuunnitelma on kytketty työllistymismahdollisuuksien tulevaisuuteen: kansainvälist ... [+]

VIRALLINEN PÄTEVYYS: tutkinto Markkinointi

Kesto / op: 4 vuotta / 240 opintopistettä

Istuimet / Campus: 65 / Moncada - Alfara; 20 / Elche

Place: espanja

OSAAMISTAVOITTEET

yleisten taitojen

CG 1. Opiskelija saa eettinen sitoutuminen yhteiskuntaan suorittaessaan actividades./El saavuttamisessa Kilpailuun osallistui hankkimalla kriteerit ymmärtämään ja arvostamaan yhteiskunta ja nykyinen kulttuurin tutkimalla Sen historialliset juuret järjestyksessä valtuuttaa tutkinnon antaa harkintaa siitä eri puolia sosiaalinen todellisuus ja antaa parannusehdotuksia näkökulmasta perustuslaillisia periaatteita ja katolisen sosiaalisen opetusta.CG 2. että opiskelijat voivat hankkia taitoa käyttää tietotekniikan ja viestinnän. Tämän saavuttaminen Kilpailuun osallistui tietää, ymmärtää ja hallita tietotekniikan ja viestinnän olevan välttämätön kehittämiseen ammatillisen tulevaisuuden opiskelija.CG 3. että opiskelijat voivat hankkia kykyä itsenäiseen työskentelyyn, jotta ne ovat yrittäjiä toimintaansa. Kompetenssin saavuttaminen vaatii kykyä suunnitella työsuunnitelman ja toteuttaa sen huippukohta sitkeitä ja joustavuutta -anticipándose ja kohdattu niiden kehittämiseen ja integroida muutoksia oman exija- ammattiin ja pätevästi.CG 4. että opiskelijat on asenne: Perustavanlaatuinen ja yhtäläiset oikeudet miesten ja naisten välinen; Kunnioittaminen ja ihmisoikeuksien edistäminen; Syrjimättömyyttä ja yleisen saatavuuden vammaisten; Kunnioittaminen arvoja rauhan kulttuuria ja demokraattisia arvoja.... [-]
Espanja Valencia
Request Info
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Yleiset taidot: Kyky analyysin ja synteesin, joka tarjoaa tehokkuutta päätöksentekoon, ongelmanratkaisuun. Kompetenssin saavuttaminen vaatii kykyä kerätä analysoida ja ko ... [+]

VIRALLINEN PÄTEVYYS: tutkinto Industrial Design Engineering ja tuotekehitys

Kesto / op: 4 vuotta / 240 opintopistettä

Istuimet / Campus: 60 / Moncada - Alfara

Place: espanja

OSAAMISTAVOITTEET

yleisten taitojen

CG1. Analyysi- ja synteesi, joka tarjoaa tehokkuutta päätöksentekoon, ongelmanratkaisu. Kompetenssin saavuttaminen vaatii kykyä kerätä analysoida ja koota merkityksellisiä tietoja, jotta päätöksiä, joihin liittyy ratkaista ongelmia tai havaita ne, joko teoreettista tai käytännön, jonka perimmäisenä tarkoituksena välittää päätelmien saatu.CG2. Kyky työskennellä tieteidenvälistä joukkueita, neuvottelutaitoja ja yksimielisyyttä. Kompetenssin saavuttaminen vaatii kykyä integroida organisaatioiden ja työryhmille ja johtaa niitä, voi neuvotella, hallita ja välittävät oletus sopimustensa tavoitteesta saavuttaa enemmän ja asianmukaiseksi ehdotetun loppuun ratkaisu; edistetään vakuuttavasti ja kunnioittavasti rajaaminen, suunnittelun ja kehityksen tavoitteet.CG3. Kyky tutkia ja suhteuttaa eri alojen tiedon jotka lähenevät ammattikäytännöissä. Tämän saavuttaminen Kilpailuun osallistui saada globaali näköala sekä ongelmista ja ratkaisuista, ja kyky ja kyky suhteuttaa eri tietämystä, joka johtaa tehokkain ja toimivia ratkaisuja monimutkaisiin kysymyksiin. Ammattilaiset tarvitaan yhteiskunnassa kuten tänään on välttämättä olettaa monimutkaisuutta muutoksia ja siksi, ottaen huomioon monia muuttujia, jotka tekevät optimaalisia ratkaisuja.CG4. Self-oppimiskykyä, vastuu omasta oppimisestaan. Sitoutuminen huippuosaamista. Kompetenssin saavuttaminen vaatii kykyä suunnitella työsuunnitelman ja toteuttaa huippunsa annetussa ajassa, sinnikkäästi ja joustavuutta, ennakointi ja kohdattu niiden kehittämiseen ja integroimalla muutoksia tarvitaan prosessien kehittäminen, ammattitaitoinen ja pätevä tapa.CG5. Kyky sopeutua teknologisiin muutoksiin. Herkkyys tarve saattamaan ajan tasalle. Sopeutumaan uusiin tilanteisiin. Kompetenssin saavuttaminen edellyttää tietoisena nykyisiin olosuhteisiin ja haasteisiin, olettaen muuttuu jatkuvasti, olettaen, että tarvitaan jatkuvaa oppimista läpi elämän ja tarvittava sopeutuminen ammatillisessa ympäristössä vaihtelee niin nopea ja jatkuva, ja yhä tämä suuntaus tulee selkeämpi.CG6. etiikka ja ammatillisesti rehellistä. omaisuuden osalta sekä ihmisten ja ympäristön.... [-]
Espanja Valencia
Request Info
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Yleiset taidot: ottaa ääni ja vahvoja näkemyksiä historiasta, yhteiskunnasta ja kulttuuriimme. Tämän saavuttaminen Kilpailuun osallistui osto kriteerit, jotka mahdollista ... [+]

Valtio-oppi / Kansainväliset suhteet

Virallinen nimi: Koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri

KESTO / op: 4 vuotta / 240 op

ISTUIMET / CAMPUS: 30 / Moncada - Alfara

Place: Espanja

OSAAMISTAVOITTEET

yleisten taitojen

Ottaa ääni ja vahvoja näkemyksiä historiasta, yhteiskunnasta ja kulttuuriimme. Tämän saavuttaminen Kilpailuun osallistui osto kriteerit, jotka mahdollistavat ymmärtää ja arvostaa yhteiskunnan ja nykyinen kulttuurin, joka perustuu tiukkaan käsiteltävänä olevaa todellisuutta ja sen historialliset juuret, huomiota perustuslaillisten periaatteiden ja sosiaalisen oppi kirkon, tarkoituksena on mahdollistaa jatko osallistua vastuullisesti sosiaaliseen elämään, jotta rauhaan ja yhteistä hyvää. Mahdollisuus ilmaista itseään oikein tai asianmukainen kehitys viestintä ja suullista ja kirjallista ilmaisua. Tämän saavuttaminen taitoihin kuuluu oppia resurssit retoriikka ja kirjallisesti. sanallinen ja sanattoman viestinnän. Kyky toimia helposti ja tehokkaasti vähintään yhtä vierasta kieltä. Tämän saavuttaminen kompetenssin vaatii kykyä kehittää taitoja työskennellä pätevästi ja tehokkaasti, sekä kirjallisesti että suullisesti, Englanti ja tendenssimäisesti toisessa vieraalla kielellä. Kyky työskennellä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Mahdollisuus ymmärtää ja syntetisoida monimutkainen esityksiä, kriittisesti, siinä yhteydessä, jossa ne esitetään. Tämän saavuttaminen kompetenssin vaatii kykyä määritellä, erottaa ja koskevat sekä perusteet ja tilat, joihin altistumista mitään väitettä on rakennettu, sekä valtion ja todistettava sisällön synteettisten ja kriittisesti, tieteen yhteydessä , poliittisten, sosiaalisten, median tai organisaation, jossa ne esitetään. Kyky soveltaa tietoa kiinni ongelmanratkaisu. Tämän saavuttaminen kompetenssin vaatii kykyä, mistä hankitun tiedon ratkaista ongelmia tai tehdä päätöksen itsestään-be he teoreettista, käytännön, moraalista tai teknisiä; ja esittää perustellun, harkittu ja tehokas. Mahdollisuus kerätä ja tulkita asiaa koskevat tiedot kehittää omia argumentteja. Tämän saavuttaminen kompetenssin vaatii kykyä kehittää hypoteesin ja suunnitella esittelyn; hankkia, tulkita ja... [-]
Espanja Valencia
Request Info
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Yleiset taidot: Tiedä olennaista perustan ihmisen ja tukemaan ihmisarvoa; Tietävät ja omaksua antropologinen säätiöt, jotka ylläpitävät suuren periaatteita kasvatustyötä, ... [+]

Varhaiskasvatus perusopetusta

VIRALLINEN PÄTEVYYS: Kaksoistutkinto varhaiskasvatuksessa perusopetusta

Kesto / op: 5 vuotta / 312 op

Istuimet / Campus: 80 / Moncada - Alfara; 80 / Elche; 80 / Castellón

Place: espanja

OSAAMISTAVOITTEET

yleisten taitojen

Tietäen olennaiset perustan ihmisen ja tukemaan ihmisarvoa.Tietävät ja omaksua antropologinen säätiöt, jotka ylläpitävät suuren periaatteita kasvatustyötä, erityisesti ne, jotka perustuvat kristillinen sanoma.Analyysi ja synteesi sosiaalista todellisuutta ja virtaukset ajatuksen, jotka vaikuttavat historiallista kehitystä ihmiskunnan, jotka perustuvat kristillistä sanomaa.Tietäen ohjausta tarjottu teologinen antropologia sosiaalisiin kysymyksiin, ja erityisesti kaikki mikä liittyy perheen ja koulutuksen.Analysoi monimutkaisessa maailmassa sosiaaliset suhteet, jotka määräävät kohtalon mies, yrittää saada tolkkua olemassaolon ja salaperäisyyteen ihmiskuntaa.Analysoi eri ehdotusten ja ratkaisuja annetaan sosiaalisia kysymyksiä, korostaen sosiaalinen näkökulma Magisterium.kriittistä tietoisuutta olemassaolosta transcendence ja hänen kokemuksensa uskonnollinen tapahtuma.systemaattista tietoa uskonnon eri kulttuureissa sekä niiden sosiaaliset, eettiset ja kulttuurivaikuttaja.Tietoisuuden ja kunnioituksen uskontojen muista kulttuureista.Kykyä tunnistaa ja ymmärtää uskonnollisen kielen kuin tapa ilmaista sanoin kuvaamaton.kriittistä tietoisuutta erottamattoman suhdetta uskon ja käytäntöä.Tietämys keskeisyydestä hahmo Jeesuksen Kristuksen sanoman ja kristillisen moraalin.yksityiskohtaista tietoa keskeisen sisällön kristinuskosta.Tietäen arvo kristityn perheen perusteella opetusprosesseja ja alueeksi huippuosaamisen harmonista kasvua.Tietäen antropologinen perustukset koulutustehtävän.... [-]
Espanja Valencia
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

24 horas en la Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera. Campus Alfara del Patriarca
Osoite
46115 Valencia, Valencian yhteisö, Espanja
Verkkosivusto
Puhelin
+34 961 36 90 00