Lue virallinen kuvaus

CIS - kansainvälisten opintojen korkeakoulu perustettiin vuonna 1981, amerikkalainen yliopisto, sijaitsee Madridin sydämessä yhdessä kaupungin kauneimmista osista. Rakennuksemme on helposti saatavilla ja erittäin turvallisella alueella. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota eurooppalaisille opiskelijoille amerikkalaisen korkeakoulutuksen lähemmäksi kotia yhtä paljon kuin me tarjoamme amerikkalaisille juuri sitä, mitä he ovat tottuneet, vain täällä Espanjassa.

CIS-Endicott On harvinaista tiukkaa oppimisyhteisöä, jota usein kutsutaan "suureksi perheeksi." Ylläpitäjät ja professorit tekevät kaikkensa varmistaakseen, että opiskelijat ovat mukavia, kun opastamme heitä sen kautta, mikä on lopulta yksi niistä elämänsä suurimmat tapahtumat kansainvälisessä ympäristössä - monissa tapauksissa ulkomailla. Jokainen CIS-Endicottin henkilökunnan ja tiedekunnan jäsen on asunut ja opiskellut ulkomailla, joten ymmärrämme muiden kuin espanjalaisten opiskelijoiden tarpeet, jotka tekevät Madridista väliaikaisen kodin, sekä espanjalaisten opiskelijoiden tarpeet, jotka lopulta päättävät Kandidaatin tutkinto muualla.

American Systemin edut

Amerikan korkeakoulutusjärjestelmä on toteutettu ympäri maailmaa joissakin parhaista ja menestyneimmistä instituutioista planeetalla.

American Systemin tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • Akateemisen epäonnistumisen pienempi riski. Koska nuoret tietävät harvoin 100 prosentin varmuudella, mitä he haluavat tehdä kymmenen vuoden kuluttua, opiskelijoiden ei tarvitse olla lukittuna johonkin opiskelualueeseen, joissakin tapauksissa jo korkeakouluvuonna. Itse asiassa opiskelijoiden ei tarvitse edes päättää lopullisesti kollegion alkaessa. Opiskelijoita kannustetaan valitsemaan painopiste tai suuri, mutta ei varmasti rangaista, jos he muuttavat mieltään opintojensa kahden ensimmäisen vuoden aikana, joihin useimmiten liittyy yleissivistävyysvaatimuksia, jotka ovat lähes yleisiä kaikille tutkinto-ohjelmille. Kolme vuotta opiskelijat ovat velvollisia tekemään päätöksen, mutta sitten kolme vuotta opiskelijat ovat tyypillisesti paremmissa asemissa tällaisen päättämisen tekemiseksi.
 • On hyvin helppo vaihtaa tutkinto-ohjelmia, koska kaikissa CIS-Endicottissa tarjottavissa suurissa yrityksissä vaadittavat yleiset kurssit ovat johdonmukaisia, jos opiskelija opiskelee liiketoimintaa tai journalismia. Samoin, jos opiskelija siirtyy liiketoiminnasta journalismiin, liiketoimintakurssit täyttävät vapaaehtoiset opinnot, jotka sisältyvät yleisiin kursseihin. Tämä on todellakin maailman joustavin järjestelmä, ja uskomme, että nuoret opiskelijat tarvitsevat aikaa ja vapautta selvittää, keitä he ovat sen sijaan, että heidät olisi akateemisesti lukittu johonkin, mitä he voisivat jonain päivänä pahoillani ja paheksua.
 • Luottojärjestelmä on yhtenäinen amerikkalaisten korkeakoulujen ja yliopistojen keskuudessa ympäri maailmaa, joten siirtäminen on myös suhteellisen helppoa.
 • Opiskelijat järjestävät ja suunnittelevat oman kurssin aikataulunsa kokeneiden dekaanien valvonnassa ja ohjauksessa.
 • Se perustuu enemmän käsitteiden käytännön soveltamiseen kuin teoriaan. Uskomme syvästi, että opiskelijat oppivat paremmin tekemällä sen, mitä he opiskelevat kuin yrittävät vain muistaa tietoja. Tiedot ovat tärkeitä, mutta siitä on oltava vähemmän abstrakti tapa ajatella, että tieto todella opitaan.
 • On viikoittaisia tehtäviä, joten opiskelu suoritetaan päivittäin toisin kuin lukukausien lopussa koe. Opintokyvyn kehittäminen tällä tavoin on yleensä elinikäinen.
 • Jatkuva arviointi suosii johdonmukaisuutta ja kannustaa oppilaita tekemään parhaansa, vaikka he suorittavat odotettua huonommin kokeessa tai hankkeessa, koska heillä on monia mahdollisuuksia osoittaa tietoa ja kykyä.
 • Opiskelijat ovat motivoituneita monista lyhyen aikavälin tavoitteista sekä siitä, että he ovat suurelta osin vastuussa omasta opintosuunnitelmastaan ja työmäärästään.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Akateeminen kumppani: Endicott College

Vuodesta 1995 lähtien CIS - kansainvälisten opintojen korkeakoulu on tehnyt tiivistä yhteistyötä akateemisen kumppanimme Endicott College -yhteistyön kanssa. Joka vuosi 40% kaikista tutkinnon suorittaneista opiskelijoistamme siirtyy Endicott Collegein kampukselle kauniissa Beverlyssä, Massachusettsissa, ja lopettaa kaksi viimeistä kandidaatin tutkintoa.

Ensimmäisten kahden vuoden päätyttyä CIS-Endicott Madridissa opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus hakea siirtymistä mihin tahansa amerikkalaiseen yliopistoon maailmassa lopettamaan tutkintonsa, pysyä kanssamme valikoituja ohjelmia varten tai siirtämällä suoraan Endicott College -koulutukseen Massachusettsissa , kuten monet opiskelijat loogisesti tekevät.

Mielenkiintoisia tietoja Endicottista:

 • Perustettiin vuonna 1939.
 • Sijaitsee noin 30 minuutin päässä Bostonista, Massachusettsista.
 • Yli 2400 opiskelijaa osallistuu vuosittain.
 • Suuri amerikkalainen kampus, jossa on omat rannat, kahvilat, kuntosalit, opiskeluhuoneet, ruokailutilat, opiskelija-asunnot, urheilukentät, myymälät ja kaikki, mitä opiskelija voi koskaan tarvita kampuksella. Se on verrattavissa asumaan pienessä kaupungissa.
 • Amerikan yliopiston tunnelma.
 • Erittäin turvallinen kampus ulkomaisille ja kansallisille opiskelijoille.

Yksi 25 Pohjois-yliopiston huippuyliopistosta (nousu # 34 vuonna 2018)

Ylivoimainen enemmistö (95%) CIS-opiskelijoista, jotka lopulta valmistuivat Massicusettsin Endicott College -koulutuksesta, kertovat meille, että kokemus oli sekä akateemisesti että henkilökohtaisesti rikastuttava ja että he suosittelevat Endicott-korkeakoulua.

Akkreditointi

Vuonna 1995 kansainvälisten opintojen korkeakoulu ja Endicott College solmivat liittymissopimuksen, jonka mukaan Endicott College -yliopiston akateemisiin ohjelmiin osallistuneet IVY-opiskelijat saavat Endicott College Creditin, joka voidaan siirtää mihin tahansa Yhdysvaltain korkeakouluun tai yliopistoon.

Endicott College (Massachusetts, USA) on akkreditoitu New Englandin koulujen ja korkeakoulujen liiton (NEASC) toimesta.

Madridin yhteisö on myöntänyt CIS: n ulkomaalaisena yliopistona Espanjassa (BOCM 6. huhtikuuta 1998).

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

CIS Endicott International

Business Management on ohjelma, jossa vaaditaan 126 opintopistettä kandidaatin tutkintoon, joista 65 on valmistunut kahden ensimmäisen vuoden aikana. Itse ohjelma tarjoaa ... [+]

Liiketalouden kandidaatin tutkinto on suunniteltu kehittämään arvokkaita näkökulmia ja henkilökohtaisia johtamistaitoja, joita menestyvät yritysjohtajat tarvitsevat. Ohjaajasta toimitusjohtajalle tämä kappale auttaa oppilaita tulemaan tehokkaiksi johtajiksi monimutkaisissa ympäristöissä. Harjoittelu on olennainen osa opetussuunnitelmaa. Kokemuksen avulla opiskelijat oppivat valmistautumaan tuleviin ammatteihinsa. Mahdollisia harjoittelurooleja ovat henkilöstöhallinto, kuluttajatuotteiden hallinta, vähittäiskaupan hallinta ja voittoa tavoittelematon johtaminen.

OppimistuloksetOsoita analyyttisiä ja ongelmanratkaisutaitoja, joita tarvitaan monimutkaisten yritysten johtamisen haasteisiin vastaamiseksi.Sovelletaan monenlaisia yritysjohtamisen parhaita käytäntöjä ammatillisessa ympäristössä.Tunnista, että on tärkeää käyttäytyä eettisesti ammatillisessa ympäristössä.Osoita kriittisiä kysely- ja analysointitaitoja, joita tarvitaan rakentavaan henkiseen keskusteluun liiketoiminnan johtamisen yhteydessä.Kommunikoi tehokkaasti - sekä suullisesti että kirjallisesti.Opetussuunnitelman vaatimuksetYleissivistävän koulutuksen perusvaatimukset (6 op)FIN 111 Kriittinen lukeminenFIN 112 Kriittinen lukeminenYksilö ja yhteiskunta (3 op)PSY 100 psykologia - 3 opGlobaalit ongelmat (3 op)ECN 201 Makrotalous - 3 opKirjalliset näkymät (3 op)FIN 102 Johdatus kirjallisuuteen - 3 opArvot ja eettinen perustelu (3 op)PHL 104 Etiikka - 3 opEsteettinen tietoisuus ja luovaa ilmaisua (3 op)ART 102 Visuaalisen taiteen ja kulttuurin arvot II - 3 opMäärälliset perustelut (3 op)MTH 126 Sovellettu tilasto - 3 opTiede ja teknologia (3 op)ENV 150 Ympäristöasiat - 3 opMaailman kulttuurit (3 op)IST 315 Kulttuurienvälinen viestintä - 3 opVapaaehtoiset (12 op)FIN 103 Puhe - 3 opFIN 106 Englanninkielinen viestintä - 3 opENG 204 Amerikkalainen kirjallisuus - 3 opIST 100 Johdatus globaaleihin kysymyksiin - 3 opIST 215 Uusi Eurooppa - 3 opLiiketoimintavaatimukset (55 op)ECN 202 Mikroekonomia - 3 opACC 175 Rahoituslaskenta - 3 opACC 185: n johdon kirjanpito - 3 opBUS 110 Business Computers I - 3 opBUS 120 Liiketoiminnan perusteet I - 3 opBUS 121 Business Fundamentals II... [-]
Espanja Madridin yhteisö
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
CIS Endicott International

Markkinointiviestintä on markkinointi- ja viestintätekniikan kursseja, joissa on 126 opintopistettä kandidaatin tutkintoon, joista 65 on valmistunut kahden ensimmäisen vu ... [+]

Kurssityöstään viestinnän opiskelijat tutkivat monin tavoin, miten media vaikuttaa yksilöön ja yhteiskuntaan paikallisesti ja kansainvälisesti. Opiskelijoille tarjotaan vankka akateeminen tausta, joka edistää kirjallisen ja kriittisen ajattelun taitoja sekä teoreettista ja soveltavaa tietoa. Harjoittelu on olennainen osa opetussuunnitelmaa. Opiskelijat ovat paremmin valmistautuneet tuleviin ammatteihinsa todellisen työkokemuksen kautta. Mahdollisia harjoittelurooleja ovat mm. Elokuvateatteri, TV ja radio, mainonta ja markkinointi sekä kirjallinen ja online-lehdistötuotanto - sekä paljon muuta.

OppimistuloksetKehitetään viestinnän alan teorioiden ja käsitteiden perustiedot;Osoita ymmärrystä keskeisistä eettisistä arvoista, jotka perustuvat parhaiden käytäntöjen luomiseen median tuotannossa (markkinointiviestintä, internetopinnot, digitaalinen journalismi, digitaalinen elokuvien tekeminen);Osoita tietämystä tietoliikenteen monilla aloilla käytetyistä tutkimusmenetelmistä;Esittele median paikan monimutkaisuus yhteiskunnassa ja kulttuurissa;Kommunikoida tehokkaasti kirjallisesti kommunikaation yleissopimuksissa tieteenalana ja;Osoita kriittistä kysely- ja analysointitaitoa, jota tarvitaan osallistumaan rakentavasti älylliseen keskusteluun viestinnässä opiskelu- ja ammattialana.... [-]
Espanja Madridin yhteisö
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

CIS Endicott International

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua Espanjan yliopistoon yhdellä Yhdysvaltain tunnetuimmista oppilaitoksista (CIS-Endicott International) pelate ... [+]

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua Espanjan yliopistoon yhdellä Yhdysvaltain tunnetuimmista oppilaitoksista (CIS-Endicott International) pelatessaan jalkapalloa ammattitasolla.

Elite Soccer University -ohjelma on yhteinen pyrkimys, joka yhdistää korkea-asteen koulutuksen ja korkean suorituskyvyn jalkapallokoulutuksen.

Elite Soccer University -ohjelma on suunniteltu ympäri maailmaa oleville opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan arvostetussa amerikkalaisessa korkeakoulussa ja osallistuvat samanaikaisesti korkean suorituskyvyn jalkapallokoulutukseen, jossa keskitytään opiskelijan yleiseen akateemiseen ja ammatilliseen urheiluun.

Ohjelma kestää kaksi lukuvuotta lokakuusta toukokuuhun.... [-]

Espanja Madridin yhteisö
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
CIS Endicott International

Liberal Studies on 65-luottoinen ohjelma, joka koostuu liike-elämän ja humanististen tieteiden kursseista. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille yleisiä vaatimuksia sekä valinna ... [+]

Ottaen Liberal Studies -kursseja, jotka kattavat monenlaisia eri aloja, opiskelijat voivat tutustua monenlaisiin vapaiden taiteiden aiheisiin, löytää voimakkaita ja kiistattomia yhteyksiä alojen kuten politiikan, kirjallisuuden, tieteen, sosiologian, taiteen ja historian välillä. Altistuminen opiskelijoiden useille alueille, joilla on laaja tietopohja ja parannettu kriittinen luku-, kirjoitus- ja ajattelutaidot. Harjoittelu on olennainen osa opetussuunnitelmaa. Opiskelijat ovat paremmin valmistautuneet tuleviin ammatteihinsa todellisen työkokemuksen kautta. Mahdollisia harjoittelujaksoja ovat kokemukset taidegallerioista, museoista, hotelleista sekä taiteen ja tapahtumien hallinnointiyhtiöistä - ja paljon muuta.... [-]

Espanja Madridin yhteisö
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Study Abroad - Madrid

Sijainnin osoite
Calle de Velázquez,140
Community of Madrid, 28006 ES
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Hale Street 376
Beverly, Massachusetts, 01915 US