CIS Endicott International

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CIS - kansainvälisten opintojen korkeakoulu perustettiin vuonna 1981, amerikkalainen yliopisto, sijaitsee Madridin sydämessä yhdessä kaupungin kauneimmista osista. Rakennuksemme on helposti saatavilla ja erittäin turvallisella alueella. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota eurooppalaisille opiskelijoille amerikkalaisen korkeakoulutuksen lähemmäksi kotia yhtä paljon kuin me tarjoamme amerikkalaisille juuri sitä, mitä he ovat tottuneet, vain täällä Espanjassa.

CIS-Endicott On harvinaista tiukkaa oppimisyhteisöä, jota usein kutsutaan "suureksi perheeksi." Ylläpitäjät ja professorit tekevät kaikkensa varmistaakseen, että opiskelijat ovat mukavia, kun opastamme heitä sen kautta, mikä on lopulta yksi niistä elämänsä suurimmat tapahtumat kansainvälisessä ympäristössä - monissa tapauksissa ulkomailla. Jokainen CIS-Endicottin henkilökunnan ja tiedekunnan jäsen on asunut ja opiskellut ulkomailla, joten ymmärrämme muiden kuin espanjalaisten opiskelijoiden tarpeet, jotka tekevät Madridista väliaikaisen kodin, sekä espanjalaisten opiskelijoiden tarpeet, jotka lopulta päättävät Kandidaatin tutkinto muualla.

American Systemin edut

Amerikan korkeakoulutusjärjestelmä on toteutettu ympäri maailmaa joissakin parhaista ja menestyneimmistä instituutioista planeetalla.

American Systemin tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • Akateemisen epäonnistumisen pienempi riski. Koska nuoret tietävät harvoin 100 prosentin varmuudella, mitä he haluavat tehdä kymmenen vuoden kuluttua, opiskelijoiden ei tarvitse olla lukittuna johonkin opiskelualueeseen, joissakin tapauksissa jo korkeakouluvuonna. Itse asiassa opiskelijoiden ei tarvitse edes päättää lopullisesti kollegion alkaessa. Opiskelijoita kannustetaan valitsemaan painopiste tai suuri, mutta ei varmasti rangaista, jos he muuttavat mieltään opintojensa kahden ensimmäisen vuoden aikana, joihin useimmiten liittyy yleissivistävyysvaatimuksia, jotka ovat lähes yleisiä kaikille tutkinto-ohjelmille. Kolme vuotta opiskelijat ovat velvollisia tekemään päätöksen, mutta sitten kolme vuotta opiskelijat ovat tyypillisesti paremmissa asemissa tällaisen päättämisen tekemiseksi.
 • On hyvin helppo vaihtaa tutkinto-ohjelmia, koska kaikissa CIS-Endicottissa tarjottavissa suurissa yrityksissä vaadittavat yleiset kurssit ovat johdonmukaisia, jos opiskelija opiskelee liiketoimintaa tai journalismia. Samoin, jos opiskelija siirtyy liiketoiminnasta journalismiin, liiketoimintakurssit täyttävät vapaaehtoiset opinnot, jotka sisältyvät yleisiin kursseihin. Tämä on todellakin maailman joustavin järjestelmä, ja uskomme, että nuoret opiskelijat tarvitsevat aikaa ja vapautta selvittää, keitä he ovat sen sijaan, että heidät olisi akateemisesti lukittu johonkin, mitä he voisivat jonain päivänä pahoillani ja paheksua.
 • Luottojärjestelmä on yhtenäinen amerikkalaisten korkeakoulujen ja yliopistojen keskuudessa ympäri maailmaa, joten siirtäminen on myös suhteellisen helppoa.
 • Opiskelijat järjestävät ja suunnittelevat oman kurssin aikataulunsa kokeneiden dekaanien valvonnassa ja ohjauksessa.
 • Se perustuu enemmän käsitteiden käytännön soveltamiseen kuin teoriaan. Uskomme syvästi, että opiskelijat oppivat paremmin tekemällä sen, mitä he opiskelevat kuin yrittävät vain muistaa tietoja. Tiedot ovat tärkeitä, mutta siitä on oltava vähemmän abstrakti tapa ajatella, että tieto todella opitaan.
 • On viikoittaisia tehtäviä, joten opiskelu suoritetaan päivittäin toisin kuin lukukausien lopussa koe. Opintokyvyn kehittäminen tällä tavoin on yleensä elinikäinen.
 • Jatkuva arviointi suosii johdonmukaisuutta ja kannustaa oppilaita tekemään parhaansa, vaikka he suorittavat odotettua huonommin kokeessa tai hankkeessa, koska heillä on monia mahdollisuuksia osoittaa tietoa ja kykyä.
 • Opiskelijat ovat motivoituneita monista lyhyen aikavälin tavoitteista sekä siitä, että he ovat suurelta osin vastuussa omasta opintosuunnitelmastaan ja työmäärästään.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Akateeminen kumppani: Endicott College

Vuodesta 1995 lähtien CIS - kansainvälisten opintojen korkeakoulu on tehnyt tiivistä yhteistyötä akateemisen kumppanimme Endicott College -yhteistyön kanssa. Joka vuosi 40% kaikista tutkinnon suorittaneista opiskelijoistamme siirtyy Endicott Collegein kampukselle kauniissa Beverlyssä, Massachusettsissa, ja lopettaa kaksi viimeistä kandidaatin tutkintoa.

Ensimmäisten kahden vuoden päätyttyä CIS-Endicott Madridissa opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus hakea siirtymistä mihin tahansa amerikkalaiseen yliopistoon maailmassa lopettamaan tutkintonsa, pysyä kanssamme valikoituja ohjelmia varten tai siirtämällä suoraan Endicott College -koulutukseen Massachusettsissa , kuten monet opiskelijat loogisesti tekevät.

Mielenkiintoisia tietoja Endicottista:

 • Perustettiin vuonna 1939.
 • Sijaitsee noin 30 minuutin päässä Bostonista, Massachusettsista.
 • Yli 2400 opiskelijaa osallistuu vuosittain.
 • Suuri amerikkalainen kampus, jossa on omat rannat, kahvilat, kuntosalit, opiskeluhuoneet, ruokailutilat, opiskelija-asunnot, urheilukentät, myymälät ja kaikki, mitä opiskelija voi koskaan tarvita kampuksella. Se on verrattavissa asumaan pienessä kaupungissa.
 • Amerikan yliopiston tunnelma.
 • Erittäin turvallinen kampus ulkomaisille ja kansallisille opiskelijoille.

Yksi 25 Pohjois-yliopiston huippuyliopistosta (nousu # 34 vuonna 2018)

Ylivoimainen enemmistö (95%) CIS-opiskelijoista, jotka lopulta valmistuivat Massicusettsin Endicott College -koulutuksesta, kertovat meille, että kokemus oli sekä akateemisesti että henkilökohtaisesti rikastuttava ja että he suosittelevat Endicott-korkeakoulua.

Akkreditointi

Vuonna 1995 kansainvälisten opintojen korkeakoulu ja Endicott College solmivat liittymissopimuksen, jonka mukaan Endicott College -yliopiston akateemisiin ohjelmiin osallistuneet IVY-opiskelijat saavat Endicott College Creditin, joka voidaan siirtää mihin tahansa Yhdysvaltain korkeakouluun tai yliopistoon.

Endicott College (Massachusetts, USA) on akkreditoitu New Englandin koulujen ja korkeakoulujen liiton (NEASC) toimesta.

Madridin yhteisö on myöntänyt CIS: n ulkomaalaisena yliopistona Espanjassa (BOCM 6. huhtikuuta 1998).

Sijainnit

Madridin yhteisö

Osoite
Calle de Velázquez,140
28006 Madridin yhteisö, Espanja

Beverly

Osoite
Hale Street 376
01915 Beverly, Massachusetts, Yhdysvallat