ESART Campus Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja ESARTista

ESART Campus Barcelona on kansainvälinen korkeakoulukeskus, joka opettaa BA (Hons) tutkintoja tulkinnassa, musiikkiteatterissa, tanssissa, musiikissa: luominen ja tuotanto, taiteellinen johtaminen ja tuotanto, kaikki Bath Spa Universityn (Yhdistynyt kuningaskunta) hyväksymät. Sekä Espanjan että kansainvälisellä tasolla kaikki tutkinnot ovat tunnustettu Bolognan sopimuksella Euroopan korkeakoulutusalueen puitteissa.

ESART Campus Barcelona on integroitu ESART Campus Barcelona . Tämä vuonna 1965 perustettu ryhmä koostuu useista oppilaitoksista.

Grup Montcau on tehnyt yhteistyötä Yhdistyneen kuningaskunnan arvostettujen laitosten kanssa jo yli vuosikymmenen ajan. ESART aloittaa toimintansa vuonna 2013, pääkonttori Sant Cugat del Vallèsissa, nimeltään ESART-tutkimuskeskus, ja vuonna 2015 ESART Campus Barcelona aloittaa toimintansa Barcelonassa.

Tarjoamme Pearson Internationalin ja Yhdistyneen kuningaskunnan Bath Spa Universityn akkreditoimia korkeakoulutason opintoja:

  • BA (Hons) toimii (tulkkaus- ja musiikkiteatteri)
  • BA (Hons) tanssissa (tanssi)
  • BA (Hons) kaupallisessa musiikissa (musiikki: luominen ja tuotanto)
  • BA (Hons) johtamisessa (taiteellinen johtaminen ja tuotanto)

ESART: n pedagoginen filosofia keskittyy:

  • Opiskelijan keskeinen paikka ja hänen henkilökohtainen oppimisensa.
  • Tasapaino teorian ja käytännön välillä, joka korostaa käytännön merkitystä oppimisessa.
  • Opiskelijan opetussuunnitelma oppimisprosessissaan.
  • Henkilökohtaisen autonomian ja omavastuun kehittäminen oppimisprosesseissa.
  • Opettajista ja kansainvälisistä asiantuntijoista koostuvan tiimin tukeminen kunkin tutkinnon akateemisista ja ammatillisista aloista.

Meidän tutkintomme

Pearsonin (UK) ja Bath Spa Universityn (UK) kanssa allekirjoitettujen akkreditointi- ja hyväksymissopimusten ansiosta ESART-ohjelmat johtavat brittiläisten korkeakoulututkintojen sarjaan.

Kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa on tavallista, perusopinnot (BA Hons) ovat kolme vuotta ja ne koostuvat 180 opintopistettä. ESART-ohjelmat kattavat kaksi ensimmäistä vuotta (120 op / 240 brittiläistä opintopistettä) Pearson-tutkinnon kautta, joka tunnetaan nimellä BTEC Higher National Diploma (HND).

Homologaatioprosessin avulla Bath Spa -yliopisto vahvistaa BTEC HND -tason vastaavaksi sen kahteen ensimmäiseen vuoteen ja ESART-opiskelijat osallistuvat Barcelonan ohjelman viimeiseen vuoteen samojen aiheiden ja Bath Spa University -ohjelmien merkitsemien sisältöjen mukaisesti. .

Yhteenvetona: ESARTin opettamat ja Pearsonin ja Bath Spa -yliopiston opettamat kandidaatin tutkinnot - HND ja BA (Hons) ovat virallisia ja kansainvälisesti tunnustettuja sekä eurooppalaisen laatukehyksen (EQF) että EQF: n normien mukaisesti. Bolognan sopimus ja Euroopan korkeakoulutusalue.

Pearson:

Pearson-etikettiä tukee 150 vuoden kokemus ja tarjoaa tällä hetkellä yli 200 astetta 20 eri tutkimusalueella. Se on maailman johtava koulutuspalvelujen tarjoaja, joka tarjoaa kansainvälisesti tunnustettuja tutkintoja sekä akkreditointi- ja laadunarviointipalveluja kouluille ja korkeakouluille 75 maassa ympäri maailmaa. Kansainvälisesti yli miljoona opiskelijaa opiskelee Pearsonin akkreditoimana.

Bath Spa University:

Bath Spa University, joka perustettiin vuonna 1852, on yksi arvostetuimmista korkeakouluista Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sijoituksessa (2015) oli yksi innovaatiotoiminnan viidestä parhaasta yliopistosta ja kymmenen parhaan joukossa opetuksen laadun osalta. Bath Spa tarjoaa 7000 opiskelijan perustutkintoa yli 230 kurssilla.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Carrer Còrsega, 409
08037 Barcelona, Katalonia, Espanja