IE University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

uudelleenmäärittely ainutlaatuisuus

Muutosjohtaminen kokemus, joka parantaa ainutlaatuinen arvo ja voit olla johtavassa asemassa maailman muokkaamisessa.

IE University on opiskelijoille, jotka lähestymistapa oppimista elämäntapa, ja jotka ovat avoimia maailmalle ja transformative rooli korkeakoulutuksen. Tarjoamme tukeva yhteisö, jossa opiskelijat ja tiedekunnan vuorovaikutuksessa yhdessä oppimista.

Ainutlaatuinen oppimisympäristö IE yliopistossa on rakennettu yhteen saattaminen henkilökohtaisen, opiskelija-keskeinen yhteisö, avoimessa ympäristössä, joka käsittää runsaasti erilaisia ​​yksilöitä, ideoita ja lähestymistapoja. Joka vuosi yli 100 kansallisuutta edustettuna sen kampuksilla Segovia ja Madrid, yli 65% sen ulkopuolelta tulevien opiskelijoiden Espanjan.

IE University on tunnustettu laatua opetukseen ja oppimiseen, joka laskee sen yksi maailman huippuyliopistoihin. Lisäksi sen perustutkintoa ohjelmat tunnistaa arvostetuin yhdistysten omilla aloillaan.

Jossa humanistinen lähestymistapa, yrittäjyyttä, innovatiivinen visio, ja keskittyä akateemista kurinalaisuutta, IE University on sitoutunut kouluttaa ammattilaisia ​​ja asiantuntijoita, jotka tekevät eron yhteiskunnassa. Meidän käytäntöön perustuva lähestymistapa oppimiseen alkaa luokkahuoneessa ja jatkuu eri puolilla maailmaa voi täysin valmistautua IE yliopiston opiskelijat voivat tulla kansainvälisiä ammattilaisia.

Jos haluat haasteellisia koulutuksen, jotka muokkaavat kuka olet ja kuka sinusta tulee, IE University Laajennat, yhdistää sinut maailmaan, ja opastaa ainutlaatuinen polku saavuttamiseksi tarvitaan tavoitteesi.

Kymmenen syytä opiskella IE University Ainutlaatuinen oppimisympäristö

IE University tarjoaa ainutlaatuisen oppimisympäristön, joka määrittelee uudelleen korkeakoulutuksen ammattilaisille tänään. Tulemme valmistaudut menestys, koska voit kehittää oman näkökulmasta ja löydä koko potentiaalia. IE University on tunnustettu laatua opetukseen ja oppimiseen, joka laskee sen yksi maailman huippuyliopistoihin.

Opiskelija-lähestymistapaa

IE University vie henkilökohtainen ja opiskelija-toimintatapaa koulutukseen, jossa professorit ja opiskelijat ovat aktiivisesti oppimiskokemus. Liityt tukevan yhteisön, joka arvostaa ainutlaatuisuus ja opastaa teitä, kun muovata oma polku.

Verraton kansainvälinen kokemus

Runsas monimuotoisuus tarjoaa ympäristön, joka antaa sinulle kansainvälisyyden tarvitsee menestyäkseen globaalissa maailmassa. Yli 65% opiskelijoista tulee ulkomailta, jotka edustavat yli 100 maassa, voit tutkia kanssa todella monipuolinen yhteisö. Exchange tutkimukset Maineikas kumppaneita maailmanlaajuisesti ja harjoittelumahdollisuuksia ympäri maailmaa tarjoavat vertaansa vailla kansainvälistä kokemusta.

Monipuolinen tiedekunnan saatavilla sinulle

IE Yliopiston monipuolinen tiedekunnan koostuu molemmat erinomaisia ​​tutkijoiden ja kokeneiden ammattilaisten kansainvälistä kokemusta ja läheiset suhteet yritysmaailmaan. Mikä on enemmän, meidän professorit ovat saatavilla sinulle. Sinulla on päivittäin vuorovaikutusta professorit, jotka tukevat sinua säännöllisesti palautetta ja yhdistää sinut työelämästä.

Tuo esiin epäsovinnainen teissä

Tarjoamme ympäristö, jossa voi olla avoin uusia ajattelutapoja, vapauta luovuutesi ja uskaltautuvat tutkimaton.

Valitse oma tie menestykseen

Innovatiivinen koulutusohjelmissa tunnistaa arvostetuin yhdistysten oman alansa, ja integroida erilaisia ​​opetuksen lähestymistapoja ja vaihtoehtoja, joiden avulla voit muokata omia koulutus mukaan ammatillisia toiveita.

Laita oppimisen käytäntöön

Me yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä siitä hetkestä aloitat tutkimuksiin. Otat mitä opit luokassa ja soveltaa sitä tosielämän tapauksissa ja hallita omia projekteja. Vuosittain opiskelijat voivat valita erilaisia ​​työharjoittelun vaihtoehtoja, työtä kampuksella, Espanjassa ja ympäri maailmaa, ja hankkia vaikuttava joukko taitoja ja työkokemukset, jotka tekevät niistä erittäin kysyttyjä, kun ne valmistuvat.

Oppiminen huomenna

IE University on sijoittunut kymmenen parhaan yliopistojen maailmanlaajuisesti innovaatioita teknologiaan ja opetuksessa. Toimitamme käytännön ja asianmukaista koulutusta, joka valmistaa sinua vastaamaan ammatillisia haasteita kohtaat oman tulevaisuuden.

Elää opiskelija täysillä

Liityt elinvoimainen ja monipuolinen opiskelijan yhteisö, jotka elävät heidän yliopisto täyttä elämää. Viihtyvän Espanjassa, matkustaminen, ja hän osallistuu kaikkiin oppimäärään mahdollisuuksia sinulla on IE yliopistossa.

Tiesi tulevaa

Autamme valmistuneista käynnistämään uraansa eri toimialoilla ja eri puolilla maailmaa. Työnantajat johtavien yritysten maailmanlaajuisesti pitävät IE University kärjessä yliopistojen missä he haluavat rekrytoida. Mikä parasta, voit kuulua yhteisöön yli 45000 IE alumni maailmanlaajuisesti, tehdä elinikäisiä ystäviä, ja nauttia aktiivisen alumniverkostossa että voit aina riippuu koko oman ammatillisen matkan.

Sijainnit

Madrid

IE University

Osoite
Calle María de Molina 31
28006 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja
Puhelin
34 921 412 410

Akkreditoinnit

AACSB Accredited