Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Koulu

Canarian MBA-säätiö on voittoa tavoittelematon korkeakoulututkinto, joka kehittää toimintaansa MBA Business School pääkonttorissa kahden Kanariansaarten, Las Palmasin ja Santa Cruz de Teneriffan pääkaupungeissa. Vuonna 1986 perustettu MBA Business School on yksityinen laitos, jossa se tarjoaa korkeakoulututkinto-ohjelmia, maisteriohjelmia ja erikoistumiskursseja ja johtajakoulutusta. Kanssa selkeä kansainvälinen ammatti, sen tehtävä on tarjota opiskelijoille uusimmat tekniset tiedot ja parhaat johtamistaidot kehitykseen tulevaisuuden johtajia, liiketoiminnan johtajia ja arvostettuja ammattilaisia. Koulu on yliopistojen pääosaston valtuuttama yksityisen yliopiston keskus yliopistojen ja yliopistokeskusten perustamisesta ja tunnustamisesta annetun kuninkaallisen asetuksen 557/1991 nojalla.

Arvojemme mukaan

Päätoimintamme on liike-elämän korkea-asteen koulutus sekä jatko- että jatko-opinnoissa sekä erikoistumiskurssit yrityksen eri osa-alueilla. Koulutuksemme on erittäin käytännöllinen ja suuntautunut opiskelijoiden sijoittamiseen ja ammatilliseen parantamiseen yrityksissä missä tahansa maailmassa, miksi korostamme kieltenopetuksessa. Edistämme johtamisen, viestinnän, innovaation, analyysin, kriittisen ajattelun, itsensä kehittämisen ja yrittäjyyden aloitteen taitoja ja kykyjä rehellisyyden, vastuullisuuden, ystävyyden, suvaitsevaisuuden ja sosiaalisen sitoutumisen arvoilla. Perustamme perustavaan tavoitteeseemme tarjota parasta yrityskoulutusta Kanariansaarilla sosioekonomisen kehityksen edistämiseksi, ja ehdotamme ohjelmia, jotka on suunniteltu selkeästi edistämään ammatillisia mahdollisuuksia, parantamalla yksilöiden ja organisaatioiden kilpailukykyä ja lisäämällä Taloudellinen ja sosiaalinen hyvinvointi Kanariansaarilla. Tällä tavoin edistämme taloudellista, sosiaalista ja ympäristöllistä hyötyä, joka kestää ajoissa, mikä auttaa taloudellista dynamiikkaa ja työllisyyden luomista tasapainoisessa yhteiskunnassa.

Yhteistyö yliopistojen kanssa

MBA Business School on jo vuosien ajan tehnyt yhteistyötä kansainvälisten yliopistojen kanssa akateemisten ohjelmien yhteiseksi kehittämiseksi.

  • Länsi-Englannin yliopisto
  • Sheffield Hallamin yliopisto
  • Manchester Metropolitan University

Yhteistyö yritysten kanssa

MBA Business School on kehittänyt yhteistyösopimuksia yli 200 yrityksen kanssa, joissa opiskelijat voivat toteuttaa liiketoimintakäytäntöjä opintojensa täydentämiseksi ja joiden osalta kehitämme ohjelmia, joilla pyritään kehittämään johtajiaan erittäin edullisin ehdoin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

MBA Business School

MBA Business School vain kolmessa vuodessa voit hankkia kansainvälisiä, kaksikielisiä ja käytännöllisiä tietoja opiskellessasi Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Irlannis ... [+]

Yleiskatsaus

MBA Business School vain kolmessa vuodessa voit hankkia kansainvälisiä, kaksikielisiä ja käytännöllisiä tietoja opiskellessasi Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Irlannissa. Hanki kansainvälinen korkeakoulututkinto kahdessa vaiheessa: kaksi vuotta pääkonttorissa Las Palmas de Gran Canariassa ja yksi vuosi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa, Ranskassa tai Kanadassa.

vaatimukset

A-tasot tai vastaavat kansainväliset tutkimukset merentakaisille opiskelijoille. MBA Business School -tason sisääntulotesti. (Englanti, matematiikka, tapaustutkimus, henkilökohtainen haastattelu)

Kieli (kielet

Espanja

Ohjelmoida

Vuosi 1

Ensimmäinen termi

Markkinointi I.Mikroekonomia I.Liiketoimintaosaaminen ja viestintä.Tilastot I.Kvantitatiivinen analyysi.Taloudellinen kirjanpito I.Liiketoimintajärjestö... [-]
Espanja Las Palmas de Gran Canaria
Request Info
Englanti,Espanjalainen,Ranskalainen,Saksan kieli
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MBA Business School