Royal University Center Maria Cristina

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Voittoa tavoittelematon toimielin, jolla on historiaa ja arvostusta.

RCU: n Escorial-Mª Cristina perusti Regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, vuonna 1892, jota johtaa Augustinian uskonnollinen järjestys sen perustamisesta lähtien. Se on ylemmän koulutuksen keskus, joka liittyy Madridin Complutense-yliopistoon.

Opetamme oikeustieteen kandidaatin ja liiketalouden kandidaatin, oikeustieteen kandidaatin ja kiropraktiikan yksityisen tutkinnon ohjelmia.

Escorial - María Cristina Royal University Center sijaitsee poikkeuksellisessa ympäristössä ja upeassa ympäristössä. Yliopistokampus on osa hämmästyttävää monumentaalista arkkitehtonista kompleksia, joka on kuningas Phillip II: n perustama El Escorialin kuninkaallinen luostari 16. vuosisadalla. Kaikki tämä tarjoaa erityisen hyödyllisen ilmapiirin opiskeluun ja henkilökohtaisiin suhteisiin.

Rakennukset ovat todellisia arkkitehtuurikiviä, joissa on täysin modernisoidut tilat: opiskelija-asuinpaikka, kirjasto, urheilualue, heijastushuoneet, joissa on projisointilaitteet, laskentatilat jne.

Yksilöiden yleiskoulutus on Escorial - María Cristina Royal University Centerin tarjoaman koulutusohjelman ensisijainen tavoite kehittämällä heidän kognitiivista, fyysistä, sosio-kulttuurista potentiaaliaan, joka vie ne mahdollisten tietämyksiään. Kannustamme luovuutta ja tieteellistä tutkimusta akateemisen koulutuksen, tiedon ja kulttuurin välityksellä.

Keskuksen johto valvoo laadun ja koulutuksen huippuosaamista jatkuvassa ja sujuvassa vuoropuhelussa opettajien ja opiskelijoiden välillä, kaukana steriilistä byrokraattisesta muodollisesta koulutuksesta.

Lecturing Staff, joka on suurelta osin peräisin Madridin Complutense-yliopistosta ja liike-elämästä, on henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti mukana alojensa koulutuksessa ja opetuksessa.

Olet kiinnostuksen kohde ja täysi institutionaalinen akateeminen työmme. Tästä syystä jokaisella opiskelijalla on ohjaaja / luennoitsija, joka ohjaa ja seuraa häntä ammatillisessa ja akateemisessa koulutuksessa.

"Kävele minun kanssani, jos sinulla on samat totuudet. Tutki minua, jos sinulla on samat epäilyt. Kun tunnistat virheen, tule kanssani. Missä tunnistat minun, vie minut kanssasi (St. Augustine).

Tämän vertaansa vailla olevan arkkitehtonisen ympäristön, yleismaailmallisuuden ja veljeskunnan symbolin yhteydessä pyydämme, että opiskelijat / ammattitaitoiset ammattilaiset ovat miehiä ja naisia, joilla on kansalaisarvoja, herkkiä ja sitoutuneita ihmisarvon kehittämiseen ja kunnioittamiseen.

Avatamme ovemme kaikille, tekemättä eroa rodusta, uskonnosta tai asemasta, helpottamalla vastavuoroista koulutusta ja tietoa muiden yliopistokeskusten kanssa.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Paseo de Los Alamillos, 2
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja