Lue virallinen kuvaus

Meistä

Voittoa tavoittelematon toimielin, jolla on historiaa ja arvostusta.

RCU: n Escorial-Mª Cristina perusti Regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, vuonna 1892, jota johtaa Augustinian uskonnollinen järjestys sen perustamisesta lähtien. Se on ylemmän koulutuksen keskus, joka liittyy Madridin Complutense-yliopistoon.

Opetamme oikeustieteen kandidaatin ja liiketalouden kandidaatin, oikeustieteen kandidaatin ja kiropraktiikan yksityisen tutkinnon ohjelmia.

Escorial - María Cristina Royal University Center sijaitsee poikkeuksellisessa ympäristössä ja upeassa ympäristössä. Yliopistokampus on osa hämmästyttävää monumentaalista arkkitehtonista kompleksia, joka on kuningas Phillip II: n perustama El Escorialin kuninkaallinen luostari 16. vuosisadalla. Kaikki tämä tarjoaa erityisen hyödyllisen ilmapiirin opiskeluun ja henkilökohtaisiin suhteisiin.

Rakennukset ovat todellisia arkkitehtuurikiviä, joissa on täysin modernisoidut tilat: opiskelija-asuinpaikka, kirjasto, urheilualue, heijastushuoneet, joissa on projisointilaitteet, laskentatilat jne.

Yksilöiden yleiskoulutus on Escorial - María Cristina Royal University Centerin tarjoaman koulutusohjelman ensisijainen tavoite kehittämällä heidän kognitiivista, fyysistä, sosio-kulttuurista potentiaaliaan, joka vie ne mahdollisten tietämyksiään. Kannustamme luovuutta ja tieteellistä tutkimusta akateemisen koulutuksen, tiedon ja kulttuurin välityksellä.

Keskuksen johto valvoo laadun ja koulutuksen huippuosaamista jatkuvassa ja sujuvassa vuoropuhelussa opettajien ja opiskelijoiden välillä, kaukana steriilistä byrokraattisesta muodollisesta koulutuksesta.

Lecturing Staff, joka on suurelta osin peräisin Madridin Complutense-yliopistosta ja liike-elämästä, on henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti mukana alojensa koulutuksessa ja opetuksessa.

Olet kiinnostuksen kohde ja täysi institutionaalinen akateeminen työmme. Tästä syystä jokaisella opiskelijalla on ohjaaja / luennoitsija, joka ohjaa ja seuraa häntä ammatillisessa ja akateemisessa koulutuksessa.

"Kävele minun kanssani, jos sinulla on samat totuudet. Tutki minua, jos sinulla on samat epäilyt. Kun tunnistat virheen, tule kanssani. Missä tunnistat minun, vie minut kanssasi (St. Augustine).

Tämän vertaansa vailla olevan arkkitehtonisen ympäristön, yleismaailmallisuuden ja veljeskunnan symbolin yhteydessä pyydämme, että opiskelijat / ammattitaitoiset ammattilaiset ovat miehiä ja naisia, joilla on kansalaisarvoja, herkkiä ja sitoutuneita ihmisarvon kehittämiseen ja kunnioittamiseen.

Avatamme ovemme kaikille, tekemättä eroa rodusta, uskonnosta tai asemasta, helpottamalla vastavuoroista koulutusta ja tietoa muiden yliopistokeskusten kanssa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Spanish (Spain)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Royal University Center Maria Cristina

Royal College Maria Cristina perusti kuningatar Regent Maria Cristina de Habsburgo y Lorenan vuonna 1892 korkeakouluksi. Sen perustamisesta lähtien kollegion on ohjaanut ... [+]

Liiketalouden tutkinto on virallinen 4-vuotinen koulutusohjelma.

Se soveltuu opiskelijoille, joilla on uralla tavoitteet, joihin liittyy erilaisia johtamisen, talouden, kirjanpidon tai rahoituksen näkökohtia. Tutkinto tarjoaa yleissivistävän koulutuksen, joka kohdistuu työllisyyteen huippuyrityksissä tai yrittäjyyteen.

Opiskelijat joutuvat alttiiksi liiketoimintakonseptien teoreettisiin ja käytännön sovelluksiin. Toinen asia, johon on syytä mainita, on opiskelijoiden vähentynyt määrä luokkaa kohti, mikä helpottaa oppimis- ja viestintäprosessia.

harjoittelupaikkoja

RCU: ssa löydät harjoittelumahdollisuuksia lähellä kampusta ja lähellä sijaitsevaa Madridia.... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2020
Spanish (Spain)
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Royal University Center Maria Cristina

Virallinen tutkinto Madridin Complutense-yliopistosta. Henkilökohtainen opetus, jonka tarkoituksena on valmistella yhteiskuntamme vaatimaa oikeudellista ammattilaista. ... [+]

Virallinen tutkinto Madridin Complutense-yliopistosta. Henkilökohtainen opetus, jonka tarkoituksena on valmistella yhteiskuntamme vaatimaa oikeudellista ammattilaista.

Reitit ja pääsyvaatimuksetHakemus keskustassa (15. huhtikuuta).Valikoivuus tai hyväksytty II puiteohjelma.Pääsylipun toimittaminen keskuksen toimesta.Esirekisteröinti UCM: ssä.Tarjottujen paikkojen määrä: 20Esirekisteröinnin määräajatHakemuksen jättämisen määräaika keskuksessa alkaa 15. huhtikuuta.Syyskuussa, jos on vapaita paikkoja, keskus avaa uuden hakemusajan.UCM: n etukäteen rekisteröimistä varten noudatetaan UCM: n ilmoittamia ehtoja.

Ilmoittautumisen määräaika ja vaatimukset: kun opiskelija on hyväksytty, he rekisteröidään lokakuun ensimmäisinä päivinä keskuksen sihteeristössä.... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2020
Spanish (Spain)
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Royal University Center Maria Cristina