Lue virallinen kuvaus

Miksi tutkimus AT UCJC?

At Camilo José Cela yliopisto tarjoamme eri koulutuksen. Aktiivinen koulutus, joka tarjoaa mahdollisuuden elää oman yliopiston elävinä, täysillä ja sen ulkopuolella luokkahuoneessa voit tulla ammatillinen sinun haluavat olla.

Akateeminen tarjoaa nojaa kolmeen periaatteista, jotka on upotettu meidän DNA:

Tieteidenvälisyyden

Yhdistelmä tietoa, kulttuurien ja tieteenalojen tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa luentosalit kanssa opiskelijoita muista astetta, hankkia tietoja yli oman erikoistumisen ja valmistaa sinua kohtaamaan monimutkaisia ​​haasteista 21. vuosisadalla.

INNOVAATIO

Me erottua muista yliopistoista kiitos avoimia koulutusmalli ja lähestymistapa, joka on paljon enemmän merkitystä Nykyhetki.

KANSAINVÄLINEN NÄKYMÄT

Tavoitteenamme on valmistaa autonomisia yksilöitä, jotka pystyvät ohjaamaan omaa uransa aikana elämänsä itsenäisesti ja tukevalla tavalla globaalissa yhteyksissä.

OLEMME TIETEIDENVÄLISET

Klo UCJC koulutamme ammattilaisia ​​pystyy tekemään tiensä hybridi ympäristöissä ja kohdata monimutkaisia ​​työtehtäviä.

Jotta voitaisiin saavuttaa tämän tarjoamme monipuolisen opetusmenetelmä.

Yksinkertainen tapa kehittää useita taitoja ja tietoja, jotka auttavat sinua erottumaan työmarkkinoilla.

URHEILU

UCJC Sports Club on osa identiteettiämme.

Ainutlaatuinen konsepti yliopistossa urheiluseuroissa sijaitsee Madridin-Villafrancan Campus erikoistuneiden koulujen ja ohjaajia.

Hyödynnä meidän 40000 neliömetrin tilat vihreys ympäröi ja luonto.

OLEMME INNOVAATTORIT

SEK koulutusryhmittäin olemme jatkuvaa sitoutumista koulutukseen liittyvien innovaatioiden ja huippuluokan trendejä.

Tiedämme, että olemme kouluttaa ammattilaisia ​​tulevaisuuden, vastuu, joka työntää meidät jatkuvasti kehittyä opiskelijoiden oppimiskokemuksia.

Hyväksymme haaste innovoida opetussuunnitelmaa ja uudelleen muotoon yliopistokoulutuksen kannalta murtavat perinteisen malleja ja synkronointi niitä uusien koulutusmahdollisuuksien paradigman keskitytään opiskelijan ja heidän oppimistaan.

OLEMME INTERNATIONAL

  • 120+ yliopistojen kanssa MAAILMALTA
  • 164 Vaihto-opiskelijat jakaminen oppimistiloja on Campus
  • 51 ERI NATIONALITIES elää yhdessä on Campus
  • 9 KESKEISET Kielitaito MEIDÄN luentosalit

Hyödynnä mahdollisuus jakaa profiilisi someof parhaiden yliopistojen fromaround maailmaa.

Me lisätä liikkuvuutta kansainvälisten vaihto-ohjelmien. Kokemukset yliopistojen, kuten Harvardin ja Stanfordin. Kaikissa UCJC opiskelijat, jotka ovat valinneet liikkuvuuden hetkellä pörsseissä. Kansainvälinen opetushenkilöstön vahvistaa oman koulutuksen antaa sinulle enemmän alan maailmanlaajuinen näkymät.

VILLAFRANCA CAMPUS

Madrid-Villafrancan Campus kuuluu yli 100000 metriä potenssiin tiloja, luonnon keskellä ja vain 20 minuutin päässä Madridin keskustassa. Kampuksella on varustettu uusinta teknologiaa ja käytännön työtiloja kustakin asteen koulusta, vapaa-tilat, kokoushuoneet ryhmätöitä ja huippuluokan liikuntapaikkoja.

ALMAGRO Urban CAMPUS

UCJC tutkijakoulu sijaitsee jo 20-luvun historiallisessa rakennuksessa Madridin sydämessä, Calle Almagro. Ympäröi laaja valikoima palveluja ja liikenneyhteyksiä opiskelijoidemme sopii, se taloa yli 3500 metriä potenssiin noin 20 luentosalit ja suuri katettu sisäpiha pitämiseen eri tapahtumia ja toimintaa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidad Camilo José Cela

Kandidaatin tutkinto Urban Management on uraauurtava Espanjassa ja on kärjessä koulutuksen opiskelijoiden täysin komennossa saavuttamisessa tarvittavat välineet digitaali ... [+]

Ensimmäisen asteen suunnitella tulevaisuuden kaupungeista

Nykyään puolet maailman väestöstä asuu kaupungeissa. Vuoteen 2030 mennessä yli 70% maailman väestöstä on kaupunki- ja tuottaa 80% varallisuuden maailmanlaajuisesti. Tämä tekee kaupunkien todellisen moottori globaali järjestelmä.

Tämä huimaa muutos johtaa uusiin tilanteisiin, kuten yhteisen talouksien Big Data, sähköautoja, uutta infrastruktuuria, muutokset sosiaaliset suhteet ja tietenkin ympäristön muutoksiin.

Tämä välitön skenaario edellyttää ammattilaisia, jotka pystyvät luomaan, määrittää ja johtaa kestävään kasvuun ja kehitykseen kaupungeissa.

Kandidaatin tutkinto Urban Management on uraauurtava Espanjassa ja on kärjessä koulutuksen opiskelijoiden täysin komennossa saavuttamisessa tarvittavat välineet digitaalisen ympäristön hoito konaisnäkemyksen kaupunkien muokata kaupunkien toimintaohjelmaa.... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
C/ Castillo de Alarcón, 49
Madrid, Community of Madrid, ES
Sosiaalinen media