Lue virallinen kuvaus

98134__A_F0403.jpg

URV esitys

Universitat Rovira i Virgili sijaitsee Tarragonan maakunnassa, lähellä Barcelonassa, yhdellä Euroopan suosituimmista matkailukohteista. Se on nuori ja dynaaminen yliopisto, joka palvelee yhteiskunnan tarpeita ja on avoin maailmalle ja samalla läheisessä yhteydessä sosiaaliseen ja taloudelliseen ympäristöönsä.

URV tarjoamien akateemisten ohjelmien valikoima kattaa kaikki tietämyksen alat: tekniikka ja arkkitehtuuri, taiteet ja humanistiset tieteet sekä terveys ja sosiaaliset ja kokeelliset tieteet. Tarjoamme laajan valikoiman ohjelmia, kuten kandidaatin tutkintoja, maisterin tutkintoja ja tohtoriohjelmia sekä elinikäisiä koulutusohjelmia ammatilliseen kehitykseen.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta koulutusta. Motivaatiomme ja kokemuksemme avulla voit pysyä eteenpäin henkilökohtaisessa ja ammatillisessa kehityksessäsi ja saavuttaa tavoitteesi.

Kuinka voimme auttaa sinua pysymään eteenpäin?

Älä missaa mahdollisuutesi ensi vuonna saada URV kokemus!

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universitat Rovira i Virgili

Kemialla on suora vaikutus ihmisen kehittymiseen ja kehittämiseen ja se tarjoaa olennaista tukea terveydelle, elämänlaadulle, ympäristölle ja turvallisuudelle. ... [+]

Opinnot

Kemia liittyy ihmiskunnan kehitykseen ja kehitykseen ja on olennainen osa terveyden, elämänlaadun, ympäristön ja turvallisuuden maailmassa.

On itsestään selvää, että kemian on ratkaiseva rooli kohtaamaan nykyaikaisen yhteiskunnan haasteet tutkimalla aineen koostumusta, rakennetta ja ominaisuuksia sekä aineen kemiallisissa reaktioissa ja energioissa tapahtuvia muutoksia.

Lisäksi kemia pyrkii tutkimaan ja luomaan uusia hyödyllisiä tuotteita ja tunnistamaan prosessit, joilla ne voidaan saada, kun taas kemiantekniikka tutkii, miten kemianteollisuuden kehittämä tuote voidaan tehdä toiminnalliseksi, tehokkaaksi ja kannattavaksi.

Apteekki on joku, joka tutkii molekyyli- ja atomikomponentteja, reaktioita, kemiallisia ja fysikaalisia ominaisuuksia ja niiden komponentteja ja etsii uusia tapoja syntetisoida tuotteita ja sivutuotteita.... [-]

Espanja Tarragona
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

URV, where studying means a life experience (2')

URV, donde estudiar es vida. Másteres y posgrados (2')

URV, where studying means a life experience (30'')

URV, donde estudiar es vida. Másteres y posgrados (30")

URV Presentation (2')

Presentación de la URV (2')