University of Alcalá

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Alcalan yliopisto (UAH) on julkinen yliopisto, joka on sitoutunut opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamiseen, jonka se tarjoaa mukauttamalla koulutuksensa sosiaalisiin muutoksiin ja sosiaalisiin vaatimuksiin sekä houkuttelemalla ja pitämällä kykyjä. Sen joukossa prioriteettina on opiskelijoiden työllistyvyyden edistäminen. sellaisen sosiaalisesti vastuullisen politiikan toteuttaminen, joka vahvistaa sen mainetta avoimena, integroivana ja sitoutuneena instituutiona; ja tehokkaan, vastuullisen ja avoimen hallinnan kehittäminen, joka perustuu vastuuvelvollisuuteen itse instituutiolle ja yhteiskunnalle.

Alcalá de Henaresin historiallisessa kaupungissa, 30 km: n päässä Madridista sijaitsevassa yliopistossa on 28 000 opiskelijaa, 2 000 opetushenkilöstöä ja 800 palvelu- ja hallintohenkilöstöä. Sen kolme kampusta - historiallinen, tiede ja tekniikka sekä Guadalajaran kampukset - pelaavat 40 perustutkinto-ohjelmaa, 78 virallista jatko-ohjelmaa ja laajan valikoiman elinikäisiä koulutuskursseja kaikilla tietoalueilla.

Sisältyy tärkeimpiin kansallisiin ja kansainvälisiin luetteloihin, UAH on maailman parhaimpien yliopistojen joukossa sekä globaalisti että indikaattoreiden kuten opetuksen, työllistettävyyden, kansainvälistymisen, tutkimustuotannon, laitteiden ja infrastruktuurien, kestävyyden ja sosiaalisen sitoutumisen suhteen.

Samanaikaisesti historiallinen ja avantgardeinen UAH on yksi Euroopan arvostetuimmista yliopistoista, ja se voi jäljittää sen alkuperän jo 1293 ja keskiaikainen Studia generalia. Vuonna 1499 Cardinal Cisneros perusti St Hildephonse -kollegion, jonka tarkoituksena oli luoda yliopistokaupungin prototyyppi, joka toimisi mallina muille Ibero-Amerikassa. Sen merkittävimpien opiskelijoiden joukossa on Lope de Vega, Calderón de la Barca, Francisco de Quevedo, Tirso de Molina, Fray Luis de León, Ignacio de Loyola tai Gaspar Melchor de Jovellanos sekä María Isidra de Guzmán - ensimmäinen nainen Espanjassa saadakseen tohtorin tutkinnon.

Sen ainutlaatuinen yliopistomalli ja sen rikkaan arkkitehtonisen ja taiteellisen perinnön säilyttäminen johtivat UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1998 antamaansa julistukseen.

University of Alcalá on myös maailman vertailukohta espanjan kielen ja kulttuurin opettamiselle, sen sosiaaliselle sitoutumiselle ja ihmisoikeuksien puolustamiselle. Ei turhaan sen historiallinen Paraninfo tai kokoushuone ovat Cervantesin espanjalaisen kirjallisuuspalkinnon, Espanjan kuninkaan ihmisoikeuspalkinnon tai ”Camino Real” -palkinnon palkintojenjakotilaisuuksia.

Tehtävä

Opiskelijoiden kattava koulutus sekä heidän henkilökohtainen ja ammatillinen kehitys laadukkaan opetuksen, tiedon luomisen ja välittämisen sekä tieteen ja kulttuurin levittämisen kautta.

Näkemys

Olla johtava yliopisto kansainvälisessä kontekstissa, sitoutunut yhteiskuntaan, osallistava ja avoin maailmalle, myötävaikuttamalla tiedon ja kansalaisten koulutuksen parantamiseen laadukkaalla opetuksella, huippututkimuksella sekä eettisen ja sosiaalisesti vastuullisen toiminnan edistämisellä asenteita.

Tiesitkö?

  • Maailman parhaat yliopistot QS World University Rankingissa ja Times Higher Education World University Rankingissa.
  • Kolme University of Alcalá opetettavista tutkintokursseista (fysioterapia, englanninkielet ja latinalaisamerikkalaiset opinnot) kuuluvat Espanjan parhaimpiin luokituksen mukaan, jonka El Mundo -lehti tuottaa vuosittain listalla '50 grados'.
  • 8 UAH -opinnot ovat yksi parhaista Espanjassa , sanomalehti El Mundo vuosittain tuottaman 250 maisterin tutkinnon mukaan.
  • Englanninkieliset opinnot ovat maailman 200 parhaan aiheen joukossa, ja modernit kielet kuuluvat 250 parhaan mukaan arvostetun QS World University Rankingsin mukaan aiheittain.
  • UAH on Espanjan ensimmäinen korkeakoulu, joka opettaa huippuosaamista CYD Rankingin (Knowledge and Development Foundation) mukaan.
  • Maailman parhaista yliopistoista ympäristön kestävyyttä koskevissa politiikoissa UI Greenmetric World University -järjestyksessä.

Sijainnit

Alcala de Henares

Osoite
Pza. San Diego, s/n
28801 - Alcalá de Henares

Alcala de Henares, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: