University of Alcalá

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Alcalan yliopisto (UAH) on julkinen yliopisto, joka on sitoutunut opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamiseen, jonka se tarjoaa mukauttamalla koulutuksensa sosiaalisiin muutoksiin ja sosiaalisiin vaatimuksiin sekä houkuttelemalla ja pitämällä kykyjä. Sen joukossa prioriteettina on opiskelijoiden työllistyvyyden edistäminen. sellaisen sosiaalisesti vastuullisen politiikan toteuttaminen, joka vahvistaa sen mainetta avoimena, integroivana ja sitoutuneena instituutiona; ja tehokkaan, vastuullisen ja avoimen johtamisen kehittäminen, joka perustuu vastuuvelvollisuuteen itse laitokselle ja yhteiskunnalle.

Sijaitsee historiallisessa Alcalá de Henaresin kaupungissa, 30 kilometrin päässä Madridista, yliopistossa on 28 000 opiskelijaa, 2 000 opetushenkilöstöä ja 800 palvelu- ja hallintohenkilöstöä. Sen kolme kampusta - historiallinen, tiede ja teknologia sekä Guadalajaran kampukset - esittelevät 40 perustutkinto-ohjelman ohjelmaa, 78 virallista jatko-ohjelmaa ja laajan valikoiman elinikäistä koulutusta kaikilla osaamisalueilla.

Tärkeimpiin kansallisiin ja kansainvälisiin sijoituksiin sisältyvä UAH on maailman parhaiden yliopistojen joukossa sekä globaaleissa että indikaattoreissa, kuten opetuksessa, työllistyvyydessä, kansainvälistymisessä, tutkimustuotannossa, laitteissa ja infrastruktuureissa, kestävyydessä ja yhteiskunnallisessa sitoutumisessa.

Samanaikaisesti historiallinen ja avantgardeinen UAH on yksi Euroopan arvostetuimmista yliopistoista, ja se voi jäljittää sen alkuperän jo 1293 ja keskiaikainen Studia generalia. Vuonna 1499 Cardinal Cisneros perusti St Hildephonse -kollegion, jonka tarkoituksena oli luoda yliopistokaupungin prototyyppi, joka toimisi mallina muille Ibero-Amerikassa. Sen merkittävimpien opiskelijoiden joukossa on Lope de Vega, Calderón de la Barca, Francisco de Quevedo, Tirso de Molina, Fray Luis de León, Ignacio de Loyola tai Gaspar Melchor de Jovellanos sekä María Isidra de Guzmán - ensimmäinen nainen Espanjassa saadakseen tohtorin tutkinnon.

Sen ainutlaatuinen yliopistomalli ja sen rikkaan arkkitehtonisen ja taiteellisen perinnön säilyttäminen johtivat UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1998 antamaansa julistukseen.

University of Alcalá on myös maailmanlaajuinen esikuva espanjan kielen ja kulttuurin opetukseen, sen sosiaaliseen sitoutumiseen ja ihmisoikeuksien puolustamiseen. Ei ole mitään sen historiallista Paraninfo- tai kokoonpanohallia, jossa on palkittu seremonioita, jotka koskevat espanjalaisen kirjallisuuden Cervantes-palkinnon, Espanjan kuninkaan ihmisoikeuspalkinnon tai Camino Real -palkinnon.

Tehtävä

Opiskelijoiden laaja koulutus ja heidän henkilökohtainen ja ammatillinen kehittäminen laadukkaan opetuksen, tiedon luomisen ja välittämisen sekä tieteen ja kulttuurin levittämisen kautta.

Näkemys

Olla kansainvälisesti johtava korkeakoulu, joka on sitoutunut yhteiskuntaan, osallistava ja avoin maailmalle, edistämällä tietämyksen ja kansalaisten koulutuksen kehittämistä laadukasta opetusta, huippuosaamista tutkimuksessa sekä eettisten ja sosiaalisesti vastuullisten asenteiden edistämistä .

Tiesitkö...?

  • Maailman parhaat yliopistot QS World University Rankingissa ja Times Higher Education World University Rankingissa.
  • Kolme University of Alcalá opetettavista tutkintokursseista (fysioterapia, englanninkielet ja latinalaisamerikkalaiset opinnot) kuuluvat Espanjan parhaimpiin luokituksen mukaan, jonka El Mundo -lehti tuottaa vuosittain sen '50 grados' -lisäosassa.
  • 8 UAH -opinnot ovat yksi parhaista Espanjassa , sanomalehti El Mundo vuosittain tuottaman 250 maisterin tutkinnon mukaan.
  • Englanninkieliset opinnot ovat maailman 200 parhaan aiheen joukossa, ja modernit kielet kuuluvat 250 parhaan mukaan arvostetun QS World University Rankingsin mukaan aiheittain.
  • UAH on Espanjan ensimmäinen korkeakoulu, joka opettaa huippuosaamista CYD Rankingin (Knowledge and Development Foundation) mukaan.
  • Maailman parhaista yliopistoista ympäristön kestävyyttä koskevissa politiikoissa UI Greenmetric World University -järjestyksessä.

Sijainnit

Alcala de Henares

Osoite
Pza. San Diego, s/n
28801 - Alcalá de Henares

Alcala de Henares, Madridin yhteisö, Espanja

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: