Lue virallinen kuvaus

DigiPen Institute of Technology on ensimmäinen yliopisto, joka on erikoistunut videopelikoulutukseen, jossa on kolme kampusta Redmond-USA: ssa (pääkampuksella), Singaporessa ja Bilbao-Euroopassa (avattu vuonna 2010). DigiPen on valmistautunut nuorille videopeliteollisuudelle ja muille aloille (ilmailu, autoteollisuus, elokuvateatteri ...) 30 vuoden ajan käyttämällä erittäin käytännöllistä koulutusmallia, jossa opiskelijat tuottavat videopelejä ja animaatioita tyhjästä. Princeton Review arvioi jatkuvasti DigiPenia yhtenä videopelikoulutuksen huippuoppilaitoksesta ja Forbes -lehti on tunnustanut DidiPenin Pohjois-Amerikassa, ja Digipen on myös äänestetty Yhdysvaltain 2. parhaaksi videopelien yliopistoksi Animation Career Katsaus . DigiPen-opiskelijat valmistuvat valmistautumisen ja kokemuksen avulla, joita nykyinen teollisuus vaatii!

Tietojenkäsittelytiede-tutkintoissa opimme aloittamaan reaaliaikaisen interaktiivisen simulaation perusteet videopelien avulla keinona tehdä niin, opiskelijamme tuottavat videopelejä, jolloin jokainen yksittäisistä komponenteista, jotka tulevat yhteen, tekevät pelit alusta. He oppivat tekemään pelimoottorin, tekoälyn, grafiikka- moottorin, fysiikan ja kaiken käyttämättä mitään ohjelmia, joita he eivät ole luoneet itseään tyhjästä. Kandidaatin tutkinnon neljän vuoden aikana opiskelijat tekevät 5 täydellistä videopeliä (3 peliä 2D: ssä ja 2 peleissä 3D: ssä) työskentelemällä ryhmissä, jotka koostuvat ohjelmoijista ja animaatioartisteista ja täsmällisissä olosuhteissa, joissa he työskentelevät ammatillisessa videossa peliyrityksiä. DigiPen-opiskelijoiden tuottamien pelien laatu on sellainen, että ne tavallisesti kilpailevat kansainvälisissä videopelikilpailuissa. DigiPen on voittanut (56 palkinnot) enemmän kuin mikään muu videopelikoulu alan tärkeimmistä Independent Games -festivaaleista San Franciscossa.

Taiteen ja animaatiomme (BFA) opiskelijoillemme alkaa oppimalla piirtämisen perustekijät, käyttämällä oikein perspektiiviä ja suhteellisuutta, tutustumalla väriin, koostumukseen ja tekstuuriin. He kehittävät omat hahmot ja toteuttavat kaiken, mitä he opiskelevat anatomian luokissaan. He tekevät animoituja elokuvia 2D, tiimeissä ja erikseen, mustavalkoisena ja värisenä. Sitten he oppivat tekemään 3Dmodeleja hahmistaan ​​ja ympäristöistään. Elokuva-luokissa he oppivat siirtämään kameran ja asettamaan ja valaisemaan kohtauksiaan. Lopuksi oppilaat oppivat muokkaamaan elokuviaan niin, että he tulevat elämään! (Osaan palkittujen DigiPen Bilbaon opiskelijaelokuvien joukosta.) BFA-opiskelijat toimivat myös yhteistyössä ohjelmoijien kanssa, jotka tuottavat kaikki videopelien kuvat ja oppivat ensin mitä on videopelien tuotantoyrityksessä.

Valmistuneille ja ammatillisille mahdollisuuksillemme.

Viitaten ammatillisiin mahdollisuuksiin, jotka tarjoavat tutkintotodistuksemme opiskelijoille, 2010 ja 2011 konsortion opiskelijat toimivat kansainvälisesti (Ubisoft Germany and Canada), kansallisesti (Mercury Steam Game studios Madridissa) optometrian alalla (Davalor Salud Pamplona), On- (Innomatic) ja ovat luoneet oman yrityksen (Kaia estudios). " DigiPen on tuonut maailmaan kaksi kampanjaa, joiden opiskelijat yleensä kestävät alle kaksi kuukautta ". El Correo -lehti 22/11/2015

"Yksi opiskelijoistamme aloitti projektissa äskettäin valmistuneille opiskelijoille suuressa AAA-yrityksessä ja vuoden sisällä oli siirretty yhtiön suurimmalle lippulaivastudioon. Alumnimme työskentelevät monilla eri aloilla pelistä ilmailuun, autoihin, elokuvaan ja lääkkeisiin. Kaikissa tapauksissa he ovat täysimittaisia ​​ja eivät harjoittele työharjoittelijoita. " - Steven Longden, rekrytointijohtaja DigiPen Institute of Technology

DigiPen-teknologiainstituutti on tunnetuin peli- ja ohjelmistokehityskoulutuksen edelläkävijä, joka on 30-vuotinen vahvuus - lähes yhtä vakiintunut kuin itse teollisuus.

DigiPen on maailman ensimmäinen instituutio, joka on erikoistunut tähän koulutukseen, digitaalisen median tutkimuksen ja tietotekniikan etenemisen painopisteenä. "Perustama akateemisten tutkijoiden soveltava oppiminen, alan tietämys ja monitieteiset tiimipohjaiset yhteistoiminnat", instituutioiden mission toteaa "innostamme oppilaita jatkamaan elinikäistä oppimista sekä tieteellistä ja luovaa tutkimusta ja antamaan heille mahdollisuuden tulla johtajia ja alullepanijoita maailmanlaajuisesti. "

Tässä on kolme syytä opiskella Bilbaossa DigiPenin ensimmäisessä eurooppalaisessa kampuksessa:

1. Ylivoimaiset tutkijat ainutlaatuisella erikoisalalla

Koulu, joka ymmärtää alan tietoon perustuvan ja keskitetyn koulutuksen merkityksen, DigiPenin tutkinto muodostaa peliympäristön vaatimukset. Tämä monimutkainen kudottu ammatti vaatii erittäin koulutettua henkilöstöä, jolla on asiantuntemusta ja taitoa. Siksi DigiPen Bilbao tarjoaa kattavia ohjelmia tietojenkäsittelytieteissä ohjelmistojen kehittämiseen ja digitaaliseen taiteeseen sekä animaatioon elokuville ja peleille; joka toimii foorumina, josta opiskelijat tuottavat jokaisen digitaalisen luomistyönsä.

Oppiminen täällä on aito ja orgaaninen, ja oppilaat täydentävät taidettaan lähtien. Tietojenkäsittelytieteen opiskelijat esimerkiksi rakentavat pelimoottorin (pelin kehittäjänä käytetyn ohjelmiston) alusta alkaen ja heittävät heille kykyjä, jotka ulottuvat kauas pelimaailmaan ja simulointiin, tekoälyyn ja mihin tahansa muuhun sovellukseen. Ja taiteilijat ovat samassa veneessä, jossa on useita piirustuksia perinteiseen 2D-animaatioon, anatomiaan ja elokuvaan.

DigiPenin luokkahuoneympäristössä oppimatta jää kaikki käytännön projektit, joissa opiskelijat tekevät yhteensä viisi huipputekniikkaa koko koulusi ajan, kun taas taidekasvattajat rakentavat myös täyspitkät 2D- ja 3D-mallit peleille ja elokuville. Kaikki DigiPenin analogisesta maadoituksesta saatu kokemus ulottuu sitten digitaaliseen areenaan 3D-mallinnuksen, teksturoinnin ja animaation muodossa.

Tämä on instituutio, jossa luovaa yhteistyötä kannustetaan. Sellaisena DigiPen-opiskelijat työskentelevät projekteissaan tiimeissä ensimmäisestä päivästä lähtien. Se on suora jäljitelmä siitä, mikä työelämä olisi kuin reaalimaailman peli tai elokuvatuotanto, joka on korvaamaton työkokemus, joka maksaa myöhemmin.

Opiskelijat myös saavat palkkion DigiPenin kunnioitetusta, ammatillisesta tiedekunnasta. Nämä ihmiset ovat aktiivisesti mukana teollisuudessa, ja monet saavat arvostettuja palkintoja omilla aloillaan. Ymmärtää trendejä ja vaihteluita, jotka tulevat markkinoiden kanssa tämän nopean tahdissa, opettajat herättävät tietoa, joka täyttää globaalin teollisuuden kysynnän.

2. DigiPen tarjoaa ylivertaisen maineen

Instituutti on vakiinnuttanut kolme vuosikymmentä kokemusta liiketoiminnasta, ja on ensimmäinen, joka tarjoaa kandidaatin tutkinnon pelin kehityksessä - ja tämä on todella tärkeä asia. DigiPen-opiskelijat ovat voittaneet vuotuisen Independent Games Festivalin (IGF) 60 palkintoa - enemmän kuin mikään muu koulu maailmassa - puhumattakaan siitä, että se edustaa ainoaa koulua, jolla opiskelijat pääsevät kilpailemaan ammatillisessa luokassa.

DigiPenin vaikutus ja vaikutusvalta ovat herättäneet johtavien teollisuuslukujen silmät. DigiPen on vakiinnuttanut maineensa ja luonut mielekkäitä siteitä rahapeli- ja hallintoelimiin sekä paikallisyhteisöön varmistaakseen, että opetussuunnitelma pysyy ajan tasalla. Tämä on epäilemättä vaikuttanut instituutin erinomaisiin jatko-opintoihin. Alan huipputekniikan yrityksistä, kuten autoteollisuudessa, ilmailuteollisuudessa, optometrisesti ja merenkulussa, Triple-nimikkeisiin kuten Call of Duty, Legenda-liitto, Halo, Assassin's Creed, FIFA, Forza Motorsport ja paljon muuta - DigiPen-opiskelijat ovat tehneet kaiken.

Lyömätön paikka

DigiPen-opiskelijoilla on uudet kampuskehitys Bilbaon keskustassa, ja he ovat keskittymässä kukoistavaan digitaaliseen kohtaukseen. Kaupunki on viime aikoina saanut merkittävän kaupunkisuunnittelun, joka on poistunut teollisista juuristaan, keskittyen matkailuun ja palveluihin. Tulevaisuuden käsitteiden mukaan Bilbaon uudella neljänneksellä on hyvät yhteydet ja edistävät "vihreää" teollisuutta sekä kohtuuhintaisia ​​ja täynnä runsaasti kulttuurisia ja sosiaalisia toimintoja kaikkien nauttia. Mutta ennen kaikkea, siitä tulee luovuuden ja innovoinnin keskus.

Bilbaon evoluutio on ollut niin valtava ja inspiroinut, että se on jopa valinnut Urbanism Academy of the Year 2018: n parhaaksi eurooppalaiseksi kaupungiksi ja voitti esimerkiksi Wienissä Itävallassa ja Ljubljanassa Sloveniassa. "Bilbao on erinomainen esimerkki entisen teollisen kaupungin tukkumyynnistä - ei vain fyysisesti vaan sosiaalisesti, taloudellisesti ja kulttuurisesti", sanoo Akatemian puheenjohtaja David Rudley. "Viime vuosikymmenen aikana saavutettu nuorentaminen on vähäpätöinen. Kaikki tämä on saavutettu rohkealla ja tehokkaalla johtajuudella, jonka tykkäämisestä on käynyt ilmi, että tämä kaupunki on velaton vuodesta 2010. "

Kun kirjoitat Bilbaon DigiPen-yhteisön jäseneksi, sinusta tulee myös ohjelmistokehityksen ja pelimaailman edelläkävijä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

DigiPen Institute of Technology Europe - Bilbao

Bachelor of Fine Arts Digitaalinen taide ja animaatio on nelivuotinen ohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita luovat kuvitusta ammatillisen tason. ... [+]

Bachelor of Fine Arts Digitaalinen taide ja animaatio on nelivuotinen ohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita luovat kuvitusta ammatillisen tason. Sen sijaan, opettaa oppilaita käyttämään nykyistä työkaluja ja ohjelmistoja, BFA ohjelmassa korostetaan kehityksen perustavaa taitoja, jotka ovat edelleen merkityksellisiä ja hyödyllisiä tekniikasta riippumatta tai keskipitkällä. Opiskelijat, jotka läpäistyään ohjelman on valmiudet tuottaa voimakkaita, vaikuttavat kuvakieli studioympäristöön.

Käsitellyt aiheet

Opiskelijat, jotka läpäistyään kilpailla talousarvioennustevaroituksia ohjelma olla seuraavat:

Laaja tuotekokemus sekä 2D- että 3D-animaatiossa sekä tarkempi painopistealue, jonka avulla opiskelijat voivat kohdistaa alan tietyn alan omien etujensa ja kykyjensä mukaan. Erinomainen piirustusosaaminen, mukaan lukien ymmärrys siitä, kuinka ylläpitää ja jatkuvasti parantaa veneilyä uransa aikana. Vahvat tarinankerrontaidot, mukaan lukien visuaalinen tarinankerronta, kirjallisuuden perinteet, tarina dialogin kautta, tarina toimimalla ja elokuvamallit. Perehtyminen nykyaikaisiin studioprosesseihin, mukaan lukien kyky käyttää nykyisiä työkaluja ja ohjelmistoja sekä kyky oppia uutta ohjelmistoa ylläpitämällä samalla tiukkaa tuotantoaikataulua. Ammattitaitoiset työtavat ja asenne, mukaan lukien osaamisen hyödyntäminen ja integrointi ammatilliseen kritiikkiin heidän työstään. Ura Outlook ... [-]
Espanja bilbao
Request Info
Englanti
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

DigiPen Institute of Technology Europe - Bilbao

Bachelor of Science in Computer Science in Real-Time Interactive Simulation (BSC: t) on neljän vuoden tietojenkäsittelytieteen tutkinnon keskittyy teknisiin näkökohtiin t ... [+]

Bachelor of Science in Computer Science in Real-Time Interactive Simulation (BSC: t) on neljän vuoden tietojenkäsittelytieteen tutkinnon keskittyy teknisiin näkökohtiin tietokonegrafiikan ja simulaatioita. Opiskelijat alkavat vankka matematiikan, fysiikan ja ohjelmointi, sitten soveltaa tätä tietoa vuosittain tiimipohjaisissa hankkeita, joissa ne suunnittelevat, ohjelma, testi, ja lopulta vapauttaa omaa täysin pelattavissa peleissä yleisölle. Ne, jotka läpäistyään BS Computer Science in Real-Time Interactive simulointi ohjelma ovat saaneet tietoa ja taitoja tuottaa erittäin monimutkaisia ​​ohjelmistoja ammatillisen tason.

Käsitellyt aiheet

Opiskelijat BS Computer Science in Real-Time Interactive simulointi ohjelma oppivat:... [-]

Espanja bilbao
Request Info
Englanti
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi