Lue virallinen kuvaus

Sen kolmen vuosisadan olemassaolon, La Salle on ollut ainoana tarkoituksena on pysyvien ja päivitetään koulutusta kaikilla tasoilla. Tämä sitoumus on säilytettävä ajan kuluessa jatkuvasti viidellä mantereella. Opiskelijamäärä ylittää miljoona, jaetaan 1.600.- keskuksia, jotka tarjoavat koulutusta yli 70000 opettajaa.

Espanjassa joka otettiin käyttöön noin 125 vuotta sitten, La Salle on kehittänyt tutkimuksia räätälöity tarpeisiin ja vaatimuksiin kunkin historiallisen hetken ja on pystynyt tulostaa henkilökohtaista leima laadun koulutuksen, jossa yleinen ulottuvuus henkilö on voittanut puhdasta kvantitatiivinen tiedonhankinnan.

Kataloniassa, La Salle on yhteensä 30 keskusten ja 23000 opiskelijoille ja Madrid on 17 koulua, joissa on yhteensä 11300 opiskelijaa.

IALU - International Association of Lasallian yliopistojen koostuu 73 yliopistoissa. Yhdysvalloissa: La Salle University of Philadelphia, Manhattan College of New York, Saint Mary College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi University of Chicago, Memphis College of Christian veli. Filippiineillä; De La Salle University of Manilla, University of La Salle Bacolod kaupunki. Israelissa: Bethleem University. Latinalaisessa Amerikassa: La Salle University Bogotassa, Higher Education Centerin Canoe-Brasilia, Meksiko Institutes of asteen ja Obregon, Central Institute of Guatemala; IUTEMAR La Salle Caracas, IUTEAGRO Cojedes; IUTEIN de Guayana. Yliopistot Euroopassa korostavat IInstitut supérieur Agricole Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM Lyon, Saint Lu School of Architecture Belgian mm; johon on lisättävä keskusten Afrikassa ja Aasiassa.

Kautta historian ja maailmanlaajuisesti, La Salle on sitoutunut ihmisiä koko ammatillisen elämänsä samoin; kuten organisaatioiden kanssa niiden teknologian kehittämiseen. Tämä sitoumus on nivelletty joukko koulutusta, tiedotusta, välitystä, siirron ja viestintä, jotka tekevät La Salle kokoukseen Technology and Business World.

Espanjassa, jossa kampuksilla Barcelonassa ja Madridissa, La Salle tarjoaa lisäksi opetti yliopistossa kursseja, seuraavat ohjelmat:

  • tohtorikoulutuskeskukselle
  • Masters Program
  • Ohjelma Kansainvälisen Vaiheet
  • Professional Development Program (PDP)
  • erikoistumisjakso
  • Corporate Training

Masters Program se käsitellään yrityksen tarpeiden ja sen ammattilaisille käytännön visio ja päämäärä nopea soveltaminen tiedon saanut. Tämä laajennus tietoa alueen ammatillista erikoistumista tai muilla alueilla, mikä auttaa yksilöitä kehittymään ja parantamaan sopeutumiskykyä ammattilaisia ​​jatkuviin muutoksiin työpaikalla ja tekniseen ympäristöön.

Masters Program Se on suunnattu ammattilaisille korkeakoulututkinnot ja ammatillinen kokemus, jotka haluavat parantaa ammattitaitoaan (eri sektoreilla ja aloilla, joita Masters jotka muodostavat ohjelma) ja jotka täytyy ymmärtää liiketoiminnan monimutkaisuutta ja miten sopeutua uusiin haasteisiin; hioa ammattitaitoaan; kehittää ja parantaa taitoja analyysi, synteesi, viestintä, integraatio ja tiimin yhteistyötä.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Espanjalainen
Katalaani

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

laSalle Barcelona

Tutkinto Electronic Engineering Telecommunications kehystävät ICT ympäristön ja nauttii oma teknologinen perusta ja selkeästi määritelty ja ammattitaitoa suuri kysyntä. ... [+]

"Elektroniikan avainasemassa kehitettäessä ja teknologisen kehityksen yhteiskunnan. Teknologia on tärkein tuki aloilla viestinnän, ohjaus ja tietojenkäsittely.

Tutkinto Electronic Engineering Telecommunications kehystävät ICT ympäristön ja nauttii oma teknologinen perusta ja selkeästi määritelty ja ammattitaitoa suuri kysyntä.

Tutkimalla mainintaa Robotics, voit tutkia maailmaan robotiikan sovellettu useita sektoreita, joista sosiaali-, koulutus-, hoito- ja avustavaa robotiikka, luoden tekniikka, joka muuttaa kaupat ja parantaa jokapäiväistä elämää, luoda neelliset elossa keinotekoinen, ala vahvan kasvun ja suuri tulevaisuus. "

AUDIENCE

"Voit käyttää tätä Grade: From School, kun läpäissyt pääsykokeet yliopistolle (PAU). Vuodesta Higher Level Training Cycles (CFGS). Jos jatkaa korkeakoulututkinto, joka ei ole lopettanut ja haluat jatkaa sen La Salle (file transfer). Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED akkreditoinnin kautta tai UNED jos olet korkeakoulutusalueen. Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto. Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED kautta akkreditointi UNED jos olet korkeakoulutusalueen kautta tai homologaatio korkeakoulututkinnon Espanjassa. Jos olet tehnyt pääsykokeen college yli 25 vuotta ja yli 45 vuotta. Jos olet opiskelija Euroopan unionin tai maassa, jonka kanssa he ovat tilanneet kansainvälisiä sopimuksia soveltaa tässä tapauksessa; sinun täytyy täyttää akateemisen vaatimukset koulutusjärjestelmässä siinä maassa, jossa opiskelee yliopistoon pääsemiseksi ja hyväksymisprosessi Test Pääsy University (PAU) klo UNED (www.uned.es). Ne opiskelijat, jotka käyttävät osatutkimuksessa aste (tai valmis) cursados ​​ulkopuolelle Espanjan valtio, on tuotava todistus kotiyliopistosi, koska heidän aste on virallinen maansa. "... [-]

Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Tutkinto tarjoaa laajan valikoiman uramahdollisuuksia, erityisesti T & k-laboratorioissa yrityksiä tai uusia tuotteita ja palveluita elektroniikkalaitteissa. ... [+]

Tutkinto tarjoaa laajan valikoiman uramahdollisuuksia, erityisesti T & k-laboratorioissa yrityksiä tai uusia tuotteita ja palveluita elektroniikkalaitteissa.

Meillä on kokemusta on ensimmäinen koulu opettaa erikoisuus sähköisten järjestelmien Kataloniassa ja tiedekunnan kanssa laajan opetuksen ja työkokemus, joka antaa yksilöllistä tukea kilpailun aikana.

AUDIENCE

Voit käyttää tätä Grade:

Lukion, kun läpäissyt pääsykokeet yliopistolle (PAU). Vuodesta Higher Level Training Cycles (CFGS). Jos jatkaa korkeakoulututkinto, joka ei ole lopettanut ja haluat jatkaa sen La Salle (file transfer). Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED akkreditoinnin kautta tai UNED jos olet korkeakoulutusalueen. Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto. Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED kautta akkreditointi UNED jos olet korkeakoulutusalueen kautta tai homologaatio korkeakoulututkinnon Espanjassa. Jos olet tehnyt pääsykokeen college yli 25 vuotta ja yli 45 vuotta. Jos olet opiskelija Euroopan unionin tai maassa, jonka kanssa he ovat tilanneet kansainvälisiä sopimuksia soveltaa tässä tapauksessa; sinun täytyy täyttää akateemisen vaatimukset koulutusjärjestelmässä siinä maassa, jossa opiskelee yliopistoon pääsemiseksi ja hyväksymisprosessi Test Pääsy University (PAU) klo UNED (www.uned.es). Ne opiskelijat, jotka käyttävät osatutkimuksessa aste (tai valmis) cursados ​​ulkopuolelle Espanjan valtio, on tuotava todistus kotiyliopistosi, koska heidän aste on virallinen maansa. Jos täytä mitään näistä vaatimuksista voidaan aloittaa prosessin ottamista La Salle, oma kunkin luokan. VALMISTAUTUU PAR ... [-]
Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Bachelor of Technology Companies on ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille hyvän pohjan tietojen ja taitojen merkitystä liike-elämässä, globaali ja teknisesti kehittyneitä. ... [+]

Luvulle vaatimukset edellyttävät ymmärtää ominaisuudet nykymaailmassa ja arvostaa tehtävät ja vastuut implisiittinen dynaamisessa ja monikulttuurisessa maailmassa.

Menetelmämme soveltaa teoriaa käytäntöön ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia uutta teknologiaa.

Herättää tietoisuutta ominaisia ​​liikemaailmassa muuttuvassa eettiset näkökohdat. Nämä näkökohdat ovat keskeisiä menestymisen liiketoimintaympäristössä ja sosiaalisia suhteita.

Tutkinto voidaan opetetaan kokonaan Englanti tai bilingually espanjaa ja Englanti.

Osoitettu

Voit käyttää tätä Grade:

Lukion, kun läpäissyt pääsykokeet yliopistolle (PAU). Vuodesta Higher Level Training Cycles (CFGS). Jos jatkaa korkeakoulututkinto, joka ei ole lopettanut ja haluat jatkaa sen La Salle (file transfer). Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED akkreditoinnin kautta tai UNED jos olet korkeakoulutusalueen. Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto. Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED kautta akkreditointi UNED jos olet korkeakoulutusalueen kautta tai homologaatio korkeakoulututkinnon Espanjassa. Jos olet tehnyt pääsykokeen college yli 25 vuotta ja yli 45 vuotta. Jos olet opiskelija Euroopan unionin tai maassa, jonka kanssa he ovat tilanneet kansainvälisiä sopimuksia soveltaa tässä tapauksessa; sinun täytyy täyttää akateemisen vaatimukset koulutusjärjestelmässä siinä maassa, jossa opiskelee yliopistoon pääsemiseksi ja hyväksymisprosessi Test Pääsy University (PAU) klo UNED (www.uned.es). Ne opiskelijat, jotka käyttävät osatutkimuksessa aste (tai valmis) cursados ​​ulkopuolelle Espanjan valtio, on tuotava todistus omasta yliopisto, koska heidän aste on virallinen maansa. valmistella pari ... [-]
Espanja Barcelona
May 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

La Salle Campus Barcelona tarjoaa kaksoistutkintoon alalta TCI Engineering ja alan Business Management. Tämä kaksijakoinen tutkinto tutkinto avulla opiskelijat lopettaa c ... [+]

La Salle Campus Barcelona tarjoaa kaksoistutkintoon alalta TCI Engineering ja alan Business Management. Tämä kaksijakoinen tutkinto tutkinto avulla opiskelijat lopettaa college, 5 vuotta ja puoli akateemista, joissa on kaksi virallista asteen.

Suunnittelussa tämä kaksoistutkinnon opiskelija voi opiskella kaksi astetta, jotka on suoritettu ja sen vuoksi antaa opiskelijalle kokonaisvaltainen lähestymistapa ja interdisciplinarioque ne avaa monia uramahdollisuuksia: ominaisuudet kunkin kurssit, laadut ja erikoisprofiilit tai sekoitettuna tietoa kaksi aluetta.

Kaksoistutkinnoista vaativat opiskelijat korkeammalle suorittaa opiskelija 4 vuodessa (240 op) kurssien ja aste ylittää yhden vaivaa. Siksi he menevät opiskelijoille korkean akateemisen suorituskykyä teknisluonnontieteellistä lukion että aikana sisäänkäynnille, tarvitse todistaa akateemista kirjaa viimeisen kursseja.... [-]

Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
11 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

La Salle tarjoaa ensimmäinen ja ainoa virallinen tutkinto Technology and Management Espanjassa, jolla on kokemusta ensimmäinen yliopisto televiestinnän Katalonian ja toim ... [+]

La Salle tarjoaa ensimmäinen ja ainoa virallinen tutkinto Technology and Management Espanjassa, jolla on kokemusta ensimmäinen yliopisto televiestinnän Katalonian ja toimituksen MBA: Master in Business Administration yli 25 vuotta. Tämä uusi tutkinto opetetaan arvostetun amerikkalaisissa yliopistoissa kuten Stanfordin yliopiston Technology, MIT tai Berkeley.

AUDIENCE

Voit käyttää tätä Grade:

Lukion, kun läpäissyt pääsykokeet yliopistolle (PAU). Vuodesta Higher Level Training Cycles (CFGS). Jos jatkaa korkeakoulututkinto, joka ei ole lopettanut ja haluat jatkaa sen La Salle (file transfer). Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED akkreditoinnin kautta tai UNED jos olet korkeakoulutusalueen. Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto. Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED kautta akkreditointi UNED jos olet korkeakoulutusalueen kautta tai homologaatio korkeakoulututkinnon Espanjassa. Jos olet tehnyt pääsykokeen college yli 25 vuotta ja yli 45 vuotta. Jos olet opiskelija Euroopan unionin tai maassa, jonka kanssa he ovat tilanneet kansainvälisiä sopimuksia soveltaa tässä tapauksessa; sinun täytyy täyttää akateemisen vaatimukset koulutusjärjestelmässä siinä maassa, jossa opiskelee yliopistoon pääsemiseksi ja hyväksymisprosessi Test Pääsy University (PAU) klo UNED (www.uned.es). Ne opiskelijat, jotka käyttävät osatutkimuksessa aste (tai valmis) cursados ​​ulkopuolelle Espanjan valtio, on tuotava todistus kotiyliopistosi, koska heidän aste on virallinen maansa. Jos täytä mitään näistä vaatimuksista voidaan aloittaa prosessin ottamista La Salle, oma kunkin luokan. VALMISTAUTUU PAR ... [-]
Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Multimedian insinööriksi erikoistunut peli antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää sovelluksia tahansa alustalla: web, mobiililaitteet, televisiot, sosiaaliset verko ... [+]

Multimedian insinööriksi erikoistunut peli antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää sovelluksia tahansa alustalla: web, mobiililaitteet, televisiot, sosiaaliset verkostot, pelikonsoleissa jne Ja eri alojen, kuten videopelit, 2D- ja 3D-animaatio vuorovaikutus, elokuva- ja audiovisuaalisen tuotannon.

Tutkinto on oma teknologinen perusta, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää hyvin määritellyt taidot; kaikki palveluksessa hahmottaminen ja kehittää virtuaalista ympäristöjen vuorovaikutus ilman rajoitusta viestintävälineen tai erityinen laajuus.

Kiitos rajat ominaisuus Multimedia ja sen strateginen sijainti, valmistuneiden / kuten Multimediateknologian jotka ovat erikoistuneet videopelien on monenlaisia ​​uramahdollisuuksia ja soveltaa tietojaan tahansa teollisuuden, joka vaatii interaktiivisen digitaalisen sisällön: videopelit, lääketieteellinen , urheilu-, kulttuuri-, koulutus-, markkinointi-, riskien ehkäisyä, hyödyntämistä historiallisesti, taiteellisen, viihde- tai strateginen konsultointi muisti, monien muiden joukossa.... [-]

Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Tutkinto audiovisuaalisen Systems Engineering tarjoaa hyvän pohjan tiedon, jonka avulla osallistuvat ja kärkihankkeet liittyvät tietotekniikan ja viestintäministeriö (ICT ... [+]

Degree audiovisuaalisen Systems Engineering Se antaa hyvän pohjan tiedon, jonka avulla osallistuvat ja kärkihankkeet liittyvät tietotekniikan ja viestintäministeriö (ICT). Tutkimukset yhdistävät tieteellisen ja teknisen tiedon siten, että opiskelija osaa innovoida ja kehittää uusia teknisiä ratkaisuja, oppimisen johtamistaidot, viestintä, johtaminen, tiimityö, innovaation ja yrittäjyyden. Jotkut aiheita opetetaan Englanti opiskelijoille päästä hyvälle tasolle.

Viitaten tieteellisen ja teknisen tietämyksen pitäisi eriyttää yhteinen rajat sisällön kanssa muita erikoisuuksia (matematiikka, elektroniikka, tietokoneet ja signaalinkäsittely), joiden kanssa ne ovat itse astetta. Viimeksi mainittuihin kuuluvat akustiikan sen eri näkökohdat (kotelot, tärinä, äänen ja puheen), digitaalinen TV (tallennuksesta siirto, näytön kautta) ja audiovisuaalisen ja multimediasisällön yleensä.... [-]

Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Arvovaltaa ja perinteitä. La Salle oli ensimmäinen Telecommunications School luotu Kataloniassa ja ensimmäinen aloittaa Engineering -äänen, yli 25 vuotta sitten. Computer ... [+]

La Salle Campus Barcelona tarjoaa 5 kahden asteen alan ICT engineering. Kahden asteen opiskelijat voivat lopettaa college 5 lukuvuotta on kaksi virallista tutkintoihin.

Suunnittelu Näiden kaksoistutkinnon opiskelija voi opiskella kaksi astetta, jotka täydentävät toisiaan, ja näin ollen antaa opiskelijalle maailmanlaajuinen ja monitieteistä lähestymistapaa, joka avaa monia uramahdollisuuksia: ominaisuudet kunkin kurssit, laadut ja erikoisuuksia profiilit, jotka on sekoitettu tietoa kaksi aluetta.

Tietotekniikka ja esiintyy kaikissa liiketoimintaa ja kaikilla aloilla. Tämä suunnittelu vaikuttaa kaikkiin hallinnon näkökohdista ja tietokonejärjestelmien konfiguraation sekä sovellusten kehittämistä ja yhteenliittämistä eri alustojen vahvistamalla sisältö koskee hallintoa ja arkkitehtuuri tietokonejärjestelmien ja tietoa. Lisäksi tämä kaksoistutkinto valmistuneet koulutusta Multimedia Engineering ovat erinomainen tekniikka, joka pystyy integraattoreita päättää, että tapoja on hyväksyttävä tekniikka on todella tehokas sen välittäjänä viestintä- ja luova prosessi.... [-]

Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Kehitetään uransa suunnittelun, valmistuksen, asennuksen, käytön ja huollon palveluja tai sähköisiä tietoliikennelaitteiden, varmistaa tuotannon, siirron ja vastaanoton s ... [+]

La Salle Campus Barcelona tarjoaa 5 kahden asteen alan ICT Engineering. Kahden asteen opiskelijat voivat lopettaa college 5 lukuvuotta on kaksi virallista asteen.

Suunnittelu Näiden kaksoistutkinnon opiskelija voi opiskella kaksi astetta, jotka täydentävät toisiaan, ja näin ollen antaa opiskelijalle kattavan ja tieteidenvälistä lähestymistapaa, joka avaa monia uramahdollisuuksia: ominaisuudet kunkin cursados ​​astetta ja erikoisprofiilit sekoitetulla tietoa kaksi aluetta.

AUDIENCE

Voit käyttää tätä Grade:

Lukion, kun läpäissyt pääsykokeet yliopistolle (PAU). Vuodesta Higher Level Training Cycles (CFGS). Jos jatkaa korkeakoulututkinto, joka ei ole lopettanut ja haluat jatkaa sen La Salle (file transfer). Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED akkreditoinnin kautta tai UNED jos olet korkeakoulutusalueen. Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto. Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED kautta akkreditointi UNED jos olet korkeakoulutusalueen kautta tai homologaatio korkeakoulututkinnon Espanjassa. Jos olet tehnyt pääsykokeen college yli 25 vuotta ja yli 45 vuotta. Jos olet opiskelija Euroopan unionin tai maassa, jonka kanssa he ovat tilanneet kansainvälisiä sopimuksia soveltaa tässä tapauksessa; sinun täytyy täyttää akateemisen vaatimukset koulutusjärjestelmässä siinä maassa, jossa opiskelee yliopistoon pääsemiseksi ja hyväksymisprosessi Test Pääsy University (PAU) klo UNED (www.uned.es). Ne opiskelijat, jotka käyttävät osatutkimuksessa aste (tai valmis) cursados ​​ulkopuolelle Espanjan valtio, on tuotava todistus kotiyliopistosi, koska heidän aste on virallinen maansa. ... [-]
Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Se tarjoaa työkaluja, jotka ovat toimittaneet sähköisen suunnittelun arvostus saavutti tänään, kehittää tietämystä analogisen ja digitaalisen elektroniikan, mikroprosesso ... [+]

La Salle Campus Barcelona tarjoaa 5 kahden asteen alan ICT Engineering. Kahden asteen opiskelijat voivat lopettaa college 5 lukuvuotta on kaksi virallista asteen.

Suunnittelu Näiden kaksoistutkinnon opiskelija voi opiskella kaksi astetta, jotka täydentävät toisiaan, ja näin ollen antaa opiskelijalle kattavan ja tieteidenvälistä lähestymistapaa, joka avaa monia uramahdollisuuksia: ominaisuudet kunkin cursados ​​astetta ja erikoisprofiilit sekoitetulla tietoa kaksi aluetta.

AUDIENCE

Voit käyttää tätä Grade:

Lukion, kun läpäissyt pääsykokeet yliopistolle (PAU). Vuodesta Higher Level Training Cycles (CFGS). Jos jatkaa korkeakoulututkinto, joka ei ole lopettanut ja haluat jatkaa sen La Salle (file transfer). Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED akkreditoinnin kautta tai UNED jos olet korkeakoulutusalueen. Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto. Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED kautta akkreditointi UNED jos olet korkeakoulutusalueen kautta tai homologaatio korkeakoulututkinnon Espanjassa. Jos olet tehnyt pääsykokeen college yli 25 vuotta ja yli 45 vuotta. Jos olet opiskelija Euroopan unionin tai maassa, jonka kanssa he ovat tilanneet kansainvälisiä sopimuksia soveltaa tässä tapauksessa; sinun täytyy täyttää akateemisen vaatimukset koulutusjärjestelmässä siinä maassa, jossa opiskelee yliopistoon pääsemiseksi ja hyväksymisprosessi Test Pääsy University (PAU) klo UNED (www.uned.es). Ne opiskelijat, jotka käyttävät osatutkimuksessa aste (tai valmis) cursados ​​ulkopuolelle Espanjan valtio, on tuotava todistus kotiyliopistosi, koska heidän aste on virallinen maansa. ... [-]
Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Suunnittelu Näiden kaksoistutkinnon opiskelija voi opiskella kaksi astetta, jotka täydentävät toisiaan, ja näin ollen antaa opiskelijalle kattavan ja tieteidenvälistä läh ... [+]

La Salle Campus Barcelona tarjoaa 5 kahden asteen alan ICT Engineering. Kahden asteen opiskelijat voivat lopettaa college 5 lukuvuotta on kaksi virallista asteen.

Suunnittelu Näiden kaksoistutkinnon opiskelija voi opiskella kaksi astetta, jotka täydentävät toisiaan, ja näin ollen antaa opiskelijalle kattavan ja tieteidenvälistä lähestymistapaa, joka avaa monia uramahdollisuuksia: ominaisuudet kunkin cursados ​​astetta ja erikoisprofiilit sekoitetulla tietoa kaksi aluetta.

AUDIENCE

Voit käyttää tätä Grade:

Lukion, kun läpäissyt pääsykokeet yliopistolle (PAU). Vuodesta Higher Level Training Cycles (CFGS). Jos jatkaa korkeakoulututkinto, joka ei ole lopettanut ja haluat jatkaa sen La Salle (file transfer). Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED akkreditoinnin kautta tai UNED jos olet korkeakoulutusalueen. Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto. Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED kautta akkreditointi UNED jos olet korkeakoulutusalueen kautta tai homologaatio korkeakoulututkinnon Espanjassa. Jos olet tehnyt pääsykokeen college yli 25 vuotta ja yli 45 vuotta. Jos olet opiskelija Euroopan unionin tai maassa, jonka kanssa he ovat tilanneet kansainvälisiä sopimuksia soveltaa tässä tapauksessa; sinun täytyy täyttää akateemisen vaatimukset koulutusjärjestelmässä siinä maassa, jossa opiskelee yliopistoon pääsemiseksi ja hyväksymisprosessi Test Pääsy University (PAU) klo UNED (www.uned.es). Ne opiskelijat, jotka käyttävät osatutkimuksessa aste (tai valmis) cursados ​​ulkopuolelle Espanjan valtio, on tuotava todistus kotiyliopistosi, koska heidän aste on virallinen maansa. ... [-]
Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Train insinöörien kyky ymmärtää eri liiketoiminta-alueiden, markkinoiden todellista tilannetta ja ymmärtää kaikkia osapuolia vuorovaikutuksessa prosessin ratkaista tehokk ... [+]

La Salle Campus Barcelona tarjoaa 5 kahden asteen alan ICT Engineering. Kahden asteen opiskelijat voivat lopettaa college 5 lukuvuotta on kaksi virallista asteen.

Suunnittelu Näiden kaksoistutkinnon opiskelija voi opiskella kaksi astetta, jotka täydentävät toisiaan, ja näin ollen antaa opiskelijalle kattavan ja tieteidenvälistä lähestymistapaa, joka avaa monia uramahdollisuuksia: ominaisuudet kunkin cursados ​​astetta ja erikoisprofiilit sekoitetulla tietoa kaksi aluetta.

AUDIENCE

Voit käyttää tätä Grade:

Lukion, kun läpäissyt pääsykokeet yliopistolle (PAU). Vuodesta Higher Level Training Cycles (CFGS). Jos jatkaa korkeakoulututkinto, joka ei ole lopettanut ja haluat jatkaa sen La Salle (file transfer). Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED akkreditoinnin kautta tai UNED jos olet korkeakoulutusalueen. Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto. Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED kautta akkreditointi UNED jos olet korkeakoulutusalueen kautta tai homologaatio korkeakoulututkinnon Espanjassa. Jos olet tehnyt pääsykokeen college yli 25 vuotta ja yli 45 vuotta. Jos olet opiskelija Euroopan unionin tai maassa, jonka kanssa he ovat tilanneet kansainvälisiä sopimuksia soveltaa tässä tapauksessa; sinun täytyy täyttää akateemisen vaatimukset koulutusjärjestelmässä siinä maassa, jossa opiskelee yliopistoon pääsemiseksi ja hyväksymisprosessi Test Pääsy University (PAU) klo UNED (www.uned.es). Ne opiskelijat, jotka käyttävät osatutkimuksessa aste (tai valmis) cursados ​​ulkopuolelle Espanjan valtio, on tuotava todistus kotiyliopistosi, koska heidän aste on virallinen maansa. ... [-]
Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Neljä vuoden liiketoimintasuunnitelma määrin vastaa kärjessä vaatimuksiin jatkuvasti muuttuvassa kansainvälisessä toimintaympäristössä. ... [+]

Neljä vuoden liiketoimintasuunnitelma määrin vastaa kärjessä vaatimuksiin jatkuvasti muuttuvassa kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Tutkimme hallinto, rahoitus, markkinointi, toiminnan, liiketoiminnan rooli yhteiskunnassa ja sen eettisiä vaikutuksia, ja keskittyä teknologian ja innovaatioiden vetureina organisaatioiden muutospaineita.

Kautta dynaaminen sekoitus teoriaa ja jatkuva käytäntö meidän opiskelijat saavat tosielämän kokemusta liike, joka valmistaa niitä kansainvälisen johtajien ja yrittäjien tulevaisuuden.

Tutkinto voidaan tutkia kokonaan Englanti tai osana kaksikielisen Espanjan-Englanti ryhmä.

Voit päästä sisään tähän kandidaatin tutkinto: High School jos olet läpäissyt yliopiston Access tentti. (PAU nimen espanjaksi) Vuodesta tasokasta Training Cycle. (CFGS nimen espanjaksi) Jos olet aloittanut kandidaatin tutkinto ja haluat jatkaa opiskelua se La Salle (tarkoituksenmukainen siirto): jos olet opiskellut paljon, että ei ole virallinen Espanjassa, sinun on varmennettava vähintään 30 opintopistettä, tai saada vastaavuutta oman akateemisen valtakirjojen ja tehdä yliopiston Access Tentti (PAU) at UNED tai akkreditoida teidän tutkimukset UNED jos tulet korkeakoulutusalueen. Jos olet hallussaan korkeakoulututkinto. Jos olet tehnyt yliopiston Access tentti 25-vuotiaiden tai 45-vuotiaiden. Jos olet opiskelija Euroopan unionin tai mistä tahansa maasta, joka on kansainvälinen sopimus, joka voidaan soveltaa tähän tilanteeseen: sinun täytyy täyttää akateemisen vaatimukset pääsyn University että opettavainen järjestelmä maassa olet opiskelee vaatimuksia ja hyväksymiseen yliopiston Access tentti (PAU) at la UNED (www.uned.es). Ne kandidaatin opiskelijoille osittainen tai lopettaneet tutkimukset ulkomaisen yliopiston, on tuotava todistus yliopistosta maansa mikä osoittaa, että heidän tutkinto on virallinen kyseisessä maassa. ... [-]
Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Tietenkin Täydentävä koulutus valmistuneiden Computer Engineering Systems and Management saamiseksi tutkinto Computer Engineering teknillisen Engineers Computer Systems t ... [+]

Täydentävä kurssi valmistuneiden Computer Systems Tekninen Engineering tai Management saamiseksi tutkinto Computer Engineering teknillisen Engineers Computer Systems tai Management osoitteita yli 2 vuotta kokemus (päivämäärä saamiseksi astetta) helpottaa niiden pääsyä uusille Graduado / a Computer Engineering.

Kurssin sisältö on määritelty perustuen muistiin uuden insinööriksi Building virallisesti hyväksymiä ANECA, yliopistoneuvoston ja pääosasto yliopistojen.

AUDIENCE

"Pääset kurssi on välttämätöntä saada otsikko Tekninen Engineering tai Management vähintään 2 vuotta ennen rekisteröintipäivästä siihen.

Jotta uusi Graduate Tutkinto / a Computer Engineering tarvitaan ilmoittautua, ottaa ja siirtää kaikki aiheet kurssin Tarvikkeet, mukaan lukien esittely Final Degree Project, yhteensä 60 opintopistettä. "... [-]

Espanja Barcelona
September 2019
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

"Course lisäkoulutuksen valmistuneiden teknisen arkkitehtuurin saamiseksi tutkinto Building Engineering" varmistetaan tasot kurinalaisuuden ja laadukasta koulutusta vaati ... [+]

"Täydentävä kurssi valmistuneiden teknisen arkkitehtuurin saamiseksi insinööriksi Building"Takaa tasot kurinalaisuuden ja laadukasta koulutusta vaativat La Salle - Ramon Llull yliopisto ja pyritään teknisen arkkitehdit vähintään 2 vuoden välillä saadaan sekä astetta helpottaa niiden pääsyä uusille jatko-insinööri rakennus.

Kurssin sisältö on määritelty perustuu raportin uuden asteen Engineering Building virallisesti hyväksymiä ANECA, yliopistoneuvoston ja pääosasto yliopistojen.

Osoitettu

Tekninen Architects vähintään 2 vuoden välillä saadaan sekä otsikot, että helpotetaan niiden pääsyä uusiin sertifikaatti Building Engineering.

valmistella pari ... [-]
Espanja Barcelona
May 2019
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Sikäli Animation La Salle Campus Barcelona valmentaa olla animaattori kaikille ammattikäyttöön liittyviä mahdollisuuksia animaation ja visuaalista viihdettä ... [+]

Miksi valita tämä tutkinto?

täydellinen oppiminen sekä perusteet ja tekniikoita tietokoneanimaatio. Opit uusinta tekniikkaa 3D-tietokoneanimaatio, puhumattakaan anatomian, periaatteet liikkeen ja toiminnan. Degree Animaatio La Salle Campus Barcelona korostetaan erityisesti perusteet taiteen, muotoilun ja liike, joka taustalla kaikki animaatio riippumatta tekniikasta.

Tiedekunnan aktiivinen. Opetus tarjoaa ammattilaisten viihdealalla sekä kansallisesti että kansainvälisesti, jossa opetustaito käyttäen tekniikoita ja välineitä, joita tarvitaan ympäristön ja uramahdollisuuksia.

Yhdistäminen animaatio teollisuuden. Tutkinto Animaatio saa teidät kosketukseen johtavien yritysten animaation alalla.... [-]

Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

School of Architecture henkilökohtainen suhde opettajan ja oppilaan edistetään ja ottaa opiskelijan ammatillista todellisuutta, mikä hankkeissa kehitetään toteutusvaihees ... [+]

Miksi valita tämä tutkinto?

Ammatillisen ja sosiaalisen tunnustamista erottava tekijä arkkitehti La Salle, joka perustuu erityisten ja ero opetusta koulumme. Tiedekunnan ammattilaisia ​​profesoresformados useimmat arvostetun voimavara Kataloniassa, joka yhdistää ammatillisen toiminnan luokat yliopistolla. Tohtori Robert Terradas johtaja arkkitehtuurin La Salle, on arkkitehti merkittävissä rakennuksissa ympäri maailmaa, ja johtaa joukkueen professorit kansainvälistä mainetta kanssa toimii 5 mantereella.

Ei-osastojen opetuksen rakenne Architecture La Salle, vain valtion, sallii tutkia rajat aihe hankkeiden kehittämiseen workshop. Tällä kurssilla teimme johtoon projekteja opettajien kanssa kaikilla aloilla.... [-]

Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Vuonna finalitzar Estudis els l'alumne Rebra títol on Graduat tai jatko ENGINYERIA Informatica per la Universitat Ramon Llull. ... [+]

TÄHTÄÄVÄT:

Ruukut accedir este Grau:

Des of Batxillerat poliisi superades niitä Proves d'Acces yliopistolle (PAU). Des cicles Formatius Higher Grau (CFGS). Jos olet college titulació cursant ole finalitzat i tilavuutta edelleen La Salle (Kuljetuspalvelu d'tarkoituksenmukaista). En cas d'haver cursat Estudis universitaris a l'estranger, sinun täytyy pystyä vahvistamaan yhden minim 30 opintopistettä kautta tai accedir myönnetty hyväksyntää Batxillerat i PAU kautta tai välityksellä AKKREDITOINNIN UNED UNED jos ETS of EHEA. Jos korkeakoulu ja kymmeniä titulació. En cas d'haver cursat Estudis universitaris a l'estranger, sinun täytyy pystyä vahvistamaan yhden minim 30 opintopistettä kautta tai accedir myönnetty hyväksyntää Batxillerat i PAU avoimen yliopiston kautta, UNED kautta AKKREDITOINTIA jos ets of EHEA tai ne, universitari myöntänyt hyväksynnän kautta títol Espanya. Jos olet FET prova d'accès à la yliopistosta kohden grans kuukauden tai 25 Anys Enemmän grans 45 Anys. Jos ETS alumne Euroopan unionin tai jonkin Països dels d'tai amb els että s'hagin subscrit Acords internacionals sovellettavan aquest suhteessa täytyy complir els ACADEMICS requisits exigits että educatiu järjestelmän maan, jotka ovat opiskelijoille, per accedir Universitat i prosessi hyväksymisestä Prova d'accès à la Universitat (PAU) klo UNED. Aquells alumnes että accedeixin al Grau AMB Estudis parcials (tai finalitzats) cursats de l'ESTAT espanyol yhteyksissä, kalkki Portin certificat Seva Universitat d'alkuperän viralliset titulació Seva és seu maassa. Jos compleixes joitakin aquests d'requisits, kattilat aloittaa proces d'te admissió de La Salle, propi kohden harmaa. ... [-]
Espanja Barcelona
May 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Tämä suunnittelu vaikuttaa kaikkiin hallinnon näkökohdista ja tietokonejärjestelmien konfiguraation sekä sovellusten kehittämistä ja yhteenliittämistä eri alustojen vahvi ... [+]

Tämä suunnittelu vaikuttaa kaikkiin hallinnon näkökohdista ja tietokonejärjestelmien konfiguraation sekä sovellusten kehittämistä ja yhteenliittämistä eri alustojen vahvistamalla sisältö koskee hallintoa ja arkkitehtuuri tietokonejärjestelmien ja tietoa.

AUDIENCE

Voit käyttää tätä Grade:

Lukion, kun läpäissyt pääsykokeet yliopistolle (PAU). Vuodesta Higher Level Training Cycles (CFGS). Jos jatkaa korkeakoulututkinto, joka ei ole lopettanut ja haluat jatkaa sen La Salle (file transfer). Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED akkreditoinnin kautta tai UNED jos olet korkeakoulutusalueen. Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto. Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED kautta akkreditointi UNED jos olet korkeakoulutusalueen kautta tai homologaatio korkeakoulututkinnon Espanjassa. Jos olet tehnyt pääsykokeen college yli 25 vuotta ja yli 45 vuotta. Jos olet opiskelija Euroopan unionin tai maassa, jonka kanssa he ovat tilanneet kansainvälisiä sopimuksia soveltaa tässä tapauksessa; sinun täytyy täyttää akateemisen vaatimukset koulutusjärjestelmässä siinä maassa, jossa opiskelee yliopistoon pääsemiseksi ja hyväksymisprosessi Test Pääsy University (PAU) klo UNED (www.uned.es). Ne opiskelijat, jotka käyttävät osatutkimuksessa aste (tai valmis) cursados ​​ulkopuolelle Espanjan valtio, on tuotava todistus kotiyliopistosi, koska heidän aste on virallinen maansa. Jos täytä mitään näistä vaatimuksista voidaan aloittaa prosessin ottamista La Salle, oma kunkin luokan. ... [-]
Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

La Salle oli ensimmäinen yliopisto Espanjassa tarjota yliopisto-opintoja Multimedia Engineering (1996) ja tarjota ensimmäinen ja ainoa virallinen tutkinto Multimedia Engi ... [+]

La Salle oli ensimmäinen yliopisto Espanjassa tarjota yliopisto-opintoja Multimedia Engineering (1996) ja tarjota ensimmäinen ja ainoa virallinen tutkinto Multimedia Engineering koko valtion (2008). Meillä on yli 12 vuotta muodostumisen ja etenemisen valmistuneista / das kaikkialla Euroopassa.

AUDIENCE

Voit käyttää tätä Grade:

Lukion, kun läpäissyt pääsykokeet yliopistolle (PAU). Vuodesta Higher Level Training Cycles (CFGS). Jos jatkaa korkeakoulututkinto, joka ei ole lopettanut ja haluat jatkaa sen La Salle (file transfer). Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED akkreditoinnin kautta tai UNED jos olet korkeakoulutusalueen. Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto. Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED kautta akkreditointi UNED jos olet korkeakoulutusalueen kautta tai homologaatio korkeakoulututkinnon Espanjassa. Jos olet tehnyt pääsykokeen college yli 25 vuotta ja yli 45 vuotta. Jos olet opiskelija Euroopan unionin tai maassa, jonka kanssa he ovat tilanneet kansainvälisiä sopimuksia soveltaa tässä tapauksessa; sinun täytyy täyttää akateemisen vaatimukset koulutusjärjestelmässä siinä maassa, jossa opiskelee yliopistoon pääsemiseksi ja hyväksymisprosessi Test Pääsy University (PAU) klo UNED (www.uned.es). Ne opiskelijat, jotka käyttävät osatutkimuksessa aste (tai valmis) cursados ​​ulkopuolelle Espanjan valtio, on tuotava todistus kotiyliopistosi, koska heidän aste on virallinen maansa. Jos täytä mitään näistä vaatimuksista voidaan aloittaa prosessin ottamista La Salle, oma kunkin luokan. VALMISTAUTUU PAR ... [-]
Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Insinööri rakentaminen La Salle on ensimmäinen aste tämä erikoisuus joka hyväksyttiin Kataloniassa, mukaan uusi eurooppalainen kehys korkeakoulutuksen, ja yksi ensimmäisi ... [+]

Insinööri rakentaminen La Salle Se on ensimmäinen aste tämä erikoisuus joka hyväksyttiin Kataloniassa, mukaan uusi eurooppalainen kehys korkeakoulutuksen, ja yksi ensimmäisistä Espanjassa. Ennen vuotta 2014, tätä korvaa uran Technical Architecture kaikissa yliopistoissa.

Riittävyys koulutusohjelmat todellisiin markkinoiden tarpeisiin, avaamalla erilaisia ​​työn luomisen vaihtoehdoista insinöörien kaikkien toimijoiden rakentamista.

Erityistä huomiota on tehty kaikista aiheista, teknologian käyttöönottoon, kurinalaisuutta, ammattitaito, etiikka ja rehellisyys, jotka ovat välttämättömiä, jos haluamme parantaa alalla, joka vaatii uutta tapaa tehdä pyrkiä huippuosaamiseen.... [-]

Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

Tutkinnon telemaattiset Engineering on yhteys tietokoneen ja tietoliikennejärjestelmissä. Siksi tulevaisuuden muovaaminen jatko on perustiedot näillä kahdella alueella, m ... [+]

Tutkinnon telemaattiset Engineering on yhteys tietokoneen ja tietoliikennejärjestelmissä. Siksi tulevaisuuden muovaaminen jatko on perustiedot näillä kahdella alueella, mutta aina tarvittavaa asiantuntemusta yksityiskohtaisia ​​teknologiat tietoverkot.

Monet alat soveltaa näitä ammattilaisia, yrityksiltä televiestinnän aloille, kuten Formula 1, audiovisuaalinen maailma, urheilulähetyksissä, julkishallinto, lääketieteen tai pankkitoiminnan mm, sillä se on olennainen ja monipuolinen ammattiryhmistä.

AUDIENCE

Voit käyttää tätä Grade:

Lukion, kun läpäissyt pääsykokeet yliopistolle (PAU). Vuodesta Higher Level Training Cycles (CFGS). Jos jatkaa korkeakoulututkinto, joka ei ole lopettanut ja haluat jatkaa sen La Salle (file transfer). Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED akkreditoinnin kautta tai UNED jos olet korkeakoulutusalueen. Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto. Olisi pitänyt yliopistoon ulkomaille, sinun on kyettävä toteuttamaan vahvistus vähintään 30 opintopistettä tai tulotie hyväksymistä koulun ja PAU kautta UNED kautta akkreditointi UNED jos olet korkeakoulutusalueen kautta tai homologaatio korkeakoulututkinnon Espanjassa. Jos olet tehnyt pääsykokeen college yli 25 vuotta ja yli 45 vuotta. Jos olet opiskelija Euroopan unionin tai maassa, jonka kanssa he ovat tilanneet kansainvälisiä sopimuksia soveltaa tässä tapauksessa; sinun täytyy täyttää akateemisen vaatimukset koulutusjärjestelmässä siinä maassa, jossa opiskelee yliopistoon pääsemiseksi ja hyväksymisprosessi Test Pääsy University (PAU) klo UNED (www.uned.es). Ne opiskelijat, jotka käyttävät osatutkimuksessa aste (tai valmis) cursados ​​ulkopuolelle Espanjan valtio, on tuotava todistus kotiyliopistosi, koska heidän aste on virallinen maansa. Jos täytä mitään näistä vaatimuksista voidaan aloittaa prosessin ottamista La Salle, oma kunkin luokan. VALMISTAUTUU PAR ... [-]
Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
laSalle Barcelona

La Salle meillä on kokemusta on ensimmäinen Telecommunications School luotu Kataloniassa ja televiestinnän tutkimuksia myös nauttia suuria sosiaalisia ja liike, kansallis ... [+]

Maailma Televiestinnän on yksi houkutteleva talouden aloilla maamme sen kasvupotentiaalia ja strateginen asema taloudellisessa kehityksessä. Engineer in Telecommunications Systems kehittää uransa suunnitteluun, suunnittelu-, valmistus-, asennus-, käyttö- ja huoltopalvelujen tai elektroniset tietoliikennelaitteiden, varmistaa tuotannon, siirron ja vastaanoton signaaleja. Uudet palvelut matka- tai kiinteän verkon, viestintäverkot tietokoneiden, elektronisten laitteiden ja järjestelmien, broadcasting, Internet, tai uusien paikannusjärjestelmät ovat joitakin työmahdollisuuksia näiden tutkimusten.

La Salle meillä on kokemusta on ensimmäinen Telecommunications School luotu Kataloniassa ja televiestinnän tutkimuksia myös nauttia suuria sosiaalisia ja liike, kansallisia ja kansainvälistä tunnustusta. Työmarkkinat on 100% ja suuret firmat La Salle palkkaamiseen näitä profiileja.... [-]

Espanja Barcelona
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull