Lue virallinen kuvaus

Aros on yksityinen (uudistus) Christian laitos korkeakouluopetusta, joka kouluttaa opiskelijat kutsumus, joka mahdollistaa niiden pääsyn koulutus ammattiin joilla on tarvittava pätevyys. Koulutus maisemia Etelä-Afrikassa on dynaaminen monia haasteita ja vakava pula kasvattajien. Aros siis pyrkii tarjoamaan opiskelijoille tehdä eroa koulutus maisemia.

Aros kampus sijaitsee Waverley, Pretoria. Karkeasti 800 opiskelijaa, jotka seuraavat viikonloppu luokat nauttia ainutlaatuisen opiskelijaelämään joka on toisin kuin mitään kokenut muita kampuksella Etelä-Afrikassa. Tämä on, jos tekee ystäviä, tutustua kollegoiden, ja töitä.

Aros on akkreditoitu Korkeakoulujen Laatu komitea (HEQC) neuvoston Higher Education. Tämä on lakisääteinen akkreditointielin, joka hyväksyy kaikki korkea-asteen koulutuksen ja laitosten Etelä-Afrikassa.

Ohjelmien opetuskielet:
Afrikaans

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Aros, A Higher Education Institution

Aros koulutus koulutusohjelmat tarkoituksena on tarjota opiskelijoille merkittävä teoreettinen perusta, kun taas yhdistämällä arvokasta käytännön kokemusta teoriaa. ... [+]

[Afrikaans: Baccalaureusgraad vuonna Grondslagfase Onderwys] (Gr 0-3) antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää periaatteet koulutuksen (erityisesti jopa tässä vaiheessa) ja soveltaa näitä periaatteita Käytännössä. Aros koulutus koulutusohjelmat tarkoituksena on tarjota opiskelijoille merkittävä teoreettinen perusta, kun taas yhdistämällä arvokasta käytännön kokemusta teoriaa.

Eri erikoisalojen sisällä opetussuunnitelman keskittyä lukemiseen, laskemiseen sekä elämän taitoja.

Valmistumisen taso pätevyys on NKR taso 7 (510 opintopistettä) ja mahdollistaa tutkinnon opettaa yksityisten ja julkisten koulujen (SAQA pätevyys ei 86167).

[-]
Etelä-Afrikka Pretoria
February 2020
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi