Lue virallinen kuvaus

Cornerstone Institute perustettiin vuonna 1970 Cape Flatsissa silloin, kun mahdolliset musta teologit suljettiin osallistumaan yliopistoihin entisen hallinnon sorto-oikeuden vuoksi. Kapan evankelikaalisen Raamatun instituutissa se tarjosi teologista koulutusta Cape Flatsille, joka ei ole pätevöityjä pastoreita.

Instituutti on historiallisesti perustunut erittäin eettisiin eettisiin periaatteisiin, mikä korostaa johtajuuden ja ammatillisen koskemattomuuden välistä suhdetta. Se kattaa opiskelijat kaikista elämänaloista ja keskittyy johtajien kehitykseen. Cornerstone on voittoa tavoittelematon, täysin akkreditoitu yksityinen korkeakoulu, joka tarjoaa perustutkintoja (todistukset, lyhyet kursseja ja tutkintoja) sekä jatkotutkintoja (korkeamman todistuksen ja kunniatohtorin tutkinto) eri tieteenaloilla Humanistisen tiedekunnan ja Yrittäjyys- ja taloustieteellisen tiedekunnan Transformation. Suurin osa ohjelmistamme tarjotaan verkossa sekä kampuksella, mikä helpottaa opiskelijoiden opiskelua eri puolilta maailmaa.

Miksi valita Cornerstone Institute ?

Cornerstone Institute lähdemme parhaasta tiedekunnasta varmistamalla, että oppilaitoksemme suorittavat opiskelijat pystyvät tekemään eron kaikista tarjoamistamme opinnoista. mukaan lukien psykologia, etiikka, filosofia, uskonnolliset opinnot, liike-elämä, koulutus, sosiologia ja yhteisökehitys. Pyrimme jakamaan vakuuttavan tarinan, jota tukevat koulutusfilosofia, jossa välitetään, siirretään ja integroidaan instituution ydinarvot.


Se, mikä erottaa meidät muusta, on se, että me:

 • Onko allekirjoitus lähestymistapa, jossa tarjoamme perustavanlaatuisen perustavanlaatuinen sarja kursseja, kutsutaan "Cornerstone Core". Näitä ovat muun muassa kulttuurienvälinen viestintä, taloustiede, johtajuustutkimus, maailmankatsomukset, eteläafrikkalainen historia ja yhteiskunta sekä etiikka.
 • Suunniteltu "Nelivuotinen ratkaisu", jossa opiskelijat, jotka eivät saavuta korkeakoulututkinnon palkkaluokkaan 12, voivat päästä sertifikaattiohjelmiimme kaikilla tarjoamillaan aloilla, jotta heidät voidaan liittää tutkinto-ohjelmaan, joka johtaa jatko-opintoihin, jos haluttu.
 • Luo pääsy yliopistokoulutukseen huolehtiva ja pätevä yhteisö.
 • Tarjoaa tuottava ja kannustava ympäristö, jossa oppiminen ja opetus voi tapahtua kampuksissamme ja verkkoympäristöjemme kautta.
 • Sitoutuvat yhteisön kehitykseen kaikissa sen eri muodoissa.
 • Onko eettisesti maadoitettu eetos.
 • Keskity tehokkaaseen urakehitykseen ja Pathways .
 • Tarjoa kilpailevia palkkioita ja taloudellista tukea kelvollisille opiskelijoille.


Jaetut yhteiset arvot

Ymmärrämme, että arvot eivät ole vain sitä, mitä me puhumme ja opettamme, vaan ovat ydin identiteetinmuodostusta. Cornerstone on sitoutunut rakentamaan erittäin eettisen ja periaatteellisen maailmankuvan kaikille opiskelijoillemme. Edistämme osallisuutta, huippuosaamista, eheyttä, ykseyttä, kunnioitusta ja luovuutta arvokkaita eettisiä johtajia, jotka ovat valmiita toimimaan vastuullisina kansalaisina globaalissa yhteiskunnassa.

Laajentamaan tarjontamme ja lisäämään arvoa opiskelijoille kaikilla elämänaloilla Fundamentals Training Center on sisällytetty Cornerstone Institute Yrittäjyyden ja taloudellisen muutoksen Cornerstone Institute . FTC tarjoaa johtamis- ja johtamisohjelmia yrityksille, hallituksille ja yhteisöille. Niillä on erinomainen tulos toimittaessaan reagoivia, laadukkaita koulutusohjelmia ja kursseja kaikille aloille sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Kaikki kurssimme ja koulutusohjelmamme on räätälöity asiakkaan tarpeiden, aikakehysten ja budjetin mukaan.


Tulevaisuus

Elokuussa 2015 Cornerstone Institute sai hyväntekijän, joka näki Cornerstonen mahdollisuuden puuttua Afrikan, etenkin Etelä-Afrikan ja maailmanlaajuisesti kohtaaviin koulutuksellisiin haasteisiin. Aikuisten (nuoret ja vanhat) saatavilla olevat korkealaatuiset ja tehokkaat oppimisohjelmat ovat vakavasti puutteellisia suunnitteluun. Cornerstone Institute tekee eron tarjoamalla kaikille Etelä-Afrikkalaisille ja maailmanlaajuisille yhteisöille mahdollisuuden hankkia perspektiiviä, osaamista ja tietämystä, joka voi palvella heidän tarpeitaan ja yhteiskuntamme kaikilla tasoilla ja kaikilla tärkeillä aloilla. Ymmärrämme ja tunnustelemme, että Cornerstone Institute ei voi palvella koko yhteiskunnan muuttamiseen tarvittavaa koulutusta, joten voimme todellakin luoda kulmakiviä ja perustaa valtavirran koulujärjestelmän puutteiden korjaamiseksi. Tarjoamme johdonmukaisen ja strategisen joukon ohjelmia, joiden avulla opiskelijat löytävät polut henkilökohtaiseen hallitsemiseen, etenemiseen ja täyttymiseen. Mallimme, joka perustuu yhteiskunnalliseen merkitykseen, eettiseen ja akateemiseen koskemattomuuteen, moniarvoisuuteen sekä rahoituksen kestävyyteen, ovat tärkeitä pilareita, joiden avulla voimme pyrkiä luomaan vauraan, oikeudenmukaisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan.

Cornerstone Institute hallitus ja johto on suunnitelmia tulevaisuudelle. Nämä suunnitelmat perustuvat vankkaan tutkimukseen, ja niitä aluksi ajetaan tutkimuksen yrityshautomolla, joka perustetaan Yrittäjyyden ja taloudellisen muutoksen tiedekuntaamme. Jotkut alat, jotka aiomme tutkia, ovat:

 • Vihreä talous;
 • Liiketoiminnan suuntaukset;
 • Applied Science for a Sustainable World;
 • Media ja teknologia Lähentyminen; ja
 • Taide ja kulttuuri

Tutkimustemme tulokset kertovat uusista ohjelmista ja tiedekunnista, kouluista ja osastoista Cornerstone Institute .

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Cornerstone Institute

Mediatutkimuksen pääaine on suunniteltu auttamaan oppilaita kehittämään analyyttisiä, kriittisiä ja luovia viestintätaitoja, joita tarvitaan mielekkäästi erilaisten tiedo ... [+]

Rekisteröintitodistus 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA-tunnus: 87406. (376 LUOTOT)

Mediatutkimuksen pääaine on suunniteltu auttamaan oppilaita kehittämään analyyttisiä, kriittisiä ja luovia viestintätaitoja, joita tarvitaan mielekkäästi erilaisten tiedotusvälineiden kanssa. Poliittisten, taloudellisten, teknologisten, sosiaalisten ja historiallisten yhteyksien vankka ymmärrys antaa jokaiselle opiskelijalle ainutlaatuisen äänensä todellisten kokemusten kautta, jotka ovat kosketuksissa alan ammattilaisten kanssa ja käytännön hankkeisiin.

PääsyvaatimuksetNational Senior Certificate (NSC), jolla on kandidaatin passi tai vastaava;Ylioppilastutkintotodistus tai vastaava;Ylempi sertifikaatti tai erikoistumistodistus tai tutkintotodistus sukulaisen kenttään.Vaihtoehtoiset pääsyvaatimuksetKansallinen erikoistodistus tai kansallinen sertifikaatti, jolla on tutkintotodistus (tai vastaava) yhdistettynä kansallisen vertailutestin (NBT) tuloksiin;Aikuinen ikä 23 ja yli ensimmäisen opiskeluvuoden aikana ja National Senior Certificate (tai vastaava);Entisen oppimisen tunnustamisolosuhteet (RPL) pääsyn politiikka ja tuloksen tulokset ovat pääsyn ottamista. Ota yhteyttä RPL: ​​hen hakutoimistoon.Aikuiset opiskelijat (45 vuotta tai myöhem- min) voivat olla hyväksyttyjä, mikä määräytyy RPL: ​​n ehtojen ja NBT: n tulosten perusteella.Aika sitoutuminenVähintään kolme vuotta;Enintään kuusi vuotta osa-aikaisesti;Kampuksella ja verkossa;Tammikuun ja heinäkuun saanti.... [-]
Etelä-Afrikka Kapkaupunki
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Cornerstone Institute

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita psykologian ja neuvonnan teoriaan ja käytäntöön, keskittymällä henkilökohtaiseen kehitykseen, perheopintoihin ja laa ... [+]

Rekisteröintitodistus 2001 / HE08 / 006. SAQA-tunnus: 87406. (376 LUOTOT)

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita psykologian ja neuvonnan teoriaan ja käytäntöön, keskittymällä henkilökohtaiseen kehitykseen, perheopintoihin ja laajempaan mielenterveyden hoitoon. Ohjelma auttaa opiskelijoita kehittämään integroidun ja asianmukainen neuvontaprosessi Etelä-Afrikan kontekstissa. Se myös valmistaa opiskelijoita jatko-opintoihin psykologiassa ja kouluttaa heidät perustavanlaatuiseen sosiaaliseen tutkimukseen. Ensimmäisen vuoden aikana opiskelijat ottavat myös moduulien perustavanlaatuisen joukon, jota kutsutaan "Cornerstone Coreiksi". Näitä ovat historia, sosiologia, etiikka, filosofia, taloustiede ja johtaminen. Nämä moduulit on upotettu Cornerstone -yhtiön ydinarvoihin osallisuutta, huippuosaamista, eheyttä, yhtenäisyyttä, kunnioitusta ja luovuutta.... [-]

Etelä-Afrikka Kapkaupunki
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Cornerstone Institute

Tämä pätevyys auttaa opiskelijoita saamaan perusteellisen ymmärryksen sosiologisista teorioista. Opiskelija osaa analysoida ja arvioida näitä teorioita esimerkiksi köyhyy ... [+]

Rekisteröintitodistus 2001 / HE08 / 006. SAQA-tunnus: 87406. (376 LUOTOT)

Tämä pätevyys auttaa opiskelijoita saamaan perusteellisen ymmärryksen sosiologisista teorioista. Opiskelija osaa analysoida ja arvioida näitä teorioita esimerkiksi köyhyydessä, globalisaatiossa, konflikteissa, ympäristössä ja sukupuolessa, etenkin Etelä-Afrikassa ja Afrikan mantereella. Pätevyys tarjoaa myös opiskelijoille käytännön yhteisö-, kulttuuri- ja yhteiskuntatieteellisiä taitoja.

PääsyvaatimuksetKansallinen erikoistodistus, jolla on kandidaatin passi tai vastaava;Ylioppilastutkintotodistus tai vastaava;Ylempi sertifikaatti tai erikoistumistodistus tai tutkintotodistus sukulaisen kenttään.Vaihtoehtoiset pääsyvaatimuksetNational Senior Certificate tai National Certificate Professional, jolla on tutkintotodistus (tai vastaava) yhdistettynä kansallisen vertailutestin (NBT) tuloksiin;Aikuinen ikä 23 ja yli ensimmäisen opiskeluvuoden aikana ja National Senior Certificate (tai vastaava);Entisen oppimisen tunnustamisolosuhteet (RPL) pääsyn politiikka ja tuloksen tulokset ovat pääsyn ottamista. Ota yhteyttä RPL: ​​hen hakutoimistoon.Aikuiset opiskelijat (45 vuotta tai myöhem- min) voivat olla hyväksyttyjä, mikä määräytyy RPL: ​​n ehtojen ja NBT: n tulosten perusteella.Aika sitoutuminenVähintään kolme vuotta;Enintään kuusi vuotta osa-aikaisesti;Kampuksella ja verkossa;Tammikuun ja heinäkuun saanti.... [-]
Etelä-Afrikka Kapkaupunki
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Cornerstone Institute

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa oppilaille kristillinen, monitieteinen lähestymistapa todellisiin kriiseihin ja mahdollisuuksiin. Painottaen taitavasta raamatullisest ... [+]

Taiteiden kandidaatin tutkinto (376 op)

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa oppilaille kristillinen, monitieteinen lähestymistapa todellisiin kriiseihin ja mahdollisuuksiin. Painottaen taitavasta raamatullisesta tulkinnasta ja teologisesta ymmärryksestä opiskelijat osallistuvat nykyään laajaan kontekstiin liittyviin kysymyksiin, jotka kohtaavat Etelä-Afrikkaa ja kehittävät integroivaa vastausta (psykologisista, teologisista ja sosiologisista näkökulmista). Henkilökohtaista kutsumusta herättävät asiat, painottaen käytännön soveltamista.

Pääsyvaatimukset

National Senior Certificate (NSC), jolla on kandidaatin passi tai vastaava. Ylioppilastutkintotodistus (yliopistovapautus) tai vastaava. Ylempi sertifikaatti tai korkeakoulututkintotodistus tai tutkintotodistus sukulaisen kenttään.... [-]

Etelä-Afrikka Kapkaupunki
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Cornerstone Institute

Tämä ohjelma mahdollistaa tutkinnon toimimaan ja johtamaan monenlaisia ​​ministeriöiden ja yritysten johtamishankkeita (esim. Kansalaisjärjestö, liike-elämä, kirkot, yrit ... [+]

Rekisteröintitodistus 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 LUOTOT)

Tämä ohjelma mahdollistaa tutkinnon toimimaan ja johtamaan monenlaisia ​​ministeriöiden ja yritysten johtamishankkeita (esim. Kansalaisjärjestö, liike-elämä, kirkot, yrittäjäyritykset). Tavoitteenamme on valmistaa tutkinnon suorittaneita, jotka kykenevät hallitsemaan tiimejä ja organisaatioita, jotka lähestyvät tehtäväänsä syvästä kristillisestä vakaumuksesta ja hankkivat yritystoiminnan johtamisosaamista, työkaluja ja taitoja.

PääsyvaatimuksetKansallinen vanhempi sertifikaatti (NSC), jolla on kandidaatin passi tai vastaava;Ylioppilastutkintotodistus tai vastaava;Ylempi sertifikaatti tai erikoistumistodistus tai tutkintotodistus sukulaisen kenttään.Vaihtoehtoiset pääsyvaatimuksetNational Senior Certificate tai National Certificate Professional, jolla on tutkintotodistus (tai vastaava) yhdistettynä kansallisen vertailutestin (NBT) tuloksiin;Aikuinen ikä 23 ja yli ensimmäisen opiskeluvuoden aikana ja National Senior Certificate (tai vastaava);Entisen oppimisen tunnustamisolosuhteet (RPL) pääsyn politiikka ja tuloksen tulokset ovat pääsyn ottamista. Ota yhteyttä RPL: ​​hen hakutoimistoon.Aikuiset opiskelijat (45 vuotta tai myöhem- min) voivat olla hyväksyttyjä, mikä määräytyy RPL: ​​n ehtojen ja NBT: n tulosten perusteella.Aika sitoutuminenVähintään kolme vuotta kokopäiväisesti;Enintään kuusi vuotta osa-aikaisesti;Kampuksella ja verkossa;Tammikuun ja heinäkuun saanti.... [-]
Etelä-Afrikka Kapkaupunki
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Cornerstone Institute

Tämä ohjelma kehittää kristillisten johtajien laaja teoreettinen ja käytännöllinen perusta kristillisessä palvelutehtävissä. Valmistujat perustuvat raamatullisiin tekstei ... [+]

Rekisteröintitodistus 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 LUOTOT)

Tämä ohjelma kehittää kristillisten johtajien laaja teoreettinen ja käytännöllinen perusta kristillisessä palvelutehtävissä. Valmistujat perustuvat raamatullisiin teksteihin ja niillä on tietoa ja taitoa palvella kirkoissa ja uskonnollisissa järjestöissä. Akateeminen tutkimus ja henkilökohtainen usko yhdistyvät tuottamaan johtajia kypsällä, kokonaisvaltaisella hengellisyydellä.

PääsyvaatimuksetKansallinen vanhempi sertifikaatti (NSC), jolla on kandidaatin passi tai vastaava;Ylioppilastutkintotodistus tai vastaava;Ylempi sertifikaatti tai erikoistumistodistus tai tutkintotodistus sukulaisen kenttään.Vaihtoehtoiset pääsyvaatimuksetKansallinen ylimmän sertifikaatin tai kansallisen todistuksen ammattipätevyys, jolla on tutkintotodistus (tai vastaava) yhdessä NBT: n tuloksiin;Aikuinen ikä 23 ja yli ensimmäisen opiskeluvuoden aikana ja National Senior Certificate (tai vastaava);RPL: n pääsyä koskeva käytäntö ja NBT: n tulokset ovat pääsyn ottamista. Ota yhteyttä RPL: ​​hen hakutoimistoon.Aikuiset opiskelijat (45 vuotta tai myöhem- min) voivat olla hyväksyttyjä, mikä määräytyy RPL: ​​n ehtojen ja NBT: n tulosten perusteella.Aika sitoutuminenVähintään kolme vuotta;Enintään kuusi vuotta osa-aikaisesti;Kampuksella ja verkossa;Tammikuun ja heinäkuun saanti.... [-]
Etelä-Afrikka Kapkaupunki
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Cornerstone Institute

Tämä ohjelma mahdollistaa tutkinnon tulla yhteisön johtajien kautta monenlaisia ​​mediahankkeita (esim. Järjestö, kirkot, tuotantoyhtiöt, mainostoimistot). Tavoitteenamme ... [+]

Rekisteröintitodistus 2001 / HE08 / 006; NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 LUOTOT)

Tämä ohjelma mahdollistaa tutkinnon tulla yhteisön johtajien kautta monenlaisia ​​mediahankkeita (esim. Järjestö, kirkot, tuotantoyhtiöt, mainostoimistot). Tavoitteenamme on tuottaa media-alan työntekijöitä, jotka lähestyvät tehtäväänsä syvästä kristillisestä vakaumuksesta ja hankkivat teologiaa, raamatullisia tutkimuksia ja tiedotusvälineitä, työkaluja ja taitoja, joita nämä tutkimukset voivat tarjota.

PääsyvaatimuksetKansallinen vanhempi sertifikaatti (NSC), jolla on kandidaatin passi tai vastaava;Ylioppilastutkintotodistus tai vastaava;Ylempi sertifikaatti tai erikoistumistodistus tai tutkintotodistus sukulaisen kenttään.Vaihtoehtoiset pääsyvaatimuksetNational Senior Certificate tai National Certificate Professional, jolla on tutkintotodistus (tai vastaava) yhdistettynä kansallisen vertailutestin (NBT) tuloksiin;Aikuinen ikä 23 ja yli ensimmäisen opiskeluvuoden aikana ja National Senior Certificate (tai vastaava);Entisen oppimisen tunnustamisolosuhteet (RPL) pääsyn politiikka ja tuloksen tulokset ovat pääsyn ottamista. Ota yhteyttä RPL: ​​hen hakutoimistoon.Aikuiset opiskelijat (45 vuotta tai myöhem- min) voivat olla hyväksyttyjä, mikä määräytyy RPL: ​​n ehtojen ja NBT: n tulosten perusteella.Aika sitoutuminenVähintään kolme vuotta;Enintään kuusi vuotta osa-aikaisesti;Kampuksella ja verkossa;Tammikuun ja heinäkuun saanti.... [-]
Etelä-Afrikka Kapkaupunki
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Cornerstone Institute

Tämän ohjelman tarkoituksena on tuottaa erottuva ohjaaja: miehet ja naiset, jotka ovat sekä kristillisen uskon että psykologian inhimillisen tiedon syvästi tietoisia. Tav ... [+]

Rekisteröintitodistus 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 LUOTOT)

Tämän ohjelman tarkoituksena on tuottaa erottuva ohjaaja: miehet ja naiset, jotka ovat sekä kristillisen uskon että psykologian inhimillisen tiedon syvästi tietoisia. Tavoitteenamme on tuottaa tutkinnon suorittaneita henkilöitä, joilla on erityinen kyky integroida ihmisen kunnon ymmärrys sekä ihmistutkimuksen tarjoamat löydöt auttaakseen ihmisiä matkalla täydellisyyteen.

PääsyvaatimuksetKansallinen erikoistodistus, jolla on kandidaatin passi tai vastaava;Ylioppilastutkintotodistus tai vastaava;Ylempi sertifikaatti tai erikoistumistodistus tai tutkintotodistus sukulaisen kenttään.Vaihtoehtoiset pääsyvaatimuksetKansallinen erikoistodistus tai kansallinen sertifikaatti, jolla on tutkintotodistus (tai vastaava) yhdistettynä kansallisen vertailutestin (NBT) tuloksiin;Aikuinen ikä 23 ja yli ensimmäisen opiskeluvuoden aikana ja National Senior Certificate (tai vastaava);Entisen oppimisen tunnustamisolosuhteet (RPL) pääsyn politiikka ja tuloksen tulokset ovat pääsyn ottamista. Ota yhteyttä RPL: ​​hen hakutoimistoon.Aikuiset opiskelijat (45 vuotta tai myöhem- min) voivat olla hyväksyttyjä, mikä määräytyy RPL: ​​n ehtojen ja NBT: n tulosten perusteella.Aika sitoutuminenVähintään kolme vuotta kokopäiväisesti;Enintään kuusi vuotta osa-aikaisesti;Kampuksella ja verkossa;Tammikuun ja heinäkuun saanti.... [-]
Etelä-Afrikka Kapkaupunki
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Cornerstone Institute

Tämä ohjelma mahdollistaa tutkinnon toimimaan monissa yhteisökehityshankkeissa (esim. Hallitus, kansalaisjärjestö, kirkot). Tavoitteenamme on tuottaa yhteisön työntekijöi ... [+]

Rekisteröintitodistus 2001 / HE08 / 006; NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 LUOTOT)

Tämä ohjelma mahdollistaa tutkinnon toimimaan monissa yhteisökehityshankkeissa (esim. Hallitus, kansalaisjärjestö, kirkot). Tavoitteenamme on tuottaa yhteisön työntekijöitä, jotka lähestyvät tehtäväänsä syvästä kristillisestä vakaumuksesta ja hankkivat sosiologiset tiedot, työkalut ja taidot, joita kehitystutkimukset voivat tarjota.

PääsyvaatimuksetNational Senior Certificate (NSC), jolla on kandidaatin passi tai vastaava;Ylioppilastutkintotodistus tai vastaava;Ylempi sertifikaatti tai korkeakoulututkintotodistus tai tutkintotodistus sukulaisen kenttään.Vaihtoehtoiset pääsyvaatimuksetKansallinen ylimmän sertifikaatin tai kansallisen todistuksen ammattipätevyys, jolla on tutkintotodistus (tai vastaava) yhdessä NBT: n tuloksiin;Aikuinen ikä 23 ja yli ensimmäisen opiskeluvuoden aikana ja National Senior Certificate (tai vastaava);Aikaisemman oppimisen tunnustamisen edellytykset (RPL) Accessin käytäntö ja NBT: n tulokset ovat pääsyn ottamisen kannalta keskeisiä tekijöitä. Ota yhteyttä RPL: ​​hen hakutoimistoon.45 vuoden ikäinen ikä voidaan hyväksyä, mikä määräytyy RPL: ​​n edellytysten ja NBT: n tulosten perusteella.Aika sitoutuminenVähintään kolme vuotta;Enintään kuusi vuotta osa-aikaisesti;Kampuksella ja verkossa;Tammikuun ja heinäkuun saanti.... [-]
Etelä-Afrikka Kapkaupunki
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Cornerstone Institute

Cornerstone Institute

Cornerstone Institute