Lue virallinen kuvaus

Tietoja IMM Graduate School of Marketing

Markkinointi on olennainen menestyksen liiketoimintaa, onko iso tai pieni, ja IMM GSM on merkittävä rooli edistettäessä markkinoinnin merkityksen paitsi ura, mutta myös tapa suunnistaa liiketoimintaa.

Tehtävä

Tehtävänä IMM Graduate School of Marketing (IMM GSM) on jatkuvasti suoda asiaa ja laatu markkinoinnin taitoja, tietämystä ja osaamista sen oppijoille, mikä luo ammatillisesti pätevä ja hyvin varustettu markkinoijat, jotka ovat täysin koulutettuja ja voitava harjoittaa tehokkaasti liiketoimintaympäristö. Tällä tavalla IMM GSM valmistuneet edistää yleistä kehitystä äänen ja maailmanlaajuisesti tunnustettu talouteen.

Visio

IMM GSM pyrkii olemaan etäopiskeluna tarjoajan valintaa ja huippuyksikössä markkinointi ja markkinointiin liittyviä tieteenalojen eteläisessä Afrikassa. Meidän pyrkii tulla kosketuspisteeseen markkinoinnin osaamista ja tietoa, IMM GSM jatkossakin antaa kaikille sidosryhmille ylivoimainen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja aihe korkeimman akateemisen eheyttä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

IMM Graduate School of Marketing

BBA Marketing Management koostuu pakolliset moduulit ja valinnaisia ​​moduuleja ... [+]

BBA Marketing Management koostuu pakolliset moduulit ja valinnaisia ​​moduuleja. Tämä tutkinto koostuu 20 moduulit ja rakenne on seuraava:

Vuosi 1 MAR101 - Markkinointi 1 (20 ov) BC101 - Business Communication 1 (20 ov) BL101 - Business Law 1 (20 ov) BM101 - Business Management 1 (20 ov) BS101 - Yritystoiminnan 1 (20 ov) ECO101 - Economics 1 (20 ov) FM101 - Taloushallinto 1 (20 ov) Vuosi 2 MAR202 - Markkinointi 2 (20 op) BM202 - Business Management 2 (20 op) ECO201 - Economics 2 (20 op) FM202 - Taloushallinto 2 (20 op) MC201 - Markkinointiviestintä 2 (20 op) Valinnaiset (20 op) Vuosi 3 MAR303 - Markkinointi 3 (20 op) BM303 - Business Management 3 (20 op) FM303 - Taloushallinto 3 (20 op) IAM301 - Kansainväliset ja Afrikan markkinointijohtaja 3 (20 op) MRT301 - Marketing Research: Theory 3 (20 op) MRP302 - Marketing Research: Project 3 (20 op) Valinnaiset (20 op) Valinnaiset moduulit ... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

IMM Graduate School of Marketing

BCom Markkinoinnin ja johtamisen laitos on hyväksynyt neuvoston Higher Education (CHE), ja niitä tarjotaan IMM GSM ylittämällä ... [+]

BCom Markkinoinnin ja johtamisen laitos on hyväksynyt neuvoston Higher Education (CHE), ja niitä tarjotaan IMM GSM ylittämällä nykyinen tarjontaa BBA Marketing Management. Etelä-Afrikkalainen Arviointi viranomainen ID numero on 90737.

BCom Markkinoinnin ja johtamisen laitos yhdistää markkinoinnin kanssa tukifunktiot kuten jakelu-, logistiikka- ja projektinhallinta kanssa voimakas keskittyminen liiketoiminnan tutkimukseen. Tämä tutkinto pyritään täyttämään johdon rooli teollisuuden ja siksi on vahva liiketoiminnan fokus. BCom Markkinoinnin ja johtamisen laitos tarjoaa opiskelijoille erikoistunut markkinointi ja johdon osaamista sekä taito soveltaa tätä tietoa voidakseen edetä urallaan kautta akateemisia opintoja.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IMM Graduate School of Marketing

BPhil Saavutukset Marketing Management tarjotaan tasolla 8 NQF (HEQF linjassa) ja tahto ... [+]

BPhil Saavutukset Marketing Management tarjotaan tasolla 8 NQF (HEQF linjassa) ja koostuu 140 opintopistettä.

Valintaperusteet Sopiva Alempi korkeakoulututkinto on kansallisen tutkintojen viitekehyksen tasoon 7 Marketing Management 3 merkittävänä moduuli. CV ja motivoiva kirjain tarvitaan. Muunlainen vastaava pätevyys.

Hakijoiden on täytettävä jatko ottamista koskeva hakemus lomakkeen BPhil Saavutukset Marketing Management, joka yhdessä todistetut jäljennökset koulutus todistuksista, identiteetti / passi asiakirjoja, vapaamuotoinen ja CV, tulee palauttaa kirjattuna kirjeenä: Dean: Jatko opinnot IMM GSM PL 91820 Auckland Park 2006 ei makseta takaisin on liitettävä hakemukseen.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi