Lue virallinen kuvaus

Etelä-Tyynenmeren yliopisto (USP) on johtava toimittaja asteen koulutuksen Tyynenmeren alueella ja kansainvälinen osaamiskeskus opetuksen, tutkimuksen konsultointia ja koulutusta kaikilla osa Pacific kulttuuri, ympäristö ja henkilöresurssien kehittämiseen tarpeisiin.

Tietoja Yliopisto

USP - Johdanto

University of the South Pacific on johtava korkeakoulun oppimisen varten Tyynenmeren alueella, on ainutlaatuiset mahdollisuudet alueen ylimääräisen fyysinen, sosiaalinen ja taloudellinen monimuotoisuus.

Vuonna 1968, USP on yksi vain kaksi yliopistoa lajissaan maailmassa. Sen omistajat hallitusten 12 jäsenmaan Cookinsaaret, Fidži, Kiribati, Marshallinsaaret, Nauru, Niue, Salomonsaaret, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Vanuatu ja Samoa. Yliopistolla on kampukset kaikissa jäsenmaissa. Pääkampuksella, Laucala, on Fidži. Alafua Campus Samoa on silloin School of Agriculture and Food Technology sijaitsee, ja Emalus Campus Vanuatu on paikka School of Law.

Akateeminen Koulut, laitosten ja keskusten yliopistossa Etelä-Tyynenmeren on organisoitu kolmeen tiedekuntaa ja johti Deans.

Näitä ovat: humanistisessa tiedekunnassa, Laki ja koulutus; tiedekunnan kauppakorkeakoulu; ja tiedekunnan, teknologia ja ympäristö. Jokaisella toimialalla koostuu useita kouluja, jotka tarjoavat laajan valikoiman opetusohjelmia ja kursseja ja jatko tasolla.

Yliopisto tarjoaa ohjelmia matkan ja joustavaa oppimista erilaisissa tiloissa ja teknologiasta koko USP: n 14 kampuksilla.

Kehittyneiden viestintäteknologioiden kautta USPNet käytetään päästä etäisyyden ja joustavien oppimisen opiskelijoiden poikki laajoilla Tyynellämerellä.

Monikulttuurista luonnetta henkilökunnan ja opiskelijoiden elin antaa USP poikkeuksellista luonnetta. Se on laadultaan laitos tuottaa astetta verrattavissa jonka yliopistot Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Isossa-Britanniassa. Valmistuneet USP löytyy tärkeitä johtotehtävissä koko julkisen ja yksityisen sektorin kaikissa maissa ja lukuisissa maissa ympäri maailmaa.

Yliopisto on asettanut korkeatasoista laatua koskevan tutkimuksen. TUTKIMUS- sitoumukset kuuluvat liikkeenjohdon, opettajankoulutus, Tyynenmeren tutkimuksia, meren tutkimukset, maatalous, tiede ja teknologia.

Yliopiston alue

University of South Pacific alue leviää 33 miljoonaa neliökilometriä merta, sillä ala on yli kolme kertaa suurempi kuin Euroopassa. Sen sijaan koko maa massa on suunnilleen yhtä suuri kuin alueen Tanskassa. Populaatioiden koko vaihtelee Tokelau 1600 ihmisiä Fidži yli 800.000. Väkiluku on noin 1,3 miljoonaa.

Kansainväliset lentoyhtiöt lentävät reiteillä Australia, Japani, Etelä-Korea, Uusi-Seelanti ja Yhdysvallat yhdistää numero saarivaltioissa. Myös lentoyhtiöiden palvelun alueella. Maiden sisällä saarten merenkulun käytetään päästä pienempiä saaria ilman lentoliikennettä.

Koska sen strateginen sijainti ja tilat, USP houkuttelee arvostettuja tutkijoita ja henkilöstöä eri puolilta maailmaa.

University hallinto

USP sovelletaan omaa neuvoston, johon kuuluu edustajia jäsenmaan hallitusten, akateemisen henkilökunnan, opiskelijoiden, yhteisö ja yritysjohtajat, Tyynenmeren saarten foorumin sihteeristön, sihteeristön Tyynenmeren yhteisön, amerikkalainen n koulutus-, valtaneuvostossa, Australiassa ja Uusi-Seelanti.

Senaatin on akateeminen viranomainen yliopiston vastuussa asioista, kuten opetukseen ja tutkimukseen.

Neuvosto ja senaatti palvelevat komiteat työskentelevät sellaisilla aloilla kuin rahoitus, Human Resource Management ja Academic suunnittelu. Muut valiokunnat käsittelevät erityisiä hankkeita ja day-to-day työtä yliopiston.

Seremoniallinen johtaja yliopisto on kansleri. USP: n Chancellors on poimittu johtajat yliopiston jäsenmaiden hallitusten ja sisältävät pääministerit, presidentit ja valtionpäämiehet. Pro kansleri on puheenjohtaja ja toimeenpaneva johtaja yliopisto on varakansleri. Varakansleri avustaa kaksi sijainen varakanslerien ja kaksi Pro varakanslerien.

Johtoryhmä on vastuussa hyvinvoinnista yliopistoyhteisön. Pääjohtaja Finance koskee valvonnan yliopiston taloutta. Pääjohtaja Henkilöstöjohtaja hoitaa yliopiston henkilöresursseja. Kaikkiaan USP työllistää yli 1500 henkilöstöä.

USP: n visio, missio ja arvot

Visiomme

Huippuosaaja ja innovointi kestävän kehityksen Tyynenmeren saarivaltioiden

Missiomme

 • Tarjota Pacific ihmisiä, joilla on kattava valikoima erinomaisia ​​ja asiaa korkeakoulutusta;
 • Toimittaa hyötyjä huippututkimusta ja sen sovelluksiin;
 • Tarjota yhteisöjen ja maiden Tyynenmeren alueen asiaa, kustannustehokkaita ja kestäviä ratkaisuja ja yrittäjyyttä niiden tärkeimpiin haasteisiin; ja
 • Ollakseen esikuva asteen koulutuksen Tyynenmeren saarilla laadun, hallinnon, teknologian soveltamista ja yhteistyössä kansallisten yliopistojen.

Arvomme

 • Sitoutumista ja lojaaliutta ja opiskelijoiden laitokselle ja alueella;
 • Korkealuokkaisen hallintomallin, johtamisen, akateemista vapautta, rehellisyys ja avoimuus;
 • Korkeimpia luovuus, innovatiivisuus, tiimityötä ja joustavuutta huippuosaamista;
 • Investoinnit henkilöstön, palkitsemalla henkilökuntaa huippuosaamista, ja vaikutusmahdollisuuksien kaikkien USP tiimien
 • Kunnioittaminen omaleimaisuutta ja monimuotoisuutta Tyynenmeren perintöä ja sen kehittämistä, levittämistä ja säilyttämistä;
 • Sitoutuminen alueellista yhteistyötä ja yhdentymistä;
 • Positiivinen ja osallistavaa oppimista ja elinympäristöä opiskelija huippuosaamisen
 • Tuki joustava oppijoille kaikissa paikoissa menestystä työssä, elämän ja kansalaisuuteen
 • Suojelu ja vaaliminen ympäristön;
 • Vahvat suhteet ohjata sitoutumista kansallisten hallitusten, Tyynenmeren yhteisöt sekä kehitysyhteistyökumppanit;
 • Nöyryyttä suorituskyky, oppia muilta, arvostavat luottamus annettu, ja kunnioittaa Tyynenmeren tiedon yhteyksissä ja toiveita.

Lopulta sekä visio ja missio tämän strategisen suunnitelman toteutetaan kautta panos ja ominaisuudet USP valmistuneet ja henkilökuntaa. Nämä ovat keskeisiä vaikuttajia strateginen suunnitelma.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

University of the South Pacific USP

Tarjoamia School of Education (SOE) erilaisissa ohjelmissa vastaamaan nykyisten ja tulevien koulutus- ja kehitystavoitteet Tyynenmeren saarivaltiot. Koulu tarjoaa ohjelmi ... [+]

Kandidaatin (BA) ohjelma koostuu 24 kurssia, joista 8 kurssien ovat 100-tasolla, 8 ovat tietenkin 200-tasolla ja 8 aineissa ovat 300-tasolla, mukaan lukien 2 x 100-tasolla yliopistokurssien ja 2 x 200 korkeakoulututkinnon kursseja. Tieteenalojen sallittu merkittävänä varten kandidaatin tutkinto 2017 ovat:

Poikamies Education

Tarjoamia School of Education (SOE) erilaisissa ohjelmissa vastaamaan nykyisten ja tulevien koulutus- ja kehitystavoitteet Tyynenmeren saarivaltiot. Koulu tarjoaa ohjelmia seuraavilla aloilla: Varhaiskasvatus, Special ja Osallistava opetus, perus- ja keskiasteen koulutuksen, kirjasto / informaatiotutkimus, epävirallisen koulutuksen, Educational Evaluation, Oppilaitosjohtaminen ja muutosta asteen opetus. Opettaja koulutusohjelmat jatkuvasti järkeistettävä ja kehitettävä sen varmistamiseksi, että ne sisältävät Tyynenmeren arvot, etiikka, tieto järjestelmiä ja alkuperäiskansojen pedagogiikan mahdollisuuksien mukaan. Siinä otetaan huomioon myös paras ja älykkäitä kehitettyjä alueellisesti ja maailmanlaajuisesti.... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Opiskelu historia auttaa tullut ratkaiseva ajattelija, riippumaton tutkija ja tunnollinen maailmankansalaisena. Historioitsijana opit menneet yhtiöitä sekä tutkia prosess ... [+]

Kandidaatin (BA) ohjelma koostuu 24 kurssia, joista 8 kurssien ovat 100-tasolla, 8 ovat tietenkin 200-tasolla ja 8 aineissa ovat 300-tasolla, mukaan lukien 2 x 100-tasolla yliopistokurssien ja 2 x 200 korkeakoulututkinnon kursseja. Tieteenalojen sallittu merkittävänä varten kandidaatin tutkinto 2017 ovat:

Bachelor in History

Opiskelu historia auttaa tullut ratkaiseva ajattelija, riippumaton tutkija ja tunnollinen maailmankansalaisena. Historioitsijana opit menneet yhtiöitä sekä tutkia prosesseja että taustalla maailmanlaajuinen ja paikallisia tapahtumia. Opit tarkasti punnita näyttöä ja tulevat hyvin tuettu johtopäätöksiä. Opit myös, miten kriittisesti vastannut perusteluihin toisten. Tiedät vastauksia suuriin kysymyksiin, kuten Miksi Kiina rakentaa muuri? Miksi Karl Marx ajatella kaikki työntekijät olivat kahleissa? Ja muita tärkeitä kysymyksiä, jotka liittyvät historiaan Tyynenmeren saarilla. ... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Sen lisäksi, että määrätty kandidaatti (LLB) ohjelma, Law tarjotaan myös tieteenalana, joka voidaan ottaa yhdessä tieteenalojen eri kiinnostuksen kohteisiin. Tarjoamia Sc ... [+]

Kandidaatin (BA) ohjelma koostuu 24 kurssia, joista 8 kurssien ovat 100-tasolla, 8 ovat tietenkin 200-tasolla ja 8 aineissa ovat 300-tasolla, mukaan lukien 2 x 100-tasolla yliopistokurssien ja 2 x 200 korkeakoulututkinnon kursseja. Tieteenalojen sallittu merkittävänä varten kandidaatin tutkinto 2017 ovat:

Bachelor of Arts in Law

Sen lisäksi, että määrätty kandidaatti (LLB) ohjelma, Law tarjotaan myös tieteenalana, joka voidaan ottaa yhdessä tieteenalojen eri kiinnostuksen kohteisiin. Tarjoamia School of Law (SOL) antaa sinulle rikas ja antoisa kokemus lainopillinen koulutus.

[-]
Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Tarjoamia Yhteiskunta-, psykologian liittyy tutkimuksen yksilöiden ja ryhmien - miten ajattelemme, teko, reagoivat ja vuorovaikutuksessa. Sen soveltaminen perustuu kaksi ... [+]

Kandidaatin (BA) ohjelma koostuu 24 kurssia, joista 8 kurssien ovat 100-tasolla, 8 ovat tietenkin 200-tasolla ja 8 aineissa ovat 300-tasolla, mukaan lukien 2 x 100-tasolla yliopistokurssien ja 2 x 200 korkeakoulututkinnon kursseja. Tieteenalojen sallittu merkittävänä varten kandidaatin tutkinto 2017 ovat:

Poikamies Psykologian

Tarjoamia Yhteiskunta-, psykologian liittyy tutkimuksen yksilöiden ja ryhmien - miten ajattelemme, teko, reagoivat ja vuorovaikutuksessa. Sen soveltaminen perustuu kaksi perusperiaatetta, nimittäin parannus yksilön, ryhmän ja yhteisön elämään ja ilman vahinkoa.

Nämä ominaisuudet ovat tehneet psykologian menestyvän koulutusalaan ja elintärkeä ammattikäytäntöjen joiden vaikutus kohdistuu suurin osa yksityisen ja julkisen elämän. Näitä ovat koulutus, terveys, hallinto, talous, työpaikoilla, sosiaali-, mielenterveys- ja käsitykset sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta.... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Sosiologian tarjoavat School of Social Sciences, ja varustaa opiskelijoiden ainutlaatuinen ja vankka analyyttisiä taitoja ja osaamista hyödyksi heidän tulevaisuuden uraa ... [+]

Kandidaatin (BA) ohjelma koostuu 24 kurssia, joista 8 kurssien ovat 100-tasolla, 8 ovat tietenkin 200-tasolla ja 8 aineissa ovat 300-tasolla, mukaan lukien 2 x 100-tasolla yliopistokurssien ja 2 x 200 korkeakoulututkinnon kursseja. Tieteenalojen sallittu merkittävänä varten kandidaatin tutkinto 2017 ovat:

Poikamies sosiologian

Sosiologian tarjoavat School of Social Sciences, ja varustaa opiskelijoiden ainutlaatuinen ja vankka analyyttisiä taitoja ja osaamista hyödyksi heidän tulevaisuuden uraa eri aloilla, kuten sosiaalipolitiikan, koulutuksen, rikosoikeuden, sukupuoli, kansanterveys, kaupunkisuunnittelu, sosiaali-, julkishallinto, kansainvälisten suhteiden, hallinnon jne

... [-]
Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

School maantieteen Geotiede ja ympäristö (SGESE) tarjoaa kandidaatin (Environmental Management) yhdessä muiden ohjelmien, tarjota kokonaisvaltainen näkemys maapallon, sen ... [+]

School maantieteen Geotiede ja ympäristö (SGESE) tarjoaa Bachelor of Arts (Environmental Management) yhdessä muiden ohjelmien, tarjota kokonaisvaltainen näkemys maapallon, sen biofysikaalisista ympäristö ja ihmiset, jotka asuvat sen. Tämä on jännittävää aikaa niille, jotka osallistuvat näillä aloilla. Seuraukset ympäristön muutosten ulottuvat pienintäkään kulmalta ja vaikuttavat kaikkien asukkaidensa. Välisiä yhteyksiä ihmisen toiminnan ja luontoon ovat vahvempia kuin koskaan historiassa. Ja alueelliseen laajuuteen on työntövoima etualalle ympäristön tutkimuksessa. Tällaisessa tilanteessa, joilla ymmärrystä käyttäytymistä fyysisen ympäristön, inhimillinen vuorovaikutus, että ympäristö ja kykyä ymmärtää toimintaa globaalin järjestelmän synoptista mittakaavoissa ja pidemmälle rajoitukset perinteisen tieteenalojen ovat suuren kysynnän.... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

University of the South Pacific USP

Division of Biology tarjoaa biologian kursseja ja jatko opinto-ohjelmien puitteissa tiedekunnan Science and Technology. Kurssien jos jako tasapaino perinteisen tutkimuste ... [+]

Kandidaatin on kolmivuotinen ohjelma, joka sisältää kaksikymmentäneljä kurssia; joista kahdeksan kurssia ovat 100-tasolla, kahdeksan kurssia 200-tasolla, ja kahdeksan kurssia 300-tasolla. Tieteenalojen sallittua suuren tai pienen varten kandidaatiksi vuonna 2017 ovat:

Poikamies Biologia

Division of Biology tarjoaa biologian kursseja ja jatko opinto-ohjelmien puitteissa tiedekunnan Science and Technology. Kurssien jos jako tasapaino perinteisen tutkimusten biologian ja moderni kehitys biologisen tutkimuksen tasoilla alueella molekyyleistä yhteisöihin.

University of South Pacific sijaitsee hyvällä paikalla tarjoamaan korkealaatuisia asteen opintoja. Erityisesti se tarjoaa täydellisen mahdollisuuden syvällinen ensikäden tutkimukset kahden monipuolisin, mutta erottuva ekosysteemien maailmassa - trooppisten sademetsien ja koralliriutat (molemmat voi vierailla päässä Laucala kampuksen samana päivänä) . Useat jatkokursseja korostavat ekologiaa ja säilyttämistä näistä järjestelmistä, jotka ovat tärkeitä koko eteläisen Tyynenmeren alueella.... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Tietojenkäsittelytieteen (CS) ulottuu välillä teorian kautta ohjelmoinnin huipputason kehittää atk ratkaisuja. Tietojenkäsittelytiede tarjoaa perustan, joka sallii tutkin ... [+]

Kandidaatin on kolmivuotinen ohjelma, joka sisältää kaksikymmentäneljä kurssia; joista kahdeksan kurssia ovat 100-tasolla, kahdeksan kurssia 200-tasolla, ja kahdeksan kurssia 300-tasolla. Tieteenalojen sallittua suuren tai pienen varten kandidaatiksi vuonna 2017 ovat:

Poikamies Computing Science

Tietojenkäsittelytieteen (CS) ulottuu välillä teorian kautta ohjelmoinnin huipputason kehittää atk ratkaisuja. Tietojenkäsittelytiede tarjoaa perustan, joka sallii tutkinnon sopeutua uusiin teknologioihin ja uusia ideoita. Työ tietotekniikan tutkijoita jakaantuu kolmeen ryhmään: a) suunnittelu ja rakentaminen ohjelmistot; b) kehittää tehokkaita keinoja ratkaista tietojenkäsittelyn ongelmia, kuten tiedon tallentamiseen tietokantoihin, lähettämällä dataa verkkoja tai tarjoavat uusia lähestymistapoja turvallisuusongelmia; ja c) kehittää uusia ja parempia tapoja käyttää tietokoneita ja käsitellään erityisiä haasteita muun muassa tekoäly. Useimmat tietokoneen tiedeohjelmia vaatia hieman matemaattista taustaa.... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Kemia on keskeinen tiede. Kaikki näkökohdat teknisen kehityksen vaativat ihmisiä, joilla on asiantuntemusta kemian. Peruskemikaali valistusta tarvitaan lääkärit, hammaslä ... [+]

Kandidaatin on kolmivuotinen ohjelma, joka sisältää kaksikymmentäneljä kurssia; joista kahdeksan kurssia ovat 100-tasolla, kahdeksan kurssia 200-tasolla, ja kahdeksan kurssia 300-tasolla. Tieteenalojen sallittua suuren tai pienen varten kandidaatiksi vuonna 2017 ovat:

Poikamies Kemian

Kemia on keskeinen tiede. Kaikki näkökohdat teknisen kehityksen vaativat ihmisiä, joilla on asiantuntemusta kemian. Peruskemikaali valistusta tarvitaan lääkärit, hammaslääkärit, insinöörit, maanviljelijöitä, metsänhoitajat, tehdas johtajat jne Näin ollen on olemassa jatkuva tarve kemian opettajille alueella. Lisäksi on olemassa kasvava tarve tutkinnon joidenkin kemian taustalla työtä teollisuudessa laadunvalvonnan henkilökunta tuotantopäälliköt ja eri hallitusten ja yksityisen tutkimuslaboratorioissa, kuten malminetsintä ympäristön saastuminen seuranta, maatalous. Osuus kemian valmistuneiden aluekehitykseen on huomattava. ... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Tässä lajissa, tarjoamia School maantieteen Geotiede ja ympäristö, perehdytään tutkimuksen maapallon biofysikaalisiin ympäristössä, laajalla alalla kulttuurimaantiede, se ... [+]

Kandidaatin on kolmivuotinen ohjelma, joka sisältää kaksikymmentäneljä kurssia; joista kahdeksan kurssia ovat 100-tasolla, kahdeksan kurssia 200-tasolla, ja kahdeksan kurssia 300-tasolla. Tieteenalojen sallittua suuren tai pienen varten kandidaatiksi vuonna 2017 ovat:

Poikamies Maantiede

Tässä lajissa, tarjoamia School maantieteen Geotiede ja ympäristö, perehdytään tutkimuksen maapallon biofysikaalisiin ympäristössä, laajalla alalla kulttuurimaantiede, sekä muita kursseja, jotka opettavat Maantiede painottaen Tyynenmeren saarten kuten luonteesta ja jakautumisesta maailman kasvien ja eläinten voimavaroja Tyynellämerellä.

Ohjelman vaatimukset: Sallittu kaksinkertainen major kandidaatin vain yhdessä seuraavien muiden suurten tieteenalojen: Biologia ja tietojärjestelmät.... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Tutkimus matematiikan on tutkimuksen periaatteista, jotka ovat yhteisiä kaikille, ja välineitä, jotka ovat käytettävissä kaikkien kuvata ja analysoida maailman. Tutkinno ... [+]

Kandidaatin on kolmivuotinen ohjelma, joka sisältää kaksikymmentäneljä kurssia; joista kahdeksan kurssia ovat 100-tasolla, kahdeksan kurssia 200-tasolla, ja kahdeksan kurssia 300-tasolla. Tieteenalojen sallittua suuren tai pienen varten kandidaatiksi vuonna 2017 ovat:

poikamies matematiikan

Matematiikka pidetään perustan kaikille tieteestä. Se on kieli, jota tekniikan, ammattikorkeakoulujen, life science, yhteiskuntatieteissä, ja liike.

On suuri kysyntä ihmisiä, joilla on vankka matematiikan ymmärrystä, ja matemaatikot työtä ihmisten kaikilla aloilla.

Tutkimus matematiikan on tutkimuksen periaatteista, jotka ovat yhteisiä kaikille, ja välineitä, jotka ovat käytettävissä kaikkien kuvata ja analysoida maailman. Tutkinnon pääaineenaan matematiikka arvostetaan niiden ajattelun taidot ja kyky lähestyä ja ratkaista ongelmia käyttämällä logiikkaa ja abstraktia ajattelua.... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Tämä ohjelma ei noudata tavanomaista ohjelman vaatimukset suurten ja pienten alojen vaan on määrätty sarjaa kursseja, kaikkialla kuria rajojen. ... [+]

Kandidaatin - Määrätty ohjelma on kolmen vuoden ohjelma, joka sisältää kaksikymmentäneljä kurssia; kahdeksan kurssia 100-tasolla, kahdeksan kurssia 200-tasolla, ja kahdeksan kurssia 300-tasolla.

Poikamies Meritiede

Tämä ohjelma ei noudata tavanomaista ohjelman vaatimukset suurten ja pienten alojen vaan on määrätty sarjaa kursseja, kaikkialla kuria rajojen. Nämä ohjelmat tarjoavat School of Marine Studies (SMS), jonka tehtävänä on:

Assist Pacific Islanders ymmärtää, säilyttää, kehittää, hallita ja hyödyntää elin- ja elottomien luonnonvarojen nopeasti muuttuvassa maailmassa. Tarjota Pacific Islanders kanssa mahdollisimman monien mahdollisuudet tutkimuksen, koulutuksen ja työllisyyden merenkulun aloilla. Suositaan yhteistyötä toimielimissä yliopiston Etelä-Tyynenmeren saarivaltiot, alueelliset ja kansainväliset elimet kestävälle kehitykselle meren luonnonvarojen ... [-]
Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Tämä ohjelma ei noudata tavanomaista ohjelman vaatimukset suurten ja pienten alojen vaan on määrätty sarjaa kursseja, kaikkialla kuria rajojen. ... [+]

Kandidaatin - Määrätty ohjelma on kolmen vuoden ohjelma, joka sisältää kaksikymmentäneljä kurssia; kahdeksan kurssia 100-tasolla, kahdeksan kurssia 200-tasolla, ja kahdeksan kurssia 300-tasolla.

Poikamies merien hoitoon

Tämä ohjelma ei noudata tavanomaista ohjelman vaatimukset suurten ja pienten alojen vaan on määrätty sarjaa kursseja, kaikkialla kuria rajojen. Nämä ohjelmat tarjoavat School of Marine Studies (SMS), jonka tehtävänä on:

Assist Pacific Islanders ymmärtää, säilyttää, kehittää, hallita ja hyödyntää elin- ja elottomien luonnonvarojen nopeasti muuttuvassa maailmassa. Tarjota Pacific Islanders kanssa mahdollisimman monien mahdollisuudet tutkimuksen, koulutuksen ja työllisyyden merenkulun aloilla. Suositaan yhteistyötä toimielimissä yliopiston Etelä-Tyynenmeren saarivaltiot, alueelliset ja kansainväliset elimet kestävälle kehitykselle meren luonnonvarojen ... [-]
Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

BSc opiskelijoiden opiskelusta kiinnostuneille fysiikka voi halutessaan ottaa fysiikan yhtenä Major, Double suuria tai pieniä. Bed opiskelijat voivat valita fysiikan heid ... [+]

Kandidaatin on kolmivuotinen ohjelma, joka sisältää kaksikymmentäneljä kurssia; joista kahdeksan kurssia ovat 100-tasolla, kahdeksan kurssia 200-tasolla, ja kahdeksan kurssia 300-tasolla. Tieteenalojen sallittua suuren tai pienen varten kandidaatiksi vuonna 2017 ovat:

Poikamies Physics

Fysiikka on olennainen tiede, joka antaa meille kvantitatiivinen ymmärrys fyysisen ympäristön. Fysiikka on myös perusta teknologiakonserni. Ymmärrystä fysiikan lakeja on tärkeää monenlaisia ​​ammatteja. Esimerkiksi tutkinnon fysiikan on suora sovellus tiedeopetus, meteorologia, viestintä-, ympäristötiede, tietojenkäsittelyn ja elektroniikan. Klikkaa täällä syistä, miksi sinun pitäisi opiskella fysiikkaa. Yleisen hankitut taidot opiskelemalla fysiikka - analyyttinen, looginen päättelykyky, mittaus, ongelmanratkaisu ja kokeellisia tekniikoita - antaa opiskelijoille ainutlaatuisen laaja valmistelu, sovelletaan monilla aloilla.... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

University of the South Pacific USP

Kandidaatin Engineering aste on neljän vuoden ohjelma, joka käsittää kolmekymmentäkaksi kurssia, kahdeksasta 100-tasolla, kahdeksan 200-tasolla, kuusitoista 300-tasolla s ... [+]

Engineering ohjelmat, tarjoamia School of Engineering & Physics (SEP) tarjoaa koulutusta vastaamaan työvoiman tarpeita alueen erityisesti USP jäsenmaille.

Insinööri Kone-

ovat saaneet akkreditointia Institute Insinööriliitto Uusi-Seelanti (IPENZ)

Insinööritutkintojen akkreditoitu IPENZ kirjataan täyttävät alkuperäisen akateemisuuden Insinööriliitto.

Kandidaatin Engineering aste on neljän vuoden ohjelma, joka käsittää kolmekymmentäkaksi kurssia, kahdeksasta 100-tasolla, kahdeksan 200-tasolla, kuusitoista 300-tasolla sekä teollisuuden kiinnitys ja työpajan käytännön komponentti.

Molemmat ohjelmat ovat samat maahanpääsyä asetukset ja ovat määränneet sarjaa kursseja sekä teollisuuden kiinnitys ja työpaja käytännön komponentti. ... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Kandidaatin Engineering aste on neljän vuoden ohjelma, joka käsittää kolmekymmentäkaksi kurssia, kahdeksasta 100-tasolla, kahdeksan 200-tasolla, kuusitoista 300-tasolla s ... [+]

Engineering ohjelmat, tarjoamia School of Engineering & Physics (SEP) tarjoaa koulutusta vastaamaan työvoiman tarpeita alueen erityisesti USP jäsenmaille.

Insinööri sähkö- ja elektroniikka

ovat saaneet akkreditointia Institute Insinööriliitto Uusi-Seelanti (IPENZ)

Insinööritutkintojen akkreditoitu IPENZ kirjataan täyttävät alkuperäisen akateemisuuden Insinööriliitto.

Kandidaatin Engineering aste on neljän vuoden ohjelma, joka käsittää kolmekymmentäkaksi kurssia, kahdeksasta 100-tasolla, kahdeksan 200-tasolla, kuusitoista 300-tasolla sekä teollisuuden kiinnitys ja työpajan käytännön komponentti.

Molemmat ohjelmat ovat samat maahanpääsyä asetukset ja ovat määränneet sarjaa kursseja sekä teollisuuden kiinnitys ja työpaja käytännön komponentti. ... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Netto-keskeinen tietojenkäsittely kattaa useita osa-erikoisuuksia, kuten: tietokone viestintäverkko käsitteitä ja protokollat, multimediajärjestelmät, web-standardeja ja ... [+]

Viimeaikaiset edistysaskeleet tietotekniikan ja televiestinnän verkottuminen ovat lisänneet merkityksen verkostoitumisen teknologioiden Computing kuria. Netto-keskeinen computing on suhteellisen uusi haara Computing, ja se edustaa paradigman muutos internetiin laskentamalli.

Netto-keskeinen tietojenkäsittely kattaa useita osa-erikoisuuksia, kuten: tietokone viestintäverkko käsitteitä ja protokollat, multimediajärjestelmät, web-standardeja ja teknologioita, verkon turvallisuus, langaton ja liikkuvan tietojenkäsittelyn, ja hajautetut järjestelmät. Valmistuttuaan valmistuneista voi odottaa löytävänsä työllistymismahdollisuuksia yksityisen ja julkisen sektorin, joissa ICT käytetään. Monenlaisia ​​uravaihtoehtoja ovat, mutta eivät rajoitu, verkon ylläpitäjä, verkko analyytikko, konsultti, ja sovellusten kehittäjä Internet- ja mobiili-ympäristöissä. USP tarjoaa aste Bachelor of Net-keskeinen tietojenkäsittely. Tämä on nelivuotinen ammatillinen tutkinto.... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Bachelor of Software Engineering (BSE) on tarkoitus tuottaa laadukkaita, maailmanluokan suorittaneiden tällä nopeasti kehittyvällä kuria. Tutkinto on erityisesti suunnite ... [+]

Ohjelmistotuotanto on järjestelmällinen ja kurinalainen kehittää ohjelmistoja. Sitä sovelletaan sekä tietotekniikan ja tekniikan periaatteita ja käytäntöjä luomiseen, käyttöön ja huoltoon sekä ohjelmistoja.

Bachelor of Software Engineering (BSE) on tarkoitus tuottaa laadukkaita, maailmanluokan suorittaneiden tällä nopeasti kehittyvällä kuria. Tutkinto on erityisesti suunniteltu vastaamaan alan kysyntää tuottamaan jatko ohjelmistokehittäjiä ohjelmistoja projektin ominaisuus. Suorittaneiden jotka voivat tarjota taitoja näillä alueilla ovat kysynnän mukaan yritysten ja valtion järjestöjen kanssa ohjelmistokehitystä. Valmistuneet ovat valmiita uran eri toimialoilla kuten ohjelmistokehittäjiä, sovelluskehittäjät, ohjelmointi asiantuntijat, ja järjestelmäasiantuntija. USP tarjoaa aste AMK Software Engineering. Tämä on nelivuotinen ammatillinen tutkinto.... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Kandidaatin kauppakamarin Professional Kirjanpito on määrätty ohjelma ja olemassa opiskelijoille, jotka ovat jo kirjanpidon alalla tai olla aikaisempaa työkokemusta kirja ... [+]

Kandidaatin kauppakamarin Professional Kirjanpito on määrätty ohjelma ja olemassa opiskelijoille, jotka ovat jo kirjanpidon alalla tai olla aikaisempaa työkokemusta kirjanpito, ja haluavat jatkaa uraansa ammatillinen tilitoimisto.

Tämä ohjelma koostuu 24 kursseja, joista kahdeksan on 100-tasolla, kahdeksan on 200-tasolla ja kahdeksan 300-tasolla.

[-]
Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Kandidaatin Commerce Matkailun ja Hospitality Management koulutusohjelma on suunniteltu vastaamaan vaatimuksiin työnantajien strategisen teknologian ja johtamistaitoja ka ... [+]

Bachelor of Commerce Matkailun ja Hospitality Management koulutusohjelma on suunniteltu vastaamaan vaatimuksiin työnantajien strategisen teknologian ja johtamistaitoja katsottu tarpeelliseksi tässä jännittävässä ja dynaaminen teollisuudenala.

Ohjelma sisältää teoriaa ja tietoa saat perinteisestä koulutusohjelman liiketalouden ja matkailun tutkimukset sekä kokemuksellinen oppiminen matkailualalla aloilla. Koko ohjelman, voit ryhtyä analysoimaan sarjan liikkeenjohdon skenaarioita, jonka voit valmistella suosituksia ja ratkaisuja. Ohjelma tarjoaa myös kansainvälisestä näkökulmasta kautta tapaustutkimuksia, jotka heijastavat maailmanlaajuista luonnetta matkailualan

... [-]
Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the South Pacific USP

Bachelor of Commerce on kolmivuotinen ohjelma, joka sisältää kaksikymmentäneljä kurssia, joista kahdeksan kurssia ovat 100-tasolla, kahdeksan kurssia ovat 200-tasolla ja ... [+]

Bachelor of Commerce on kolmivuotinen ohjelma, joka sisältää kaksikymmentäneljä kurssia, joista kahdeksan kurssia ovat 100-tasolla, kahdeksan kurssia ovat 200-tasolla ja kahdeksan kurssia ovat 300-tasolla, myös kaksi 100-tason ja kaksi 200-tason yliopistokursseja.

Tieteenalojen sallittu merkittävänä Bachelor of Commerce tutkinto 2017 ovat:

kirjanpito International Business Management Human Resource Management Tourism Management pankkitoiminta taloustiede Management, Matkailu

kirjanpito

Tarjoamia School of Accounting and Finance (sohvat), joka on suurin seitsemästä koulujen tiedekunnan kauppakorkeakoulu. Koulun tärkeimpiä tavoitteita ovat kurssien laskentatoimen ja rahoituksen, jotka ovat saatavilla ja merkityksellisiä kaikille opiskelijoille alueella, laadukkain opetuksen, oppimisen ja tukipalvelut; ja osallistumaan tutkimukseen, joka on merkittävän panoksen kuria kirjanpidon ja politiikan vaikutuksia.... [-]

Fidži Suva
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi