University of the South Pacific USP

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Etelä-Tyynenmeren yliopisto (USP) on johtava toimittaja asteen koulutuksen Tyynenmeren alueella ja kansainvälinen osaamiskeskus opetuksen, tutkimuksen konsultointia ja koulutusta kaikilla osa Pacific kulttuuri, ympäristö ja henkilöresurssien kehittämiseen tarpeisiin.

Tietoja Yliopisto

USP - Johdanto

University of the South Pacific on johtava korkeakoulun oppimisen varten Tyynenmeren alueella, on ainutlaatuiset mahdollisuudet alueen ylimääräisen fyysinen, sosiaalinen ja taloudellinen monimuotoisuus.

Vuonna 1968, USP on yksi vain kaksi yliopistoa lajissaan maailmassa. Sen omistajat hallitusten 12 jäsenmaan Cookinsaaret, Fidži, Kiribati, Marshallinsaaret, Nauru, Niue, Salomonsaaret, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Vanuatu ja Samoa. Yliopistolla on kampukset kaikissa jäsenmaissa. Pääkampuksella, Laucala, on Fidži. Alafua Campus Samoa on silloin School of Agriculture and Food Technology sijaitsee, ja Emalus Campus Vanuatu on paikka School of Law.

Akateeminen Koulut, laitosten ja keskusten yliopistossa Etelä-Tyynenmeren on organisoitu kolmeen tiedekuntaa ja johti Deans.

Näitä ovat: humanistisessa tiedekunnassa, Laki ja koulutus; tiedekunnan kauppakorkeakoulu; ja tiedekunnan, teknologia ja ympäristö. Jokaisella toimialalla koostuu useita kouluja, jotka tarjoavat laajan valikoiman opetusohjelmia ja kursseja ja jatko tasolla.

Yliopisto tarjoaa ohjelmia matkan ja joustavaa oppimista erilaisissa tiloissa ja teknologiasta koko USP: n 14 kampuksilla.

Kehittyneiden viestintäteknologioiden kautta USPNet käytetään päästä etäisyyden ja joustavien oppimisen opiskelijoiden poikki laajoilla Tyynellämerellä.

Monikulttuurista luonnetta henkilökunnan ja opiskelijoiden elin antaa USP poikkeuksellista luonnetta. Se on laadultaan laitos tuottaa astetta verrattavissa jonka yliopistot Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Isossa-Britanniassa. Valmistuneet USP löytyy tärkeitä johtotehtävissä koko julkisen ja yksityisen sektorin kaikissa maissa ja lukuisissa maissa ympäri maailmaa.

Yliopisto on asettanut korkeatasoista laatua koskevan tutkimuksen. TUTKIMUS- sitoumukset kuuluvat liikkeenjohdon, opettajankoulutus, Tyynenmeren tutkimuksia, meren tutkimukset, maatalous, tiede ja teknologia.

Yliopiston alue

University of South Pacific alue leviää 33 miljoonaa neliökilometriä merta, sillä ala on yli kolme kertaa suurempi kuin Euroopassa. Sen sijaan koko maa massa on suunnilleen yhtä suuri kuin alueen Tanskassa. Populaatioiden koko vaihtelee Tokelau 1600 ihmisiä Fidži yli 800.000. Väkiluku on noin 1,3 miljoonaa.

Kansainväliset lentoyhtiöt lentävät reiteillä Australia, Japani, Etelä-Korea, Uusi-Seelanti ja Yhdysvallat yhdistää numero saarivaltioissa. Myös lentoyhtiöiden palvelun alueella. Maiden sisällä saarten merenkulun käytetään päästä pienempiä saaria ilman lentoliikennettä.

Koska sen strateginen sijainti ja tilat, USP houkuttelee arvostettuja tutkijoita ja henkilöstöä eri puolilta maailmaa.

University hallinto

USP sovelletaan omaa neuvoston, johon kuuluu edustajia jäsenmaan hallitusten, akateemisen henkilökunnan, opiskelijoiden, yhteisö ja yritysjohtajat, Tyynenmeren saarten foorumin sihteeristön, sihteeristön Tyynenmeren yhteisön, amerikkalainen n koulutus-, valtaneuvostossa, Australiassa ja Uusi-Seelanti.

Senaatin on akateeminen viranomainen yliopiston vastuussa asioista, kuten opetukseen ja tutkimukseen.

Neuvosto ja senaatti palvelevat komiteat työskentelevät sellaisilla aloilla kuin rahoitus, Human Resource Management ja Academic suunnittelu. Muut valiokunnat käsittelevät erityisiä hankkeita ja day-to-day työtä yliopiston.

Seremoniallinen johtaja yliopisto on kansleri. USP: n Chancellors on poimittu johtajat yliopiston jäsenmaiden hallitusten ja sisältävät pääministerit, presidentit ja valtionpäämiehet. Pro kansleri on puheenjohtaja ja toimeenpaneva johtaja yliopisto on varakansleri. Varakansleri avustaa kaksi sijainen varakanslerien ja kaksi Pro varakanslerien.

Johtoryhmä on vastuussa hyvinvoinnista yliopistoyhteisön. Pääjohtaja Finance koskee valvonnan yliopiston taloutta. Pääjohtaja Henkilöstöjohtaja hoitaa yliopiston henkilöresursseja. Kaikkiaan USP työllistää yli 1500 henkilöstöä.

USP: n visio, missio ja arvot

Visiomme

Huippuosaaja ja innovointi kestävän kehityksen Tyynenmeren saarivaltioiden

Missiomme

 • Tarjota Pacific ihmisiä, joilla on kattava valikoima erinomaisia ​​ja asiaa korkeakoulutusta;
 • Toimittaa hyötyjä huippututkimusta ja sen sovelluksiin;
 • Tarjota yhteisöjen ja maiden Tyynenmeren alueen asiaa, kustannustehokkaita ja kestäviä ratkaisuja ja yrittäjyyttä niiden tärkeimpiin haasteisiin; ja
 • Ollakseen esikuva asteen koulutuksen Tyynenmeren saarilla laadun, hallinnon, teknologian soveltamista ja yhteistyössä kansallisten yliopistojen.

Arvomme

 • Sitoutumista ja lojaaliutta ja opiskelijoiden laitokselle ja alueella;
 • Korkealuokkaisen hallintomallin, johtamisen, akateemista vapautta, rehellisyys ja avoimuus;
 • Korkeimpia luovuus, innovatiivisuus, tiimityötä ja joustavuutta huippuosaamista;
 • Investoinnit henkilöstön, palkitsemalla henkilökuntaa huippuosaamista, ja vaikutusmahdollisuuksien kaikkien USP tiimien
 • Kunnioittaminen omaleimaisuutta ja monimuotoisuutta Tyynenmeren perintöä ja sen kehittämistä, levittämistä ja säilyttämistä;
 • Sitoutuminen alueellista yhteistyötä ja yhdentymistä;
 • Positiivinen ja osallistavaa oppimista ja elinympäristöä opiskelija huippuosaamisen
 • Tuki joustava oppijoille kaikissa paikoissa menestystä työssä, elämän ja kansalaisuuteen
 • Suojelu ja vaaliminen ympäristön;
 • Vahvat suhteet ohjata sitoutumista kansallisten hallitusten, Tyynenmeren yhteisöt sekä kehitysyhteistyökumppanit;
 • Nöyryyttä suorituskyky, oppia muilta, arvostavat luottamus annettu, ja kunnioittaa Tyynenmeren tiedon yhteyksissä ja toiveita.

Lopulta sekä visio ja missio tämän strategisen suunnitelman toteutetaan kautta panos ja ominaisuudet USP valmistuneet ja henkilökuntaa. Nämä ovat keskeisiä vaikuttajia strateginen suunnitelma.

Sijainnit

Suva

Osoite
The University of the South Pacific

Suva, Keskusosasto, Fidži
Verkkosivusto