Lue virallinen kuvaus

Meidän Cradle Of Excellence Mission

Tavoitteenamme on tulla kehto huippuosaamisen koulutukseen ja tutkimukseen antamalla johtajuutta koulutus- ja tekniikan maailmassa valitaan huolellisesti opiskelijoiden luonnetta, rehellisyys, päättäväisyys ja motivaatio, ja valitsemalla yksilöt maksamatta luonnetta, sitoutuminen, kyky ja visio palvella edunvalvojina, virkamiehet ja tiedekunnan.

Me tämän tehtävän ovat sitoutuneet jatkamaan näiden alueiden opetuksen, koulutuksen, tutkimuksen ja stipendi, jotka eniten apua kehittää yksilön ja edistää tiedon, osaamisen ja teollisuuden palvelun ihmiskuntaa.

Mukaisesti missiomme, AIT arvostaa eheys, yhteistyö, tehokkuus, innovaatio, ja osallisuutta kaikki se tekee ja pyrkii edistämään ja tukemaan huippuluokan koulutuksen sen opiskelijoiden, tiedekunnan osastojen ja yliopiston kokonaisuutena.

AIT, että nojalla sen "kehdosta huippuosaamisen missio", ylpeä motto: palvelu ihmiskuntaa, johtamisen ja menestystä stipendi.

Visio

AIT on ensiluokkainen opiskelija-keskittynyt korkeakoulun oppimisen, ammatillisen koulutuksen ja tutkimuksen pyrkii opetuksen, stipendi, tutkimus ja palvelu. Se antaa sen opiskelijat, opettajat ja henkilökunta haastava ja palkitseva akateeminen kokemus ja tukevat työ- ja oppimisympäristö, joka tuo ulos niistä omat paras.

AIT pyrkii houkuttelemaan ja kehittää erinomainen opiskelijoiden ja tunnistetaan johtava valmistelussa huippuluokan articulate, innovatiivinen, itsevarma, itsevarma ja ammattitaitoinen valmistuneet joka voi epäilemättä menestyksellisesti kilpailemaan kansainvälisillä työmarkkinoilla ja tekevät jälkensä valitsemaansa uran.

AIT on huippuluokan t & k ja tutkimusintensiivisiä instituutio ja houkuttelee, rekrytoida ja pitää parhaat tiedekunnan tutkimus henkilökunta ja opiskelijat, joiden tutkimustyö voi parantaa opetuksen ja oppimisen yliopistossa ja auttaa huomattavasti etenemistä yhteiskunnassa.

AIT ovat vastaanottavia tekninen kehitys, muuttumassa yhteiskunnassa ja taloudessa nojalla sen kehto huippuosaamisen operaation ja tahtoa kaikissa sen pyrkimyksissä elää sen motto: palvelu ihmiskuntaa, johtamisen ja menestystä stipendi.

Tavoitteet

AIT on sitoutunut kouluttaa ja koulutuksen tulevaisuuden maailman johtavien kaikilla tieteenaloilla ja toimialoilla innovoinnin avulla sen opetusta ja tutkimusta.

Korkeimman velvoite yliopisto on valmistaa oppilaita, jotka elävät suurimman osan elämästään in the 21st Century, vuosisadan joka epäilemättä antaa valmistuneista merkittäviä uusia haasteita ja opportunities.The odotukset että aikana työvuosia, enemmistö valmistuneista muuttuu ei vain työpaikkaa, mutta ammatteja useita kertoja, jotka vaativat sopeutumista muuttuviin olosuhteisiin.

Ne kaikki varmasti tarvitsevat ylimääräisen valmiudet ymmärtää räjähdysmäisen kasvun tietojen niiden käyttöaikana. Ne tarvitsevat kykyä toimia tehokkaasti maailmanlaajuisesti ja on myös kohdata mahdollisuuksia ja riskejä laajentamalla teknologisen kehityksen ja kapasiteettia. Osana sitoutumistaan ​​tehdä ero nojalla sen vision, AIT sitoutuu: 1. Tarjoaa akateemisesti tiukka ohjelmia, jotka täyttävät teollisuuden ja kaupan hyvin koulutettuja ja ammattitaitoista henkilöstöä.

 1. Edistäminen akateemisen huippuosaamisen kautta äänen päätöksentekoon ja rohkeita toimia, jotka ovat tulevaisuuteen, kekseliäs, ja reagoivat tekniikan, tieteen, yhteiskunnan ja taloudelle.

 2. Pyrkivä tulla ensimmäisen luokan opiskelijakeskeisiä oppilaitos, jossa tukea opiskelijan henkilökohtaisen ja akateemisen alan kehityksestä on upotettu totta, että yliopistojen 4. Houkutteleminen erinomaiset ja ahkera opiskelijoiden ja tarjoamalla heille akateemisesti haastava, moderni ja edistä oppimisympäristön tukemana kykenevä ja innostunut tiedekunnan ja henkilökunnan, joka kannustaa ja valtuuttaa opiskelijat pyrkimään mahdollisimman täyteen henkinen kapasiteetti.

 3. Edistää ja vahvistaa itsensä kehittämistä sen opiskelijat, jotta ne tulevat tietoon ja tehokas kaikkien niiden myöhempien koulutus- ja ura ajoja.

 4. Joka tarjoaa opiskelijoille vankan perustan henkilökohtaisen ja akateemisen kehityksen ja kansalaisten menestystä, jotta he kehittävät henkisten kykyjen mahdollisimman korkealle tasolle ja ovat valmiita excel heidän valitsemassaan ammatissa

Tällä AIT, meidän opiskelijat opetetaan onnistua hallitsemalla teko on:

 • * Jumalaapelkäävä, rehellinen ja luotettava
 • * Kurinalainen ja määrätietoinen
 • * Vastuullinen ja luotettava
 • * Rauhallinen, harkittuja, potilaan ja varma
 • * Lempeä, uskollinen ja ylpeä
 • * Nöyrä ja kunnioittavia
 • * Kova, omavaraisia, pysyviä ja ahkera
 • * Järjestetään, siisti ja valmis
 • * Utelias ja oppivainen
 • * Terve ja älykäs
 • * Elinvoimainen ja innostunut
 • * Laji, ystävällinen, avulias ja antelias
 • * Rohkea, uskalias ja riskinottoa
 • * Moraalisia ja eettisiä kaikissa suhteissa ystävien ja vihollisten

AIT akkreditoinnit

Accra Institute of Technology (AIT) on itsenäinen teknologiakeskeisiä yliopisto akkreditoitu kansallinen akkreditointi Board (NAB) Ghanan.

AIT on sidoksissa Kwame Nkrumah University of Science and Technology (KNUST).

AIT on sidoksissa Malesian avoin yliopisto (Oum).

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Accra Institute Of Technology

AIT: n rakennustekniikan ohjelmassa pyritään pääasiassa: i) valmistelemaan valtion virastojen ja yksityisen sektorin rakennusalan ja vastaavien alojen tutkinnon suorittan ... [+]

AIT: n tekniset ohjelmat on suunniteltu tuottamaan teknisesti ja teknisesti päteviä tutkinnon suorittaneita, joilla on myös tietoa suunnitteluprosessista - siitä, miten asiat suunnitellaan, jalostetaan ja tuotetaan - ottaen samalla huomioon todelliset tekniset vaatimukset ja rajoitteet. Suunnitteluohjelmamme painottavat suunnitteluprosessin, järjestelmien ja tuotosten suunnittelua.

Graafisen alan koulutusohjelma AIT: ssä pyritään pääasiassa:

Valmista valmistuneiden henkilöiden työhön rakennustekniikan ja siihen liittyvien tieteenalojen osalta valtion virastoissa ja yksityissektorilla Suorittaa tutkinnon suorittaneet perusvalmiudet, jotka vaaditaan jatko-opintojen ja tutkimusten suorittamiseen rakennustekniikan ja siihen liittyvien tieteenalojen osalta Valmista valmistuneille johtajuusmahdollisuuksia. Ohjelma tarjoaa opetus- ja tutkimustoiminnan mahdollisuuksia ympäristö-, geoteknisessä, rakenteellisessa, liikenteessä ja vesivarojen suunnittelussa sekä siviili- ja talotekniikan määrissä. ... [-]
Ghana Accra
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Accra Institute Of Technology

Ohjelman tavoitteet, jotka ovat AIT: n tehtävän mukaisia, ovat tuottaa korkeatasoisia sähkö- ja elektroniikkatekniikan opiskelijoita kansainvälisesti vertaileva opetussuu ... [+]

AIT: n tekniset ohjelmat on suunniteltu tuottamaan teknisesti päteviä tutkinnon suorittaneita, joilla on myös tietoa suunnitteluprosessista - miten asiat suunnitellaan, jalostetaan ja tuotetaan - ottaen samalla huomioon todelliset tekniset vaatimukset ja rajoitteet. Suunnitteluohjelmamme painottavat suunnitteluprosessin, järjestelmien ja tuotosten suunnittelua. Ohjelman tavoitteet - joka vastaa AIT: n tehtävää - on tuottaa korkeatasoisia sähkö- ja elektroniikkateollisuuden tutkinnon suorittaneita kansainvälisesti vertailevaa opetussuunnitelmaa käyttäen. Tällöin ohjelma on suunniteltu vastaamaan IEEE: n määräyksiä ja vaatimuksia. Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoillemme tietoa ja siihen liittyviä taitoja laajalla alalla Sähkötekniikka. ... [-]

Ghana Accra
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Accra Institute Of Technology

AIT: n tekniset ohjelmat on suunniteltu tuottamaan teknisesti päteviä tutkinnon suorittaneita, joilla on myös tietoa suunnitteluprosessista - miten asiat suunnitellaan, j ... [+]

AIT: n tekniset ohjelmat on suunniteltu tuottamaan teknisesti päteviä tutkinnon suorittaneita, joilla on myös tietoa tekniikan suunnittelusta - miten asiat suunnitellaan, jalostetaan jaKun otetaan huomioon todelliset tekniset vaatimukset ja rajoitteet. Suunnitteluohjelmamme painottavat suunnitteluprosessin, järjestelmien ja tuotosten suunnittelua.

AIT katsoo, että kaikki insinöörit ovat pohjimmiltaan suunnittelijoita. Useimmat insinöörit osana työtä ovat esimerkiksi suunnitteluprosessien, kokeiden, tuotteiden, järjestelmien, rakenteiden laitteiden ja tuotteiden suunnittelussa. Meidän insinööritutkinnon opiskelijoilta edellytetään siten, että he ainakin tuntevat tuotteen ja järjestelmän suunnittelunäkökohdat, jotka syntyvät loppupäästä.... [-]

Ghana Accra
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Accra Institute Of Technology

Tavoitteet Computer Science-ohjelma - joka on linjassa tehtävän AIT, on tuottaa valioluokan tutkinnon tietotekniikassa käytetään kansainvälisesti vertailtava opetussuunni ... [+]

tavoitteet Computer Science-ohjelman - Joka on linjassa tehtävän AIT, on tuottaa valioluokan tutkinnon tietotekniikassa käytetään kansainvälisesti vertailtava opetussuunnitelmaan. Sinänsä ohjelma on suunniteltu vastaamaan IEEE määräykset ja vaatimukset tietojenkäsittelyn astetta. Ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoille tietoa ja niihin liittyvien taitojen laaja alan tietotekniikassa. Yli neljän vuoden ohjelma erilaisia ​​taitoja-pohjainen, yleinen aiheita jatkettava, jotta voidaan kehittää opiskelijan monipuolisena valmistunut ja kuin "elinikäinen oppija". Opiskelijat tässä ohjelmassa hankkii järjestelmien suunnitteluun, ja viestintätaidot ja varaudu työllisyyttä laajan kirjon computing, tai jatkuvan tutkimuksen vuoden jatko.... [-]

Ghana Accra
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Accra Institute Of Technology

Tavoitteet Information Technology (Software Development) -ohjelma - joka on linjassa tehtävän AIT, on tuottaa kyvykkäitä valmistuneet tietotekniikan avulla kansainvälises ... [+]

Tavoitteet Information Technology (Software Development) -ohjelma - Joka on linjassa tehtävän AIT, on tuottaa kyvykkäitä valmistuneet tietotekniikan avulla kansainvälisesti vertailtava opetussuunnitelmaan.

Ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoille tietoa ja liittyvät taidot laajassa tietotekniikan alalla Yli neljän vuoden ohjelma erilaisia ​​taitoja-pohjainen, yleinen aiheita jatkettava, jotta voidaan kehittää opiskelijan monipuolisena valmistunut ja sen "elinikäinen oppija". Opiskelijat tässä ohjelmassa hankkii järjestelmien suunnitteluun, ja viestintätaidot ja varaudu työllisyyttä laajan kirjon computing, tai jatkuvan tutkimuksen vuoden jatko. Tavoitteena on siis varmistaa, että: Jokainen valmistunut ohjelma osoittaa kykyä hankkia, soveltaa, ja syntetisoida uutta tietoa tietotekniikan edellyttämällä menestykseen.... [-]

Ghana Accra
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Accra Institute Of Technology

Tavoitteet tietotekniikan ohjelma - joka on linjassa tehtävän AIT, on tuottaa kyvykkäitä valmistuneet tietotekniikan avulla kansainvälisesti vertailtava opetussuunnitelma ... [+]

Tavoitteet Information Technology-ohjelma - Joka on linjassa tehtävän AIT, on tuottaa kyvykkäitä valmistuneet tietotekniikan avulla kansainvälisesti vertailtava opetussuunnitelmaan.

Ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoille tietoa ja liittyvät taidot laajassa tietotekniikan alalla Yli neljän vuoden ohjelma erilaisia ​​taitoja-pohjainen, yleinen aiheita jatkettava, jotta voidaan kehittää opiskelijan monipuolisena valmistunut ja sen "elinikäinen oppija". Opiskelijat tässä ohjelmassa hankkii järjestelmien suunnitteluun, ja viestintätaidot ja varaudu työllisyyttä laajan kirjon computing, tai jatkuvan tutkimuksen vuoden jatko. Tavoitteena on siis varmistaa, että: Jokainen valmistunut ohjelma osoittaa kykyä hankkia, soveltaa, ja syntetisoida uutta tietoa tietotekniikan edellyttämällä menestykseen.... [-]

Ghana Accra
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Best Science and Technology University in Ghana.

AIT Open University