Accra Institute Of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meidän Cradle Of Excellence Mission

Tavoitteenamme on tulla kehto huippuosaamisen koulutukseen ja tutkimukseen antamalla johtajuutta koulutus- ja tekniikan maailmassa valitaan huolellisesti opiskelijoiden luonnetta, rehellisyys, päättäväisyys ja motivaatio, ja valitsemalla yksilöt maksamatta luonnetta, sitoutuminen, kyky ja visio palvella edunvalvojina, virkamiehet ja tiedekunnan.

Me tämän tehtävän ovat sitoutuneet jatkamaan näiden alueiden opetuksen, koulutuksen, tutkimuksen ja stipendi, jotka eniten apua kehittää yksilön ja edistää tiedon, osaamisen ja teollisuuden palvelun ihmiskuntaa.

Mukaisesti missiomme, AIT arvostaa eheys, yhteistyö, tehokkuus, innovaatio, ja osallisuutta kaikki se tekee ja pyrkii edistämään ja tukemaan huippuluokan koulutuksen sen opiskelijoiden, tiedekunnan osastojen ja yliopiston kokonaisuutena.

AIT, että nojalla sen "kehdosta huippuosaamisen missio", ylpeä motto: palvelu ihmiskuntaa, johtamisen ja menestystä stipendi.

Visio

AIT on ensiluokkainen opiskelija-keskittynyt korkeakoulun oppimisen, ammatillisen koulutuksen ja tutkimuksen pyrkii opetuksen, stipendi, tutkimus ja palvelu. Se antaa sen opiskelijat, opettajat ja henkilökunta haastava ja palkitseva akateeminen kokemus ja tukevat työ- ja oppimisympäristö, joka tuo ulos niistä omat paras.

AIT pyrkii houkuttelemaan ja kehittää erinomainen opiskelijoiden ja tunnistetaan johtava valmistelussa huippuluokan articulate, innovatiivinen, itsevarma, itsevarma ja ammattitaitoinen valmistuneet joka voi epäilemättä menestyksellisesti kilpailemaan kansainvälisillä työmarkkinoilla ja tekevät jälkensä valitsemaansa uran.

AIT on huippuluokan t & k ja tutkimusintensiivisiä instituutio ja houkuttelee, rekrytoida ja pitää parhaat tiedekunnan tutkimus henkilökunta ja opiskelijat, joiden tutkimustyö voi parantaa opetuksen ja oppimisen yliopistossa ja auttaa huomattavasti etenemistä yhteiskunnassa.

AIT ovat vastaanottavia tekninen kehitys, muuttumassa yhteiskunnassa ja taloudessa nojalla sen kehto huippuosaamisen operaation ja tahtoa kaikissa sen pyrkimyksissä elää sen motto: palvelu ihmiskuntaa, johtamisen ja menestystä stipendi.

Tavoitteet

AIT on sitoutunut kouluttaa ja koulutuksen tulevaisuuden maailman johtavien kaikilla tieteenaloilla ja toimialoilla innovoinnin avulla sen opetusta ja tutkimusta.

Korkeimman velvoite yliopisto on valmistaa oppilaita, jotka elävät suurimman osan elämästään in the 21st Century, vuosisadan joka epäilemättä antaa valmistuneista merkittäviä uusia haasteita ja opportunities.The odotukset että aikana työvuosia, enemmistö valmistuneista muuttuu ei vain työpaikkaa, mutta ammatteja useita kertoja, jotka vaativat sopeutumista muuttuviin olosuhteisiin.

Ne kaikki varmasti tarvitsevat ylimääräisen valmiudet ymmärtää räjähdysmäisen kasvun tietojen niiden käyttöaikana. Ne tarvitsevat kykyä toimia tehokkaasti maailmanlaajuisesti ja on myös kohdata mahdollisuuksia ja riskejä laajentamalla teknologisen kehityksen ja kapasiteettia. Osana sitoutumistaan ​​tehdä ero nojalla sen vision, AIT sitoutuu: 1. Tarjoaa akateemisesti tiukka ohjelmia, jotka täyttävät teollisuuden ja kaupan hyvin koulutettuja ja ammattitaitoista henkilöstöä.

 1. Edistäminen akateemisen huippuosaamisen kautta äänen päätöksentekoon ja rohkeita toimia, jotka ovat tulevaisuuteen, kekseliäs, ja reagoivat tekniikan, tieteen, yhteiskunnan ja taloudelle.

 2. Pyrkivä tulla ensimmäisen luokan opiskelijakeskeisiä oppilaitos, jossa tukea opiskelijan henkilökohtaisen ja akateemisen alan kehityksestä on upotettu totta, että yliopistojen 4. Houkutteleminen erinomaiset ja ahkera opiskelijoiden ja tarjoamalla heille akateemisesti haastava, moderni ja edistä oppimisympäristön tukemana kykenevä ja innostunut tiedekunnan ja henkilökunnan, joka kannustaa ja valtuuttaa opiskelijat pyrkimään mahdollisimman täyteen henkinen kapasiteetti.

 3. Edistää ja vahvistaa itsensä kehittämistä sen opiskelijat, jotta ne tulevat tietoon ja tehokas kaikkien niiden myöhempien koulutus- ja ura ajoja.

 4. Joka tarjoaa opiskelijoille vankan perustan henkilökohtaisen ja akateemisen kehityksen ja kansalaisten menestystä, jotta he kehittävät henkisten kykyjen mahdollisimman korkealle tasolle ja ovat valmiita excel heidän valitsemassaan ammatissa

Tällä AIT, meidän opiskelijat opetetaan onnistua hallitsemalla teko on:

 • * Jumalaapelkäävä, rehellinen ja luotettava
 • * Kurinalainen ja määrätietoinen
 • * Vastuullinen ja luotettava
 • * Rauhallinen, harkittuja, potilaan ja varma
 • * Lempeä, uskollinen ja ylpeä
 • * Nöyrä ja kunnioittavia
 • * Kova, omavaraisia, pysyviä ja ahkera
 • * Järjestetään, siisti ja valmis
 • * Utelias ja oppivainen
 • * Terve ja älykäs
 • * Elinvoimainen ja innostunut
 • * Laji, ystävällinen, avulias ja antelias
 • * Rohkea, uskalias ja riskinottoa
 • * Moraalisia ja eettisiä kaikissa suhteissa ystävien ja vihollisten

AIT akkreditoinnit

Accra Institute of Technology (AIT) on itsenäinen teknologiakeskeisiä yliopisto akkreditoitu kansallinen akkreditointi Board (NAB) Ghanan.

AIT on sidoksissa Kwame Nkrumah University of Science and Technology (KNUST).

AIT on sidoksissa Malesian avoin yliopisto (Oum).

Sijainnit

Accra

Osoite
Accra Institute of Technology (AIT)
University Tower Seaview Campus, Weija.

233 Accra, Suur-Accran alue, Ghana