Sunyani Technical University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sunyani ammattikorkeakoulu on nyt muutettu Sunyani Technical University (STU) With uudelleen toimenkuvan antaa korkeakoulutuksen tekniikan, tieteen ja teknologian, joka perustuu tieteenalojen sekä teknisen ja ammatillisen koulutuksen, taideteollisuuden ja siihen liittyvien tieteenalojen. Tämä on selkeästi teknisen yliopistolaissa, 2016 lain 992 eduskunnan vahvistuksen tasavallan Ghanan ja luvannut tehdä presidentin Ghanan 31. elokuu, 2016.

Tämä muunnos on esittänyt toimielin ainutlaatuisen tilaisuuden asemoida itsensä ja nostaa teknisen ja ammatillisen koulutuksen keskeisinä korkeasti koulutettua kriittisiä henkilöresursseja teollisuuden kannustaa kansalliseen kehitykseen. Se on myös luonut selkeän etenemisen ja urapolku ja kehittämistä valmistuneille teknisiä ja ammatillisten oppilaitosten maassa. Tähän asti tällaiset valmistuneet olivat imeytyvät puolivälissä muuhunkin tutkimukseen keskittynyt perinteiseen yliopistokoulutus, ja näin lyhennetty käytännön koulutusta he olivat saaneet.

Tämän perusteella tämä uusi kehitys, STU on esittänyt useita ainutlaatuisesti muotoillun 4 vuoden Bachelor of Technology ohjelmia vastaavanlaisten kansallisten elinten hyväksymistä ja hyväksyntää tarpeen. Nämä ohjelmat tarjotaan lisäksi 2 vuotta Bachelor of Technology korotuksia HND vastavalmistuneet sekä muut pätevät henkilöt. STU jatkaa myös ajaa teknikko ja muut kolmannen asteen sertifioitu alus ohjelmia jo olemassa. Valmistelut ovat käynnissä myös mahdollisuus hakea akkreditointia juokseviin Master of Technology ja tekniikan tohtori ohjelmia forseable tulevaisuudessa.

Sunyani101

Missio, Vission & Core Values

visio

Tullakseen osaamiskeskus tarjonnan ura keskittyi käytännönläheinen keskitasolle työvoimakoulutusta varten sosioekonomista kehitystä alueella ja kansakunnan yleensä.

TEHTÄVÄNANTO

Sunyani ammattikorkeakoulu on julkinen korkeakoulun oppimisen, joka on sitoutunut tarjota ura-keskittynyt koulutukseen korkea-asteella kädet kokemusta ja yrittäjyyskehitykseen täyttää keskitasolle työvoiman tarve maan.

ARVOMME

  • EXCELLENCE
  • COMPETENCE
  • KILPAILUKYKY
  • REAGOINTIKYKYÄ
  • AMMATTIMAISUUS
Sunyani102

Industrial Liaison

Opiskelijoille annetaan mahdollisuus paikantaa työharjoittelun sivustoja tai organisaation kotinsa lähellä. Niille ei vaihtoehto sijoitetaan Industrial Liaison Unit. Helpottaa sijoittamista opiskelijoiden kiinnittämistä liikunnan, opettajien ja yhteyshenkilöiden scout sijoitettavaksi kohdennettuja organisaatiosta ja yrityksille koko maassa neuvottelemaan sijoitus opiskelijoille. Edellytyksenä on, että toimisto on ilmoitettu vähintään neljä kuukautta ennen alkua liitetiedoston, että tarvittavat järjestelyt liittyvät teollisuuden kiinnitys on tehty sen varmistamiseksi, että harjoitus kaudella on esteetön.

Arviointi

Koko käytännön koulutusohjelma HND opiskelijoiden houkuttelee yhteensä 4-luotto hours.Competency Based Training (CBT) II-ohjelma Civil Engineering opiskelijoiden vaativat yhteensä kuusitoista (16) luotto tuntia teollisten kiinnityksen kokemus neljännen lukukauden. Opiskelijat jatkaa kolmen kuukauden (kaksitoista viikkoa) teollisuuden kiinnitys joka houkuttelee kahden tunnin luottojen alkuun asti kuudestatoista viikkoa. Opiskelijat toteuttavat Bachelor of Technology ohjelmia tehdään kaikkiaan kuusitoista (16) luotto tuntia teollisten kiinnityksen liikuntaa semester.Students kirjoittaa kattavan raportin lopussa sitoutumisensa liikuntaa. Raportin päivittäin kirjaa levyn ja luottamuksellisen raportin teollisuuden arvioidaan ja arvostellaan jokaiselle opiskelijalle.

Sijainnit

Sunyani

Osoite
Sunyani Technical University
P. O. Box 206

Sunyani, Brong Ahafon alue, Ghana

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: