Lue virallinen kuvaus

Universidad Francisco Marroquín, joka tunnetaan myös nimellä UFM, on yksityinen ja maallinen yliopisto Guatemalassa, Guatemalassa. Se perustettiin elokuussa 1971 libertaristisen filosofian ympärille.

Taloustieteilijän Milton Friedmanin mukaan se on yksi Latinalaisen Amerikan johtavista yliopistoista.

Tavoitteenamme oli tutkia ja levittää vapaan yhteiskunnan eettisiä, taloudellisia ja oikeudellisia periaatteita. Olimme vakuuttuneita siitä, että pitkällä aikavälillä ajatuksia hallitaan; että jos maamme nauttii rauhanomaisesta hyvinvoinnista ilman ideologisten ryhmien painostusta, oli välttämätöntä, että riittävät vaikutusvaltaiset ihmiset ymmärtävät selkeästi vapaan yhteiskunnan organisaation ja saisivat siten vakaumuksen ja rohkeuden puolustaa sitä.

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

tehtävä

Missiomme on opettaa ja levittää vapaiden ja vastuullisten ihmisten yhteiskunnan eettisiä, oikeudellisia ja taloudellisia periaatteita.

arvot

totuus

Totuus on välttämätön ja elintärkeä keino saavuttaa hyvä

vapaus

Vain vapaudessa voi jatkaa onneaan, olla vastuullinen ja toimia moraalisesti.

oikeudenmukaisuus

Oikeus on tunnistaa jokainen henkilö omaksi.

hyveet

116101_Virtudes.jpg

Akateeminen huippuosaaminen

määritelmä

 • Ymmärrämme "huippuosaamisen" avulla erinomaisen laadun, joka tekee ihmisistä tai asioista, jotka ovat arvokkaita tai arvostettuja. Ja "akateemista huippuosaamista" varten niiden ideoiden, periaatteiden ja toimien laatu, jotka professoreina tai opiskelijoina asettavat tavanomaisen asemansa pelkän aineellisen ja rutiininomaisen velvollisuutensa täyttämisessä, mikä muodostaa elävän esimerkin yhtenäisestä elämästä kaikille. Tällä tavalla ymmärretty huippuosaaminen on mahdollista vain vapauden, osaamisen ja kunnioituksen puitteissa.
 • Akateeminen huippuosaaminen on voitettava ja puolustettava ammattimaisesti. Samoin se voidaan ajatella vain sitkeiden ponnistelujen ja joskus tuskallisten hylkäämisten seurauksena, jotka ovat välttämättömiä uusien aukkojen ja polkujen avaamiseksi tietämyksen alalla.
 • Akateemista huippuosaamista tavoittelevaa laitosta näytetään ja akkreditoidaan niiden vuosien aikana inspiroimien emulaattoreiden ja jäljittelijöiden kautta.
 • Henkilöä, joka pyrkii huippuosaamiseen, ei voi koskaan toteuttaa sellaisenaan, jos hän ei aina kysy itsestään enemmän kuin muut.

Professorin huippuosaaminen

 • Opettajan akateeminen huippuosaaminen edellyttää etävalmistelua (jota hänen valtakirjaansa tukee) ja läheistä valmistelua (joka koostuu kunkin oppiaineen ja kunkin luokan huolellisesta ja päivittäisestä valmistelusta), jotta opiskelijat voisivat palvella anteliaasti hänen kokemustaan tutkijana ja opettajana. hänen innostuksensa aiheeseen, jonka hän antaa, ja hänen kiinteä, kohtelias ja henkilökohtainen huomionsa jokaiselle.
 • Se merkitsee myös selkeyttä ja johdonmukaisuutta ideoissa, joita se yrittää lähettää, oppilaiden konkreettisen tilanteen tuntemusta, näkemystä tehtävien valinnasta, määrittelemisestä ja priorisoinnista, harkintavaltaa ja ehdotusten esittämistä.
 • Altistumisen selkeyttä ei pidä tehdä, mutta se on annettava opiskelijoiden käyttöön ritarillisuuden ja kohteliaisuuden eleissä.
 • Se, mikä erottaa erinomaisen opettajan brändinä, on hänen halunsa jatkuvaan henkilökohtaiseen parannukseen kaikessa, mitä hän ajattelee, sanoo, tekee ja opettaa.

Opiskelijoiden huippuosaaminen

 • Oppilaitoksen vahvuus ja pysyvyys perustuu opiskelijoiden koulutukseen, jonka se valitsee huolellisesti ottaen huomioon muun muassa sen akateemisen kyvyn ja johtamiskyvyn.
 • Opiskelijoiden akateeminen huippuosaaminen ilmenee heidän älyllisenä uteliaisuutensa, kurinalaisuutensa mukaan, koska se liittyy heidän opiskeluajansa ja heidän osallistumisensa luokkiin, heidän kykynsä luopua makuista, tyydytyksistä ja välittömistä menestyksistä, niiden hyveiden tuottamisesta perusarvot, sen sanakirjan rikkaus ja valikoima luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella, sen kyky käyttää hyväkseen käytettävissään olevia resursseja.
 • Tämä merkitsee kohtuullista tasapainoa ja mukautumista opiskelijan todellisuuteen, aiempien opintojen sisäistämien humanististen opintojen, suoritetun hänen hyvään suoritukseensa kansalaisena ja huomisen perheen isänä tai äidinä sekä avaintekniikoiden hallintaan valittu akateeminen haara.
 • Opiskelijan akateeminen huippuosaaminen on hänen menestyksensä perusta ammatillisella alalla ja heijastuu hänen työnsä tuloksena saadussa määrin. Ammattitaidon huippuosaaminen perustuu ihanteelliseen yhdistelmään arvoista ja periaatteista, jotka ohjaavat jokaisen hyvinvoinnin ihmisen elämää, ja niiden päivittämisestä haluttuun erikoistumiseen (olettaen, että jokainen toimii paremmin siinä, mitä he eniten tekevät hän pitää siitä

Ne on ymmärrettävä opiskelijan akateemisen huippuosaamisen selkärankaina :

 • Hänen kykynsä tarkkailla, abstrakteja ja päätellä loogisesti ja ilmaista selkeästi ja täsmällisesti, sanallisesti ja kirjallisesti, hänen ajatuksensa ja vakaumuksensa.
 • Halukkuutesi jatkaa tietämyksen laajentamista itse.
 • Hänen rauhallisuus mielessään, kun kyseenalaistetaan tai kumotaan muiden kantoja ja puolustetaan omaa.
 • Hänen kykynsä hämmästyttää jokapäiväisiä tapahtumia.
 • Hänen taipumuksensa lukea, kuunnella, puhua ja kirjoittaa kriittisellä merkityksellä ja samalla tietäen inhimillisen kyvyn rajoista tehdä itsensä ymmärrettäväksi ja ymmärtää muita.
 • Hänen päättäväisyytensä kuvitella todellisuutta, joka on erilainen kuin hänet esiteltiin ja miten he ovat tottuneet siihen nähdäkseen sen.
 • Heidän kykynsä toteuttaa käytännön asiantuntemusta ja kehittää ammattitaitoa, jota tarvitaan liiketoiminnan harjoittamiseen.
 • Hänen sitkeytensä hyvinvoinnin harjoittamisessa, tekemisessä ja levittämisessä, tietäen, että hänen on pysyttävä valppaana omasta vapaudestaan ja kohdattava järkevällä rohkeudella riskit, jotka liittyvät mihinkään ihmisen haasteeseen.
 • Koulutusprosessin päättyminen on sellaisten ihmisten muodostuminen, jotka osaavat ottaa sitoumuksia ja hyödyntää tilaisuuksia sallimatta tai sallia kenenkään heikentää heidän arvokkuuttaan.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidad Francisco Marroquin

UFM: n Business Engineering on ainoa ohjelma, jonka avulla voit keskittyä etuihinsa käytännön hankkeisiin perustuvan menetelmän avulla. Olet johtava ammatillinen muutos, ... [+]

Vapaa luoda ratkaisuja

UFM: n Business Engineering on ainoa ohjelma, jonka avulla voit keskittyä etuihinsa käytännön hankkeisiin perustuvan menetelmän avulla. Olet johtava ammatillinen muutos, luova, yrittäjä ja innovaattori par excellence, joka löytää mahdollisuuksia ja optimoi prosessit.

Vaihda johtaja

Voit integroida teknologian, tekniikan ja liiketoiminnan osaamisen ja työkalut ja olet valmis kilpailemaan menestyksekkäästi maailmantaloudessa.

Jos pidät tieteellisiä haasteita ja etsit sellaista valmistelua, joka yhdistää tekniikan, teknologian ja liiketoiminnan, Business Engineering kouluttaa sinua yrittäjänä, jolla on riittävästi valmistautumista seurata ja ohjata strategista polkua avoimessa, kilpailukykyisessä ja globalisoituneessa.... [-]

Guatemala Guatemalan kaupunki
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Francisco Marroquin

Taloustieteen tehtävänä on ratkaista ongelmat ja parantaa ihmisten elämää, yrittää ymmärtää ihmisten käyttäytymistä, ja UFM: n kauppatieteellisessä korkeakoulussa ura on ... [+]

Taloustieteen tehtävänä on ratkaista ongelmat ja parantaa ihmisten elämää, yrittää ymmärtää ihmisten käyttäytymistä, ja UFM: n kauppatieteellisessä korkeakoulussa ura on suunniteltu ymmärtämään monimutkaisia ilmiöitä eettisistä, laillisista periaatteista ja taloudelliset, jotka tukevat vapaiden ja vastuuntuntoisten ihmisten yhteiskuntaa.

Francisco Marroquín -yliopisto korostettiin äskettäin parhaaksi paikkaksi vapaan markkinatalouden tutkinnassa maailmassa. Hänellä oli ensimmäinen sija viidenkymmenen parhaan luokan luokan taloustutkimuksen luettelossa.

"Yksikään koulu ei ole johtanut klassisen taloustieteen opiskelua innostuneemmin kuin Francisco Marroquín University Guatemala Cityssä."... [-]

Guatemala Guatemalan kaupunki
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Francisco Marroquin

Tietojenkäsittelytieteen laitos Francisco Marroquínin yliopiston taloustieteellisessä tiedekunnassa helpottaa opiskelijaa kehittämään henkilökohtaisia projekteja, sekä te ... [+]

Vapaa kehittää ideoita

Tietojenkäsittelytieteen laitos Francisco Marroquínin yliopiston taloustieteellisessä tiedekunnassa helpottaa opiskelijaa kehittämään henkilökohtaisia projekteja, sekä teknisiä että liike-elämää, jotka tarjoavat ohjausta, mentorointia ja käytäntöä uran kaikissa vaiheissa.

Tietotekniikan insinööri

Esittelee innovaatioita markkinoilla ja yhteiskunnassa luomalla, suunnittelemalla ja toteuttamalla teknologisia ratkaisuja haasteisiin ja mahdollisuuksiin sekä liiketoiminnan visio. Luo arvoa ja parantaa ihmisten elämää.

Tietojenkäsittelytekniikan opiskelija on osa jotain suurta: teknologista, tieteellistä ja liike-elämän ekosysteemiä. Se on pääsy ammattitaitoisen ja liike-elämän kyvyn verkostoon maailmassa, jossa ei ole rajoituksia.... [-]

Guatemala Guatemalan kaupunki
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Francisco Marroquin

Yrittäjyys on UFM: n taloustieteiden tiedekunnan uusi uran yrittäjyyteen ja liiketoimintaan. Se tarjoaa tiedekunnan perinteisiä vahvuuksia, tiukkaa hallintoa, rahoitusta ... [+]

Miksi vapaa?

Vapaus on se, mikä tekee meistä tekemisemme.

Vapauttaminen antaa meille mahdollisuuden saada ideoita, luoda, tehdä päätöksiä. Vapauden avulla voimme oppia, kyseenalaistaa kaiken, joka ympäröi meitä. Vapauttaminen saa meidät ajattelemaan suuriksi, etsimään etujaan, aloittamaan uuden polun, laajentamaan, kehittymään. Vapautuminen innostaa meitä johtamaan, vaikuttamaan.

yrittäjyys

Se on UFM: n taloustieteiden tiedekunnan uusi urakehitys, joka keskittyy yrittäjyyteen ja liiketoimintaan. Se tarjoaa tiedekunnan perinteisiä vahvuuksia, tiukkaa hallintoa, rahoitusta ja taloutta, jossa korostuu alusta alkaen taiteen, tieteen ja yrittäjyyden käytäntö.

Sinun kiinnostuksesi... [-]
Guatemala Guatemalan kaupunki
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi