Lue virallinen kuvaus

Galileo-yliopisto on ylivoimainen oppilaitos, joka koostuu 40 vuoden työstä ja jatkuvasta pyrkimyksestä valittu ammattiryhmä, jota johtaa tohtori Eduardo Suger Cofiño, perustaja ja rehtori. perinteinen ja sitä ohjaa hyvin selkeä motto: "Kouluttaa on muuttaa visioita ja muuttaa elämää."

Guatemalan yksityisen korkeakoulun johtokunta, joka on maan yksityisten korkeakoulujen hallintoelin, valtuutti sen lokakuussa 2000, jolloin se on ensimmäinen teknillinen painopistealue Guatemalassa.

"Haluamme, että jatkatte intohimoasi, antaa sinulle mahdollisuuden löytää, luoda, muuttaa, tehdä mahdottomaksi ja että voit mennä pidemmälle kuin monet eivät ole."

Tohtori Eduardo Suger Cofiño Ph.D.

Galileon yliopiston perustaja ja rehtori

Institutionaalinen filosofia

Galileo-yliopisto perustuu toimintaansa yksilöön ihmisenä; tunnustaa tarpeen tukea guatemalalaisten kehitystä yleisesti ja on täysin tietoinen siitä, että koulutus on tärkein väline ihmisten kasvun kannalta.

Uskoo eettisten, oikeudellisten ja taloudellisten periaatteiden opettamiseen vapaiden ja vastuullisten ihmisten yhteiskunnassa, ihmisten rauhanomaisessa rinnakkaiselossa ilman uskonnollisten vakaumusten tai rotujen tai politiikkojen merkitystä.

Uskoo opettajiin tärkeimpänä tekijänä yhteiskunnassamme, kun ajatellaan kiireellistä tarjontaa opetusmahdollisuuksiksi hyväksyä ja osallistua koulutuksen uudelleenjärjestelyihin sekä uusien sukupolvien tehokkaaseen koulutukseen.

Uskoo, että on välttämätöntä, että maan koulutusyhteisöille on tarjottava paremmat koulutuksen edellyttämät tekniset välineet.

Uskoo, että on välttämätöntä parantaa ympäristön olosuhteita, luoda sopiva ekologinen ympäristö tuleville sukupolville, ajattelemaan hankkeita, joilla on kansallisia vaikutuksia tähän tieteenalaan. Hän uskoo myös, että maamme ekologiset olosuhteet ja maantieteellinen sijainti kutsuvat meitä ottamaan johtajuuden Latinalaisessa Amerikassa.book, read, studentgeralt / Pixabay

tehtävä

Koulutusta ammattilaisille, joilla on maailmanluokan akateeminen huippuosaaminen, korkeatasoinen oikeudenmukaisuus ja inhimilliset ja eettiset arvot, yhteiskuntamme palveluksessa.

Olemme sitoutuneet maamme antamaan sinulle mahdollisuuden tutustua yliopisto-opintoihin kaikille ihmisille ilman rotuun, sosiaaliseen asemaan tai maantieteelliseen sijaintiin liittyvää eroa.

näkymä

Edistämme ihmisen ajattelun kehittymistä, mullistamalla korkeakoulutusta.

tavoite

Todellisten osallistujien muodostaminen Guatemalan yhteisön sosiaalisen kehityksen ongelmien ratkaisuun. Olemme koulutusyksikkö, joka edistää tieteen ja teknologian käyttöä kansallisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidad Galileo de Guatemala

Ryhdy kansainvälistymään ja liity tärkeisiin kansallisiin ja kansainvälisiin instituutioihin kansainvälisen yhteistyön ja suhdetoiminnan aloilla. ... [+]

Diplomatian ja kansainvälisten suhteiden tutkinto johtuu tarpeesta kouluttaa kansainvälisen ja toimielinten välisen hallinnon asiantuntijoita, jotka tuntevat lain ja kansainvälisen käytännön, sekä akateemisen ja käytännön koulutuksen, joka mahdollistaa alueiden kehitysmahdollisuuksien luomisen ja hyödyntämisen yhteistyö, diplomatia, politiikka, kauppa, teollisuus ja kulttuuri Guatemalan ja guatemalalaisten hyväksi.

tavoitteet

Valmista ammattilaiset, joilla on tarvittavat taidot osallistua menestyksekkäästi mihin tahansa toimintaan, johon osallistuvat liike-, institutionaaliset, valtiolliset ja kansainväliset järjestöt ja niiden johdannaiset pöytäkirjan ja kansainvälisen palvelunhallinnan alalla.... [-]

Guatemala Guatemala City
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Galileo de Guatemala

Ryhdy elektroniikkatekniikan alan teollisuuden teknisten ongelmien ratkaisujen suunnittelijaksi. ... [+]

Electronic Engineering -uran uran on yli 20 vuotta, jolle on ominaista opettaa opiskelijoille uusinta teknologiaa. Perustavoitteena on ollut korkean tason ammattilaisten kouluttaminen elektroniikan alalla, jolla on monipuoliset valmiudet, jotka johtavat insinööri teknologian kehittämiseen, suunnitteluun, suunnitteluun, kehittämiseen, integroimiseen, innovointiin ja ylläpitoon eri alojen, kuten sähkö, viestintä, terveys, liikenne, teollisuus ja palvelut. Tällä tavoin säilytetään aina korkea laatu, jotta voidaan lisätä yritysten tuottavuutta ja kilpailukykyä.

Elektroniikkainsinööri osallistuu eri alojen teknisten ongelmien ratkaisuun liittyvien hankkeiden muotoiluun ja toteuttamiseen käyttämällä mikroprosessoreita ja mikrokontrollereita, virtuaalisia instrumentteja sekä analogisia ja digitaalisia elektronisia järjestelmiä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme rakentaneet uran, jolla on erilaisia akateemisia liittoja monikansallisten yritysten kanssa, jossa voimme mainita kansalliset instrumentit virtuaalisen instrumentoinnin ja teollisen valvonnan alalla. Freescale Semiconductor, mikroprosessorien ja digitaalisen ohjauksen sekä Xilinxin alue, digitaalisen suunnittelun alalla.... [-]

Guatemala Guatemala City
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Galileo de Guatemala

Ryhdy ammattikoulutukseen Galileon yliopistossa. Olemme Galileon yliopiston akateeminen yksikkö, joka vastaa opettajien koulutuksesta alku-, esikoulu-, perus-, keskiastee ... [+]

tehtävä

Olemme Galileon yliopiston akateeminen yksikkö, joka vastaa opettajien koulutuksesta alku-, esikoulu-, perus-, keskiasteen ja yliopistotason tasolla; koulutuspsykologit, suunnittelijat ja ylläpitäjät sellaisessa ympäristössä, joka edistää akateemista huippuosaamista.

näkymä

Tiedekunnan tarjoamat tutkinnon suorittaneet, teknikot, opettajat, kandidaatin tutkinnot, maisterit ja tohtorikoulutukset ovat viitteitä niille, jotka pyrkivät edistämään kansallista kehitystä tutkimuksen ja uuden tiedon tuottamisen kautta, joka edistää väestön kehitystä ja hyvinvointia.

tavoite

Parannetaan Guatemalan opettajien pedagogista käytäntöä. Vähennä oppilaiden keskeyttämistä, toistoa ja edistämättä jättämistä perus- ja keskiasteen tasolla. Helpotetaan vammaisten sosiaalista integraatiota. Osallistu tieteellisen tutkimuksen avulla löytämään ratkaisuja vammaisuuteen liittyvien erityisopetustarpeiden tyydyttämiseksi.... [-]

Guatemala Guatemala City
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Part-time
6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Galileo de Guatemala

Hän opiskeli teollisuustekniikkaa, joka on yksi uran maailman suurimmista toimialoista ja työvoiman tarjonnasta. ... [+]

Se keskittyy tuotantojärjestelmien suunnitteluun. Teollisuusinsinööri on suunnattu tuottavan järjestelmän osien analysointiin, luomaan tehokkaita ja tehokkaita järjestelmiä, joilla on korkea tuottavuus sekä tuotteissa että palveluissa. Se saavuttaa myös sellaisten prosessien suunnittelun, toteutuksen ja parantamisen, jotka tuottavat tuotteita, palveluja ja tuotteita, jotka vastaavat riittävällä tavalla korkeimpia standardeja.

Ammattilaiset, jotka on koulutettu vastaamaan tavaroiden ja / tai palveluiden tuotantojärjestelmien suunnittelusta, ohjelmoinnista, kehittämisestä, toteuttamisesta, käytöstä ja valvonnasta, nykyaikaisella ja nykyisellä lähestymistavalla inhimillisten, aineellisten ja taloudellisten resurssien järjestelmien integroinnissa.... [-]

Guatemala Guatemala City
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Galileo de Guatemala

Hän työskentelee julkisten henkilöiden ja tunnetun median parissa, kehittää strategisia suunnitelmia, neuvoja ja analysoi kuvia sekä suullista ja kirjallista viestintää. ... [+]

Julkisen kuvan uran tavoitteena on edistää korkeasti koulutettujen ammattilaisten muodostumista, jotka kehitetään kokonaisvaltaisesti ja kilpailukykyisesti konsultoinnin, strategisen suunnittelun, Public Image -hankkeiden kehittämisen ja toteuttamisen yhteydessä henkilökohtaisella, institutionaalisella ja yritystasolla. syvä PR-hallinta, yrityskuva, sosiaaliset ja poliittiset sekä tiedotusvälineet.

tavoitteet

Edistää korkeasti koulutettujen ammattilaisten koulutusta, jotka kehittyvät kokonaisvaltaisesti ja kilpailukykyisesti Public Image -hankkeiden strategisen suunnittelun ja toteuttamisen alalla yksityishenkilöille, laitoksille ja yrityksille, joilla on syvällinen tietämys suhdetoiminnan hallinnasta, kuvantamisesta ja mediasta viestinnän.Pixabay / Pexels... [-]

Guatemala Guatemala City
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Universidad Galileo - Miembro de edX

40 AÑOS FISICC