Universidad Galileo de Guatemala

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Galileo-yliopisto on ylivoimainen oppilaitos, joka koostuu 40 vuoden työstä ja jatkuvasta pyrkimyksestä valittu ammattiryhmä, jota johtaa tohtori Eduardo Suger Cofiño, perustaja ja rehtori. perinteinen ja sitä ohjaa hyvin selkeä motto: "Kouluttaa on muuttaa visioita ja muuttaa elämää."

Guatemalan yksityisen korkeakoulun johtokunta, joka on maan yksityisten korkeakoulujen hallintoelin, valtuutti sen lokakuussa 2000, jolloin se on ensimmäinen teknillinen painopistealue Guatemalassa.

"Haluamme, että jatkatte intohimoasi, antaa sinulle mahdollisuuden löytää, luoda, muuttaa, tehdä mahdottomaksi ja että voit mennä pidemmälle kuin monet eivät ole."

Tohtori Eduardo Suger Cofiño Ph.D.

Galileon yliopiston perustaja ja rehtori

Institutionaalinen filosofia

Galileo-yliopisto perustuu toimintaansa yksilöön ihmisenä; tunnustaa tarpeen tukea guatemalalaisten kehitystä yleisesti ja on täysin tietoinen siitä, että koulutus on tärkein väline ihmisten kasvun kannalta.

Uskoo eettisten, oikeudellisten ja taloudellisten periaatteiden opettamiseen vapaiden ja vastuullisten ihmisten yhteiskunnassa, ihmisten rauhanomaisessa rinnakkaiselossa ilman uskonnollisten vakaumusten tai rotujen tai politiikkojen merkitystä.

Uskoo opettajiin tärkeimpänä tekijänä yhteiskunnassamme, kun ajatellaan kiireellistä tarjontaa opetusmahdollisuuksiksi hyväksyä ja osallistua koulutuksen uudelleenjärjestelyihin sekä uusien sukupolvien tehokkaaseen koulutukseen.

Uskoo, että on välttämätöntä, että maan koulutusyhteisöille on tarjottava paremmat koulutuksen edellyttämät tekniset välineet.

Uskoo, että on välttämätöntä parantaa ympäristön olosuhteita, luoda sopiva ekologinen ympäristö tuleville sukupolville, ajattelemaan hankkeita, joilla on kansallisia vaikutuksia tähän tieteenalaan. Hän uskoo myös, että maamme ekologiset olosuhteet ja maantieteellinen sijainti kutsuvat meitä ottamaan johtajuuden Latinalaisessa Amerikassa.book, read, studentgeralt / Pixabay

tehtävä

Koulutusta ammattilaisille, joilla on maailmanluokan akateeminen huippuosaaminen, korkeatasoinen oikeudenmukaisuus ja inhimilliset ja eettiset arvot, yhteiskuntamme palveluksessa.

Olemme sitoutuneet maamme antamaan sinulle mahdollisuuden tutustua yliopisto-opintoihin kaikille ihmisille ilman rotuun, sosiaaliseen asemaan tai maantieteelliseen sijaintiin liittyvää eroa.

näkymä

Edistämme ihmisen ajattelun kehittymistä, mullistamalla korkeakoulutusta.

tavoite

Todellisten osallistujien muodostaminen Guatemalan yhteisön sosiaalisen kehityksen ongelmien ratkaisuun. Olemme koulutusyksikkö, joka edistää tieteen ja teknologian käyttöä kansallisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Sijainnit

Guatemalan kaupunki

Osoite
4A Calle,7a. Avenida
01010 Guatemalan kaupunki, Guatemalan osasto, Guatemala

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin