Lue virallinen kuvaus

Tietoja viestinnän koulusta

Hongkongin Baptistisen Yliopiston viestintälaitos perustettiin vuonna 1968. Se tarjoaa laajan valikoiman Hongkongin viestinnän ohjelmia perustutkinnon ja jatko-opintojen tasolla.

Nelivuotisen peruskoulutuksen opetussuunnitelma kandidaatin tutkinnon (Honoring) -ohjelmaan, koulu tarjoaa kolme valintaa suuria ja useita pitoisuuksia erikoistuneilla alueilla. Ne sisältävät:

  • Elokuva: Tarjoaa kaksi keskittymistä animaatioon ja mediataiteeseen sekä elokuvaan ja televisioon.
  • Journalismi: Tarjoaa kolme keskittymistä kiinalaisessa journalismissa, datan ja median viestinnässä sekä kansainvälisessä journalismissa.
  • PR ja mainonta: Tarjoaa kolme mainos- ja brändäysprosenttia, organisatorista viestintää ja suhdetoimintaa.

Koulu käyttää myös itserahoitettuja perustutkintoja ja korkeakoulututkintoja. Jatkotutkinnon jälkeen vaihtoehtojen valikoima sisältää opetusohjelmia viestinnässä, elokuvissa, televisiossa ja digitaalisessa mediassa, tuottamaan elokuville, televisioille ja uusille medialle, kansainvälisen journalistisen tutkimuksen, mediahallinnan. Myös tutkijatohtoriohjelmia (MPhil ja Ph.D).

Koulu on perustanut useita tutkimuslaitoksia ja -kohteita polttoaineen huippuosaamiseen useilla painopistealueilla ja monitieteisen tutkimuksen viljelyyn.

97877_97848_AO8K5684.JPG

Koulu tarjoaa tehokkaan opetusresurssien jakamisen sekä viimeisimpien laitteiden pääsyn tarkoitukseen rakennettuun rakennukseen. AI Media Research Laboratory ja VR

Koulu ylläpitää läheisiä yhteyksiä Hongkongin median ja luovan teollisuuden kanssa. Koska se on pitkä historia ja vaikutusvalta, ei ole yllättävää, että monet alan johtavista toimijoista ovat sen alumnit, joilla on erinomaisia ​​saavutuksia. Nämä suhteet eivät ole ainoastaan ​​herättäneet vahvaa maineesta kouluun, vaan ne tarjoavat myös verkostoitumismahdollisuuksia alumnille ja toimivat nykyisten opiskelijoiden tiedonlähteenä.

Alumni Sharing Forum, jossa on erinomaisia ​​elokuvaohjaajia, käsikirjoittajia ja luovan johtajia, jotka ovat valmistuneet koulusta, 1. Global University Film Awards -palkinnot, Pulitzer Prize Winner Workshop ja erilaiset mestarikurssit ja tutkimusseminaarit ovat kaikki esimerkkejä koulujen järjestämistä tapahtumista suhteet korkeakouluihin ja toimialoihin, joissa sen opiskelijat toimivat tulevaisuudessa.

97876_97849_DSC_0302bufaaward.JPG

Visio ja missio

Yliopiston "koko henkilökoulutuksen" filosofian mukaisesti viestintäkeskuksen tehtävänä on tarjota alan innovatiivista lähestymistapaa ja rakentaa yhtenäisyyttä, johtajuutta ja kasvua palvelemaan parhaiten sen opiskelijoita ja yhteisöä. Tiedon ja viestinnän aikakaudella vahva viestinnän ohjelma merkitsee nykyaikaista merkitystä. 2000-luvulla asuvalla opiskelijalla pitäisi olla ymmärrys viestinnän monista ulottuvuuksista, tietoliikenneprosessin tiedosta ja hyvin kehittyneistä taidoista kommunikaattorina. Tällainen ohjelma lisäksi viljelee kriittistä mielen ja stimuloi luovaa henkeä. Sitoutunut huippuosaamisen saavuttamiseen opetuksessa, tutkimuksessa ja palveluissa tiedekunta pyrkii tekemään koulusta paikan jatkuvaan henkiseen valaistumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

97879_97850_AO8K5497.JPG

Hongkongin baptistien yliopiston korkeatasoisen koulutuksen pyrkimyksen mukaisesti Communication School on seuraavat tavoitteet:

Visio

Tavoitteenamme on olla Aasian valintakoulu, jota arvostetaan sopeutumiskyvyn, luovuuteen, innovaatioihin ja eettisiin käytäntöihin liittyvästä huippuosaamisesta, tulevien johtajien ja viestintäalan ammattilaisten kouluttamiseksi, viestinnän hyödyllisen tietämyksen luomiseksi ja yhteiskunnan palvelemiseksi viestinnän kautta.

97875_97851_L3JOURNAL_COVER_2835BNNstudiostuwork.jpg

Tehtävänanto

Pyrimme täyttämään visionamme koko henkilökunnan koulutuksen, innovatiivisen tutkimuksen ja aktiivisen palvelun Hongkongin, Kiinan ja maailmanlaajuisen yhteisön kanssa.

"Totuus on hyve" on mottomme. Olemme sitä mieltä, että totuutta on lähestyttävä vapaiden, vastuullisten, tehokkaiden ja tasapainoisten viestien välityksellä tarkkojen tosiasioiden, monipuolisten näkemysten ja luovien teosten avulla. Jotta voimme jatkuvasti lähestyä ja ylläpitää totuutta, pyrimme seuraamaan:

  • Edistää erinomaisia ​​ja yhteiskunnallisesti vastuuntuntoisia yhteisön johtajia, harjoittajia ja tutkijoita laadukkaalla opetuksella ja oppimisella
  • Edistää tietämystä eri viestinnän aloilla taitavasti, luovasti ja ammattimaisesti
  • Ennakoida ja palvella paikallisten, alueellisten ja globaalien yhteisöjen muuttuvia tarpeita

Tämä koulu tarjoaa perustutkinnon ohjelman eli Bachelor of Communication (Honors) -ohjelman.97878_97852_Keystonedolbyhkbu_20181029_COMD2.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Hong Kong Baptist University School of Communication

Elokuva- ja televisiointi keskittyy laajaan elokuva-, video- ja televisiokoulutukseen kiinnittäen huomiota teoria-, historia- ja käytäntöjen osa-alueisiin. ... [+]

Noin

Film Major tarjoaa laajan ja monitieteisen lähestymistavan mediakasvatukseen, joka edistää innovatiivista ajattelua ja luovuutta. Tämän pääaineen opiskelijat saavat intensiivikoulutusta sekä elokuva- ja mediatutkimuksen käytännön ja teoreettisista ulottuvuuksista, käsikirjoituksesta, elokuva- ja televisiotuotannosta, animaatiosta, jälkituotannosta ja digitaalisesta mediasta. Osaamisemme elokuva- ja televisiotuotannossa ja luovaa teknologiaa antavat meille mahdollisuuden kehittää uusia kykyjä, jotka edistävät nopeasti kasvavia luovia toimialoja ja osaamistaloutta Hongkongissa, Aasian ja Tyynenmeren alueella ja muualla.

... [-]
Hongkong Hong Kong
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hong Kong Baptist University School of Communication

International Journalism Concentration valmistelee opiskelijoille tärkeän roolin Hongkongin tiedottamisesta maailmasta ja maailmasta Hongkongista. Opiskelijoiden kirjoitu ... [+]

Noin

Journalism Major -opiskelijat opiskelevat kolmella pääalueella: (1) ammatti-journalismi, jossa oppilaat oppivat periaatteet ja taidot kerätä, esitellä ja tuottaa uutisia ja ajankohtaisia ​​asioita; (2) ammatin teoreettiset perusteet, joissa opiskelijat kehittävät käsitteellisen ymmärryksen ammuksesta ja sen roolista yhteiskunnassa oikeudellisten, eettisten, poliittisten, historiallisten, taloudellisten ja viestintätekniikan kurssien avulla; ja (3) täydentävät tutkimukset lähetys- tai painatus- tai internet-journalismin ja yhteiskunnan välisistä suhteista sekä politiikan, hallituksen, liike-elämän ja lakien suhdetta sekä paikallisissa että kansainvälisissä yhteisöissä.... [-]

Hongkong Hong Kong
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hong Kong Baptist University School of Communication

Opiskelijat PR-keskittymällä hankkivat sekä kriittisen ymmärryksen että asianmukaiset taidot kehittääkseen menestyksekkäitä uran yritysten viestinnässä, julkisissa asiois ... [+]

Noin

PR ja Mainonta-mainostajat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa tehokasta integroitua viestintää sekä suhdetoiminta- että mainosympäristöissä erilaisissa organisaatioissa. Opiskelija oppii teorioita ja käytäntöjä, joiden avulla kuluttajille tiedotetaan käytännöistä, palveluista tai tuotteista ja taivutetaan sidosryhmiä saavuttamaan keskinäinen ymmärrys ja saavuttamaan kaksisuuntainen vuoropuhelu brändin sitoutumisen lisäämiseksi.

pitoisuudet

PR ja Mainonta-mainos tarjoaa kolme keskittymää: mainonta ja brändäys, organisaatioviestintä ja julkiset suhteet.... [-]

Hongkong Hong Kong
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hong Kong Baptist University School of Communication
Verkkosivusto
Puhelin
3411 8154