Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Esittely

Lue virallinen kuvaus

128995_THEi_0002.jpg

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) on Hongkongin korkeakoulu, jolla on ero. Vuonna 2012 perustettu THEi on ammatillisen koulutuksen neuvoston jäsen. Meillä on merkittävää panosta teollisuuteen ja ammattiin suuntautuneisiin tutkinto-ohjelmiin. Korostamalla "työhön integroitua oppimista", pyrimme kehittämään opiskelijat työvalmiiksi ammattilaisiksi, joilla on taidot ja tiedot, joita he voivat soveltaa todelliseen maailmaan.

139496_batch_THEi_0012.jpg

Ohjelmillamme on vahvat teollisuusyhteydet. Opiskelijoilla on runsaasti mahdollisuuksia liittyä harjoitteluohjelmiin paikallisissa tai kansainvälisissä yrityksissä. Todellinen työkokemus tarjoaa opiskelijoille alan viimeisimmät suuntaukset ja antaa heille mahdollisuuden olla askeleen edellä muita tutkinnon suorittaneita. THEi ovat antaneet työnantajille laajaa kiitosta heidän valmistumisestaan reaalimaailman käytännöllisyydestä. Näin ollen THEi tutkinnon suorittaneiden työllisyysaste oli 93% vuonna 2017.

THEi on myös perustanut useita kumppanuuksia useiden maailmanlaajuisesti tunnettujen yliopistojen kanssa eri puolilta maailmaa. Uskomme, että nämä suhteet hyödyttävät edelleen oppilaitamme vaihtoon, opintomatkoihin ja projektipohjaiseen oppimiseen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoille erilaisia oppimismahdollisuuksia.

128008_THEi_0011.jpg

Tarjoamme yli 20 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa lukion tutkinnon suorittaneille. Nämä ohjelmat on kehitetty tiiviissä yhteistyössä teollisuuden kanssa, ja niillä on monia kapeilla aloilla: Suunnittelu ja ympäristö, Johtaminen ja vieraanvaraisuus sekä Tiede ja tekniikka. THEi ovat lämpimästi tervetulleita tutkimaan oppimis- ja kehitysmahdollisuuksiaan heidän THEi ja olemaan erilainen.

Sijainnit

Hong Kong

Osoite
THEi Chai Wan Campus
133 Shing Tai Road

Hong Kong, Hongkong

Hong Kong

Osoite
THEi Kowloon Tong Campus
20A Tsing Yi Road,
Tsing Yi Island, New Territories
Hong Kong

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin