Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) on Hongkongin korkeakoulu, jolla on ero. Vuonna 2012 perustettu THEi on ammatillisen koulutuksen neuvoston jäsen. Merkittävillä teollisuuden panoksilla tarjoamme ammatillisesti ja ammattimaisesti suuntautuneita tutkinto-ohjelmia. Työn integroitua oppimista korostamalla pyrimme kehittämään opiskelijoita työvalmiiksi ammattilaisiksi, joilla on taidot ja tiedot, joita he voivat soveltaa reaalimaailmaan. Ohjelmissamme on vahvat teollisuuden yhteydet. Opiskelijoilla on runsaasti mahdollisuuksia liittyä työharjoitteluohjelmiin paikallisissa tai kansainvälisissä yrityksissä. Todellinen työkokemus antaa opiskelijoille uusimmat alan trendit ja mahdollistaa yhden askeleen edellä muiden tutkinnon suorittaneiden kanssa. Työntekijät ovat THEi laajalti heidän todellisissa käytännöissään. Näin ollen THEi valmistuneiden työllisyysaste oli vuonna 2017 93%.

THEi on myös perustanut useita kumppanuuksia useiden maailmanlaajuisesti tunnettujen yliopistojen kanssa eri puolilta maailmaa. Uskomme, että nämä suhteet hyödyttävät edelleen oppilaitamme vaihtoon, opintomatkoihin ja projektipohjaiseen oppimiseen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoille erilaisia oppimismahdollisuuksia.

Tarjoamme yli 20 korkeakoulututkintoa korkeakoulututkinnon suorittaneille. Nämä ohjelmat on kehitetty tiiviillä alan yhteistyöllä. Monilla niillä on suunnittelua ja ympäristöä, johtamista ja vieraanvaraisuutta sekä tiedettä ja teknologiaa. Ylioppilaita ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan oppimis- ja kehitysmahdollisuudet kanssa THEi ja olla erilainen.

Sijainnit

Hong Kong

Osoite
THEi Chai Wan Campus 133 Shing Tai Road
Hong Kong, Hongkong

Hong Kong

Osoite
THEi Kowloon Tong Campus 20A Tsing Yi Road, Tsing Yi Island, New Territories Hong Kong
Hong Kong, Hongkong