The Hong Kong Polytechnic University Department of English

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Englanninkielisessä laitoksessa ensisijaisena tehtävänä on tarjota englannin kielen opinnot ammateille, ja pyrimme siihen, että tunnustetaan kansainvälisesti johtavan ammatillisen viestinnän keskittyvien perustutkintojen ja jatko-opintojen tarjoajana. Sovelletut englanninkieliset opinnot käsittävät paitsi korkean tason englannin kielen taidon hankkimisen, joka tarvitaan menestymään ammattimaisesti, mutta myös perusteellinen ja kriittinen ymmärrys englanninkielisestä ja kehittynyt tietoisuus englanninkielisestä viestinnästä monikulttuurisissa ammatillisissa yhteyksissä.

Hongkongissa on selvää tarvetta tutkinnon suorittaneille, joilla on erittäin kehittynyt kielten ja viestinnän tuntemus sekä kriittiset ajattelutaidot, jotka pystyvät osallistumaan erilaisiin ammatti- ja liiketoimintaympäristöihin. Riippumatta siitä, onko perustutkinnon tai jatko-opintojen tasolla englannin kielen laitos on yksi Hongkongin keskeisistä tutkinnon suorittaneista, jollaisia ​​ovat englantilaiset viestintä- ja kielitaitoja ja -tietoja, jotka ammattiryhmät ovat niin arvostelleet.

Ohjelmistomme ovat innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erittäin suosittuja oppilaiden, heidän vanhempiensa ja opiskelijoidensa mahdollisten työnantajien kanssa ja auttavat oppilaita kehittämään monipuolisia taitoja ja ominaisuuksia, joita PolyU ja koko yhteiskunta arvostavat.

Sijainnit

Hong Kong

Osoite
Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon
Hong Kong, Hongkong