Lue virallinen kuvaus

UNIVERSITAS GADJAH MADA on yksi Indonesian vanhimmista yliopistoista, ja UNIVERSITAS GADJAH MADA toimii koulutuksen heräämisen pilarina Indonesiassa ja pyrkii olemaan Pancasilan puolustaja ja levittäjä.

UNIVERSITAS GADJAH MADA : ssa opiskelijoille tarjotaan laaja valikoima mahdollisuuksia kehittää luovuutta ja innovaatiota UNIVERSITAS GADJAH MADA modernin infrastruktuurin ja tietotekniikan avulla. Maailmanluokan tutkimusyliopistona UGM on kiinnittänyt suurta huomiota tutkimustoimintaan motivoimalla tiedekunnan jäseniä sekä opiskelijoita opiskelemaan ja julkaisemaan tutkimuksiaan. Lisäksi tätä työtä vauhditetaan kehittämällä 25 tutkimuskeskusta eri tieteenaloille. UGM on varustettu pelkästään resursseilla 3 608 tiedekunnan jäsentä ja 4 324 työntekijää, jotka ovat vahvasti sitoutuneet tekemään UGM: stä parhaan yliopiston ja merkittävän opetusviitteen Indonesiassa.

Esittelyssä UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA on Indonesian julkinen UNIVERSITAS GADJAH MADA joka sijaitsee Yogyakartassa Indonesiassa 19.12.1949. UGM on Indonesian vanhin ja suurin korkeakouluopisto. Yogyakartassa, Indonesiassa sijaitseva 360 hehtaarin yliopisto koostuu 18 tiedekunnasta, 68 perustutkinto-opinto-ohjelmasta, 23 tutkinto-opinto-ohjelmasta, 104 master- ja erikoisopinto-ohjelmasta ja 43 tohtoriohjelmasta.

Sillä on noin 55 000 opiskelijaa, 1 187 ulkomaalaista opiskelijaa ja 2500 tiedekunnan jäsentä. UNIVERSITAS GADJAH MADA on katsottu yhdeksi Indonesian arvostetuimmista yliopistoista.

UGM on toteuttamassa Educopolis-aluetta, joka on yliopistojen tekemä askel luodakseen suotuisan ympäristön oppimisprosessin jatkuvuudelle. Näitä ponnisteluja pyritään kehittämään monitieteisen yhteistyön kehittämisessä ja vastaamaan ekologisiin kysymyksiin yliopiston vision saavuttamiseksi. Osa vaiheista on pilaantumisen ja ajoneuvojen pakokaasupäästöjen vähentäminen, jalankulkijoiden kehittäminen, kampukselle saapuvien ajoneuvojen rajoittaminen, uusien asuntoloiden rakentaminen kampukselle, pysäköintitaskujen kehittäminen, puiden vihreä istutus ja paljon muuta.

Yogyakartan erityisalue, jossa UGM sijaitsee, on yksi Indonesian pienimmistä maakunnista, ja se on tunnettu laajasti jaavan kulttuurikeskuksena sekä oppimiskeskuksena. Siinä on 3 400 000 asukasta, joista 511 000 asuu Yogyakartan kaupungissa. Sen nimeäminen oppimiskeskukseksi on tunnusomaista 120 valtion ja yksityisen korkea-asteen oppilaitoksen olemassaolosta, joiden opiskelijaväestö on yli 300 000.

Näkemys

Ollakseen erinomainen ja innovatiivinen maailmanluokan yliopisto, joka on täynnä kansakunnan kulttuuriarvoja, jotka perustuvat Pancasilaan valtion ideologiaksi ja jotka on omistettu kansakunnan kiinnostukselle ja ihmiskunnalle.

Tehtävä

Toteuttaa koulutusta, tutkimusta ja yhteiskunnallista palvelua sekä säilyttää ja kehittää yhteiskunnalle erinomaista ja hyödyllistä tietoa.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

UNIVERSITAS GADJAH MADA

IUP-ohjelma tarjoaa huippuluokan opetussuunnitelman, jossa painotetaan voimakkaasti kolmea opintopistettä: maailmanlaajuinen politiikka ja turvallisuus, rauha ja konflikt ... [+]

IUP-ohjelma tarjoaa huippuluokan opetussuunnitelman, jossa painotetaan voimakkaasti kolmea opintopistettä: maailmanlaajuinen politiikka ja turvallisuus, rauha ja konfliktitutkimukset sekä kansainvälinen poliittinen talous ja kehitys.

Valmistuttuaan IUP: ssä kansainvälisessä suhteessa tutkinnon suorittaneiden odotetaan olevan paitsi globaalin yhteiskunnan jäseniä, myös innostamaan ja muuttamaan olemassa olevia poliittisia, taloudellisia ja sosiaalisia olosuhteita ja johtamaan niiden muutoksia rakentamaan parempi maailma.

Ohjelma kuvittelee ja pyrkii kohti oikeudenmukaista, rauhanomaista ja sivistynyttä yhteiskuntaa. Ohjelmassa tarjotut kurssit heijastavat tätä näkemystä ja muodostuvat kahteen pääkierteeseen. Ensinnäkin kurssit sisältävät joukon tutkimuksia eri kansainvälisiin suhteisiin liittyvistä esineistä. Toiseksi ne sisältävät myös keskusteluja siitä, miten kansainvälisiä suhteita kuvaillaan ja tutkitaan näkemyksiä siitä, miten kansainvälisten suhteiden tulevaisuuden pitäisi olla. Tätä varten opiskelijat saavat pelkästään pelkän tiedon ja taidot, mutta myös suhtautuvat kriittisesti kansainvälisten suhteiden olemassa oleviin olosuhteisiin, kuten epäoikeudenmukaisuuteen, eriarvoisuuteen, köyhyyteen, ympäristön pilaantumiseen ja väkivaltaan seuraavien osaamisen hallitsemiseksi: , Kansainväliset asiat, tutkimus ja akateemikot sekä journalismi.... [-]

Indonesia Yogyakarta
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
8 - 10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Koulutuksen viimeaikainen suuntaus ei ole vain luonut uusia mahdollisuuksia, vaan on myös tuonut uusia haasteita. Oikeustieteellinen tiedekunta UNIVERSITAS GADJAH MADA on ... [+]

Koulutuksen viimeaikainen suuntaus ei ole vain luonut uusia mahdollisuuksia, vaan on myös tuonut uusia haasteita. Oikeustieteellinen tiedekunta UNIVERSITAS GADJAH MADA on osoittanut kykynsä päästä kansainväliseen kilpailuun. Kansainvälisesti suuntautuneiden tutkinnon suorittamiseksi oikeustieteellinen tiedekunta avaa kansainvälisen tutkinto-ohjelman. Ohjelmaa ohjaa ja tukee voimakkaasti UNIVERSITAS GADJAH MADA : n tehtävä: ”Se on maailmanluokan tutkimusyliopisto, joka on erinomainen, riippumaton, arvokas, Pancasilan innoittama viiden pisteen ideologia ja joka on omistettu tarpeisiin ja hyvinvointiin kansakunta ja maailma. ”

Ohjelma edellyttää 146 opintopistettä kursseista, mukaan lukien kenttätyö tai harjoittelu ja opinnäytetyö. Ohjelman vakioaika on 4 vuotta, joihin kuuluu 8 lukukautta. Ohjelma keskittyy kehittämään kriittistä ajattelua ja antaa opiskelijalle tietoa ja taitoa ymmärtää ja toteuttaa erilaisia näkökohtia lakien ja asetusten kanssa kansainvälisellä näkökulmalla. Ohjelmasta valmistuneet opiskelijat saavat Sarjana Hukumin (kandidaatin tutkinto).... [-]

Indonesia Yogyakarta
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Biologian tiedekunta UGM pyrkii tarjoamaan laadukasta koulutusta. Yhtenä 18 UGM: n tiedekunnasta biologian tiedekunnassa on visio, joka tukee yliopiston näkemystä paranta ... [+]

Biologian tiedekunta UGM pyrkii tarjoamaan laadukasta koulutusta. Yhtenä 18 UGM: n tiedekunnasta biologian tiedekunnassa on visio, joka tukee yliopiston näkemystä parantaa maailmanluokan yliopistoon johtavaa korkeakouluopetusta. Kansainvälisen tason korkeakoulututkintoa ja kansainvälistä korkeakoulututkintoa harjoittavan perustutkinto-ohjelman mukaisesti ASIIN on kansainvälisesti tunnustanut biologisen tiedekunnan biologisen tiedekunnan, ja se huolehtii kasvavasta markkinakysynnästä kansainvälisesti suuntautuneille tutkijoille trooppisen biologian tiedekunnassa. Biologian tavoitteena on perustaa kansainvälinen perustutkinto-ohjelma (IUP). IUP Biologian perustamisen odotetaan myös laajentavan Biologian tiedekunnan salkua korkeamman laadun ja kansainvälisesti kilpailukykyisten opetusohjelmien tarjoajana ja biotekniikan infrastruktuurin kehittämiseen.... [-]

Indonesia Yogyakarta
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Yksi IUP FEB UGM: n ohjelmista on johdon 4-vuotinen perustutkinto-ohjelma. IUP FEB UGM tarjoaa kiinnostusta markkinointiin, operaatioihin, johtamiseen, yrittäjyyteen ja s ... [+]

Yksi IUP FEB UGM: n ohjelmista on johdon 4-vuotinen perustutkinto-ohjelma. IUP FEB UGM tarjoaa kiinnostusta markkinointiin, operaatioihin, johtamiseen, yrittäjyyteen ja sähköiseen liiketoimintaan, henkilöstöhallintoon ja organisaatioteoriaan.

IUP-opetussuunnitelma sisältää yhteisöpalvelun, UNIVERSITAS GADJAH MADA n ohjelman, jonka UNIVERSITAS GADJAH MADA on kehittää johtamistaitoja ja edistää yhteiskuntaa erityisesti alikehittyneillä alueilla. Yhteisön palvelu auttaa opiskelijaa terävöittämään ongelmanratkaisu- ja tiimityöskentelytaitojaan.

Sen lisäksi, että IUP on valmis valmistelemaan tärkeitä rooleja globaaleilla markkinoilla, IUP asettaa vaatimuksia laajentaa opiskelijoiden kansainvälistä akateemista altistumista. Sarjana-tutkinnon saamiseksi heillä on oltava kokemus ainakin yhdestä kansainvälisestä akateemisesta vastuusta, nimittäin: kaksoistutkinto-ohjelma, opiskelijavaihto-ohjelma tai lyhyen aikavälin akateeminen ohjelma.... [-]

Indonesia Yogyakarta
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Julkisen politiikan ja johtamisen kansainvälinen perustutkinto-ohjelma (IUP PPM) on ensimmäinen Indonesian julkinen politiikka ja johtamisohjelma, jonka AUN (Asean Univer ... [+]

Julkisen politiikan ja johtamisen kansainvälinen perustutkinto-ohjelma (IUP PPM) on ensimmäinen Indonesian julkinen politiikka ja johtamisohjelma, jonka AUN (Asean University Network) on hyväksynyt ASEAN-QA: n alaisuudessa. Se vahvistaa koulutuksen laadun, jota tarjoamme paitsi Indonesiassa myös ASEANin standardeissa.

Ohjelma on suunnattu tarkoituksenmukaisesti vastaamaan uusiin haasteisiin, jotka liittyvät julkishallintoon paikallisella ja kansallisella tasolla sekä maailmanlaajuisesti, ja tavoitteena on saada opiskelijat tietoon ja taitoihin kolmella pääalueella:

Hallinto ja julkinen politiikka Tämä kiinnostuksen kohteena oleva alue on suunnattu oppilaan ymmärtämiseen ja tekniseen kykyyn tehdä julkista politiikkaa, toteuttaa sitä ja arvioida sitä hallintorakenteen tukemiseen, joka muodostaa sen prosessin;Julkinen hallinta ja innovaatio Julkisen sektorin hallinnointi uudessa kontekstissa edellyttää ammattitaitoista ammattilaista, jolla on vahva tausta henkilöstöhallinnossa, julkisen palvelun innovaatiossa ja osaamisen hallinnassa, ja jotka toimitetaan tällä alalla.Kansainvälinen kehitys ja politiikka Tämä uusi kiinnostuksen kohteena oleva alue keskittyy kehittämään kansainvälistä ulottuvuutta omaavia opiskelijoita valmistelemalla heitä urakehitykseen kansainvälisissä yrityksissä ja kansainvälisissä kansalaisjärjestöissä.... [-]
Indonesia Yogyakarta
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
7 - 8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Viiden ryhmän, biotieteiden, teollisuuskemian, ympäristökemian, materiaalikemian ja teoreettisen ja laskennallisen kemian ryhmässä IUP in Chemistry tarjoaa kansainvälisil ... [+]

Viiden ryhmän, biotieteiden, teollisuuskemian, ympäristökemian, materiaalikemian ja teoreettisen ja laskennallisen kemian ryhmässä IUP in Chemistry tarjoaa kansainvälisille perusopiskelijoille, jotka opiskelevat noin 30 opiskelijan pienessä koossa henkilökohtaisella ohjaajalla, joka valvoo akateemista edistystä ja henkilökohtaista hyvinvointi, opetusohjelma, joka takaa erittäin tukevan oppimisympäristön, luennot, joita tukevat pienryhmätutkimukset ja työpajat, valittavien kemian kurssien valinta ja tutkimuslaitokset, kuten AAS, UV-Vis, DTA-TGA, elektroforeesi, potentiometri, pommikalorimetri, GC-MS, HPLC, H-NMR, IR, UV-VIS, TLC-skanneri ja lähetyselektronimikroskooppi (TEM).... [-]

Indonesia Yogyakarta
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Yksi IUP FEB UGM: n ohjelmista on neljän vuoden perustutkinto-ohjelma. IUP FEB UGM tarjoaa etuja rahoituslaskennassa, johdon kirjanpidossa, kirjanpidon tietojärjestelmäss ... [+]

Yksi IUP FEB UGM: n ohjelmista on neljän vuoden perustutkinto-ohjelma. IUP FEB UGM tarjoaa etuja rahoituslaskennassa, johdon kirjanpidossa, kirjanpidon tietojärjestelmässä, julkisessa kirjanpidossa, tilintarkastuksessa, rahoituksessa.

IUP-opetussuunnitelma sisältää yhteisöpalvelun, UNIVERSITAS GADJAH MADA n ohjelman, jonka UNIVERSITAS GADJAH MADA on kehittää johtamistaitoja ja edistää yhteiskuntaa erityisesti alikehittyneillä alueilla. Yhteisön palvelu auttaa opiskelijaa terävöittämään ongelmanratkaisu- ja tiimityöskentelytaitojaan.

Sen lisäksi, että IUP on valmis valmistelemaan tärkeitä rooleja globaaleilla markkinoilla, IUP asettaa vaatimuksia laajentaa opiskelijoiden kansainvälistä akateemista altistumista. Sarjana-tutkinnon saamiseksi heillä on oltava kokemus ainakin yhdestä kansainvälisestä akateemisesta vastuusta, nimittäin: kaksoistutkinto-ohjelma, opiskelijavaihto-ohjelma tai lyhyen aikavälin akateeminen ohjelma.... [-]

Indonesia Yogyakarta
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Psykologian kansainvälinen perustutkinto-ohjelma (IUP) on tärkeä virstanpylväs 50-vuotiselle yhteiskunnalliselle panoksellemme. Osana sitoutumistamme valmistella valmistu ... [+]

Psykologian kansainvälinen perustutkinto-ohjelma (IUP) on tärkeä virstanpylväs 50-vuotiselle yhteiskunnalliselle panoksellemme. Osana sitoutumistamme valmistella valmistuneita vastaamaan 2000-luvun globaaliin haasteeseen kutsumme innokkaita ja intohimoisia nuoria eri puolilta Indonesiaa ja kaikkialla maailmassa olemaan osa tätä jännittävää matkaa ja vaikuttamaan paikalliseen ja maailmanlaajuiset yhteisöt. Ohjelma on alueellisesti akkreditoitu ja sertifioitu ASEANin yliopistoverkostossa; on monia kansainvälisiä kumppaneita, tarjoaa ainutlaatuisen opetuskokemuksen, jossa opiskelijat voivat tutustua psykologiaan kulttuurisen, alkuperäisen ja henkisen linssin avulla; samoin kuin uusin neurotieteiden linssi.... [-]

Indonesia Yogyakarta
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Yksi IUP FEB UGM: n ohjelmista on neljän vuoden perustutkinto-ohjelma. IUP FEB UGM tarjoaa etuja rahataloudessa, julkisessa taloudessa, kansainvälisessä taloudessa, yrity ... [+]

Yksi IUP FEB UGM: n ohjelmista on neljän vuoden perustutkinto-ohjelma. IUP FEB UGM tarjoaa etuja rahataloudessa, julkisessa taloudessa, kansainvälisessä taloudessa, yritystaloudessa ja kehitystaloudessa.

IUP-opetussuunnitelma sisältää yhteisöpalvelun, UNIVERSITAS GADJAH MADA n ohjelman, jonka UNIVERSITAS GADJAH MADA on kehittää johtamistaitoja ja edistää yhteiskuntaa erityisesti alikehittyneillä alueilla. Yhteisön palvelu auttaa opiskelijaa terävöittämään ongelmanratkaisu- ja tiimityöskentelytaitojaan.

Sen lisäksi, että IUP on valmis valmistelemaan tärkeitä rooleja globaaleilla markkinoilla, IUP asettaa vaatimuksia laajentaa opiskelijoiden kansainvälistä akateemista altistumista. Sarjana-tutkinnon saamiseksi heillä on oltava kokemus ainakin yhdestä kansainvälisestä akateemisesta vastuusta, nimittäin: kaksoistutkinto-ohjelma, opiskelijavaihto-ohjelma tai lyhyen aikavälin akateeminen ohjelma.... [-]

Indonesia Yogyakarta
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Tietojenkäsittelytiede on älyllisesti rikas ja nopeasti kasvava ala, jolla on ollut syvällinen vaikutus yhteiskuntaamme ja jokapäiväiseen elämään. IUP: n opiskelu tietoje ... [+]

Tietojenkäsittelytiede on älyllisesti rikas ja nopeasti kasvava ala, jolla on ollut syvällinen vaikutus yhteiskuntaamme ja jokapäiväiseen elämään. IUP: n opiskelu tietojenkäsittelytieteen avulla antaa opiskelijoille lukuisia mahdollisuuksia saada käytännön kokemusta tästä dynaamisesta kentästä tutkimus- ja harjoitteluohjelmien avulla. Tietojenkäsittelytieteen suuret yhtiöt ovat hyvin kysyttyjä hyviä palkkauksia tekeviin työpaikkoihin teknologian, tieteen, liiketoiminnan, terveydenhuollon, teollisuuden, valtion ja muiden alojen osalta.

Tietojenkäsittely, tietojenkäsittely ja tietotekniikka ovat osa kaikkea, mikä koskettaa elämäämme autoista, joita ajamme katsomillemme elokuville, tavoille, joilla liiketoiminta ja hallitus käsittelevät meitä.... [-]

Indonesia Yogyakarta
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Viestintätieteiden laitoksella on kansainvälinen tutkijakoulutusohjelma, jonka tavoitteena on luoda luotettavia, päteviä ja koulutettuja tutkinnon suorittaneita kommunika ... [+]

Viestintätieteiden laitoksella on kansainvälinen tutkijakoulutusohjelma, jonka tavoitteena on luoda luotettavia, päteviä ja koulutettuja tutkinnon suorittaneita kommunikaatiotutkimuksissa, jotka voivat priorisoida yhteiskunnallisia tarpeita ottaa globaalin haasteen tarjota hyötyä yleisölle "hyvin tiedottamisen kautta" yhteiskunta'. Opiskelijoiden odotetaan valmistuvan asiantuntemuksella, joka tasapainottaa käytännön, tutkimuksen ja kriittisen ajattelun taitoja.

Kaikki opiskelijat joutuvat luokkiin, jotka altistavat heille perustavanlaatuiset kommunikaatioteoriat, ennen kuin he suorittavat kaksi ohjelman tarjoamaa kiinnostavaa aluetta.

Media-opinnot Mediatutkimuksen tarkoituksena on tutkia kansainvälisten media- ja viestintäopintojen aiheita ja teorioita. Opiskelijat, jotka valitsevat tämän tutkimuksen painopisteen, joutuvat alttiiksi molemmille mediakäytännöille, kuten elokuvateokselle ja journalismille, ja mediateorioille. Lisäksi tässä opinnäytetyössä opiskelijat oppivat ja havainnoivat digitaalista mediaa sekä viestintäilmiönä että työkaluna.Strateginen tiedonanto Strategisen viestinnän avulla opiskelijat keskittyvät tutkimukseensa markkinointiviestinnän hyödyntämisessä ja suhdetoiminnan teorioissa, periaatteissa ja välineissä. Opintojakso kattaa kaikki markkinointiviestinnän alan osat ja PR-roolit eri tilanteissa.... [-]
Indonesia Yogyakarta
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi