Kalinga University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Kalingasta

Kalinga University , joka on maan johtava opetus- ja tutkimuslaitos, on perustettu Chhattisgarhin yksityisen yliopiston (perustaminen ja toiminta) lain 2005 mukaan ja UGC Act 1956: n 2 §: n f alakohdan mukaisesti.

Akateemiset opinnot ovat haastavia. Tarjoamme korkealaatuista akateemista kokemusta ja odotamme teitä erinomaisesti painottaen alkuperäisyyttä. Erinomaiset ja reagoivat tukipalvelut tulevat olemaan aktiivisesti käytettävissä jo yliopiston elämään siirtymisen alusta asti tutkinnon loppuun saakka.

Akateemiset standardimme ovat korkeat. Meidän loistava vehreä kampus, joka on väistämättä vertaansa vailla maassa, tarjoaa taustan jokapäiväiseen elämään ja opiskeluun. Yliopiston ohjelmissa keskitytään ymmärryksen syvyyteen, monitieteisen oppimisen ja tutkimuksen kykyyn, analyyttisiin taitoihin, kriittiseen ajatteluun ja viestintään akateemisen vapauden ja rehellisyyden ilmapiirissä.

Tehtävä

Kalinga University ensisijaisena tavoitteena on tarjota oppimisympäristö, jossa tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat voivat löytää, tutkia kriittisesti, säilyttää ja välittää tietoa, viisautta ja arvoja, jotka takaavat tulevien sukupolvien selviytymisen ja parantavat elämänlaatua kaikille . Yliopisto pyrkii auttamaan opiskelijoita kehittämään ymmärrystä ja arvostusta monimutkaisista kulttuuri- ja fyysisistä maailmoista, joissa he elävät, ja ymmärtämään älyllisen, fyysisen ja inhimillisen kehityksen suurimman potentiaalin.

Näkemys

Kalinga University tavoitteena on olla erinomainen instituutti lahjakkuuden ja osaamisen luomisessa elinvoimaiselle ja osallistavalle yhteiskunnalle.

Miksi Kalinga University ?

infrastruktuuri

 • Spresling 35 Acres wi-fi kampus
 • Hyvin varusteltu IT, tekniikka, tiede, tietojenkäsittelytieteet
 • Hyvin varastoitu kirjasto
 • Multimedialuokan huoneet
 • Tilava pysäköintitila
 • Hostelli
 • Erilliset yhteiset huoneet tytöille ja pojille

Opiskelijapalvelut

 • Ruokala
 • Sisä- ja ulkopelit
 • Verkko- ja mobiililaitteet mahdollistavat akateemisen tiedon
 • University Transport128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Beyond the Classroom

Kohti kokonaisvaltaista kasvua - yliopistoon meneminen ei ole vain tutkinnon saaminen. Kyse on uusien asioiden kokeilemisesta ja uusien taitojen oppimisesta.

KU uskoo opiskelijoidensa yleiseen kasvuun. Se tarjoaa lukemattomia ulkopuolisia tiloja ja tarjoaa monipuolisia alustoja opiskelijoille oppia, harjoittaa, viihdyttää, nauttia, esiintyä, kilpailla ja hyödyntää hedelmällisesti aikaa. Kalingassa oppiminen on keskustelu, ei vain luento. Yliopistosi kokemus sisältää paljon enemmän kuin tutkintoasi.

Tarjoamme paljon mahdollisuuksia kehittää taitoja ja omaksua uusia kokemuksia ja haasteita kurssin ulkopuolella. Opiskelijat voivat osallistua ryhmiin, yhteisöihin ja vapaaehtoistyöhön hauskaa, saavuttaa jotain ja tehdä muutosta. Ryhmiin ja vapaaehtoistyöhön liittyy myös muita etuja, joista monet voivat parantaa ansioluettelosi. Kokemukset, jotka täydentävät akateemista tutkimusta, tuovat lisäarvoa akateemisiin saavutuksiin, lisäävät työllistymismahdollisuuksiasi ja kehittävät taitoja, jotka ovat hyödyllisiä koko elämäsi ajan.

Edut Kalinga

Elämä ja oppiminen liittyvät läheisesti Kalingaan. Opetussuunnitelmat, esitykset, konferenssit, työpajat, seminaarit, urheilutapahtumat ovat osa opiskelijoiden elämää. Tarjoamme opiskelijoille vertaansa vailla olevan vapauden ylittää osastojen rajat ja löytää henkistä ja henkilökohtaista intohimoa. Luova ajattelu, ongelmanratkaisu ja tutkimus ovat keskeisiä akateemisten ohjelmien kannalta.

Työskentelemme yhteistyössä sen varmistamiseksi, että jokaisella opiskelijalla on paras mahdollinen koulutus, ja teemme jatkuvia aloitteita ja tarjoamme resursseja, jotka rikastuttavat opiskelijoiden akateemisia kokemuksia Kalingassa, edistävät monimuotoisuutta, valmistelevat johtajia ja asettavat Kalingan innovaatioiden eturintamassa yliopiston koulutuksessa.

Työntämme tiedon rajat

 • Muodostamme tulevaisuuden: Tarjoamme paljon mahdollisuuksia kehittää taitoja ja omaksua uusia kokemuksia ja haasteita kurssin ulkopuolella, jotta voit valmistautua teollisuuteen. Saat täällä erinomaisen oppimiskokemuksen.
 • Tarjoamme hienoimpia opetuksia: Luennot kuuntelevat asiantuntijoita, jotka jakavat tietojaan ja löytöjään haastavassa ja ajattelevassa muodossa. KU-opiskelijana olet osa akateemista eliittiä ja opit johtavilta asiantuntijoilta. Opinnot ovat haastavia ja inspiroivia. Tiedekuntamme varmistaa, että oppiminen on keskustelu, ei vain luento.
 • Tarjoamme mahdollisuuksia parhaisille mielille: Tervetuloa opiskelijoille monenlaisista sosiaalisista ja kulttuurista taustoista ja uskomme edistämään alkuperäisiä ajattelijoita, houkuttelemalla ja kannustamalla uteliaita mieliä luomaan opiskelijoille innovatiivisia ideoita, näkökulmia ja lähestymistapoja.

Sijainnit

Naya Raipur

Osoite
Kalinga University Kotni Near Mantralaya
SLT Water Front First Floor 301-303
Naya Raipur– 492101 (CG) India

Naya Raipur, Chhattisgarh, Intia