UPES

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja UPES

UPES perustettu vuonna 2003 Uttarakhandin valtion lainsäätäjän UPES lailla (2003), UPES on UGC: n hyväksymä ja NAAC-akkreditoitu yliopisto. QS Ratings tunnustaa UPES maailmanlaajuisesti 5: llä UPES sekä työllistettävyyden (harjoittelupaikat) että UPES ja 4 Stars: n opetuksessa. UPES tarjoaa toimialakohtaisia ja erikoistuneita jatko- ja jatkokursseja kahdeksan koulunsa kautta: Teknillinen korkeakoulu, Tietotekniikan korkeakoulu, Suunnittelukoulu, Oikeustieteiden korkeakoulu, Kauppakorkeakoulu, Terveystieteiden korkeakoulu, Älykäs maatalouden koulu ja Moderni koulu. Media.

Miksi opiskella UPES

Yli 150 erikoistumista ja alan tasoitettuja perus- ja jatko-ohjelmia

Sijoittelut - 94% * Erän kokonaissijoitukset, jotka menevät pois vuonna 2019

* Sijoittelutilastot viittaavat opiskelijoiden määrään, jotka ovat valinneet ja kelvolliset sijoitteluun

Teollisuusliitot - Kurssit, joita ovat kehittäneet ja toimittaneet yhdessä IBM, Xebia, Cisco, Tata Power, L&T ja monet muut

Lumni-etu -

  • Harjoittelupaikat viiden vuoden ajan valmistumisen jälkeen
  • Inkubointi, rahoitus ja työtilan tuki
  • 35% stipendejä jatko-opintojen suorittamiseksi ulkomaisissa akateemisissa kumppanuusinstituuteissa

Oppiminen +

  • AI- ja ML-kokemukset
  • Suunnittelun ajattelu toimii IBM: n avulla
  • Vapaa pääsy 3800+ maailmanlaajuiseen kurssiin Courseralla

Sijoittelut -

  • 13400+ sijoittelua
  • 94% * Erän loppusijoitukset vuonna 2019
  • 3400+ rekrytoijia
  • 60% toista rekrytoijia

* Sijoittelutilastot viittaavat opiskelijoiden määrään, jotka ovat valinneet ja kelvolliset sijoitteluun

Ohjeaiheita

Kuinka UPES ?

UPES ää tukee Hydrocarbons Education & Research Society (HERS), joka on rekisteröity yhteiskuntien rekisteröintilaissa XXI 1860 (rekisteröintinumero S-41894, 2002). HERS on voittoa tavoittelematon yhteiskunta, jota edistävät joukko alan merkittäviä ammattilaisia.

Kuinka yliopisto on luotu? Kuuluuko se Uttarakhand State Govt./MoPNG/Oil Companies -yritykseen?

UPES on perustettu Uttarakhandin osavaltion lainsäätäjälain nojalla ilmoitetulla UPES Uttarakhandin hallituksella 1. syyskuuta 2003 päivätyllä ilmoituksella nro 830 / Higher Education / 2003-3 (18) / 2003. Uttarakhandin kuvernööri on kuitenkin yliopiston vierailija. ja pääsihteeri, korkeakoulutus; Govt. of Uttarakhand on osavaltion hallituksen edustaja yliopiston erilaisissa hallituksissa.

Onko UGC hyväksynyt yliopiston? Mikä on vuoden 1956 UGC-lain 2 jakson f kohta? UPES kurssit?

Kaikkien Intiaan sijoittautuneiden yliopistojen on oltava UGC-lain 2 pykälän f momentin mukaisia:

Onko AICTE hyväksynyt UPES : n? Onko tällaista vaatimusta?

AICTE-lain ja sen myöhempien asetusten mukaan yliopistot, jotka on perustettu valtion tai keskuslain nojalla vuoden 1956 UGC-lain 2 jakson f ja 3 §: n mukaisesti, eivät vaadi AICTE: n hyväksyntää. Yliopistoja vaaditaan kuitenkin vain AICTE-normien ja -standardien ylläpitämisessä, eivätkä ne edellytä AICTEn ennakkolupaa teknisten ja ammatillisten kurssien aloittamiseksi.

Tämä on selvennetty myös Hon'blen korkeimman oikeuden asiassa Bharathidasan University v / s AICTE annetussa tuomiossa, jossa tuomioistuin totesi seuraavaa:

”Ei ole pakollista, että lain nojalla perustettu yliopisto hakee ja varmistaa AICTE: n ennakkolupaa perustaa laitos teknisen koulutuksen kurssin tai ohjelman tai teknisen oppilaitoksen perustamiseksi apuna yliopistolle itse suorittamaan teknistä koulutusta. valitsemat kurssit ja valinnat. Bench sanoi myös, että teknisen laitoksen määritelmä sulkee yliopiston sen soveltamisalan ulkopuolelle ja kun määritelmän mukaan yliopisto suljetaan ulkopuolelle teknisen laitoksen kanssa, tulkitsemaan, että tällaiseen lausekkeeseen tai tällaiseen ilmaisuun sisältyy kaikkialla missä ilmaisua tekninen instituutio esiintyy yliopisto lukee säädökseen sen, mitä siinä ei säädetä ”

Saako yliopisto taloudellista tukea muista lähteistä?

UPES on omarahoitteinen yliopisto, joka ei saa apurahaa tai taloudellista tukea Uttarakhandin osavaltion hallitukselta. Yliopistolla ei ole myöskään oikeutta saada taloudellista tukea tai apurahoja UGC: ltä tai muulta Intian hallituksen rahoittamalta lähteeltä.

Onko UPES myöntämässä tutkinnossa UGC: n tai muun elimen tunnus?

Yliopiston myöntämissä tutkinnoissa ei ole UGC: n tai minkään muun elimen tunnusta.

Kuinka sijoittelut tapahtuvat UPES ? Vaatiiko julkisen sektorin yritys AICTE: n hyväksyntää?

Yliopistolla on erinomainen harjoittelurata. Alkukauden kampuksen harjoittelupaikoilla on 90%. Saat lisätietoja käymällä jokaisella koulun sivulla saadaksesi lisätietoja sijoittelutietueistamme.

Yliopistot eivät vaadi AICTE-hyväksyntää teknisen kurssin aloittamiseen. Yleensä teollisuus noudattaa UPES : n mainetta ja uskottavuutta samalla kun kampuksella rekrytoidaan.

Sijoittelut tehdään vain kampuksen kautta? Seuraavatko nämä yritykset normaalia rekrytointiprosessiaan vai onko niillä UPES lle erityisesti suunniteltu muoto?

Kyllä, harjoittelu tapahtuu kampuksen rekrytoinnin kautta. Kampusharjoitteluun rekrytoivat yritykset seuraavat vakiovalintamenettelyjään.

Tarvitsenko kannettavan tietokoneen?

Pitäen mielessä tekniikan nopeasti muuttuvaa luonnetta ja vauhtia, ja mikä tärkeintä, älylaitteiden opiskelijoiden mieltymykset, yliopisto on päättänyt ottaa käyttöön CYOD (Valitse oma laite) -mallin.

Osana tätä aloitetta sovelletaan seuraavia ohjeita:

a) Jokainen saapuva opiskelija on pakollinen varustettuna tabletilla tai kannettavalla tietokoneella, joka täyttää alla esitetyt vähimmäisvaatimukset.

b) Laitteessa tulisi olla laillinen käyttöjärjestelmä (OS) esiasennettu alla kuvatulla tavalla. Osoituksen käyttöjärjestelmästä tulee olla opiskelijan kanssa ja tuotettavissa pyynnöstä koko ilmoittautuneen ohjelman keston ajan tai opiskelijan ollessa kampuksella - sen mukaan, kumpi on aikaisempi. Lisäksi opiskelijan on toimitettava sama rekisteröinnin yhteydessä.

c) Laitteen tulisi voida yhdistää ulkoiseen näyttölaitteeseen normaalin VGA-portin kautta esitysten näyttämistä varten.

d) Laitteen pitäisi voida muodostaa yhteys Wi-Fi-verkkoon ja suorittaa käyttäjän Windows Active Directory -toimialueentunnistus.

e) Laitteella tulisi olla kyky syöttää välityspalvelimen asetukset selainta varten.

f) Laitteessa tulisi olla ulkoinen näppäimistö ja sen pitäisi voida muodostaa yhteys etäpalvelimeen RDP-protokollan avulla.

g) Laitevalmistajalla tulisi olla vähintään yksi valtuutettu huoltokeskus tai vaadittavia laitteistopalveluja ja -tukea saatavana Dehradunissa. Opiskelijaa suositellaan vahvistamaan tämä ennen ostamista, jotta vältetään opintojaksojen menettäminen laitteen toimintahäiriön yhteydessä.

h) Opiskelija vastaa koneestaan huolehtimisesta, mukaan lukien lippujen korottaminen takuuaikaan / AMC-tukeen; riittävä vakuutusturva; ja olla vastuussa sen ylläpidosta ja ylläpidosta sekä varmistaa järjestelmän oikeudellinen noudattaminen OEM / ISV-lisensointikäytäntöjen mukaisesti koko ohjelman ajan. Jos laite katoaa / vaurioituu, opiskelijan vastuulla on varmistaa oikea-aikainen korjaaminen Dehradunin valtuutetun huoltokeskuksen kautta. Lisäksi asiaankuuluva paperityö vakuutushakemuksen tekemistä varten on opiskelijan vastuulla.

Suositeltava vähimmäiskokoonpano / erittely kannettaville:

Suoritin: Intel Core i3 / vastaava AMD-prosessori tai uudempi

Muisti: 4 Gt tai enemmän

Näytön koko: 14 ”tai suurempi

Verkkoliitännät: Wi-Fi 802.11g / n; 10/100 Ethernet; Bluetooth

Portit: USB 2.0; USB 3.0; VGA; HDMI

Kiintolevy: vähintään 350 Gt

Käyttöjärjestelmä: Windows XP / Vista / 7/8 Professional Edition [Pakollinen] tai Mac OS (viimeisin versio.) Omistustodistus pakollinen.

Office-tuottavuus: Tuottavuuspaketti, joka pystyy luomaan ja muokkaamaan Microsoft Office -asiakirjoja, kuten Word, Excel, PowerPoint jne. (Microsoft Office Student Edition suositellaan)

Suositeltava vähimmäiskokoonpano tablet-laitteille:

Käyttöjärjestelmä: iOS / Android

Näytön koko: 9 ”tai suurempi

Verkkoliitännät: Wi-Fi 802.11g / n; Bluetooth

Tallennustila: vähintään 32 Gt

Rajapinnat: Mahdollisuus kytkeä USB-asemia; Mahdollisuus kytkeä ulkoiseen projektiolaitteeseen VGA-portin kautta

Näppäimistö: Ulkoinen (langallinen tai langaton)

Sovellukset: Office Productivity -sarja, jolla voidaan luoda ja muokata Microsoft Office -asiakirjamuotoja, kuten Word, Excel ja PowerPoint

Huomautuksia:

a) R-varaus. 5 000 / - (vain rupia viisi tuhatta) maksetaan asianmukaisten ohjelmistojen, Internet-käyttömaksujen ja IT-sovellusten tukipalvelujen tarjoamisesta opiskelijalle.

b) Yliopisto asentaa hallitun virustorjuntaohjelman jokaiseen kannettavaan tietokoneeseen / laitteeseen (tapauksen mukaan), joka tulee yliopiston verkkoon. Tämän tarkoituksena on optimoida viruksenmäärityksen päivityksissä käytetty kaistanleveys ja varmistaa, että laitteesta ei tule tietoturvauhkaa, joka vaikuttaa muihin verkon käyttäjiin. Tämä asennus on pakollinen, ja laitetta ei saa päästää verkkoon ilman tätä.

c) Yliopisto ylläpitää asianmukaisia kulunvalvontajärjestelmiä, jotka estävät opiskelijakonetta liittymästä yliopistoverkkoon, jos kone ei ole hyväksyttävien käytäntöjen mukainen - erityisesti: Laitteessa tulisi olla laillinen, asianmukaisesti paikattu käyttöjärjestelmä ja laillinen virustorjunta. päivitetty viimeisimmillä määritelmillä ja korjaustiedoilla.

d) Laitetta tulee käyttää yliopiston hyväksyttävän tietotekniikkakäytännön mukaisesti.

e) Microsoft Windows Home Basic / Premium -versioita ei hyväksytä, koska ne eivät tue yhteyden muodostamista Windows-verkkotunnukseen. Käyttöjärjestelmän on oltava vähintään Windows Professional.

f) Vaikka yliopisto ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaakseen laitteen riittävän sovelluksen ja käyttöjärjestelmän tuen, yliopisto ei ole vastuussa akateemisten tuntien menetyksistä, jotka johtuvat laitteiston toimintahäiriöistä / virheellisestä toiminnasta, joka johtuu laitteen virheellisestä erittelystä.

Mitkä pääsyvaatimukset hakijoiden on täytettävä ja miten heidät valitaan lakikokeeseen ja haastatteluun?

Hakijoilla tulee olla vähintään 50%: n arvosanat UPES ja UPES keskiasteen tasolla (10. ja 12.). UPES suorittaa UPES lakien tutkimuksen kelpoisuustesti (UL-SAT), jota seuraa UPES ja henkilökohtainen haastattelu. Hakija voi olla myös CLAT Score / LSAT Percentile tai Board Merit perusteella. Lisätietoja on tietotiedotteessa (Käytä nyt -välilehdessä).

Missä lomakkeita on saatavana?

Onko se sama sivu myös kansainvälisille opiskelijoille

Voit hakea online-ilmoittautumista osoitteessa https: //. UPES .ac.in

Kuinka monta tenttikeskusta on UPESEATille?

UPES suorittaa tentit 100 UPES

Mikä on hakukelpoisuus UPES B.Tech-ohjelmiin?

BTech-ohjelmille

EXAM- Pathway :

Vähintään 50% arvosanat 10. ja 12.

Vähintään 50% aggregaattia fysiikassa, kemiassa ja matematiikassa kymmenentenä ja yhdeksäntenätoista

UPES Engineering Aptitude Test (UPESEAT), jota seuraa keskitetty neuvonta

NON EXAM Pathway : Keskitetty neuvonta JEE: n tärkeimpien ansioiden kautta

JEE: n pääpisteet: Vähintään 50%: n arvosana kymmenennessä ja 12. vähintään 50%: n aggregaatissa fysiikassa, kemiassa ja matematiikassa

B. Tech. LLB (Hons.) -Ohjelmat

KOE Pathway : UPES Engineering Kelpoisuuskokeessa (UPESEAT) seurasi Keskitetty neuvonta kautta UPESEAT Merit listalla

EI KÄYTETTÄVÄ Pathway :

Keskitetty neuvonta UPES hallituksen ansioiden perusteella

Keskitetty neuvonta UPES JEE: n tärkeimpien ansioiden kautta

CLAT Merit / L-SAT Intian UPES - UPES CLAT / LSAT Merit Ranking

M.Tech-ohjelmille

Vähintään 60% arvosanat ylemmän ja ylemmän keskiasteen tasolla (10. ja 12.)

Tarkista yksittäisistä ohjelmista ohjelmakohtaiset kriteerit

Mikä on tutkimuksen päivämäärä (UPESEAT)?

UPESEAT Online -kokeet suoritetaan 13. - 19. toukokuuta 2019. Viimeinen ilmoittautumisaika on 8. toukokuuta 2019.

Mikä on UPESEAT -ohjelma?

Opetusohjelma olisi sama kuin JEE-verkkovirran.

Mikä on UPESEAT-malli?

50 kysymystä PCM: lle

30 kysymystä - englanninkielinen ymmärrys

20 kysymystä yleisesti

Mistä lähtien UPESEAT-kortit ovat ladattavissa?

UPES ovat ladattavissa 30. huhtikuuta alkaen UPES verkkosivustolta.

Mitä asioita portfolion esittelykierroksella vaaditaan B.Desille ja M.Desille?

Uskon, että kelpoisuus- ja pääsyperusteet ovat jo Dikshantilla kansainvälisissä opiskelijoissa luomissa mikrosivustoissa

B.Desille

Haastattelun aikana esitetyt salkkuvaatimukset on esitetty alla:

· Tuo käsin piirretyt luonnoksesi / renderointisi yksinkertaisilla lyijykynillä, värimerkkeillä / lyijykynillä tai millä tahansa muulla välineellä, kuten puuhiilellä, luonnollisilla väriaineilla jne. - Näitä voi olla mitä tahansa arjen esineitä, luonteeltaan, symbolisia tai kokeellisia,

· Valokuvaus: voit esitellä valokuvaustaidosi ja esitellä napsauttamasi kuvat / kuvat TAI Jos olet tehnyt minkäänlaista kokeilua digitaalisessa mediassa - Piirrä, luonnostele ja renderoi digitaalisen median, työkalujen ja tekniikoiden avulla (2-ulotteinen, 3-ulotteinen),

· Tuo mikä tahansa fyysinen malli / prototyyppi - ts. Jotain, joka on valmistettu savista, muovista, puusta, korttipaikasta jne.

· Edellä mainitun lisäksi, voit tuoda mukaan myös mitä tahansa, jolla olet tehnyt jonkinlaista kokeilua luovien taitojen ilmaisemiseksi / maistamiseksi,

· Kilpailujen todistukset / erityinen maininta - esimerkiksi luokkakilpailut jne. (Jos sellaisia on)

M.Desille

Haastattelun aikana esitetyt salkkuvaatimukset on esitetty alla:

· Piirustus, luonnostelu ja mallinnus käsin erilaisilla tekniikoilla ja välineillä, mukaan lukien värimerkit ja värikynät (10–15 sivua)

· Luova ilmaisu - sekä 2D että 3D

· Kyky arvostaa yksityiskohtia

· Materiaalin ymmärtäminen - materiaalinen käyttäytyminen, ominaisuudet

· Portfolio-arvostelu ja haastattelu

Mikä on infrastruktuurin ja hostellin palvelut, kampuksella tai sen ulkopuolella, ja kuka sitä valvoo?

Asuinkerrostalot on varattu rajoitetulle kampuksella tapahtuvalle majoitukselle (ensin tullutta palvellaan ensin) erikseen pojille ja tytöille kolmenkertaisesti jakamalla. Tämän lisäksi kampuksen lähellä on paljon yksityisiä hostelleja ja maksullisia vierasmajoituksia, jotka soveltuvat opiskelijoille. UPES ei ole suoraa tai välillistä yhteyttä yksityisiin hostelleihin eikä se ota vastuuta asiasta. Vanhempia kehotetaan tarkistamaan tiedot itsenäisesti ennen sopimuksen tekemistä asianomaisen hostellin kanssa ja allekirjoittamaan kirjallinen sopimus hostellin omistajien kanssa. Vanhempia suositellaan myös ennakkomaksujen suorittamatta tarkistamatta itse tiloja, koska heidän on myös vaadittava kirjallista sopimusta hostellin omistajan kanssa, jossa olisi ilmoitettava selvästi maksun yksityiskohtaiset säännöt varhaisesta vetäytymisestä, samoin kuin järjestelyt kesäkoulun aikana tarvittaessa.

Mistä voimme saada tiedekunnan tiedot UPES : n eri kouluista?

Voit tutustua tiedekunnan koulun / laitoksen yksityiskohtiin täällä: https: // UPES .ac.in / koulut-tiedekunta

Missä kampus on? Onko mitään kampusta lukuun ottamatta Dehradunia?

UPES sijaitsee Dehradunissa (Uttarakhand). Sillä on vain 2 kampusta Dehradunissa. UPES Bidholin kampuksella, joka tunnetaan nimellä Energy Acres, tarjotaan ohjelmia teknillisen korkeakoulun, tietotekniikan, suunnittelu- ja terveystieteiden kouluissa. UPES Kandolin kampus, joka tunnetaan nimellä UPES Acres ja jolla on tarjolla ohjelmia oikeustieteiden ja kauppakorkeakouluissa.

Saanko pankkilainan jatkaaksesi opiskeluani UPES ? Onko UPES mitään siteitä kansallistettuun / yksityiseen pankkiin?

UPES n mahdollisten opiskelijoiden UPES ja viralliseksi UPES on asetettu Intian johtava kansallistettu pankki, Indian Bank of India ja Oriental Commerce. Opiskelija voi kattaa kaikki kustannuksensa, kuten kurssimaksu, hostelli jne., Hakeessaan lainaa.

Sijainnit

Dehradun

Osoite
P.O. Bidholi Via-Prem Nagar
248007 Dehradun, Uttarakhand, Intia

Ohjelmat