Lue virallinen kuvaus

Käynnistä urasi tänään yliopistomme luottoluokitellulla käynnistysleirillä. 88% valmistuneista on palkattu 6 kuukauden kuluessa.

Mieti uran muutosta?

Vaihe 1: Onko koodaus sinulle?

Ota ilmainen 5 päivän koodaushaaste - vain yksi tunti videopohjaista teoriaa ja käytännön oppimista joka päivä. Tuemme sinua Facebook-ryhmämme ja käytännön mentorointiin.

Vaihe 2: Hanki pätevyys

Räätälöityjen, jäsenneltyjen aikataulumme ansiosta voit käyttää itseäsi kokoaikaisessa opiskelussa tai jos työskentelet, sinulla on jopa 60 viikkoa kurssin suorittamiseen. Opiskelija-apuamme auttaa sinua pysymään seurassa ja saavuttamaan tavoitteesi.

Vaihe 3: Hanki unelmaasi

Hyödynnä läheisiä yhteyksiä teknologia-työnantajiin suunnittelemaan seuraava askel. Annamme sinulle jatkuvaa tukea, neuvoja ja ohjausta tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Miksi valita Code Institute ?

1. Yliopiston luottoluokitus

Saat tutkinnon ohjelmistokehityksessä, jonka Edinburghin Napierin yliopisto on luokitellut, kun valmistut. Olemme ainoa korkeakoulujen luottoluokitettu koodauslataus Euroopassa.

2. Todistetut tulokset

88 prosenttia tutkinnon suorittaneista työskentelee 6 kuukauden kuluessa. Kurssejamme on suunniteltu aloittamaan urasi ja auttamaan sinua laskemaan unelmaasi kehittäjänä.

3. Hehkuva arvostelu

” Code Institute katkesi urani.” Andres Correa ”Yksi parhaista päätöksistä, joita olen koskaan tehnyt.” Patrick Monks

4. Uravalmius

Kaikki on räätälöity työllistettävyytesi parantamiseksi, mukaan lukien verkostoitumissivustojen luominen työnantajien kanssa ja teollisuusneuvosto, joka hyväksyy teknologiamme ja kielemme.

5. Aloittelija ystävällinen

Ei koodauskokemusta? Stream Zero -moduulimme varustaa sinut tietoihin, joita sinun tarvitsee päästäksesi kentälle käynnissä, kun aloitat kurssin.

6. Joustava oppiminen

Opiskele aikaa ja sijaintia, joka sopii sinulle. Räätälöity lähestymistapa tarkoittaa, että voit omistaa itsesi kokopäiväiseen tai osa-aikaiseen opiskeluun. Opiskelija-apuamme auttaa sinua pysymään seurassa ja saavuttamaan urasi tavoitteet sovitussa aikataulussa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Code Institute