Lue virallinen kuvaus

Miksi meille

Sinulla voi olla monia valintoja sinua kohti, mutta ennen kuin päätät, minne mennä loppuun perustutkintoa, jatko tai ammatillinen pätevyys, tässä on joitakin syitä, miksi sinun pitäisi valita Independent College Dublin:

Koska olemme sitoutuneet akateemista huippuosaamista

Olemme päättäneet tarjota kaikille opiskelijoille antoisa, ammatti ja ura keskittyi koulutuksen erittäin korkealaatuista. Meidän tiedekunnan jäsenet ovat sitoutuneet säilyttämään akateemista huippuosaamista ei pelkästään suuri opetus vaan henkilökohtaista, yksilöllistä tukea.

Koska meidän opetusta on vertaansa vailla

Meidän luennoitsijat ja opettajat ovat kaikkein arvostettu tutkijoita omalla alallaan. Ryhmäkoot ovat pieniä, niin että jokainen voi osallistua keskusteluun ja keskustelun ja kukaan ei jää jälkeen.

Koska meidän tulokset ovat joitakin parhaista maassa

Opiskelijat Independent College Dublin on saatu joitakin erinomaisia ​​tuloksia. Esimerkiksi meidän Law Society FE1 valmennuskurssille on tullut suurin ja menestynein Irlannissa, jotka tuottavat 28 yksittäistä sijoitetaan ensin palkinnot ja voittajat Overend Scholar varten erinomaisin arvosanoin viime 5 vuotta (2009/2010/2011/2012/2013) .

Koska olemme keskellä vilkasta kaupungin keskustasta

Independent College Dublin on täydellinen paikka opiskelijaelämään Dublin: olemme oikeassa aivan kaupungin keskustassa, jota ympäröivät kulttuuriset, akateemiset ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. College kampuksella on 22 luentosalit poikki 28000 m² jalat opetuksen tilaa.

Koska tämä on ihanteellinen oppimisympäristö

Meidän luentosalit ovat varta tarjoamaan parasta mukavuutta, tyyliä ja tekniikkaa: ne ovat kaikki ilmastoituja ja niissä on langaton nopea internetyhteys ja verkostoituminen yhteys sekä viimeisimmät esitys ja videoneuvottelut laitteet.

Koska tutkinto on kansainvälisesti tunnustettu

Independent College Dublin ohjelmat validoitu korkeimpia sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Uusi pätevyys tarkoittaa koulumenestystä, mutta myös syvempää ymmärrystä kohde käytännössä, ja tämä on erittäin arvostettu omalla alalla.

Koska voit nauttia aikaa täällä

Riippumatta aihe ja pätevyys valitset, lupaamme sinulla on mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä oppimiskokemus, jossa voit odotan jokaisen luokan. Sinun opiskelijaelämään rikastuu ei vain college ja tietenkin, mutta uusien ystävien, työtovereiden ja ihana kaupunki.

Business tiedekunnan Independent College Dublin

Business tiedekunnan Independent College Dublin on omistettu tarjoamalla korkealaatuisia koulutuksen jotta opiskelijat voivat haasteisiin nopeasti muuttuvassa ja yhä globalisoituvassa maailmassa liiketoimintaa. Opiskelijoille tarjotaan laajeneva valikoima akkreditoitu Perustutkinto, jatko- ja Professional Development-ohjelmat, jotka on suunniteltu vastaamaan nykyisiä ja tulevia akateemisia ja uran tarpeisiin nykyajan liiketoiminnan ammattilainen.

Nämä ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan joustava pääsy opiskelijat ja ammatillinen liikemiehille, jotka haluavat luoda vankan liiketalous alueilla tai jotka haluavat parantaa heidän urakehityksensä mahdollisuuksia ja erityisiä liiketoiminnan taitoja päästä parhaiten ajan tasalla teoria ja harjoittaa valitsemaansa liiketoiminta-alueilla.

Toimintamme kurssit ovat pitkälti tarjotaan hyvin varustetussa tiloissa Dublinin keskustassa, elinvoimainen, ystävällinen, progressiivinen ja kosmopoliittinen ympäristössä. Sen lisäksi akateemisesti korkeatasoista ja merkitystä, panemme opiskelijoiden hyvinvointiin, ja varmistaa henkilökohtaisella tasolla, että kaikki, jotka opiskelevat kanssamme saada maksimiarvon oppimiskokemus.

Useat ohjelmamme täsmäytetään vastaan ​​ammattikäyttöön akkreditoinnin ja vapautus vaatimuksista ja meidän Masters puitteet tutkintojen tarjoaa mahdollisuuden saada järjestetään jatko pätevyys tahtiin sopii kunkin yksittäisen oppijan.

Vaikka meidän oppiminen ja opetus korostaa ymmärtämisen teoriaa Business Studies tieteenalana, liiketoimintamme kurssit tukevat tätä merkittävää käyttöä toiminnan keskipisteenä kokemuksellista oppimista, "tosielämän" tapaustutkimuksia, joukkue oppimishankkeita, ja yksittäiset "live "tutkimushankkeita yksilöllisten urakehitystä.

Ohjelmat Business tiedekunnan täydennetään erilaisia ​​muita räätälöityjä ohjelmia, jotka on suunniteltu mukautumaan tarpeita erityisesti yritysten ja kaupallisen alan pk-yritysten sekä muiden yksityisten tai julkisen sektorin. Olemme iloisia voidessamme keskustella erityisesti alueille erikoiskoneiden säännös suoraan käyttöönotto asiakkaille.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Independent College Dublin

Sekä laskentatoimi ovat keskeisiä komponentteja vakuuttaa onnistumisen toimintayksikössä. Meidän tutkinto-ohjelma tarjoaa jokaiselle opiskelijalle syvällinen tuntemus alu ... [+]

Sekä laskentatoimi ovat keskeisiä komponentteja vakuuttaa onnistumisen toimintayksikössä. Meidän tutkinto-ohjelma tarjoaa jokaiselle opiskelijalle syvällinen tuntemus alueen laskentatoimen ja rahoituksen sekä käytännön taitoja, jotka molemmat ovat välttämättömiä nopeasti muuttuvassa ja erittäin kilpailukykyinen liikemaailmassa. Tämä puolestaan ​​luo sitten useita mahdollisuuksia etenemiseen sisällä koko joukko organisaatioita.

Ohjelma perustuu vakiintunut ja hyvin tunnustettu ydinosaamisen sisällä Independent College toimitus ja laadukkaimmat laskentatoimen ja rahoituksen opetusta. Tämä on helpottanut vahvojen yhteyksien tärkein Laskentatoimen alan elimiä; seurauksena tämä on mahdollistanut poikkeuksia Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).... [-]

Irlanti Dublin
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Independent College Dublin

Päätavoitteet tämä markkinointi tutkinto on tarjota kattava koulutus puitteet, jotka kattavat vaatimukset ja toiminnan kaikkia näkökohtia ... [+]

Päätavoitteet Tämän myyntiluvan tutkinto on tarjota kattava koulutus puitteet, jotka kattavat vaatimukset ja toiminnan kaikkia näkökohtia markkinoinnin ja myynnin toimintoja elinkeinoelämän järjestöjen ja suuria muutoksia tapahtuu niiden teoria ja käytäntö. Markkinoinnin, erityisesti, on tehty merkittävä muutos viime vuosina eri kehitysvaiheiden kautta, esimerkiksi kasvun virus markkinointi, sosiaalinen verkostoituminen ja koskevaa kehitystä. Tärkeä Tämän ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille vankka tietämys ja taidot, jotta ne voivat tulla voimaan markkinoinnin ammattilaiset tässä muuttuvassa ympäristössä.

BA Markkinointi pyrkii innostaa osallistujille näkemys mahdollisuuksista, yrityksen organisaatio kautta ymmärtämiseen ja tehokas täytäntöönpano periaatteiden ajan tasalla integroidun markkinointiviestinnän käsitteitä ja strategioita, ja rooli uuden teknologian ja innovatiivisen ajattelun saavuttamisessa näistä.... [-]

Irlanti Dublin
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Independent College Dublin

Babs sviitti ohjelmia varustaa opiskelijoille kriittisen ajattelun taitoja ja nykyaikaiset toiminta keskittyvää koulutusta keskeisistä toiminnoista ja valikoima ydin ... [+]

Babs sviitti ohjelmia varustaa opiskelijoille kriittisen ajattelun taitoja ja nykyaikaiset toiminta keskittyvää koulutusta keskeisistä toiminnoista ja erilaisia ​​keskeisiä taitoja, joita tarvitaan, jotta menestyä vaativissa ja alati muuttuvassa liikemaailmassa.

Ohjelma on jäsennetty tavalla, joka tarjoaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden opiskella asiantuntija Saavutukset tutkinto Business Studies. Kolme asiantuntija koulutusjakso palkinto vaihtoehtoja tarjotaan loppuun Saavutukset Business tutkinto.

Nämä koulutusjakso tutkimus vaihtoehdot ovat: - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (erikoistunut markkinointi) - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (erikoistunut laskentatoimi) - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (erikoistunut Johtamisen ja HR) Tärkeää jokaisen opiskelijan on mahdollisuus painottaa valinnassa tutkimuksen edetessä ensimmäisestä toiseen ja kolmanteen opintovuoden tämän liiketoiminnan opinnot tutkinto. Yksilöt siis hyvin joustavasti valitessaan liiketalous aiheita ja suunnitellessaan kehittämiseen omat perustutkintoa yrittäjäkoulutuksen. Kun he edistymistä ohjelman jokainen opiskelija osaa tehdä perusteltuja päätöksiä niiden kasvava henkilökohtaisia ​​liiketoimintansa kannalta tärkeillä aloilla ja liiketoimintaosaaminen ja pystyy vastaamaan näihin niiden valikoima liiketalous aiheita ja uransa aikeet.... [-]

Irlanti Dublin
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi