Independent College Dublin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi riippumaton yliopisto

Koska olemme sitoutuneet akateemiseen huippuosaamiseen

Olemme päättäneet tarjota kaikille opiskelijoillemme palkitsevan, ammatillisen ja urakeskeisen koulutuksen, joka on korkealaatuista. Tiedekunnan jäsenet ovat sitoutuneet ylläpitämään akateemista huippuosaamista paitsi suuren opetuksen kautta myös henkilökohtaisen, henkilökohtaisen tuen avulla.

Koska opetustamme ei ole vertaansa vailla

Luennoitsijamme ja tutorimme ovat alansa arvostetuimpia tutkijoita. Luennoitsijamme ovat ihmisiä, joilla on todellinen kokemus ja alan käsitys. Luokkakokot ovat pieniä, joten kuka tahansa voi osallistua keskusteluun ja keskusteluun, eikä kukaan jää jäljelle.

Koska tuloksemme ovat eräät maan parhaista

Oikeustieteiden korkeakoulu on valtion suurin tarjoaja, joka toimittaa pääsykokeen valmisteluohjelmia Irlannin lakiyhdistykseen. Neljän viimeisen viiden vuoden aikana tämän ohjelman opiskelijat ovat suorittaneet ensimmäisen kokonaisuuden näissä valtionlaajuisissa pääsykokeissa. Koulun valmisteluohjelmat kuninkaallisten majatalojen pääsykokeisiin ja New Yorkin baarikokeisiin ovat osoittautuneet erittäin onnistuneiksi.

Koska olemme elinvoimaisen kaupungin keskustan sydämessä

Independent College Dublin on täydellinen sijainti opiskelija-elämään Dublinissa: olemme aivan kaupungin keskustassa, kulttuuristen, akateemisten ja vapaa-ajan nähtävyyksien ympäröimänä.

Koska tämä on ihanteellinen oppimisympäristö

Luentoteatterimme on suunniteltu tarjoamaan parasta mukavuutta, tyyliä ja tekniikkaa: ne ovat kaikki ilmastoituja, ja niissä on langaton nopea internetyhteys ja verkkoyhteys sekä uusimmat esitys- ja videoneuvottelulaitteet.

Koska pätevyys tunnustetaan kansainvälisesti

Independent College Dublin -ohjelmat validoidaan korkeimpien standardien mukaisesti sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Uusi pätevyys tarkoittaa akateemista saavutusta, mutta myös syvempää ymmärrystä aiheestasi käytännössä, ja sitä arvostetaan korkealla tasolla.

Koska nautit aikaa täällä

Mitä tahansa aihetta ja pätevyyttä valitsetkin, lupaamme, että sinulla on mielenkiintoinen ja ajatteleva oppimiskokemus, jossa odotat jokaista luokkaa. Opiskelijaelämääsi rikastuttaa paitsi korkeakoulu ja kurssi, myös uudet ystävät, kollegat ja upea kaupunki.

Tietoja itsenäisestä yliopistosta

Independent College Dublin presidenttinä olen iloinen, että harkitset akateemisten opintojen jatkamista yliopistomme kanssa.

Independent College Dublin ensisijainen tavoite on tuoda opiskelijamme opiskeluohjelmien kautta, jotka ovat merkityksellisiä, pysyvät kanssasi ikuisesti, ovat tulevaisuuden menestyksen perusta ja johtavat pätevyyteen, jota arvostetaan valitsemallasi alalla.

Valmistuttuaan eri alojen perus-, jatko- tai ammattipalkinnot tunnustetaan minne ikinä menetkin, sekä Irlannissa että ulkomailla.

Olemme tavoitekeskeinen, ura-suuntautunut korkeakoulu. Olemme ylpeitä henkilökohtaisesta opetuksestamme, jonka korkeasti koulutetut ja ystävälliset opetushenkilöt toimittavat korkeimpien akateemisten standardien mukaisesti interaktiivisessa oppimisympäristössä.

Aika, joka ilmoittautuu kanssamme, Independent College Dublin -tapahtumassa, on nautinnollinen ja akateemisesti palkitseva, kun valmistaudut elämäsi seuraavaan lukuun. Opit joiltakin alan kokeneimmista ja arvostetuimmista luennoitsijoista, jotka ovat älyllisesti elinvoimainen akateeminen yhteisö. Se tarjoaa sinulle askeleen valitulle uralle, mutta myös elämäopetuksia ja ystävyyssuhteita sekä yhteyksiä, jotka kestävät hyvin tulevaisuuteen.

Odotamme toivottavasti voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi osana seuraavaa opiskelijavaihtoamme.

Padraig Hourigan

toimitusjohtaja

130766_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Opiskelijapalvelut

Independent College Dublin positiivinen, paljon energiaa omaava ympäristö, syvästi sitoutunut tiedekunta ja henkilökunta sekä vahva tukijärjestelmä tekevät siitä täydellisen paikan löytää nichesi - akateemisesti, sosiaalisesti ja ammatillisesti.

Akateeminen induktio

Opiskelu ensimmäistä kertaa voi olla jännittävä mahdollisuus. Kuitenkin monien mielestä mahdollisuus siirtyä toiselta tasolta kolmannen tason instituutiolle voi olla pelottava kokemus. Independent College Dublin haluamme varmistaa, että tämä siirtyminen on mahdollisimman kivutonta. Tästä syystä järjestämme opiskelijoiden perehdyttämisen ennen kunkin perustutkinto-ohjelman alkamista. Tämä antaa kaikille opiskelijoille mahdollisuuden tavata tiedekunnan johtajan, kurssikoordinaattorin ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Akateeminen tuki

Jokaisessa akateemisessa ohjelmassa on oma henkilöstö, joka käsittelee kaikkia akateemisia kysymyksiä, joita opiskelijat voivat kohdata. Tiedekunnan hallintohenkilöstöllä on avoin toimipolitiikka maanantaista perjantaihin klo 9.30–17.30.

Urakehitys

Independent College Dublin on tietoinen opiskelijoiden jatkuvasti kasvavista haasteista. Hyvä ansioluettelo on elintärkeä työpaikkoja haettaessa. Haastatteluihin valmistautuminen on myös erittäin tärkeää. Uravastaavamme auttaa viimeisen vuoden opiskelijoita kirjoittamaan CV: si ja tarjoaa opastusta ja neuvoja haastatteluasi valmistautumisessa.

Tietokonepalvelut

Kaikille rekisteröityneille opiskelijoille tarjotaan ilmainen pääsy palveluihin, kuten Moodle, verkkoresurssit ja -lehdet, langaton Internet-yhteys ja online-tallennustila.

Opiskelija

Etsitkö urheilua ja kuntoa, opiskelijajärjestöjä, paikallista yöelämää tai opiskelijoiden toimintaa, Independent College Dublin tarjoaa sinulle upeita resursseja ja pääsyn hienoimpiin palveluihin. Independent College Dublin keskustassa on runsaasti mukavuuksia kotiovellemme.

Opiskelija-alennukset

Käytä Independent College Dublin -opiskelijakorttiasi saadaksesi nämä yksinoikeudet:

  • Energie Fitness, Clarendon Street
  • Tower Records - 10%
  • Hughes
  • Maatila, Dawson Street - 10%
  • KC Peaches, Nassau Street - 10% ja kanta-asiakasjärjestelmä
  • Cafe Sol, Dawson Street - 15% ja kanta-asiakaskortti
  • Hickey's Pharmacy - 15% alennus resepteistä ja 10% muista tuotteista
  • Lääkäri, Suffolk Street - 10 euron alennus konsultointipalkkiosta

Opiskelijahuolto

Tarjoamme neuvoja ja tukea kaikille yliopiston opiskelijoille. Opiskelijapalvelupäällikkö voi auttaa sinua huolissasi riippumatta siitä, onko kyse tutkimuksista, tehtävistä, majoituksesta tai rahoituksesta. Jos kuitenkin tarvitset lisäapua ja haluat puhua kollegion neuvonantajan kanssa, sinulle lähetetään lähetys.

Tämä palvelu on ilmainen ja täysin luottamuksellinen.

Kansainväliset opiskelijapalvelut

Erityisiä palveluja on tarjolla kansainvälisille opiskelijoille ennen heidän matkustamistaan Irlantiin ja maahantulon jälkeen auttaakseen heitä siirtymään Irlantiin.

Sponsored by Google ChromebooksBrooke Cagle / Unsplash

Sijaintimme

Itsenäisten korkeakoulujen pääkampus sijaitsee osoitteessa The Steelworks, Foley Street, Dublin 1. Steelworks on vaikuttava viiden kerroksinen rakennus, jossa on 40 luokkahuonetta

Terästehdaskompleksi sijaitsee kaupungin keskustassa Talbot St: n ja Amiens St: n välillä IFSC: n läheisyydessä. Kampus on noin 600 metrin päässä Henry St

Asuminen täällä

Dublinissa on laaja valikoima huoneistoja, sänkyjä, majoitusta, majataloja ja hostelleja, joissa opiskelijat tekevät kodin vuosittain. Siellä on niin paljon tekemistä ja nähtävää tuhansien perinteisten ja nykyaikaisten pubien, ravintoloiden ja klubejen kanssa. Kaupungilla on enemmän kuin kohtuullinen osuus museoista, gallerioista ja historiallisista rakennuksista.

Urheilu

Croke Park on aivan joen pohjoispuolella ja on Irlannin kansallisten urheilulajien hurling- ja gaelic-jalkapallo. Kapasiteetti 82 300, se on kolmanneksi suurin stadion Euroopassa. Rugby-peliä pelataan upeaan Aviva-stadioniin eteläpuolella, kun taas koko kaupungissa on satoja jalkapalloa, rugbyä, gaelin jalkapalloa, hurlingia, tennistä, uintia ja muita klubeja.

Taiteet

Dublinilla on maailmankuulu kirjallisuushistoria, koska hän on tuottanut monia tunnettuja kirjallisia hahmoja, kuten Nobel-palkinnon saajat William Butler Yeats, George Bernard Shaw ja Samuel Beckett. Muita vaikutusvaltaisia kirjailijoita ja näytelmäkirjailijoita ovat Oscar Wilde, Jonathan Swift ja Bram Stoker. Heinäkuussa 2010 Dublin nimettiin UNESCOn kirjallisuuskaupungiksi, Edinburghiksi, Melbourneksi ja Iowa Cityksi pysyvällä otsikolla. Kaupungin keskustassa on useita teattereita, ja tunnetuimpia ovat Gaiety, Abbey, Olympia, Portti ja Grand Canal.

Viihde

Dublinilla on mielenkiintoinen yöelämä ja se on tunnetusti yksi Euroopan nuorimmista kaupungeista. Arvioiden mukaan 50% kansalaisista on alle 25-vuotiaita. Keskusta-alueella on monia pubeja, ja St. Stephenin vihreän ja Grafton Streetin ympärillä on erityisen paljon pubeja, erityisesti Harcourt Street, Camden Street, Wexford Street ja Leeson Street, joilla on suosituimmat yökerhot ja pubit. Yöelämän tunnetuin alue on Liffey-joen eteläpuolella sijaitseva Temple Bar. Elävää musiikkia soitetaan suositusti kaduilla ja paikoissa koko Dublinissa.

131223_pexels-photo-697244.jpegHelena Lopes / Pexels

Sijainnit

Dublin

Osoite
The Steelworks, Foley Street
D01 X997 Dublin, Dublinin kreivikunta, Irlanti

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin