Lue virallinen kuvaus

NOIN

Opiskelijamme ovat Akatemian Musiikki- ja Ääniakatemian ydin, jota tukevat tiimimme opettajat. Tarjoamme erikoistunutta musiikkituotantoa ja tuotannonvalmistusta, joka valmistautuu uraan nykyaikaisessa musiikkiteollisuudessa, jolla on tunnustettu musiikkikelpoisuus.

Vuonna 1994 perustettu Musiikki- ja Ääniakatemia tarjoaa musiikkikasvatusta 16-19-vuotiailta ammattitaiteilijoilta Edinburghissa, Exeterissä, Gatesheadissa, Glasgowissa, Southamptonissa, Swindonissa ja Online -yliopistoissa.

Yhdistyneen kuningaskunnan taiteilijat hallitsevat maailmanlaajuista musiikkikenttää ja kasvava suosio festivaaleilla ja elävää musiikkia, jotka tuovat £ 4 miljardia Yhdistyneen kuningaskunnan talouteen, on jännittävä teollisuus. On olemassa valtava valikoima urapolkuja, joita voit seurata, lauluntekijöistä ja tuotannosta vaihehallintoon ja äänitekniikkaan. Lähde: UK Music, Wish You were Here.

AMS alumnit ovat menestyksekkäästi työskennelleet Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja globaalissa musiikkiteollisuudessa, merkittävät alumnit ovat:

Tristan Evans Vampsistä

Tristan Evans - Rumpali Virgin EMI: ssa allekirjoittivat bändin The Vamps. Hän on myös monien kappaleidensa tuottaja. He ovat käynnistäneet oman levy-yhtiönsä ja soittaneet stadioneilla ympäri maailmaa.

Laurence Jonesin vuoden Blues -artisti

Laurence Jones - Lauluntekijä, kitaristi ja laulaja, joka voitti Vuoden Nuoren Blues -artin vuonna 2014, 2015 ja 2016. Hän on tukenut Van Morrisonia, James Bayä, Jools Hollandia ja Buddy Guyä.

Alumni Josh Kumra

Josh Kumra - Allekirjoitettu Sony RCA: lle, hän kirjoitti numero 1 single "Do not Go" Wretch 32: lla. Päästää irti albumistaan ​​yhteistyössä Naughty Boyin ja Emeli Sandén kanssa.

Eddy Thrower rumpu alempi kuin Atlantin

Eddy Thrower - Rumpali Atlantin alhaalla, myymällä 6 UK-kiertuetta sekä 2 Top 40 -albumia. Heillä on musiikkia, kuten Tony Hawk ja Guitar Hero.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Academy of Music & Sound Online

Vastaavan vuoden kolmannen vuoden opintojakson 1-vuotinen kurssi on suunniteltu jatkamaan musiikkiin liittyvän säätiön, HND: n tai tunnustetun alan kokemuksen opiskelua. ... [+]

Vastaavan vuoden kolmannen vuoden opintojakson 1-vuotinen kurssi on suunniteltu jatkamaan musiikkiin liittyvän säätiön, HND: n tai tunnustetun alan kokemuksen opiskelua. Validoitu University of Wolverhampton, se on kehitetty vastaamaan tärkein uran Pathways teollisuudessa, kuten suorituskykyä, tuotannon ja liiketoiminnan.

BA (HONS) AMMATTIKORKEAKOULUKurssin yksityiskohdatkurssiOpetus, neuvonta ja neuvonta alan mentoreistaVerkostoituminen ja yhteistyö muiden muusikoiden ja samankaltaisten ihmisten kanssaHanki syvällistä tietoa siitä, miten liike ja musiikki toimivatHallitse ja markkinoi omia musiikkituotteitaLaajenna ansioluettelosi ja salkunne todellisesta kokemuksesta ja tuotteistaBA (Hons) Ammattimusiikin yksikötAMMATILLINEN PROJEKTI... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh Exeter Glasgow Southampton  + 1 More
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi