Academy of Music & Sound Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

NOIN

AMS online on edelläkävijä virallisessa HE-musiikkitutkinnossa, joka toimitetaan kokonaan verkossa. Tämä tarkoittaa, että voit hakea opiskella kanssamme ilman, että maantieteellinen sijainti rajoittaa sinua, huolimatta operaatiosta, jota johdetaan Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

  • Saatat ajatella, että oppimiskokemuksesi saattaa kärsiä siitä, että et ole käynyt perinteisessä korkeakoulussa, mutta tämä ei ole kaukana tästä.
  • Kaikki AMS Online -opiskelijat nauttivat kasvotusten opettamista videopuhelun kautta.
  • Tämä on yksi kerrallaan.
  • Ohjaaja, mentori tai esimies keskittyy kirjaimellisesti yksinomaan sinuun yhteydenottoaikaasi viikossa.
  • Lisää että joustavuutta voidakseen opiskella milloin haluat ja missä haluat ja sinulla on todella joustavaan, hallittavissa lavalle, jotta voit hyödyntää oman säätiön tutkinto, BA (Hons) top-up tai MMU kurssi .
  • Länsi-Lontoon yliopiston täysin hyväksymä.

AMS alumnit ovat menestyksekkäästi työskennelleet Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja globaalissa musiikkiteollisuudessa, merkittävät alumnit ovat:

Tristan Evans Vampsistä

Tristan Evans - Rumpali Virgin EMI: ssa allekirjoittivat bändin The Vamps. Hän on myös monien kappaleidensa tuottaja. He ovat käynnistäneet oman levy-yhtiönsä ja soittaneet stadioneilla ympäri maailmaa.

Laurence Jonesin vuoden Blues -artisti

Laurence Jones - Lauluntekijä, kitaristi ja laulaja, joka voitti Vuoden Nuoren Blues -artin vuonna 2014, 2015 ja 2016. Hän on tukenut Van Morrisonia, James Bayä, Jools Hollandia ja Buddy Guyä.

Josh Kumra

Josh Kumra - Allekirjoitettu Sony RCA: lle, hän kirjoitti numero 1 single "Do not Go" Wretch 32: lla. Päästää irti albumistaan ​​yhteistyössä Naughty Boyin ja Emeli Sandén kanssa.

Eddy Thrower rumpu alempi kuin Atlantin

Eddy Thrower - Rumpali Atlantin alhaalla, myymällä 6 UK-kiertuetta sekä 2 Top 40 -albumia. Heillä on musiikkia, kuten Tony Hawk ja Guitar Hero.

Sijainnit

Edinburgh

Osoite
1 Grassmarket
Edinburgh
EH1 2HY

Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Exeter

Osoite
8 Coombe Street, Exeter, Devon EX1 1DB
Exeter, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Gateshead

Osoite
191 High St
Gateshead
NE8 1AS

Gateshead, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Glasgow

Osoite
22 Jamaica Street, Glasgow G1 4QD
Glasgow, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

southampton

Osoite
11 High St, Southampton SO14 2DF
southampton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta