Bucks New University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meidän menneisyytemme

Bucks New University perustettiin alun perin vuonna 1891 tiede- ja taidekorkeakouluksi. Silloin koulu tarjosi iltaisin luentoja paikalliselle alueelle - ja sitä rahoitettiin alun perin oluen ja alkoholijuomien verolla!

20-luvulla koulu alkoi kehittää vahvoja yhteyksiä paikallisiin käsityökaluihin, kuten huonekalujen valmistukseen ja kalusteisiin. Se oli alku pitkälle yhdistyksellemme huonekalujen suunnitteluun ja valmistukseen.

Toisen maailmansodan jälkeen koulu laajeni ja tuli tunnetuksi korkean Wycombe-taiteen ja teknologian korkeakouluna. High Wycombesta tuli huonekaluteollisuuden keskus, ja arviot kertovat, että noin 80% kaikista maan puisista tuoleista valmistettiin kaupungissa 1960-luvulla.

Vuonna 1999 hallitukselle myönnettiin Yliopiston korkeakoulun asema ja se tunnetaan nimellä Buckinghamshire Chilterns University College. Vasta vuonna 2007 muutimme sen Buckinghamshire New Universityn snappier-nimeksi.

Kehitysjakso

Vuoteen 2000 saakka yliopisto oli jaettu useille sivustoille. Vuonna 2009 yhdistyimme luomalla kolme kampusta. Myöhäisillä keksinnöillä tehtiin paljon kehitystyötä, kun kampusta laajennettiin, ja innovatiivinen Gateway-rakennus avattiin High Wycomben kampuksella.

Olemme nyt tarjonneet koulutusta yli 125 vuotta, ja olemme tervetulleita noin 9 000 opiskelijaa vuodessa kampuksille.

Jotkut kuuluisat alumnit

  • Noel Fielding - Noel on tunnettu koomikko ja alunperin näytteli The Mighty Booshissa. Löydät hänet nyt Channel 4: n The Great British Bake Offista. Noel opiskeli graafista suunnittelua ja mainontaa täällä.
  • Naomi Riches - Naomi on adaptiivinen ratsastaja, joka voitti pronssimitalin vuoden 2008 kesäparalympialaisissa ja kultaa vuoden 2012 kesäparalympialaisissa. Erittäin sopiva ehkä, kun hän opiskeli Suunniteltu Metalworkia
  • Chloe Rogers - Chloe on yksi maan parhaista jääkiekkoilijoista ja voitti olympiapronssia Lontoossa 2012. Hän on pelannut Englannissa ja Isossa-Britanniassa uskomattoman 162 kertaa.

Meidän läsnäolomme

Nykyään Bucksillä on kolme pääkampusta, High Wycombe, Uxbridge ja Aylesbury. Korkea Wycombe on siellä, missä suurin osa kursseistamme perustuu. Uxbridgen kampuksella asuu laaja valikoima hoito- ja terveydenhuollon kursseja, kun taas Aylesbury Vale -yliopiston kampus tarjoaa lukuisia kursseja, jotka on suunnattu uraan ja ammatillisiin ohjelmiin.

Viimeisten kymmenen vuoden aikana olemme investoineet yli 100 miljoonan punnan tiloihimme varmistaaksemme, että he täyttävät henkilökuntamme ja opiskelijoiden tarpeet. Gateway, meidän lippulaiva-rakennus, on uusinta kokonaisuutta, jossa on mediatuotantotiloja, kirjasto, urheilutilat ja kuntosali kaikki katon alla. Gateway oli niin innovatiivinen tila ja ihaili, että se voitti vuonna 2010 arvostetun RIBA-palkinnon.

Vuonna 2016 avasimme monen miljoonan punnan Human Performance-, Exercise- ja Wellbeing Centerin, joka on palkkio huippuluokan urheilu- ja liikuntatieteelle. Keskuksessa on kolmikaistainen juoksurata 3D-liiketunnistustekniikalla sekä urheiluvamman ja fysioterapian klinikka. Se on jo tullut alueen urheilun ja hoidon keskus.

Olemme myös äskettäin päivittäneet kampuksella sijaitsevan eteläisen siiven Queen Alexandra Roadissa, High Wycombessa, luomaan omistettuja ja räätälöityjä oppimisalueita sekä epävirallisia tiloja opiskelijoille.

Samaan aikaan meidän investoinnit Hughenden Park Student Villageen tarkoittaa sitä, että opiskelijoille on tarjolla yli 400 kylpyhuoneellista huonetta, jotka ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä High Wycombe-kampuksestamme.

Jotkut erottuvat kursseista

Tarjoamme alan johtavia matka- ja ilmailukursseja, jotka antavat opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ammatillisen ohjaajan lupaa samalla kun suoritetaan yliopistollisia opintoja.

Tarjoamme myös elokuva- ja televisiotuotantoa ja olemme luoneet palkitsevat kumppanuudet joidenkin mediassa tunnettujen teollisuudenalojen kanssa.

Olemme yksi harvoista yliopistoista, jotka tarjoavat jonkin verran poliisin, jolloin valmistuneet mahdollisuus siirtyä päin uran poliisivoimissa.

Bucks on myös yksi johtavista hoitotyön ammattilaisten tarjoajista Kaakkoisosassa, tarjoten aikuisille, lapsille ja mielenterveydelle valmiita hoitotyötä.

Meidän tulevaisuutemme

Bucksissä opiskelijat ovat kaiken tekemämme sydämessä. Meillä on jännittäviä tulevaisuuden suunnitelmia, joiden avulla voimme tehdä palveluistamme entistä innostavampia ja palkitsevampia kaikille, jotka opiskelevat kanssamme.

Kehitämme erinomaista mainettamme laajentaaksemme rooliamme oppimisen keskuksena, tavoittelemalla paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä yhteisöjä. Ja haluamme myös kehittää maineemme tutkimukseen ja yritystoimintaan akateemisten ja ammatillisten alojen välillä.

Näkemyksemme

Visiomme on yksinkertainen. Haluamme tulla johtavaksi ammatillisen ja luovan koulutuksen ja soveltavan tutkimuksen yliopistoksi. Siksi kehitämme kurssikantamme huolellisesti varmistaaksemme, että he ovat sitä, mitä opiskelijat tarvitsevat, ja auttaa heitä kohti työllisyyden täyttämistä.

Visioimme on kolme pääaluetta: koulutus, tutkimus ja kansamme.

  • Koulutukselle kehitämme helppokäyttöistä yliopistojen oppimista, jotta voimme muuttaa elämää ja kasvattaa tutkinnon valmiuksia muuttaa maailmaa. Haluamme venyttää ja haastaa oppilaitamme menestymään ja rakentaa vahvoja kumppanuuksia organisaatioiden kanssa, jotta opiskelijat saisivat ennennäkemättömät mahdollisuudet.
  • Tutkimuksen kannalta, voimme lisätä ja parantaa henkilöstön määrä tutkimusta saada vielä vahvempi maine huippuosaamista. Tutkimus- ja yritystoimintamme rikastuttaa ja parantaa opiskelijoiden kokemuksia, ja kehitämme monialaista tutkimusta innovatiivisen ajattelun luomiseksi.
  • Kansamme auttavat viemään näitä muutoksia. Varmistamme, että työntekijämme ymmärtävät selkeästi roolinsa ja vastuunsa. Panostamme kehittyneeseen digitaaliseen infrastruktuuriin uusien ja parempien työskentelytapojen edistämiseksi. Koko henkilökuntamme jatkuvan omistautumisen ansiosta voimme todellakin vaikuttaa opiskelijoiden elämään.

Sijainnit

Korkea Wycombe

Bucks New University

Osoite
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ Korkea Wycombe, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Uxbridge

Osoite
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Aylesbury

Osoite
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta