Lue virallinen kuvaus

Meidän menneisyytemme

Bucks New University perustettiin alun perin vuonna 1891 tiede- ja taidekorkeakouluksi. Silloin koulu tarjosi iltaisin luentoja paikalliselle alueelle - ja sitä rahoitettiin alun perin oluen ja alkoholijuomien verolla!

20-luvulla koulu alkoi kehittää vahvoja yhteyksiä paikallisiin käsityökaluihin, kuten huonekalujen valmistukseen ja kalusteisiin. Se oli alku pitkälle yhdistyksellemme huonekalujen suunnitteluun ja valmistukseen.

Toisen maailmansodan jälkeen koulu laajeni ja tuli tunnetuksi korkean Wycombe-taiteen ja teknologian korkeakouluna. High Wycombesta tuli huonekaluteollisuuden keskus, ja arviot kertovat, että noin 80% kaikista maan puisista tuoleista valmistettiin kaupungissa 1960-luvulla.

Vuonna 1999 hallitukselle myönnettiin Yliopiston korkeakoulun asema ja se tunnetaan nimellä Buckinghamshire Chilterns University College. Vasta vuonna 2007 muutimme sen Buckinghamshire New Universityn snappier-nimeksi.

Kehitysjakso

Vuoteen 2000 asti yliopisto oli jaettu useisiin sivustoihin. Vuonna 2009 lujitimme kolmen kampuksen luomisessa tärkeimmät tilat High Wycombe Campuksemme. Myöhäiset noughties näkivät paljon kehitystyötä, kun kampus laajeni ja innovatiivinen Gateway-rakennus avattiin. Tämä nykyaikainen integroitu oppimiskompleksi oli ennen aikaa ja voitti arvostetun RIBA-palkinnon vuonna 2010.

Olemme nyt tarjonneet koulutusta yli 125 vuotta, ja olemme tervetulleita noin 9 000 opiskelijaa vuodessa kampuksille.

Jotkut kuuluisat alumnit

  • Noel Fielding - Noel on tunnettu koomikko ja alunperin näytteli The Mighty Booshissa. Löydät hänet nyt Channel 4: n The Great British Bake Offista. Noel opiskeli graafista suunnittelua ja mainontaa täällä.
  • Naomi Riches - Naomi on adaptiivinen ratsastaja, joka voitti pronssimitalin vuoden 2008 kesäparalympialaisissa ja kultaa vuoden 2012 kesäparalympialaisissa. Erittäin sopiva ehkä, kun hän opiskeli Suunniteltu Metalworkia
  • Chloe Rogers - Chloe on yksi maan parhaista jääkiekkoilijoista ja voitti olympiapronssia Lontoossa 2012. Hän on pelannut Englannissa ja Isossa-Britanniassa uskomattoman 162 kertaa.

Meidän läsnäolomme

Nykyään Bucksillä on kolme pääkampusta, High Wycombe, Uxbridge ja Aylesbury. Korkea Wycombe on siellä, missä suurin osa kursseistamme perustuu. Uxbridgen kampuksella asuu laaja valikoima hoito- ja terveydenhuollon kursseja, kun taas Aylesbury Vale -yliopiston kampus tarjoaa lukuisia kursseja, jotka on suunnattu uraan ja ammatillisiin ohjelmiin.

Viimeisten kymmenen vuoden aikana olemme investoineet yli 100 miljoonan punnan tiloihimme varmistaaksemme, että he täyttävät henkilökuntamme ja opiskelijoiden tarpeet. Gateway, meidän lippulaiva-rakennus, on uusinta kokonaisuutta, jossa on mediatuotantotiloja, kirjasto, urheilutilat ja kuntosali kaikki katon alla. Gateway oli niin innovatiivinen tila ja ihaili, että se voitti vuonna 2010 arvostetun RIBA-palkinnon.

Vuonna 2016 avasimme monen miljoonan punnan Human Performance-, Exercise- ja Wellbeing Centerin, joka on palkkio huippuluokan urheilu- ja liikuntatieteelle. Keskuksessa on kolmikaistainen juoksurata 3D-liiketunnistustekniikalla sekä urheiluvamman ja fysioterapian klinikka. Se on jo tullut alueen urheilun ja hoidon keskus.

Olemme myös äskettäin päivittäneet kampuksella sijaitsevan eteläisen siiven Queen Alexandra Roadissa, High Wycombessa, luomaan omistettuja ja räätälöityjä oppimisalueita sekä epävirallisia tiloja opiskelijoille.

Samaan aikaan meidän investoinnit Hughenden Park Student Villageen tarkoittaa sitä, että opiskelijoille on tarjolla yli 400 kylpyhuoneellista huonetta, jotka ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä High Wycombe-kampuksestamme.

Jotkut erottuvat kursseista

Tarjoamme alan johtavia matka- ja ilmailukursseja, jotka antavat opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ammatillisen ohjaajan lupaa samalla kun suoritetaan yliopistollisia opintoja.

Löydät joitakin Yhdistyneen kuningaskunnan ainoat musiikinhallintakurssit täällä. Tarjoamme myös elokuva- ja televisiotuotantoa ja olemme saaneet palkitsevia kumppanuuksia joidenkin korkean profiilin alanimien kanssa tiedotusvälineissä.

Olemme yksi harvoista yliopistoista, jotka tarjoavat jonkin verran poliisin, jolloin valmistuneet mahdollisuus siirtyä päin uran poliisivoimissa.

Bucks on myös yksi johtavista hoitotyön ammattilaisten tarjoajista Kaakkoisosassa, tarjoten aikuisille, lapsille ja mielenterveydelle valmiita hoitotyötä.

Meidän tulevaisuutemme

Bucksissä opiskelijat ovat kaiken tekemämme sydämessä. Meillä on jännittäviä tulevaisuuden suunnitelmia, joiden avulla voimme tehdä palveluistamme entistä innostavampia ja palkitsevampia kaikille, jotka opiskelevat kanssamme.

Kehitämme erinomaista mainettamme laajentaaksemme rooliamme oppimisen keskuksena, tavoittelemalla paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä yhteisöjä. Ja haluamme myös kehittää maineemme tutkimukseen ja yritystoimintaan akateemisten ja ammatillisten alojen välillä.

Uusi digitaalinen tila

Jotta innostamme nuoria siirtymään jännittävään ja palkitsevaan uraan, työskentelemme yhteistyössä Aylesbury College -yksikön kanssa uuden keskuksen perustamiseksi digitaalisen alan aloittaville yrityksille. Tiloihin kuuluu tietoverkkoturvapaketti ja virtuaalitodellisuunnittelustudio. Yritykset voivat saada neuvoja, tukea ja tilaa auttaa heitä kasvamaan ja menestymään.

Haluamme nähdä transformatiivisen kulttuurin, jossa innovaatio, luovuus ja yritys kukoistavat. Tutkinnon suorittaneet muuttavat maailmaa. Heillä on jännittävä tulevaisuus, ja niin myös Bucks.

Näkemyksemme

Visiomme on yksinkertainen. Haluamme tulla johtavaksi ammatillisen ja luovan koulutuksen ja soveltavan tutkimuksen yliopistoksi. Siksi kehitämme kurssikantamme huolellisesti varmistaaksemme, että he ovat sitä, mitä opiskelijat tarvitsevat, ja auttaa heitä kohti työllisyyden täyttämistä.

Visioimme on kolme pääaluetta: koulutus, tutkimus ja kansamme.

  • Koulutukselle kehitämme helppokäyttöistä yliopistojen oppimista, jotta voimme muuttaa elämää ja kasvattaa tutkinnon valmiuksia muuttaa maailmaa. Haluamme venyttää ja haastaa oppilaitamme menestymään ja rakentaa vahvoja kumppanuuksia organisaatioiden kanssa, jotta opiskelijat saisivat ennennäkemättömät mahdollisuudet.
  • Tutkimuksen kannalta, voimme lisätä ja parantaa henkilöstön määrä tutkimusta saada vielä vahvempi maine huippuosaamista. Tutkimus- ja yritystoimintamme rikastuttaa ja parantaa opiskelijoiden kokemuksia, ja kehitämme monialaista tutkimusta innovatiivisen ajattelun luomiseksi.
  • Kansamme auttavat viemään näitä muutoksia. Varmistamme, että työntekijämme ymmärtävät selkeästi roolinsa ja vastuunsa. Panostamme kehittyneeseen digitaaliseen infrastruktuuriin uusien ja parempien työskentelytapojen edistämiseksi. Koko henkilökuntamme jatkuvan omistautumisen ansiosta voimme todellakin vaikuttaa opiskelijoiden elämään.
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Bucks New University

Ilmailuteollisuus on progressiivinen ja kehittyy jatkuvasti teknologioissa, prosesseissa ja protokollissa. Etsimme mukautuvia, itsestään riippuvia henkilöitä, joilla on l ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Ilmailuteollisuus on progressiivinen ja kehittyy jatkuvasti teknologioissa, prosesseissa ja protokollissa. Etsimme mukautuvia, itsestään riippuvia henkilöitä, joilla on looginen lähestymistapa ja kriittinen mieli. Bucksilla on pitkäaikainen maine ilmailututkinnoistaan, ja tämä herkkä kurssi heijastaa jatkuvia muutoksia tämän jännittävän toimialan sisällä.

Tämä ohjelma pysyy samassa tahdissa lentoliikennealan jatkuvien muutosten kanssa, mikä varmistaa, että olet siirtynyt tähän energiakentän vaatimuksiin.

Voit halutessasi opiskella Bucksin BA (Hons) lentoyhtiön ja lentoaseman hallintaa säätiön vuoden, yliopiston kampuksella Aylesbury Vale, Uxbridge Campus tai High Wycombe Campus, joka auttaa sinua kehittämään taitojasi ja luottamusta ennen kuin siirryt opintojaksoon Korkea Wycombe-kampus.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta High Wycombe Uxbridge
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bucks New University

Voit tutustua moniin muodin käänteisiin sekä miten tutkia ja kehittää ideoita jännittävän ja innovatiivisen muodin tuottamiseksi. Kurssi kasvattaa uusia tapoja tehdä ja a ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Kehitä oma ainutlaatuinen tyylisi BA (Hons) -muotoilulla. Keskitymällä käsityötaitoon ja innovaatioihin me varustamme teille laajan tietämyksen muodista suunnittelusta, kokeilusta, kuvioiden leikkaamisesta ja rakentamisesta oman kokoelman kokoamiseen. Jos haluat tehdä merkin muotialalla, voit aloittaa tämän kurssin.

Suurella, hyvin varustetulla työpaja- ja teollisuuslaitteella käytät tilaa yksilöllisten mallien luomiseen.

Ymmärrä muoti

Voit tutustua moniin muodin käänteisiin sekä miten tutkia ja kehittää ideoita jännittävän ja innovatiivisen muodin tuottamiseksi. Kurssi kasvattaa uusia tapoja tehdä ja ajatella.

Suunnittelun ja rakentamisen lisäksi opit myös esittämään ideoita asiakkaille ja piirtämään suunnittelukonsepteja laajemmalle yleisölle. Kurssilla kehität yksilöllisiä vahvuuksiasi, rakennatte pienen kokoelman ja salkun, joka avaa sinut suunnitteluteollisuudelle valmistumisen yhteydessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta High Wycombe
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Bucks New University

Jos todella nautit lukujen hallinnasta, kirjanpito ja talous on täydellinen urasi. Jokainen organisaatio tarvitsee tarkkoja taloudellisia tietoja, jotta he voivat selviyt ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Jos todella nautit lukujen hallinnasta, kirjanpito ja talous on täydellinen urasi. Jokainen organisaatio tarvitsee tarkkoja taloudellisia tietoja, jotta he voivat selviytyä ja tehdä päätöksiä tulevasta kasvusta. Voit tunnistaa trendit ja tutkia tapoja pitää liiketoimintaa varmistaen, että voitot pysyvät ennallaan ja kustannukset pysyvät alhaisina.

Koska se on yhteinen tutkinto, tämä kurssi hyödyttää niitä, jotka haluavat olla kirjanpitäjiä tai työskentelevät rahoitusmaailmassa. Se sisältää taitoja, jotka perustuvat investointi- ja liikepankki-, vakuutus-, konsultointi- ja rahoitusmarkkinoihin.

Aloita turvallinen ura, jossa on monia mahdollisuuksia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta High Wycombe Uxbridge
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bucks New University

Tässä ohjelmassa tutkitaan ilmailulainsäädännön keskeisiä moduuleja, meteorologiaa ja välineitä laajempien aiheiden, kuten maailmanlaajuisen ilmailu- ja lentoasematoiminn ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Jos haluat olla kaupallinen lentäjä, tämä dynaaminen kurssi kattaa monia lentoliikenteen hallinnan osa-alueita ja valmistelee sinut menestyksekkään uran ohjaajaksi. On vain muutamia Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoja, joilla on FNPT II Flight Simulator, jota käytät opintojen viimeisenä vuonna ja joka auttaa sinua valmistautumaan lentokoulutuksen viimeiseen vaiheeseen.

Ainutlaatuinen Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulujen sektorille, Bucks New University ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden saada korkeakoulututkinto ja jäädytetty ATPL vain kolmen vuoden täysipäiväiseen opiskeluun - edullisemmin kuin ne tehdään erikseen.

Etsimme hakijoita, jotka pystyvät osoittamaan innostusta lentämisestä ja suurta kiinnostusta ilmailuteollisuuteen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta High Wycombe
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bucks New University

Tietäen, miten joku auttaa voittamaan heidän haasteensa, ei ole helppoa. Tämä kurssi antaa sinulle tietoa ja tietoa, joka auttaa heitä voittamaan esteet. Tutkimuksesi yhd ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Oletko "ihmisten henkilö"? Onko sinulla todellista kiinnostusta ihmisiä kohtaan? Onko sinulla kärsivällisyyttä ja sitkeyttä? Sitten voisit tulla sosiaalityöntekijäksi. Ammattimaisesti rekisteröityneenä sosiaalityöntekijänä muutat ihmisten elämää.

Hanki kokemusta haavoittuvien ryhmien kanssa työskentelystä

Tietäen, miten joku auttaa voittamaan heidän haasteensa, ei ole helppoa. Tämä kurssi antaa sinulle tietoa ja tietoa, joka auttaa heitä voittamaan esteet. Tutkimuksesi yhdistää luokkahuoneen teorian todelliseen käytännön kokemukseen, joista osa liittyy työskentelyyn nykyisten sosiaalityöntekijöiden rinnalla. Saat myös käsityksen siitä, miten sosiaalinen työ sopii Ison-Britannian hallituksen politiikkaan ja lainsäädäntöön.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta High Wycombe Uxbridge
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bucks New University
Osoite
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Osoite
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, England, Yhdistynyt kuningaskunta