Lue virallinen kuvaus

Central Film School perustettiin vuonna 2008 tarjoamaan erittäin henkilökohtaista ja käytännön opetuksen ammattilaisia.

Central Film School tarjoaa asiaa, harjoittelun kannustavassa, yhteistyöhön ja luovan ympäristön. Pieni ja ystävällinen, koulun tarjoaa jatkuva pääsy ohjaajien ja on yksi korkeimmista opiskelija-laitteet suhde tahansa koulun Britanniassa.

Koulu on kumppani Bertha Foundation, hyväntekeväisyysjärjestö, joka mestareita muodot aktivismin että aikaan muutos. Mukaisesti säätiön tavoitteet, Central Film School tavoitteena vaalia kykyjä ja tukevat sisällön luomiseen, jotka voivat muuttaa asioita maailmassamme, minkä vuoksi olemme ottaneet käyttöön uuden MA kursseja sosiaaliset vaikutukset dokumentti ja ohjaus fiktiota.

Kaikki opettajat työskentelevät elokuva-alan ammattilaisille ja niihin kuuluvat ne eturintamassa uusia teknologioita.

Yksi tärkeimmistä opetuksista on elokuva koulu on, että vaikka tekninen taito elokuvan on tarpeen, tämä ei voi harjoittaa ja viihdyttää yleisöä ilman aitoa keskittyä tarina.

Haluamme kehittää opiskelijoille perusteellinen ja vankka arvostus alkuperäinen, visuaalisen kerronnan - opiskelee "ajatus sukupolven" prosessi herättää tuoreita ja innovatiivisia lähestymistapoja kerronta.

Koulu myöntää enintään sata opiskelijaa kaikissa ohjelmissa vuosittain pitääkseen luokkakoot intiimi ja ystävällinen, varmistamaan mahdollisimman vuorovaikutusta ohjaajia, ja antaa erinomaiset yhteydet kaikille laitteet ja tilat.

Central Film School on kokenut opetus seurannan yhteydessä vierailun Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) ja ovat saaneet loppuraporttinsa, joka on luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10024024.

Tarkastuskäynti johti seuraaviin tulos: QAA monitorointitiimi on todennut, että Keski-Film School tekee kiitettävää edistystä toimintasuunnitelman toteuttamisessa alkaen Review Koulutuksen Valvonta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Central Film School

Käsikirjoitus BA Honours tutkinto on ainutlaatuinen nopeutettu kirjallisesti ohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuden oppia taiteen ja veneet käsikirjoittamisen kiihtyvällä t ... [+]

Käsikirjoitus BA Honours tutkinto on ainutlaatuinen nopeutettu kirjallisesti ohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuden oppia taiteen ja veneet käsikirjoittamisen kiihtyvällä tahdilla.

Tämän kahden vuoden opiskelijat saavat asiantuntija opetusta toimimasta teollisuuden käsikirjoittajat ja myös nähdä työtä he ovat kirjoittaneet on harjoiteltu ja laukaus.

Kun kehität käsikirjoittamisen taitojaan työskentelemällä harjoituksia, kohtauksia ja lyhytelokuvia, opiskelijat sitten mennä keskittyä kirjallisesti elokuvia, joista ne saavat ammatillista käsikirjoitus kehittämistuen ennen pikeys on yksinomainen tapaamisissa UK kirjallisuuden tekijöille.

Päätoiminen tutkintoa 2 vuotta Parhaillaan sovelluksia helmikuu 2016 Akkreditoitu yliopiston Gloucestershire BA (Hons) Käsikirjoitus ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Central Film School

Tämä BA Honours tutkinto kurssi on suunniteltu vastaamaan kysyntään BA ohjelmia, valmistella tutkinnon työllisyyttä antamalla sinulle taitoja tarvitaan työnantajien näytö ... [+]

Tämä BA Honours tutkinto kurssi on suunniteltu vastaamaan kysyntään BA ohjelmia, valmistella tutkinnon työllisyyttä antamalla sinulle taitoja tarvitaan työnantajien näytön toimialoilla. Ensisijainen painopiste on ammatin harjoittamisen ja ammattikoulutukseen.

Kurssi tarjoaa paljon suurempi määrä käytännön opetuksen kuin tavallinen tutkinto kursseja elokuvan. Opiskelijat oppivat tekemään yhteistyötä kohti ammatilliset vaatimukset läpi kurssin malli, joka näkee luento, seminaari ja workshop koulutusta seurasi käytännön soveltamista oppimisen set.

Loppuvaiheessa kurssin opiskelija osoittaa huipentuma oppimaansa suuria lopputyönsä hankkeita, jotka sitten saavat Gala seulonta Keski-Lontoossa Curzon, Soho.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BA Show Reel

We Play War

Central Film School London - The Birds Fly South For The Winter - 35mm Alexa Workshop

Central Film School London - Iwo Jima (16mm Film Workshop)

Central Film School London - Patch Film

Central Film School London - Noose

Industry Filmmaking Diploma - Graduation Film Promo - 2014

Central Film School London 2014