Central Film School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Central Film School perustettiin vuonna 2008 tarjoamaan erittäin henkilökohtaista ja käytännön opetuksen ammattilaisia.

Central Film School tarjoaa asiaa, harjoittelun kannustavassa, yhteistyöhön ja luovan ympäristön. Pieni ja ystävällinen, koulun tarjoaa jatkuva pääsy ohjaajien ja on yksi korkeimmista opiskelija-laitteet suhde tahansa koulun Britanniassa.

Koulu on kumppani Bertha Foundation, hyväntekeväisyysjärjestö, joka mestareita muodot aktivismin että aikaan muutos. Mukaisesti säätiön tavoitteet, Central Film School tavoitteena vaalia kykyjä ja tukevat sisällön luomiseen, jotka voivat muuttaa asioita maailmassamme, minkä vuoksi olemme ottaneet käyttöön uuden MA kursseja sosiaaliset vaikutukset dokumentti ja ohjaus fiktiota.

Kaikki opettajat työskentelevät elokuva-alan ammattilaisille ja niihin kuuluvat ne eturintamassa uusia teknologioita.

Yksi tärkeimmistä opetuksista on elokuva koulu on, että vaikka tekninen taito elokuvan on tarpeen, tämä ei voi harjoittaa ja viihdyttää yleisöä ilman aitoa keskittyä tarina.

Haluamme kehittää opiskelijoille perusteellinen ja vankka arvostus alkuperäinen, visuaalisen kerronnan - opiskelee "ajatus sukupolven" prosessi herättää tuoreita ja innovatiivisia lähestymistapoja kerronta.

Koulu myöntää enintään sata opiskelijaa kaikissa ohjelmissa vuosittain pitääkseen luokkakoot intiimi ja ystävällinen, varmistamaan mahdollisimman vuorovaikutusta ohjaajia, ja antaa erinomaiset yhteydet kaikille laitteet ja tilat.

Central Film School on kokenut opetus seurannan yhteydessä vierailun Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) ja ovat saaneet loppuraporttinsa, joka on luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10024024.

Tarkastuskäynti johti seuraaviin tulos: QAA monitorointitiimi on todennut, että Keski-Film School tekee kiitettävää edistystä toimintasuunnitelman toteuttamisessa alkaen Review Koulutuksen Valvonta.

Sijainnit

Lontoo

Central Film School London

Osoite
Central Film School London
3rd Floor, Universal House, 88-94 Wentworth Street

E1 7SA Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 20 7377 6060