University of Kent, School of European Culture and Languages

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Eurooppalaisen kulttuurin ja kielten koulu (SECL) on monitieteinen koulu Kentin yliopistossa, joka tarjoaa tutkinto-ohjelmia klassisessa

Meillä on vahva maine akateemista huippuosaamista: viimeisimmässä tutkimuksen huippuosaamisen puitteissa - Yhdistyneen kuningaskunnan laajuinen arviointi kaikista yliopistoista - modernit kielet (mukaan lukien kielitiede) sijoittui kolmanneksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kielitiede Kentissä sijoittui myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa viidenneksi The Complete University Guide 2019: ssa. Opetuksemme on korkealaatuista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen opetuksen huippuosaamisen kehys arvioi, että yliopisto tarjoaa johdonmukaisesti erinomaista opetusta ja oppimista opiskelijoillemme.

Kent on kansainvälisten opiskelijoiden suosikki kohde maailmanlaajuisesti tunnustetuille tutkintoille, kosmopoliittiselle ympäristölle ja jännittäville työmahdollisuuksille sekä opintojen aikana että sen jälkeen. Yliopistosta äänestetään yhtenä Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakouluista kansainvälisissä opiskelijoiden tyytyväisyystutkimuksissa, ja opiskelijat osoittavat ystävälliseen sosiaaliseen ympäristöön Kentin kokemuksen kohokohtana.

Koulumme sijaitsee Kentin yliopiston Canterburyn kampuksella, joka tarjoaa viihtyisän ympäristön ja läheisen opiskelijayhteisön. Campus-elämä pyörii kuuden korkeakoulun ympärille sekä erikoispalvelut, kuten Templeman-kirjasto, Gulbenkian-taidekeskus ja Mandelan rakennus (Kent Unionin koti) - kaikki sijaitsevat vihreiden ja rauhallisten avointen tilojen keskellä.

Canterburyn kaupungissa on lämmin ja ystävällinen ilmapiiri. Tutustu keskiaikaisiin rakennuksiin, vilkkaisiin ravintoloihin ja monipuolisiin kauppoihin vain 25 minuutin kävelymatkan päässä kampuksesta. Lontoo on tunnin matkan päässä suurnopeusjunalla ja olemme myös lähin Yhdistyneen kuningaskunnan kaupunki Manner-Eurooppaan, joten voit olla Pariisissa, Brysselissä tai Lillessä kahden tunnin kuluessa. Canterbury on alle tunnin matkan päässä Lontoon keskustasta suurnopeusjunalla.

Useat MA-ohjelmistomme tarjoavat mahdollisuuden opiskella yliopiston jatko-opiskelijoissa Pariisissa ja Roomassa, ja tarjoamme myös maisteriohjelman maisteriohjelman Kentin Ateenan keskuksessa Kreikan pääkaupungin laidalla.

Monialaisena kouluna SECL hyötyy aktiivisesta tutkimuskulttuurista ja erinomaisista palveluista. Meillä on uusi arkeologinen laboratorio, jossa on huippuluokan 3D-skannaus- ja analysointilaitteet sekä kielitutkimuslaboratorio puheen ja äänen tutkimista varten. Kielitaitoiset opiskelijat hyötyvät myös kielilaboratorioista, joissa on laitteita ja ohjelmia tallennusta ja toistoa varten.

Koulu tarjoaa sekä perustutkinto- että jatko-opetuksen sekä tohtorikoulutuksen tutkimusvalvonnan, ja sillä on aktiivinen alumniverkosto maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Nobel-palkittu kirjailija, Sir Kazuo Ishiguro.

Sijainnit

Canterbury

The University of Kent, School of European Culture and Languages, Cornwallis North West

Osoite
School of European Culture and Languages
Cornwallis North West
University of Kent

CT2 7NF Canterbury, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1227 764000

Pariisi

University of Kent at Paris

Osoite
4 rue de Chevreuse
75006 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Puhelin
+44 1227 764000