Read the Official Description

London College of Contemporary Arts ( LCCA ) on erikoistunut luovan taiteen korkeakoulu, joka tarjoaa valikoiman johtavia urakeskeisiä ja lyhyitä kursseja, jotka ovat alan kannalta tärkeitä, käytännöllisiä ja innovatiivisia. Koska LCCA kasvaa edelleen, tarjoamme opiskelijoillemme suurta monimuotoisuutta opiskelun sijainnin suhteen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Keski-Lontoossa sijaitsevalla kampuksellamme tarjoamme mahdollisuuden opiskella maailman taiteen, muodin, muotoilun ja median pääkaupungissa.

Ensisijainen painopisteemme on tutkinnon suorittaneiden työllistettävyyden varmistaminen. Ymmärrämme, että pelkkä pätevyys ei aina riitä erottamaan sinut työmarkkinoiden kilpailusta.

LCCA kokemus

Jokainen kurssi LCCA on suunniteltu yhdistämään perinteiset luokkahuoneympäristöt käytännön toimintaan ja tapaustutkimuksiin, joissa voitte hyödyntää asiaankuuluvia alan skenaarioita. Hyödynnät erittäin kokeneita vierailevia luennoitsijoita, jotka osallistuvat elävää teollisuutta koskeviin alushousuihin / projekteihin. Niillä on mahdollisuus jatkaa harjoittelua ja työharjoittelua, jotka tarjoavat arvokasta alan kokemusta, joka pitää LCCA oppimiskokemustasi LCCA .

Sijaintimme

LCCA : n sijainti on vertaansa vailla, sinulla on mahdollisuus käyttää alan standarditiloja uudella kampuksellamme. Ylivoimaisella paikalla Lontoon luovaa sydämeessä sinut altistuvat ainutlaatuiseen tunnelmaan ja teollisuuden yhteyksiin, jotka seuraavat meidän keskeistä asemaa tässä erittäin kosmopoliittisessa kaupungissa.

Teollisuusyhteydet

LCCA on vahvat suhteet luovaan teollisuuteen ja se voi olla yhteistyökumppaneiden verkosto muotiin, muotoiluun, mediaan ja valokuvaukseen sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että kansainvälisesti. Tämä korvaamaton verkko tarjoaa LCCA opiskelijoille harjoittelupaikkoja ja työmahdollisuuksia opintojensa aikana ja valmistumisen jälkeen.

Valmistuvat opiskelijat lähtevät LCCA : sta kunnianhimoisiksi, intohimoisiksi ja erittäin luoviksi LCCA , joilla on hyvät mahdollisuudet aloittaa menestyksekäs ura valituilla erikoisaloillaan.

Miksi opiskella LCCA ?

Kun luova teollisuus kukoistaa, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa aloittaa uraa taiteen, median, muodin tai vieraanvaraisuuden ja liiketoiminnan aloilla. Yhdistyneen kuningaskunnan luova teollisuus on nyt arvoltaan 84,1 miljardia puntaa ja se on Yhdistyneen kuningaskunnan nopeimmin kasvava ala työllistää 1,7 miljoonaa ihmistä.

Tunnistamme etuja siitä, että sinulla on vahvat yhteydet teollisuuteen tulevaisuuden etenemisesi kanssa. Kehitämme erinomaisia ​​suhteita luovien yritysten ja ammattilaisten kanssa, mikä auttaa varmistamaan, että sinulla on taidot ja ominaisuudet, joita tarvitset onnistuneen uran rakentamiseen. Jokainen ohjelma on suunniteltu maksimoimaan työllistyvyytesi.

LCCA : n opiskelun edut:

1. Keski-Lontoo Sijainti

Lontoo on tunnettu maailman johtavista pääkaupungeista. Lontoon keskustassa sijaitsevat kaupungin parhaat taiteilijat, suunnittelijat, virastot ja luovuustyypit.

2. Taiteen ja suunnittelun asiantuntijat

Olemme erikoistuneita taideteoksia

3. Kokenut akateemiset henkilökunta

Kaikki luennoitsijat ja opetushenkilökunta ovat luovaa teollisuutta, joten sinulla on taattu korkea teollisuusosaaminen ja tekninen kokemus.

4. Luova oppimisympäristö

Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme hauskan ja luovaan oppimisympäristöön, jossa opiskelijat menestyvät, tutkivat ja ylistävät luovaa yksilöä.

5. Teollisuuden standarditilat

Tarjoamme standarditiloja ja laitteita, jotka löydät studiot ja näyttelytiloissa.

6. Ura-kohdennetut kurssit

Tarjoamme erinomaista opiskelija-tukea ja mentorointia sekä uraa ja työllistettävyyttä koskevia palveluja, jotka jatkuvat valmistumisen jälkeen.

7. Global Student Base

Monipuolinen oppilaiden yhdistelmä parantaa oppimiskokemusta eri kulttuurien, näkökulmien ja ideoiden kautta.

8. Työharjoittelu ja live-alushousut

Meillä on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto, joka tarjoaa vierailevia puhujia, live-alushousuja, sijoitteluja ja työkokemusmahdollisuuksia.

9. Teollisuuden yhteydet

Tarjoamme myös opiskelijoille mahdollisuuden osallistua kilpailuihin ja live-alushousuihin kauppakumppaneiden kanssa.

10. Näyttely ja kurutus

Opiskelijoille on monenlaisia mahdollisuuksia järjestää ja järjestää omia tapahtumia ja näyttelyitä yliopistossa ja paikoissa ympäri kaupunkia.

11. Sijoittaminen urasi tulevaisuuteen

Pääsy harjoittelupaikkoihin ja työharjoittelumahdollisuuksiin alan yhteistyökumppaneidemme kautta.

12. CV-portfolio ja haastattelutaidot

Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta voimme kehittää ammattitaitoista, jäsenneltyä ja kattavaa todistusaineistoa teidän kyvyistänne ja taidoistanne sekä auttamaan sinua saavuttamaan haastattelut.

Kehittämisen tukemiseksi suoritamme työllistettävyystyöpajoja ja -istuntoja ympäri vuoden.

Kumppanit ja akkreditointi

  • Itä-Lontoon yliopisto (UEL)
  • Walsall College
  • Buckinghamshiren uusi yliopisto
  • Global University Systems (GUS)
  • Pearson
  • CPD-sertifiointipalvelu
  • Britannian akkreditointineuvosto (BAC)
  • Roots Ivy International
Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

London College of Contemporary Arts

Kansainvälisellä maineella diplomi-insinööreille, jotka erottuvat luovasta ajattelustaan ​​ja teknisistä taidoistaan, BA (Hons) Graafinen suunnittelu tutkinto on 3 vuoden ... [+]

BA (Hons) Graafinen suunnittelu

Kansainvälisellä maineella diplomi-insinööreille, jotka erottuvat luovasta ajattelustaan ​​ja teknisistä taidoistaan, BA (Hons) Graafinen suunnittelu tutkinto on 3 vuoden ohjelma ja valmistaa opiskelijoita joustaviksi ja luoviksi graafisen suunnittelun ammattilaisiksi, asettaa, pystyy neuvottelemaan tiensä jännittävän ammattiuran kautta.

Sinua opettavat intohimoiset ja kokeneet graafisen suunnittelun ammattilaiset, jotka ovat työskennelleet eräissä Britannian parhaissa suunnittelutoimistoissa. Heidän omistautumisensa auttaa sinua tuomaan hankkeesi elämään antaa sinulle luottamusta ja tietämystä seurata omat intohimosi ja valita polku, joka sopii akateemisiin pyrkimyksiin ja ura tavoitteita.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
October 2019
Full-time
3 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
London College of Contemporary Arts

London College of Contemporary Arts ( LCCA ) kanssa opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää menestyksekkään uran rakentamisesta muotisuunnittelijana, ja saat tarvittavat ... [+]

BA (Hons) Muotisuunnittelu

London College of Contemporary Arts ( LCCA ) kanssa opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää menestyksekkään uran rakentamisesta muotisuunnittelijana, ja saat tarvittavat taidot, joita tarvitset menestyäkseen muotiin - haluatko työskennellä huippuluokan etikettiä tai go freelance -palvelua.

Opiskelija osaa tutkia ja kehittää omaa identiteettiään muotisuunnittelijoina ja harjoittajina, jotka pystyvät sijoittamaan maailmanlaajuiseen teollisuuteen.

Opiskelijoita kannustetaan myös kokeelliseen ja innovatiiviseen muotoiluun, samalla kun kehitetään ymmärrystä kaupallisuudesta ja kohdemarkkinoista. Loppuvuodestaan ​​opiskelijoita haastetaan tuottamaan ratkaisuja (loppukokoelmat), jotka palvelevat yksilön tarpeita ylläpitämällä samalla kestäviä tuotantomenetelmiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
October 2019
Full-time
3 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Location address
UK Online, GB