Lue virallinen kuvaus

Kun valitset Leeds Trinity Yliopisto, Voit valita yliopiston tunnettu opetuksen huippuosaamista, erittäin työllistettäviä valmistuneet ja opiskelijatyytyväisyys. Olemme sitoutuneet tarjoamaan yksilöllisiä opiskelija kokemus, ystävällinen ja kannustava ympäristö, jonka avulla voit menestyä. Meidän koko tarkoittaa sitä, että me tiedämme jokaisen meidän kansainvälisten opiskelijoiden nimen, joka auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi siitä hetkestä kun saavut.

Emmekö ole ollut ilo tavata vielä? Olemme Leeds Trinity Yliopisto, Yksi Britannian huippuyliopistoihin opiskelijoiden tyytyväisyyttä ja työllistyvyyttä. Olemme tarjoaa erinomaisen, opiskelija korkea-asteen koulutuksen lähes 50 vuotta. Löydät meidät kaunis kampuksella vain kuuden meripeninkulman päässä Leedsin keskustasta - yksi Britannian paras oppilas kaupungeissa.

Olemme edelläkävijä sisällyttämistä ammatillisen työssäoppimisen jokainen tutkinto, antaa opiskelijoille todellisen etumatkan kilpailussa heidän ensimmäinen jatko työtä. Tulokset puhuvat puolestaan ​​- 95% opiskelijoista työskentelee tai lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluessa valmistuvien, joka asettaa meidät top 25% kaikista Britannian korkeakouluissa työllistettävyyden.

Meidän opetushenkilöstön oltava laaja ammatillinen kokemus alansa monet ovat myös aktiivisia tutkijoita, edistää Leeds Trinity"S kasvava maine tutkimuksen ex Excellence. Olemme voimakkaasti panostuksia seuraavan sukupolven tutkijoiden monenlaisia ​​täysin rahoitettu PhD studentships vuosittain. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota henkilökohtaista ja osallistavaa yliopis ty kokemus, joka antaa jokaiselle opiskelijalle tukea toteuttaa potentiaaliaan. Siksi meidän opiskelijat ovat erittäin tyytyväisiä (mukaan National Student Survey) ja ne kaikki ovat samaa mieltä - todella olet nimi, ei määrä, Leedsin Trinity yliopistossa.

Mitä eroa 50 vuotta tekee. Perustettu vuonna 1966 kahden katolisen opettajan oppilaitosten, Leeds Trinity Yliopisto on muuttunut ylistämä yliopiston tunnettu opetuksen huippuosaamista, opiskelijoiden tyytyväisyyttä ja emp loyability. Tämä muutos on ohjannut meidän visio ja arvot, jotka ovat ytimessä kaikessa mitä teemme.

Visio

Visiomme on olla tunnettu kehittää sosiaalisesti vaikuttavia, erittäin työllistettäviä yksilöiden kautta uraauurtavaa, tutkimus johtama oppimista ja opetusta.

Arvot

Meidän arvoihin arvokkaasti, kunnioitusta, sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo ovat elettyä ja osoituksena:

pyrkii huippuosaamista kaikessa mitä teemme on myötätuntoinen, kunnioittava ja osallistava yhteisö, joka pitää erilaisuutta Rehellinen toiminta ja avoimuus rohkaisevia vuoropuhelua ja yhteistyötä

Tehtävä

Missiomme on ohjaavat katolisen identiteetin ja uskon perusta, tarjoamme poikkeuksellisen opettavainen kokemus monipuolinen yhteisö. Olemme sitoutuneet edistämään ihmisarvon kunnioittaminen, sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo, jotta välittää positiivista sosiaalista ja taloudellisia vaikutuksia.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Leeds Trinity University

Ohjelman tarkoituksena on tarjota olennaista tietoa, ymmärrystä ja taitoja tarvitaan tutkinnon alkaa toimia asiantuntevasti ja tehokkaasti sisällä kansainvälisen liiketoi ... [+]

Ohjelman tarkoituksena on tarjota olennaista tietoa, ymmärrystä ja taitoja tarvitaan tutkinnon alkaa toimia asiantuntevasti ja tehokkaasti sisällä kansainvälisen liiketoiminnan ja johdon ympäristö lähtötason johtotehtävissä. Se on 3 vuotta kokopäiväinen ohjelma (6 vuotta osa-aika), mutta, riippuen etuja, se voi sisältää työperusteista kansainvälisen liiketoiminnan tutkimushankkeisiin ja opiskella ulkomailla vaihtoehto. Osana kurssin, voit toteuttaa myös kaksi kuuden viikon ammatillinen työharjoittelua (yksi Isossa-Britanniassa ja yksi kansainvälisessä ympäristössä).

Aste ei ole vain luokkahuoneessa-pohjainen, sinulla on retkiä ja tavata vierailevia luennoitsijoita eri talouden aloilla kansainvälisten jättiläisiä kuten ASDA / Wal-Mart Yorkshire veneet olutta ja elintarvikkeiden valmistajia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Leeds
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Leeds Trinity University

Meidän Kirjanpito ja Business tutkinto on suunniteltu antamaan sinulle joustavuutta muokata omia menestyksekästä tulevaisuutta. Annamme sinulle olennaisia ​​tietoja ja ta ... [+]

Tämä tutkinto antaa sinulle keskeisiä tietoja ja taitoja sinun täytyy edetä sisällä kirjanpidon ja varainhoidon ympäristö. Meidän Kirjanpito ja Business tutkinto on suunniteltu antamaan sinulle joustavuutta muokata omaa menestyksekästä tulevaisuutta. Annamme sinulle olennaisia ​​tietoja ja taitoja sinun täytyy edetä sisällä kirjanpidon ja varainhoidon ympäristössä. Lisäksi saat vahvan pohjan keskeisten liiketoiminnan periaatteita, mukaan lukien katsaus ydin johdon tehtäviä, toimintaa, taloustiede, markkinointi, oikeudellisia kysymyksiä ja ulkoisen liiketoimintaympäristön.

Jos olet saanut katse tulossa ammatillinen kirjanpitäjä, tiedämme opiskelu ei pääty oppiarvo. Sinun täytyy suorittaa ammatillinen pätevyys järjestöjen, kuten Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Maailmanlaajuinen elin ammattikäyttöön kirjanpitäjät. Haluamme auttaa sinua saamaan urasi nopeammin, joten olemme suunnitelleet meidän moduulien mukaisesti ACCA joten voit hankkia krediittiä kohti ACCA pätevyys kun opiskelet, antaa sinulle vapautuksen enimmäismäärä vastaan ​​ammatillinen tentit. * Opiskelu Kirjanpito ja Business Leedsin Trinity Yliopisto laajentaa urasi vaihtoehtoja. Hyväksytty tilintarkastaja? Perinteiset hallinta ura? Valinta on sinun.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Leeds
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Leeds Trinity University

Urheilu ja liikunta Sciences tutkinto tarjoaa sinulle perustutkintoa tiedot ja taidot tulla akkreditoitu urheilu ja liikunta Scientist. ... [+]

Urheilu ja liikunta Sciences tutkinto tarjoaa sinulle perustutkintoa tiedot ja taidot tulla akkreditoitu urheilu ja liikunta Scientist.

Kurssi yhdistää kolme aluetta urheilun ja liikunnan tieteet; psykologia, fysiologia ja biomekaniikan, lisäksi tutkimuksen ja ammatillisen mainospaikkoja. Voit myös tutkia tieteidenvälistä urheilun tieteen moduulit lisätä ohjelma koota kolmen urheilun tieteen aloilta.

At Taso 4, Voit suorittaa koko ajan työssäoppimisjakso, johon sisällytetään hankkimien taitojen koko ensimmäisen lukuvuoden. At Taso 5, Voit valita kuuden viikon kokopäiväistä sijoitus tai vapaaehtoistyöhön, jotka molemmat ovat 20-luotto moduulit hyödyntää kokemusta ja työllistyvyyttä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Leeds
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Leeds Trinity University welcomes international students

Leeds Trinity University: Business, Management and Marketing courses

Leeds Trinity University: Placements

Your guide to Accommodation choices at Leeds Trinity

Leeds Trinity University
Osoite
Leeds Trinity University Horsforth
LS18 5HD Leeds, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Puhelin
+44 113 283 7100