Leeds Trinity University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kun valitset Leeds Trinity Yliopisto, Voit valita yliopiston tunnettu opetuksen huippuosaamista, erittäin työllistettäviä valmistuneet ja opiskelijatyytyväisyys. Olemme sitoutuneet tarjoamaan yksilöllisiä opiskelija kokemus, ystävällinen ja kannustava ympäristö, jonka avulla voit menestyä. Meidän koko tarkoittaa sitä, että me tiedämme jokaisen meidän kansainvälisten opiskelijoiden nimen, joka auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi siitä hetkestä kun saavut.

Emmekö ole ollut ilo tavata vielä? Olemme Leeds Trinity Yliopisto, Yksi Britannian huippuyliopistoihin opiskelijoiden tyytyväisyyttä ja työllistyvyyttä. Olemme tarjoaa erinomaisen, opiskelija korkea-asteen koulutuksen lähes 50 vuotta. Löydät meidät kaunis kampuksella vain kuuden meripeninkulman päässä Leedsin keskustasta - yksi Britannian paras oppilas kaupungeissa.

Olemme edelläkävijä sisällyttämistä ammatillisen työssäoppimisen jokainen tutkinto, antaa opiskelijoille todellisen etumatkan kilpailussa heidän ensimmäinen jatko työtä. Tulokset puhuvat puolestaan ​​- 95% opiskelijoista työskentelee tai lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluessa valmistuvien, joka asettaa meidät top 25% kaikista Britannian korkeakouluissa työllistettävyyden.

Meidän opetushenkilöstön oltava laaja ammatillinen kokemus alansa monet ovat myös aktiivisia tutkijoita, edistää Leeds Trinity"S kasvava maine tutkimuksen ex Excellence. Olemme voimakkaasti panostuksia seuraavan sukupolven tutkijoiden monenlaisia ​​täysin rahoitettu PhD studentships vuosittain. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota henkilökohtaista ja osallistavaa yliopis ty kokemus, joka antaa jokaiselle opiskelijalle tukea toteuttaa potentiaaliaan. Siksi meidän opiskelijat ovat erittäin tyytyväisiä (mukaan National Student Survey) ja ne kaikki ovat samaa mieltä - todella olet nimi, ei määrä, Leedsin Trinity yliopistossa.

Mitä eroa 50 vuotta tekee. Perustettu vuonna 1966 kahden katolisen opettajan oppilaitosten, Leeds Trinity Yliopisto on muuttunut ylistämä yliopiston tunnettu opetuksen huippuosaamista, opiskelijoiden tyytyväisyyttä ja emp loyability. Tämä muutos on ohjannut meidän visio ja arvot, jotka ovat ytimessä kaikessa mitä teemme.

Visio

Visiomme on olla tunnettu kehittää sosiaalisesti vaikuttavia, erittäin työllistettäviä yksilöiden kautta uraauurtavaa, tutkimus johtama oppimista ja opetusta.

Arvot

Meidän arvoihin arvokkaasti, kunnioitusta, sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo ovat elettyä ja osoituksena:

pyrkii huippuosaamista kaikessa mitä teemme on myötätuntoinen, kunnioittava ja osallistava yhteisö, joka pitää erilaisuutta Rehellinen toiminta ja avoimuus rohkaisevia vuoropuhelua ja yhteistyötä

Tehtävä

Missiomme on ohjaavat katolisen identiteetin ja uskon perusta, tarjoamme poikkeuksellisen opettavainen kokemus monipuolinen yhteisö. Olemme sitoutuneet edistämään ihmisarvon kunnioittaminen, sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo, jotta välittää positiivista sosiaalista ja taloudellisia vaikutuksia.

Sijainnit

Leeds

Leeds Trinity University

Osoite
Leeds Trinity University
Horsforth

LS18 5HD Leeds, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 113 283 7100

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin