Lue virallinen kuvaus

Meistä

Tarinamme alkoi vuonna 2002, kun etsimme ihanteellista elokuvakurssia, joka johti meidät luomaan oman, boutique-elokuvakoulun muunnetussa kirkossa Fulham Broadwayssä, Lontoossa.

London Film Academy tunnetaan kansainvälisesti usean vuoden ajan innovatiivisena elokuvakouluna, joka painaa sen painoa ja tuottaa monitaitoisia, maailmanluokan elokuvantekijöitä koulutuksen avulla, joka on käytännöllinen, alan kannalta tärkeä ja korkeatasoinen koulutus.

Monitieteellinen lähestymistapa emuloi elokuva- ja TV-alan ahkeraa todellisuutta ja mahdollistaa sinut kehittymään tietoiseksi ja vastuulliseksi elokuvantekijänä, joka hoitaa veneesi pienryhmissä yhteistyössä ja vaalittavaan ympäristöön.

Keskeisiä tavoitteitamme on tehdä elokuvakoulutuksen saatavuudesta. Voittoa tavoittelemattomana luottamuksena tarjoamme taloudellisesti avustettuja paikkoja, joissa on all inclusive -kurssimaksut, palkitut tutorit ja pääsy uusimpaan laitteistoon, teknologiaan ja laitteisiin. Kutsumme hakijoita kaikkialta maailmasta kaikenlaisella kokemuksella, mutta etsimme ennakoivia, luovia ja omistettuja tiimipelaajia.

Olitpa olet jatko-opiskelija, jatko-opiskelija tai ammattilainen, joka etsii erikoistunutta lyhytkurssia, kattaisimme jokaisesta filmauskartasta fiktiosta dokumentaation tekemiseen. Korkeakoulutuksen laadunvarmistusvirasto tarkastelee meitä huippuyksikkönä, ja se on kumppani joissakin luovuuden alan alkuperäisillä ja ennakoivilla äänillä.

Ylimmän saavutuksemme on opiskelijoiden jatkuva menestys. Olemme iloisia voidessamme sanoa, että yli 95% valmistuvuudestamme työskentelee teollisuudessa kolmen kuukauden kuluessa. Olemme ainutlaatuisia voidessamme vaalia jatkuvaa tuotantoaan tarjoamalla jatko-opiskelijoiden jäsenemme elokuvantekijäkilpailuissamme, joka tarjoaa verkostoitumistilaisuuksia, yksinoikeusluetteloita ja neuvontaa joidenkin maailman suurimpien elokuvantekijöiden kanssa.

LFA on enemmän kuin pelkkä elokuvakoulu. Jos sinulla on pää elokuvaan ja on intohimoinen, innoitettu ja haluat löytää oman äänesi; voit olla varma, että jätät meille valmiudet, tietämys ja jatkuva tuki menestymään tämän päivän kilpailutekniikassa.

Odotamme innolla sinua LFA: ssa.

Daisy Gili ja Anna MacDonald
Mukana perustamassa

Laatuvakuutus

LFA: n arvioi QAA, korkeakoulutuksen laadunvarmistusvirasto. QAA-arviointiryhmä muodosti seuraavat arviot London Film Academy :

 • Palkintojen akateemisten standardien asettaminen ja ylläpito vastaa Yhdistyneen kuningaskunnan odotuksia.
 • Opiskelijoiden oppimismahdollisuuksien laatu vastaa Yhdistyneen kuningaskunnan odotuksia.
 • Oppimismahdollisuuksien tiedon laatu vastaa Yhdistyneen kuningaskunnan odotuksia.
 • Opiskelija oppimismahdollisuuksien parantaminen vastaa Yhdistyneen kuningaskunnan odotuksia.

QAA: n tarkasteluryhmä tunnisti London Film Academy parhaiden käytäntöjen seuraavat piirteet:

 • kattava ja yksityiskohtainen sisäänpääsyprosessi, joka takaa opiskelijoille sopivan kurssille ja mahdollistaa niiden menestymisen (Expectation B2)
 • vaalittava, sulautettu ja ura-kohdennettu tuki, jonka avulla opiskelijat voivat saavuttaa täyden henkilökohtaisen, akateemisen ja ammatillisen potentiaalinsa (Odotus B4).

Miksi valita LFA?

Ryhdy London Film Academy elokuvantekijäksi

 • Elokuva- ja tv-alan ammattilaisten harjoittama monitieteinen koulutus
 • Ammattimaiset tuotantolaitteet, jälkituotantolaitokset, talon sisäiset studiot ja seulontateatteri.
 • Super 16mm ja nykyiset digitaaliset formaatit, joissa on äänen tallennus
 • Elokuvat päättyvät täys HD -laatuiseen kuvaan (1080p)
 • Merkittävä, käytännöllinen ja arvokasta elokuvakoulutusta
 • Ei piilokustannuksia (elokuvaviljelmät sisältyvät kurssimaksuihin)
 • Esitteitä elokuvajuhlilla ja digitaalisilla alustoilla
 • Yksittäiset työpaikat ja sijoittelut
 • Huippuyksikkö
 • Arvostellut: Qality Assurance Agency for Higher Education
 • Yliopistojen etenemisreitit:
  • LFA Filmmaking Diploma on tunnustettu Anglia Ruskin yliopistossa edistymistä MA Elokuva-ja televisiotuotannon kanssa luotto siirto 90 M-taso hyvityksiä ja University of Hertfordshire edistymistä MA Filmmaking.
  • LFA-elokuvantekijän tutkintotodistus tunnustetaan myös Hertfordshiren yliopistosta, kun hän siirtyy BA Film and Television -ohjelmaan.
  • LFA: n käsikirjoitustodistus tunnustetaan Anglia Ruskinin yliopistossa edistymisestä MA Creative Writingille ja Hertfordshiren yliopistolle edistymistä MA: n käsikirjoitukseen.

Osaaminen elämää varten

 • Yhteistoiminta, ystävällinen ja osallistava oppimisympäristö
 • Tiimityö ja ihmisten taidot mukautuville ja luoville elokuvantekijöille
 • Ei voittoa tavoittelematon organisaatio
 • Rahoitustuki ja rahoitusneuvonta
 • Pysyvä ammatillinen verkosto yhteyshenkilöitä elokuvissa
 • Uraohjaus
 • Arvot, joita elämme laatua, innovointia, jatko-opiskelijan ja jatkotutkinnon tukemista
 • Yksilöllistä lahjakkuutta ja luovuutta kasvatetaan

laitteisto

London Film Academy on sijoitettu listattuun rakennukseen, joka oli alunperin metodistinen kirkko. LFA sijaitsee Lontoon Borough of Hammersmithissä

HUONEET

 • Meidän elokuvateatteri / seulontahuone
  Teatterimme tarjoaa digitaalista projektiota, perusäänentoistolaitteita. Meillä on kattava ääni FX-kirjasto. Harjoittelu- ja äänitystudioita käytetään LFA: n ylä- ja kellarikerroksissa kaikissa työpajoissa ja harjoituksissa.
 • Meidän Studios
  Kaksi harjoitus- ja kuvaustilaa Studiot, joissa on lavasarjat ja valikoima rekvisiita, sijaitsevat tilojen ylä- ja kellarikerroksilla ja niitä käytetään kaikissa työpajoissa ja harjoituksissa.
 • Kirjastomme
  LFA-kirjastossa on DVD-elokuvakokoelma ja kirjakirjasto. Tässä huoneessa on myös Apple-tietokoneiden pankki, jossa on Internet-yhteys. Ohjelmisto sisältää Neo Office, EP: n budjetointi
 • Luokkahuoneemme
  Kaikissa luokkahuoneissamme on video-, DVD- ja tietokoneen toisto plasma-tv: n ja / tai projektoreiden kautta.

LAITTEET

LFA: lla on tällä hetkellä Super 16mm Arri SR3 ja 416 kamerapaketti, mukaan lukien Matte box -sarja, suodattimet ja linssit, ARRI Alexa -pakkaus CP2-objektiiveilla, Sony FS7a Sony EX3 ja Z1, useita Sony HDV: itä ja Chameleon dolly ja track. Meillä on laaja valikoima tartuntalaitteita, kuten Ronford, Cartoni ja O'Connor päitä, kameleontalevy, jossa on puikko ja oviaukko ulkoisiin tuotantoihin. Meillä on myös kattava valikoima Fresnel Arri -valoja sekä avoimet punapäät ja blondit. Meillä on myös 2,5 K: n käyttöliittymä, Kinoflo, Dedo Light -sarjat ja 1x1 valopaneelit sekä laaja valikoima lippujen seisoja, verkkoja ja muita tartuntalaitteita.

 • siirtolava
  Meidän studiossa on Chameleon-dolly, jossa on jib-käsivarsi ja sijaintipaketti, jossa on 50 jalkaa vaihtelevaa raitaa.
 • valot
  Valosarjoihin kuuluu Arri Fresnel -valaisimet 300 wattista 2,5kw: iin, tavalliset punapäälliset ja vaaleat sarjat, studio-pehmeät valot, hyvä valikoima lippuja, seisontatuotteita ja lisävarusteita, kuten taika-aseita, pelikanttien kiinnittimiä ja poly-aluksella olevia pidikkeitä.
 • Ääni
  Meillä on Sound Device 664- ja SQN-sekoittimet Sennheiser 8050s- ja AKG-mikrofoneilla, Sennheiser- ja Micron Explorer -radiomikroilla.
 • Jälkituotanto
  Applen muokkaussovelluksissamme on AVID Media Composer ja Final Cut Pro, joissa on kaikki Sony HDV-kannet, kannettavat kiintolevyt ja CD / DVD-kannet. Kaikki näytä-kiekon tai valmistuneen työn voi viedä DVD-levylle lähettämään laatustandardia.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

London Film Academy

Intensiivinen ja käytännöllinen kaksivuotinen polku elokuvan BA: n (Hons) saamiseen. ... [+]

Kahden vuoden kurssi toimitetaan yli 6 ehtoa ja yhteensä 360 opintopistettä. Ohjelman eetos on opettaa luovia, akateemisia, teknisiä ja ammatillisia taitoja integroidusti alan standardeihin. Tätä varten opetus tapahtuu aluksi vuorovaikutteisten luentojen, seminaarien, työpajojen ja näytösten kautta, ja sitä jatketaan käytännön puitteissa yhteisten elokuvien tuotannossa, yrityksen sisäisessä harjoittelussa ja itsenäisessä tutkimuksessa.

Ehdot 1 ja 2 ovat oppimisen tärkeitä elokuvateoksia: käsikirjoitus, ohjaaminen, tuotanto, elokuvaus, editointi, äänen ja tuotannon suunnittelu. Kurssin tämä vaihe huipentuu useisiin yhteistyöhankkeisiin, Film Project 1 -ohjelmaan, jossa koet useita eri rooleja tietyissä elokuvateollisuudessaKauden 3 aikana aloitat itsenäisyyden ja kehität avaintaitoja tietyillä elokuvateollisuudella tuottamalla hieman pidempiä useita yhteistyöelokuvaprojekteja, Film Project 2Neljännellä aikavälillä saat enemmän valtaa moduulisi valinnoista, kun aloitat enemmän itsenäisyyttä ja kokemusta kurssin aikana. Näin voit valita työharjoittelu moduulin tai yhteistyönä erityinen projekti, jossa tarkastellaan ei-kerronta fiktion kuria, esimerkiksi dokumentti, kaupallista tai kokeellista elokuvaaViidennen kauden aikana kirjoitatte yleensä väitöskirjan - joko diskurssiivisen väitöskirjan tai hankkeen, jossa on akateeminen kommentti. Vaihtoehtoisesti voit hakea toisen työharjoittelun , johon liittyy esitys. Kurssin viimeisen ja kuudennen kauden aikana työskentelet toisella, pidemmällä ja monimutkaisemmalla yhteistyöprojektilla, Film Project 3: lla .... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

London Film Academy