The Manchester College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme yksi suurimmista järjestöjen meidän laatuaan Euroopassa. Meillä on noin 5000 työntekijää eri puolilla yli 20 paikkakunnalla tarjoaa oppimisen ja osaamisen yli 80000 oppijoille ja 3000 työnantajat kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Laatu on meille ykkösasia, ja olemme sitoutuneet mittava laadun parantaminen tukee kaikkia meidän opiskelijoiden ja työnantajien ja antaa perustan kasvumahdollisuuksia säädettyihin strategiaamme.

Uskomme vahvasti, että oppijan tulisi olla keskeisellä sijalla kaikessa mitä teemme. Olemme sitoutuneet parantamaan elämää, työllistymistä ja taloudellista tilannetta kaikkien yksilöiden, antamalla heille pääsyn parhaisiin koulutusta ja työllistymismahdollisuuksia, taustasta riippumatta. Tekemällä niin pyrimme edistämään paikallista ja kansallista talouskasvua.

Olemme Lisäämme jo nyt merkittävää oppisopimuskoulutus tarjoavat ja kehittävät korkeamman tason oppisopimuskoulutukseen, joka tarjoaa elintärkeää työperusteista etenemistä reitin korkeampaan tutkimus työssäkäyvillä opiskelijoilla.

Tarjoamme ohjelmia työttömille ja niille ei koulutukseen, työelämään tai koulutukseen (NEET), ja kautta koulunsa keskeyttäneet palkinto tuemme taloudellisesti joillekin nuorille. Meidän ensisijainen taitoja ohjelmia varmistaakseen, että oppijat saavuttamiseksi vaadittavat taidot edetä työelämään.

Teemme yhteistyötä pienyritysten ja suurten kansainvälisten yritysten kehittää taitojaan työntekijöidensä parantaa liiketoiminnan suorituskykyä ja tuottavuutta. Toimimme myös läheisessä yhteistyössä hankintayksikön ja lakisääteisten elinten, korkeakoulujen ja kaupungin yhteistyökumppaneita Manchesterissa ja kansallisesti.

Kasvava korkeakoulujen ja koulutusohjelmien lisäksi tukevat näkemystämme siitä, että pääsy korkeatasoisen yleissivistävän ja ammatillisen koulutuksen pitäisi olla kaikkien saatavilla riippumatta taustalla. Lisäksi meillä on kansallinen profiili ammatilliseen oppimiseen ja tutkintojen mukaan meidän MOL brändin.

Kansallisesti olemme myös markkinajohtaja rikoksentekijä oppimiseen. Opetamme ja kouluttaa rikoksentekijöitä vankiloissa ja nuorten rikoksentekijän laitokset useilla Yhdistyneen kuningaskunnan alueilla.

Meidän koko tarjoaa rahanarvoisia etuja meidän opiskelijoiden ja työnantajien kannalta tilat, resurssit, leveys opetussuunnitelman tarjoamme ja etenemisen mahdollisuuksia. Kuitenkin, tarjoamme enemmän kuin laajuudeltaan kuitenkin tarjoamme heille tunnetta organisaatio, joka välittää intohimoisesti tehtävänsä, sen arvot ja sen ihmisiä.

Oppijoiden tarpeisiin ovat keskeisiä Manchester College. Tarjoamme huippuosaamista oppimista ja koulutusta asukkaille Manchester ja sen jälkeen. Tarjoamme ennennäkemättömän valikoiman kursseja, selkeitä valintoja ja ohjausta kaikille opiskelijoille.

Manchester College perustuu monilla paikkakunnilla eri puolilla Manchester. Meillä on kampuksilla pohjoisessa, etelässä ja keskellä kaupunkia. Jokaisella sivustolla on oma asiantuntija, huippuluokan tilat ja ystävällinen, kannustava ilmapiiri.

College on ihanteellinen tarjota valtava valikoima mahdollisuuksia eri-ikäisille oppijoille.

College omistaa Investors in People (IIP) Hopea akkreditointi. Investors in People on puitteet liiketoiminnan parantamiseen ihmisten kautta.

Missiomme

Parantaa elämää ja taloudellista menestystä oppimisen ja osaamisen.

Visiomme

  • Jatkokoulutus: "Johtava college etenemistä ja työllistyvyyttä." - Higher Education: "Johtava joustava, edullinen, ura-asiaa, yliopistokoulutus." - Rikoksentekijä Learning: "Britannian johtaja ja uudistaja rikoksentekijä oppimisen taitoja ja työllistämistä." - Oppisopimuskoulutus ja Työnantaja Koulutus: "Johtava alueellisten ja kansallisten työnantaja koulutusta." - MOL: "Britannian johtava joustavan säännöksen ammattipätevyyden."

Arvomme

Kuten organisaatio, meillä on yhteinen arvomaailma yli kaikessa mitä teemme. Nämä auttavat määrittelemään, keitä me olemme ja miten käyttäydymme.

  • Eheys - Olemme rehellisiä, luotettavia ja avoin. - Yksi joukkue - Teemme yhteistyötä, kunnioittaa toisiaan ja edistävät ryhmän tavoitteet. - Aina parantaa - Olemme kaukonäköistä, kehitämme ja omakseen. - Voi tehdä - Olemme positiivisia, osallisuutta, joustava ja ennakoiva. - Kestävä - Otamme pitkän aikavälin näkemys, ympäristöllisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti.

Sijainnit

Manchester

Osoite
The Manchester College
Ashton Old Road
Openshaw

M11 2WH Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta