Lue virallinen kuvaus

Opetamme 40000 opiskelijaa Middlesex kursseja meidän kampuksilla Lontoossa, Dubaissa, Mauritius, Maltan ja arvostetun akateemisen yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa. Meillä on maine korkealaatuista opetukseen, tutkimukseen, joka tekee eron ihmisten elämään ja käytännöllinen, innovatiivinen lähestymistapa työskentelevät yritysten kanssa kehittää henkilöstön mahdollisuuksia ja tarjota ratkaisuja liiketoiminnan kysymyksiä. Osaamisemme laaja, taiteesta ja suunnittelu, yritysten ja terveydenhuollon ja koulutuksen; lain, median ja esittävän taiteen ja tieteen ja teknologian.

Miksi olemme täällä Tavoitteenamme on kasvattaa maailmanlaajuisesti yhteisö onnistunut Middlesex opiskelijoille, jotka tekevät tärkeää maksuja yhteiskuntiin, joissa he elävät ja työskentelevät, ja olla ensisijainen yliopiston kumppani liiketoiminnan. Visiomme on olla kansainvälisesti erinomainen kaikessa mitä teemme, opetuksessa, tutkimuksessa ja tietämyksen siirto. Me kirjataan huippuosaamista tutkimuksen, erinomainen opetus, saavutus meidän opiskelijoiden ja olemme sitoutuneet laadukkaita opiskelija kokemus.

Mitä me teemme Panemme opiskelijat ensin Meidän opiskelijoiden menestys on ytimessä mitä teemme. Olemme investoineet osaavan henkilökunnan ja uusinta oppimisen ja tutkimuslaitoksissa. Meidän tutkijat opettavat ja meidän opettajien tutkimus, soveltamalla kansainvälisesti arvostetuimmista tutkimuksen ja käytännön elämän kysymyksiä luokkahuoneessa, varmistaa oppiminen on käytännöllinen ja relevantti. Olemme räätälöity meidän opetussuunnitelman varmistaa valmistuneista ovat täysin varustettu kilpailemaan kilpailluilla työmarkkinoilla. Meillä on jopa oma työllistettävyys palvelu auttaa Opiskelijamme suunnitella reitin tulevaisuuden työllisyyteen. Amazing kampuksella ja oppimisen tilat Tilamme ovat parhaita kaikkialla, yli £ 200 miljoonaa investoinut luoda yksi Lontoon suurin ja paras kampuksilla - osa sitoutunut tarjoamaan erinomaisen opiskelija kokemus. Olemme luoneet erinomaisen oppimisympäristöjen opetuksen ja tutkimuksen, kuten state-of-the-art laboratoriot, työpajoja ja moderni luentosalit. Olemme myös lisänneet upouusi tiloja, joissa voit rentoutua, juoda ja syödä ystävien kanssa. Meidän state-of-the-art kampuksella on ehdolla yliopiston tiloihin palkinnon vuosittain Guardian yliopiston Awards. Tutkimus ulkoisella painopiste Tutkimuksemme tekee todellinen ero maailman. Työmme ei pysähdy meidän kampuksella rajoja. Opiskelijat ja henkilökunta kannustetaan yhteistyöhön kumppanien kanssa, ammatillisten ja muiden järjestöjen kanssa. Olemme asiantuntija tutkijoille monipuolisia alueita rokotteiden syövän tutkimuksiin ihmisoikeusloukkauksista, ihmisen käyttäytyminen ja tekoäly.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: