Lue virallinen kuvaus

School of Social Sciences Nottingham Trent University on suuri ja elinvoimainen tiedeyhteisössä joka tarjoaa laajan valikoiman kelpoisuutta erilaisia ​​aloja, kuten psykologiaa, kriminologia, sosiologia, nuoriso-, terveys- ja sosiaalipalvelut, politiikka, kansainväliset suhteet, koulutus ja sosiaalipalvelut. Olemme lähellä neuloa yhteisö, jossa on paljon tapoja, joilla voit saada mukana elämässä School, osallistumasta tutkijaseminaareja siirtymistään Psychology tai Kriminologian yhteiskunnissa.

erinomainen opetus

Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuista koulutusta ja varustaa sinulle taitoja, jotka auttavat sinua onnistumiseksi urasi. Meidän opiskelijat ovat opettaneet innostunut, sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, monet jotka ovat mukana innovatiivista tutkimusta tai julkaistaan ​​tekijöiden niiden erikoisaloilla. Opit yhdistämällä perinteistä luentoja ja ryhmä seminaareja; ja riippuen tietysti voi myös olla mahdollisuus osallistua keskusteluihin, esityksiä ja ryhmäkeskusteluja. Myös säännöllisesti kutsua tunnettuja asiantuntijoita ja ammattilaisia ​​liittyvillä aloilla tulla puhumaan meidän opiskelijoille.

Tutkimuksemme antaa sinulle reuna

Meillä on vakiintunut maine laadukasta ja yhteiskunnan kannalta tutkimus. Tutkimus kertoo sisällön kursseilla ja varmistaa, että ne ovat ajan tasalla ja merkitystä meidän opiskelijan tulevaan uraansa.

Ammatillisten kurssien

Monet kursseja akkreditoitu, validoitu tai tunnustettu niihin liittyvillä ammatillinen elin. Meidän perustutkintoa Psychology kursseja meidän Keskustakampuksen akkreditoitu British Psychological Societyn (BPS), ja meidän sosiaalityön kurssi on hyväksynyt Health and Care Ammatit neuvosto tarjoaa sinulle tunnustettu aste ja tulevat työnantajat luottavainen ja pystyy valmistuneet.

Fantastic tilat

School of Social Sciences sijaitsee keskellä NTU City Campus, jolla on laaja valikoima palveluita, joiden avulla voit excel. Avoin pääsy tietokoneiden ovat saatavilla voit työskennellä luentojen välillä, ja riippuen tietysti voi myös pystyä hyödyntämään meidän media Suite ja Tuomioistuimet. Meidän oma Psychology laboratorioissa kuuluvat perustutkintoa opetuslaboratoriossa, ja asiantuntija tutkimuslaboratorioissa kuten silmä jäljittää, motion capture labs ja £ 80,000 EEG järjestelmä.

Opiskelu ulkomailla

Tarjoamme erilaisia ​​mahdollisuuksia meidän opiskella ulkomailla ja saada arvokasta kansainvälistä kokemusta, parantaa elämäntaitoja, ja oikeastaan ​​erotu potentiaalisille työnantajille. Tarjoamme erilaisia ​​kansainvälisiä ohjelmia, jotka vaihtelevat pituudeltaan, sekä Euroopassa ja kauempanakin.

Onnistua Social Sciences

Valmistuneista on kadehdittava kirjattua käynnissä saavuttaa menestyksekkään uran, ja tarjoamme asiantuntija uran neuvoja Opiskelijamme koko aikaa NTU. Tuemme opiskelijoita kehittämään työllistyvyyttä taitoja ja suunnitella seuraavat vaiheet, jotta voidaan maksimoida niiden potentiaalia ja täyttää uran tavoitteita.

Miksi Nottingham opiskella Yhteiskuntatieteiden?

Nottingham on todella opiskelija kaupunki; jossa kaksi suurta yliopistojen ja 60000 opiskelijat valitsevat tehdä kotiinsa. Ostos museoissa, kahviloissa, urheilu, musiikkiareenat ja yöelämää; Nottingham tarjoaa jokaiselle jotakin.

Olemme ylpeitä vahvat suhteet nautimme ryhmien ja järjestöjen ja noin Nottingham; alkaen HMP Whatton ja Framework Housing Association ohella omien tutkimuskeskusten kuten Nottingham Centre for Children, nuorten ja perheiden. Paitsi että nämä linkit rikastuttaa oppimiskokemus, ne antavat myös mahdollisuuden osallistua ja tehdä ero ihmisten elämään ja ryhmien paikallinen yhteisö.

Osastolla:

Politiikka ja kansainväliset suhteet Henkilökunta meidän Department of Politics ja kansainväliset suhteet tunnustetaan kansallisesti ja kansainvälisesti niiden tutkimustoimintaa, median osuus ja konsultointityö, ja intohimoisesti kääntämisestä tätä asiantuntemusta luokkahuoneeseen.

Psykologia Psychology on tunnustettu opetuksen huippuosaamista, samalla joilla on vahva kansallinen ja kansainvälinen tutkimus- profiilin.

Meidän peruskurssit opetetaan Kaupungin Campus, jatko psykologian siirtymäkursseista ja meidän MSc Forensic Psychology ovat kaikki akkreditoitu British Psychological Societyn.

Sosiaali- ja terveysalan Department of Social Work ja terveysministeriön kokoaa henkilökunta useista akateemisen ja ammatillinen tausta aloilla sosiaalityön, kansanterveyden ja sosiaalisen hoidon.

Tiimi pyrkii huippuosaamista sekä opetuksen että tutkimuksen, säilyttäen läheiset suhteet järjestöjen.

Sosiologia Sosiologian laitos tarjoaa kursseja aloilla sosiologian, kriminologian, nuoret ja uraohjausta.

Nämä aihealueet ovat kaikki huolissaan ajatellut kriittisesti sosiaalinen maailma, jossa elämme ja tuetaan ja suojellaan ihmisten ja ympäristön välillä ja sisällä monimutkainen ja monipuolinen yhteyksissä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Meidän jännittävä Kriminologian aste oli yksi ensimmäisistä ylempää astetta laatuaan opetetaan Britanniassa. Kuulet kutsutut puhujat, oppia lääkäri kokemusta ja voit saad ... [+]

BA (Hons) Kriminologia

Meidän jännittävä Kriminologian aste oli yksi ensimmäisistä ylempää astetta laatuaan opetetaan Britanniassa. Kuulet kutsutut puhujat, oppivat harjoittajien kokemuksesta, ja saatat saada tilaisuuden tulla erikoisjärjestöksi.

BA (Hons) Criminology -kurssi tarjoaa jännittävän yhdistelmän kriminologian ja rikosoikeuden opintojen teorian, politiikan ja käytännön yhdistämiseen. Sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön useita moduuleja, jotka tukevat huippututkimusta ja vahvoja suhteita poliisiin, koeajotoimiin ja muihin rikosoikeusvirastoihin.

Miksi valita tämä kurssi? Sinulla on mahdollisuus erikoistua kautta valitsemalla erottuva lisävarustemoduulien toimittama asiantuntijoiden niiden aiheista. Kaikki moduulit hyödyntävät ulkopuolisten harjoittajien kokemuksia ja tietämystä saadakseen lisää reaalimaailman näkökulmia. Voit saada ainutlaatuinen oivalluksia käytännön ulottuvuuksia kriminologian akkreditoidut työkokemusta mahdollisuuksia useita organisaatioita. On myös mahdollista opiskella ulkomailla Erasmus + -ohjelmamme kautta, sekä mahdollisuus tehdä tutkimushankkeesta, joka vaikuttaa paikallisen organisaation työhön yhteisössä. Mitä voit opiskella ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Tämä innovatiivinen kurssi voit tutkia kansainvälisiin kysymyksiin ja tapahtumia, kuten suhteita valtioiden, kansojen, sosiaalisia liikkeitä ja kulttuurisia ja uskonnolli ... [+]

ba (Hons) kansainväliset suhteet

Tämä innovatiivinen kansainvälisten suhteiden tutkinto mahdollistaa kansainvälisten kysymysten ja tapahtumien tutkimisen, mukaan lukien valtioiden, kansojen, yhteiskunnallisten liikkeiden ja kulttuuristen ja uskonnollisten yhteisöjen väliset suhteet. Opit tuntemaan aiheet ja prosessit, jotka tällä hetkellä muokkaavat maailmaa ja saavat tunteen siitä, miten tehdä tietoisia valintoja, joilla on vaikutusta paikallisella, kansallisella ja maailmanlaajuisella tasolla.

Jos olet kiinnostunut maailmanpolitiikkaan ja muuttuvassa maailmassa, jossa elämme, tämä Kansainväliset suhteet kurssi sopii sinulle.

Miksi valita tämä kurssi? Sinulla voi olla mahdollisuus saada kokemusta työharjoittelua, ja asiakkaalla voi olla mahdollisuus opiskella ulkomailla yhden lukukauden oman toinen vuosi osana Erasmus + valuutta järjestelmään. Opetus on ilmoittanut alueellisesti kohdistettu tutkimus vahvuuksia Aasiassa, Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa, Intian niemimaalle ja Eurooppaan. Tämä tutkimus ruokkii suoraan kurssi, joka tarkoittaa, että oppia uusimman kysymyksiä maailmankuuluja asiantuntijoita. Tämä kurssi auttaa kehittämään paremmin huomioon monimutkaisuus ja connectedness prosesseja, jotka muokkaavat maailmaa. Kansainvälisten suhteiden opiskelu avaa uraa monilla eri aloilla julkisella ja yksityisellä sektorilla. Valmistuneilla on mahdollisuus työskennellä Yhdistyneen kuningaskunnan hallintoyksiköissä, kansainvälisissä avustusjärjestöissä ja monissa kansalaisjärjestöissä. Nottingham Trentin yliopiston politiikka (mukaan lukien kansainväliset suhteet) on sijalla neljättä 77: stä lukuvuoden opiskelijoista, jotka ovat tyytyväisiä luennoitsijoiden palautteeseen ja arviointiin (The Guardianin yliopistoluettelon taulukko 2016). Mitä voit opiskella ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Nuoret Justice on kyse nuorten kanssa, jotka loukkaavat tai ovat vaarassa rikkoneen. Tämä kurssi yhdistää akateemisen teorian nykyajan käytäntöjä mainospaikkoja, vierailu ... [+]

BA (Hons) Nuorisotyön oikeus

Tulet liittymään kurssiin, jolla on suuri opiskelijoiden tyytyväisyys ja työllistettävyys! 100% BA: n (Hons) nuorisotutkimuksista ja BA (Hons) nuorten oikeustieteestä opiskelijat ovat tyytyväisiä opintojaksoon ja 100% valmistuneista molemmista näistä kursseista on työskennellyt tai harjoittanut jatko-opiskeluaan kuusi kuukautta NTU: n päättymisen jälkeen. (National Student Survey 2017 ja DLHE 2015/16 Kokopäiväinen, Iso-Britannia, Yliopisto, perustutkinto)

Nuoret Justice on kyse nuorten kanssa, jotka loukkaavat tai ovat vaarassa rikkoneen. Tämä kurssi yhdistää akateemisen teorian nykyajan käytäntöjä mainospaikkoja, vierailujen ja vierailevat puhujat.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Tämä erottuva kurssi tarjoaa syvällistä ymmärrystä luonteesta nuorten ja monimutkainen suhde nuorten ja yhteiskuntaan. ... [+]

ba (Hons) nuorisoselvityksiä

Tulet liittymään kurssiin, jolla on suuri opiskelijoiden tyytyväisyys ja työllistettävyys! 100% BA: n (Hons) nuorisotutkimuksista ja BA (Hons) nuorten oikeustieteestä opiskelijat ovat tyytyväisiä opintojaksoon ja 100% valmistuneista molemmista näistä kursseista on työskennellyt tai harjoittanut jatko-opiskeluaan kuusi kuukautta NTU: n päättymisen jälkeen. (National Student Survey 2017 ja DLHE 2015/16 Kokopäiväinen, Yhdistynyt kuningaskunta, ensimmäisen asteen tutkinto) Tämä erottuva nuorisotutkimuksen tutkinto antaa syvällisen ymmärryksen nuorten luonteesta ja monimutkaisista suhteista nuorten ja yhteiskunnan välillä. Saat tutustua palveluja, jotka tukevat nuorten oppimista, henkilökohtaista ja sosiaalista kehitystä ja uralla etenemiseen, ja myös saada tietoja ja taitoja odotetaan, jotka työskentelevät nuorten kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Core-moduulit Saat myös valita yhden seuraavista moduuleista: Seksuaalinen ja väkivaltainen rikollisuus Moduuli on pääosin jaettu kahteen osaan; ensimmäinen osa tutkii se ... [+]

Core-moduulit

Saat myös valita yhden seuraavista moduuleista:

Seksuaalinen ja väkivaltainen rikollisuus

Moduuli on pääosin jaettu kahteen osaan; ensimmäinen osa tutkii seksuaalista ja väkivaltaista loukkausta teoreettisessa yhteydessä, kun taas toisen osan moduulissa keskitytään vastauksiin seksuaaliseen ja väkivaltaiseen loukkaamiseen.

Huumeet, rikollisuus ja yhteiskunta

Rakenteellinen opetus järjestetään yhdistämällä perinteisiä luentoja, seminaareja, työpajoja ja poliisin järjestämiä harjoittelujaksoja.

Saat lisätietoja ja neuvoja hakemuksestasi sovellettavasta NTU: sta. Onnea hakemuksestasi!... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Tämä erottuva tutkinto tarkastellaan teorian ja käytännön politiikan, integrointi sekä kansallisia ja kansainvälisiä näkökulmia. Saat oppia merkitys yhä globalisoituvassa ... [+]

BA (Hons) Politiikka

Opiskelijat suosittelisivat meitä! 94% BA (Hons) Politiikan opiskelijoista suosittaisi opiskelua NTU: ssa (National Student Survey 2017).

Tämä erottuva Poltics-tutkinto tutkii politiikan teoriaa ja käytäntöä yhdistämällä sekä kansalliset että kansainväliset näkökulmat. Saat oppia merkitys yhä globalisoituvassa poliittisen ympäristön ja ymmärtää merkityksen politiikan kuin ihmisen toiminta.

Jos olet kiinnostunut ajankohtais- ja kansainvälisiä trendejä, niin BA (Hons) Politiikka tutkinnon NTU sopii sinulle. Tämä kurssi Rohkaisemme pelaajia suoraan politiikan tutkija tai teoreetikko tekemällä oman itsenäistä tutkimusta, joka huipentui tuotannossa viimeisen vuoden väitöskirjan aihe valinta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Tämä innovatiivinen tutkinto avulla voit kehittää paremmin huomioon monimutkaisuus ja connectedness poliittisten ja kansainvälisiä prosesseja ja teorioita, jotka muokkaav ... [+]

BA (Hons) Politiikka ja kansainväliset suhteet

Tämä innovatiivinen politiikan ja kansainvälisten suhteiden tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden kehittää enemmän tietoisuutta poliittisten ja kansainvälisten prosessien ja teorioiden monimutkaisuudesta ja yhteydestä, jotka muuttavat elämäämme. Saat tutkia nykyajan maailmassa, jossa elämme paikallisella, kansallisella ja globaalilla tasolla.

Jos olet kiinnostunut ajankohtaisohjelmat, kansainvälisiä trendejä ja ymmärtää muuttuvassa maailmassa, jossa elämme, niin politiikka ja kansainväliset suhteet tietenkin NTU sopii sinulle.

Koska politiikka käsittelee keskeisiä kysymyksiä, jotka vaikuttavat yhteiskunnan maailmanlaajuisesti, se on ihanteellinen yhdessä kansainvälisten suhteiden luoda jännittävä, edistää ja asiaan kurssi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Tämä Health ja hoito ammatit neuvoston (HCPC) hyväksyi aste valmistelee teitä roolia sosiaalityöntekijä. Se on suunniteltu, jotta voit edetä työssä ja yhdistää sekä akate ... [+]

Tämä Health ja hoito ammatit neuvoston (HCPC) hyväksyi aste valmistelee teitä roolia sosiaalityöntekijä. Se on suunniteltu, jotta voit edetä työssä ja yhdistää sekä akateemisen ja käytännön työhön perustuva moduuleja.

Haluatko tehdä ero ihmisten elämään? Sitten meidän Sosiaalityön tutkinto on sinulle. Voit saada tietoja ja taitoja, jotka voivat todella muuttaa jonkun elämän.

Miksi valita tämä kurssi? Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajien lakisääteisten ja riippumaton aloilla varmistaaksemme kurssin sisältöä säilyttää keskittyä ihmisten oikeus käyttää palveluja. Se myös auttaa varmistamaan, että olet valmis ammattikäytäntöjen, kun olet oikeutettu. Opetus toteutetaan henkilöstön eri ammatillinen tausta ja sitä tukee tutkimusta, joka tarjoaa sinulle loistava tasapaino akateemisen ja soveltavan koulutuksesta. Koko kurssin aikana voimme painottaa voimakkaasti ammattitaitoa, arvoja ja sosiaalisen työteorian ja käytännön välisiä yhteyksiä. Voit suorittaa arvioitujen mainospaikkoja, joka antaa sinulle mahdollisuuden saada arvokasta kokemusta on kokopäiväinen sosiaalityöntekijä alueella eri työpaikoilla. Opi asiantuntijamme ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Tämä jännittävä aste tarkastellaan erikoisaloilla nykyajan sosiologian ja voit tutkia yhteiskuntaan, kulttuuriin ja jokapäiväiseen elivät kokemuksia. ... [+]

ba (Hons) sosiologian

Opiskelijat suosittelisivat meitä! Viimeisimmässä National Student Survey -lehdessä 97% viimeaikaisista BA (Hons) -sosiologian opiskelijoista suosittelee opiskelua NTU: ssa. (National Student Survey 2017).

Tämä jännittävä sosiologian tutkinto tutkii nyky-sosiologian erikoisaloja ja mahdollistaa yhteiskunnan, kulttuurin ja arjen kokemusten tutkimisen. Koko kurssin kuulet Ulkoisista kaiuttimista, ja voi olla mahdollisuus opiskella ulkomailla ja toteuttaa itseohjautuvaa harjoittelua.

Jos olet kiinnostunut yhteiskunnasta, kulttuurista ja tolkkua sosiaalisen maailman, jossa elämme, niin meidän sosiologian kurssi sopii sinulle.

Miksi valita tämä kurssi? Vuodesta ensimmäinen vuosi tämä kurssi auttaa kehittämään taitoja työllistyvyyden. Sinulla on mahdollisuus hankkia paikalliselle, kansalliselle tai kansainväliselle organisaatiolle projektityö ja saada arvokasta kokemusta tekemällä työharjoittelua. Sinulle hyötyä taidoista ja osaaminen akateemisen henkilöstön, jotka käyttävät johtavaa tutkimusta identiteettien, sosiaalisen osallisuuden ja kulttuurisen monimuotoisuuden tiedottaa opetuksessa. Sosiologian ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet saavat työpaikkoja - 88% BA (Hons) -sosiologian tutkinnon suorittaneista on työskennellyt tai harjoittanut jatkotutkimusta kuuden kuukauden kuluttua NTU: n lähdöstä. (DLHE 2015/16 Kokopäiväinen ja Sandwich, Iso-Britannia, ensimmäinen tutkinto, perustutkinto) ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Meidän British Psychological Societyn (BPS) akkreditoitu tutkinto tutkii salaisuudet, mikä tekee meistä ihmisen, mitä merkitsee olla elossa ja miksi me käyttäytyä tavalla ... [+]

BSC (Hons) psykologia

Opiskelijat suosittelisivat meitä! Viimeisimmässä National Student Survey -lehdessä 94% viimeisimmistä BSc (Hons) psykologian opiskelijoista suosittelee opiskelua NTU: ssa. (National Student Survey 2017).

Meidän British Psychological Societyn (BPS) akkreditoitu tutkinto tutkii salaisuudet, mikä tekee meistä ihmisen, mitä merkitsee olla elossa ja miksi me käyttäytyä tavalla teemme.

Kurssi kattaa kaikki keskeiset alueet Psychology määrätyt British Psychological Societyn (BPS) opetussuunnitelma. Saat tutkia ihmisen hengen, toimintaan aivoissa, prosessit ja mekanismit ihmisen ajattelun, tunteen ja käyttäytymisen ja kuinka psykologit, psykologinen tutkimus ja hoito voi konkreettisesti ja myönteisiä vaikutuksia ihmisten elämään ja yhteiskuntaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Tämä harjoittaa British Psychology Societyn (BPS) akkreditoitu kurssi yhdistää kattavan koulutuksen psykologian tutkimuksessa rikollista käyttäytymistä, rikostyypit ja ti ... [+]

BSC (Hons) psykologian kriminologia

Opiskelijat suosittelisivat meitä! Viimeisimmässä National Student Survey -lehdessä 94% viimeisimmistä BSc (Hons) psykologian opiskelijoista suosittelee opiskelua NTU: ssa. (National Student Survey 2017).

Meidän British Psychological Societyn (BPS) akkreditoitu tutkinto tutkii salaisuudet, mikä tekee meistä ihmisen, mitä merkitsee olla elossa ja miksi me käyttäytyä tavalla teemme.

Kurssi kattaa kaikki keskeiset alueet Psychology määrätyt British Psychological Societyn (BPS) opetussuunnitelma. Saat tutkia ihmisen hengen, toimintaan aivoissa, prosessit ja mekanismit ihmisen ajattelun, tunteen ja käyttäytymisen ja kuinka psykologit, psykologinen tutkimus ja hoito voi konkreettisesti ja myönteisiä vaikutuksia ihmisten elämään ja yhteiskuntaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Meidän psykologian opiskelijat ovat erittäin tyytyväisiä. 100% meidän BSc (Hons) Psykologian Sosiologian koko ajan opiskelijat ovat tyytyväisiä kurssin yleistä. ... [+]

BSC (Hons) psykologian sosiologian

Opiskelijat suosittelisivat meitä! Viimeisimmässä National Student Surveyissa 95% viimeisimmistä BSc (Hons) psykologiasta ja sosiologiasta opiskelevat suosittelisivat opiskelua NTU: ssa. (National Student Survey 2017).

BSc (Hons) psykologian ja sosiologian tutkinto on British Psychological Society (BPS) akkreditoitu kurssi, joka yhdistää psykologian kokonaisvaltaisen koulutuksen yhteiskunnallisten järjestelmien rakenteen ja dynamiikan ja koko yhteiskunnan tutkimuksen kanssa. Opiskelijamme hyötyvät viikoittaisista tutkimusseminaareista, yli 80 akateemisesta asiantuntijasta, ja heillä on pääsy ensiluokkaisiin laboratorion sviitteihin.

... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi