Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School of Social Sciences Nottingham Trent University on suuri ja elinvoimainen tiedeyhteisössä joka tarjoaa laajan valikoiman kelpoisuutta erilaisia ​​aloja, kuten psykologiaa, kriminologia, sosiologia, nuoriso-, terveys- ja sosiaalipalvelut, politiikka, kansainväliset suhteet, koulutus ja sosiaalipalvelut. Olemme lähellä neuloa yhteisö, jossa on paljon tapoja, joilla voit saada mukana elämässä School, osallistumasta tutkijaseminaareja siirtymistään Psychology tai Kriminologian yhteiskunnissa.

erinomainen opetus

Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuista koulutusta ja varustaa sinulle taitoja, jotka auttavat sinua onnistumiseksi urasi. Meidän opiskelijat ovat opettaneet innostunut, sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, monet jotka ovat mukana innovatiivista tutkimusta tai julkaistaan ​​tekijöiden niiden erikoisaloilla. Opit yhdistämällä perinteistä luentoja ja ryhmä seminaareja; ja riippuen tietysti voi myös olla mahdollisuus osallistua keskusteluihin, esityksiä ja ryhmäkeskusteluja. Myös säännöllisesti kutsua tunnettuja asiantuntijoita ja ammattilaisia ​​liittyvillä aloilla tulla puhumaan meidän opiskelijoille.

Tutkimuksemme antaa sinulle reuna

Meillä on vakiintunut maine laadukasta ja yhteiskunnan kannalta tutkimus. Tutkimus kertoo sisällön kursseilla ja varmistaa, että ne ovat ajan tasalla ja merkitystä meidän opiskelijan tulevaan uraansa.

Ammatillisten kurssien

Monet kursseja akkreditoitu, validoitu tai tunnustettu niihin liittyvillä ammatillinen elin. Meidän perustutkintoa Psychology kursseja meidän Keskustakampuksen akkreditoitu British Psychological Societyn (BPS), ja meidän sosiaalityön kurssi on hyväksynyt Health and Care Ammatit neuvosto tarjoaa sinulle tunnustettu aste ja tulevat työnantajat luottavainen ja pystyy valmistuneet.

Fantastic tilat

School of Social Sciences sijaitsee keskellä NTU City Campus, jolla on laaja valikoima palveluita, joiden avulla voit excel. Avoin pääsy tietokoneiden ovat saatavilla voit työskennellä luentojen välillä, ja riippuen tietysti voi myös pystyä hyödyntämään meidän media Suite ja Tuomioistuimet. Meidän oma Psychology laboratorioissa kuuluvat perustutkintoa opetuslaboratoriossa, ja asiantuntija tutkimuslaboratorioissa kuten silmä jäljittää, motion capture labs ja £ 80,000 EEG järjestelmä.

Opiskelu ulkomailla

Tarjoamme erilaisia ​​mahdollisuuksia meidän opiskella ulkomailla ja saada arvokasta kansainvälistä kokemusta, parantaa elämäntaitoja, ja oikeastaan ​​erotu potentiaalisille työnantajille. Tarjoamme erilaisia ​​kansainvälisiä ohjelmia, jotka vaihtelevat pituudeltaan, sekä Euroopassa ja kauempanakin.

Onnistua Social Sciences

Valmistuneista on kadehdittava kirjattua käynnissä saavuttaa menestyksekkään uran, ja tarjoamme asiantuntija uran neuvoja Opiskelijamme koko aikaa NTU. Tuemme opiskelijoita kehittämään työllistyvyyttä taitoja ja suunnitella seuraavat vaiheet, jotta voidaan maksimoida niiden potentiaalia ja täyttää uran tavoitteita.

Miksi Nottingham opiskella Yhteiskuntatieteiden?

Nottingham on todella opiskelija kaupunki; jossa kaksi suurta yliopistojen ja 60000 opiskelijat valitsevat tehdä kotiinsa. Ostos museoissa, kahviloissa, urheilu, musiikkiareenat ja yöelämää; Nottingham tarjoaa jokaiselle jotakin.

Olemme ylpeitä vahvat suhteet nautimme ryhmien ja järjestöjen ja noin Nottingham; alkaen HMP Whatton ja Framework Housing Association ohella omien tutkimuskeskusten kuten Nottingham Centre for Children, nuorten ja perheiden. Paitsi että nämä linkit rikastuttaa oppimiskokemus, ne antavat myös mahdollisuuden osallistua ja tehdä ero ihmisten elämään ja ryhmien paikallinen yhteisö.

Osastolla:

Politiikka ja kansainväliset suhteet Henkilökunta meidän Department of Politics ja kansainväliset suhteet tunnustetaan kansallisesti ja kansainvälisesti niiden tutkimustoimintaa, median osuus ja konsultointityö, ja intohimoisesti kääntämisestä tätä asiantuntemusta luokkahuoneeseen.

Psykologia Psychology on tunnustettu opetuksen huippuosaamista, samalla joilla on vahva kansallinen ja kansainvälinen tutkimus- profiilin.

Meidän peruskurssit opetetaan Kaupungin Campus, jatko psykologian siirtymäkursseista ja meidän MSc Forensic Psychology ovat kaikki akkreditoitu British Psychological Societyn.

Sosiaali- ja terveysalan Department of Social Work ja terveysministeriön kokoaa henkilökunta useista akateemisen ja ammatillinen tausta aloilla sosiaalityön, kansanterveyden ja sosiaalisen hoidon.

Tiimi pyrkii huippuosaamista sekä opetuksen että tutkimuksen, säilyttäen läheiset suhteet järjestöjen.

Sosiologia Sosiologian laitos tarjoaa kursseja aloilla sosiologian, kriminologian, nuoret ja uraohjausta.

Nämä aihealueet ovat kaikki huolissaan ajatellut kriittisesti sosiaalinen maailma, jossa elämme ja tuetaan ja suojellaan ihmisten ja ympäristön välillä ja sisällä monimutkainen ja monipuolinen yhteyksissä.

Sijainnit

Nottingham

Osoite
Nottingham Trent University
50 Shakespeare Street

NG1 4FQ Nottingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin