Plymouth College of Art

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä olemme

Vuonna 1856 perustettu Plymouth College of Art on taiteiden koulu, jota taiteilijat ja suunnittelijat johtavat taiteilijoille ja suunnittelijoille.

Meillä on koti dynaamiselle, poikkitieteelliselle päättäjien ja ajattelijoiden yhteisölle, joille tekeminen on yhtä tärkeää kuin lukeminen ja kirjoittaminen ja joiden oppimisen tarkoitus on erottamaton elämäsi elämisen tarkoituksesta. Paikka asioiden tekemiseen ja asioiden toteuttamiseen. Muutoksen tekemistä varten.

Mitä uskomme: Live. Tehdä. Jatka luomista

Uskomme, että nykytaiteen käytännöllinen korkealaatuinen elämänkoulutus on luova katalysaattori henkilökohtaiseen, ammatilliseen ja kulttuuriseen muutokseen.

Sosiaalinen oikeudenmukaisuus, yhteisövaikutusten ja sosiaalisen liikkuvuuden kautta, ja luova oppiminen, pedagogisen innovoinnin kautta, ovat osa DNA: tamme ja kaiken tekemämme ytimenä.

Tarjoamme alustan, upokkaan, tilan, jossa ihmiset kokoontuvat, etsivät uusia näköaloja ja työntävät luovan käytännön rajoja.

Yhdessä me kuvittelemme, kokeilemme, ajattelemme, opimme, teemme asioita ja saada asiat tapahtumaan. Mitä haluat tehdä, minne sitten haluatkin, matka alkaa täältä eikä lopu koskaan.

Kymmenen ehdotusta

  • Tekeminen on yhtä tärkeää kuin lukeminen ja kirjoittaminen, kuin tiede ja matematiikka.
  • Tekeminen tapahtuu ennen tietämistä.
  • Taide ei ole "elämästä", vaan elämisestä.
  • Oppimisen tarkoitus on erottamaton elämäsi elämisen tavoitteesta.
  • Taideopetuksessa oppijalla ei ole 'aihetta' piiloutua.
  • Kohdennettu oppiminen luo oppijaan agentuurin, ei riippuvuuden.
  • Oppimistila tarjoaa tai peruuttaa mahdollisuuden oppia.
  • Avaruus ei voi sisältää energiaa, energia luo tilaa.
  • Opiskelijana, taiteilijana henkilöllisyytesi tulee horisontista, ei rajaviivasta.
  • Mikä on ehdotuksesi?

Tilat tehdä

Työympäristöämme pidetään laajasti yhtenä rikkaimmista ja monimuotoisimmista materiaalien, teknologioiden, prosessien, käytäntöjen, taiden muotojen ja ideoiden ekosysteemeistä, jotka löydät taidekoulun muodossa.

Aikana, jolloin muut kapenevat oppimisympäristönsä valikoimaa ja ekologiaa, olemme panostaneet voimakkaasti sekä digitaaliseen että analogiseen ulottuvuuteen - koska uskomme, että oppimistila tarjoaa tai vetää pois mahdollisuuden oppia.

Tehdä ero

Olemme sitoutuneet tekemään muutoksen kaikessa, mitä teemme.

Vastauksena jatkuvaan pyrkimykseen syrjäyttää luovat taiteet yleisessä koulutuksessa Yhdistyneessä kuningaskunnassa perustimme Plymouthin luovien taiteiden koulun ja rakensimme Punaisen talon kaupungin keskusta-alueelle, jolla on merkittävää sosiaalista ja taloudellista puutetta. Yhdessä rakennamme asteittaista jatkuvaa luovan oppimisen ja käytännön aloittamista varhaisvuosista maisterin jatko-opintoihin, tutkimukseen ja ammatillisiin käytäntöihin.

Vuonna 2016 Plymouth College of Art sijoittui maan viidentoista parhaan korkeakoulun joukkoon, koska sillä oli korkein naisjäsenyys hallintoelimissä.

"Todellisen koulutuksen koko tarkoitus on saada ihmiset ... ei vain oppimaan, vaan rakastamaan tietoa - ei vain oikeudenmukaista, vaan nälän ja jaon oikeudenmukaisuuden jälkeen."

- John Ruskin, villin oliivin kruunu: neljä teollisuuden ja sodan luentoa (1882)

Vuosina 2016/17 Plymouth College of Art oli suurin osuus koko 21-vuotiaista täysipäiväisistä opiskelijoista Kaakkois-, Lounais- ja Lontoossa, jotka aloittavat korkea-asteen koulutuksen ensimmäistä kertaa naapurustoista osallistuminen korkeakoulutukseen.

Vuonna 2017 meille myönnettiin Sosiaalisen yrityksen kultamerkki, järjestelmällisestä sitoutumisestamme yhteisöllisyyteen ja positiivisen sosiaalisen muutoksen luomiseen. Ja vuonna 2018 meitä luokiteltiin luokan tasa-arvon ja korkea-asteen koulutuksen saatavuuden kannalta viidenneksi Ison-Britannian korkeakouluista.

Vuonna 2018 perustimme muotivalmistusliiketoiminnan, Makers HQ, yhteisöjärjestönä (CIC) yhteistyössä Millfields Trustin kanssa, jotta voimme edistää yhteisön uudistumista, lisätä korkeasti koulutettujen tutkinnon suorittaneiden henkilöiden pidättämistä ja vahvistaa muodinvalmistusalan hallintaa etelässä. West.

138563_pexels-photo-2559741.jpeg

Plymouth: Luovuuden kaupunki

Plymouth on Ison-Britannian Ocean City, Devonin rannikolla Lounais-Englannissa. Kauniilla ranta-alueella ja satamassa, joka sisältää rakkaudella kunnostetun 1935 Art Deco -lehden ja runsaasti upeita ympäröivää maaseutua, kukoistava kaupunki tarjoaa runsaasti inspiraatiota vilkkaan kulttuurin ja maailmanluokan tapahtumien rinnalla yli 35 000 opiskelijalle.

Musiikin, taiteen ja elokuvien sulautuessa Plymouthiin on jotain erityistä. Ja olemme aktiivisesti mukana sukupolvien välisessä paikanvalmisteluhankkeessa, joka muuttaa kaupungin visuaalisen taiteen alueelliseksi pääomaksi - heijastuu Englannin taideneuvoston tekemiin investointeihin.

Nykytaiteen tapahtumapaikat, kuten KARST, tarjoavat innovatiivisia nykytaiteen näyttelyitä ja residenssejä, kun taas yliopistossa on oma vakiintunut galleria ja Plymouth Arts Cinema, itsenäinen arthouse-elokuvateatteri.

Löydät elävän musiikin tapahtumapaikat, joista voit saada paikallisia ja kiertuebändejä, sekä DIY-luovia yhteisöjä ja yhteisöjärjestöjä, jotka alkavat ympäri kaupunkia. Devonportin Real Ideas -järjestön johtama 7,2 miljoonan punnan kauppahallin uudistushanke pyrkii luomaan digitaalisen taiteen, yhteisötoiminnan ja yritystoiminnan keskuksen, luomalla työpaikkoja ja mahdollisuuksia.

Kaupunki isännöi suuria näyttelyitä, kuten British Art Show 7 (jonka British Art Show 9 on tarkoitus palata Plymouthiin vuonna 2021), We People People The Work, Kapinallisten elokuvafestivaali ja The Atlantic Project, tuomalla esiin kansainvälisesti tunnettuja taiteilijoita, kuten Ryoji Ikeda , Postcommodity-kollektiivi, Ciara Phillips ja Matt Stokes kaupunkiin erikseen tilattujen, kohdekohtaisten asennusten avulla.

Kaupungin rakastetuimpien luovien tilojen ohella avattiin äskettäin joukko äskettäin kehitettyjä taiteen ja yritystoiminnan keskuksia.

Laatikko on Plymouthin museon ja kaupunginarkistojen uusi koti. 40 miljoonan punnan uudelleenrakennustyö on tarkoitus avata vuonna 2020, ja seitsemän suuren mittakaavan pysyvää galleriaa, mukaan lukien kokoelmat Lounais-elokuva- ja televisioarkistosta.

Samaan aikaan Ocean Studios Plymouthin historiallisessa Royal William Yardissa tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia, residenssejä ja avoimen tilan työpajoja, ja sillä on jo nyt runsaasti luovia, riippumattomia yrityksiä - näytönohjauksen työpajoista nykyaikaisiin korukauppiaisiin.

Plymouthin taiteellinen henki loistaa myös Theatre Royal -teatterissa, joka on Ison-Britannian suurin ja parhaiten käynyt alueellinen tuotantoteatteri. Suhteemme teatteriin tarjoaa mahdollisuuksia yhteistyöhön ja alan kokemukseen - se on tällä hetkellä paikka valmistumistilaisuudelle.

Plymouth Pavilions piirtää suurimpia nimiä musiikissa ja komedioissa, ja koko kaupunki on mukana MTV Presents Ocean City Sounds -messuilla, joka on vuosittainen musiikkifestivaali, joka houkuttelee Clean Banditia, Rudimentalia ja Charli XCX: ää - muutamia mainitakseni.

Plymouthin ulkopuolella

Vain kivenheiton päässä on joitakin Lounais-alueen kauneimmista rannikoista, soista ja esihistoriallisista metsistä, sekä jännittävistä luovista keskuksista, joissa voit löytää itsenäisiä kauppoja ja kahviloita, näyttelytiloja ja paljon muuta.

Lähistöllä sijaitsevassa Totnesin kaupunkikaupungissa asuvat poikkeukselliset vintage-kaupat ja eklektiset levykaupat - täydellinen kohde päiväksi selata markkinoita, gallerioita ja ostoksia.

Palkittu valokuvaaja Nicholas White omaksui Dartmoorin opiskellessaan Plymouth College of Art .

Alle tunnin päässä Eden-projekti on maailman suurin sisäsademetsä, ja se toimii joka kesä Eden-istuntojen isäntinä. Taiteilijat, kuten Björk, Muse, Massive Attack ja PJ Harvey, ovat pelanneet intiimejä esityksiä tässä henkeäsalpaavassa ympäristössä.

Hieman kauempana Cornwallista ja löydät pienen St Ivesin kaupungin. Rinteessä sijaitseva St Ives on Tate St Ivesin koti, josta avautuu näkymä Atlantin valtamerelle. Hän juhlii kaupungin taiteellisia yhteyksiä, joka on ollut taiteilijoiden kohde Victorian ajoista lähtien. Kaupunkiin liittyviä tunnettuja nimiä on Mark Rothkosta Barbara Hepworthiin - pakollinen vierailu opiskellessasi Plymouth College of Art .

Olemme aina rakastaneet kaupunkiamme, mutta viime aikoina paikan päällä on entistä suurempi buzz kuin tavallisesti. Tule selville itse.

Kansainvälinen avoin avoin tapahtuma: Asuminen ja opiskelu Isossa-Britanniassa

16.09.20, 11.00–12.00

Ennen kuin päätät, missä haluat opiskella ja mikä kurssi sopii sinulle, on hyödyllistä osallistua online-tapahtumaan ja puhua todelliselle henkilökunnalle ja opiskelijoille vaihtoehdoistasi. Jos olet kansainvälinen opiskelija, ihmettelet, millaista on elää ja opiskella Isossa-Britanniassa, miksi et tule seuraamaan seuraavaa kansainvälistä avointa online-tapahtumaa: Asuminen ja opiskelu Isossa-Britanniassa, joka pidetään keskiviikkona 16. syyskuuta 2020 klo 11.00--12.00.

Liity opettamisen, oppimisen ja parantamisen johtajamme tohtori Mark Kerriganin ja tohtorikoulutettavan Cynthia Hartin, kansainvälisen opiskelukokemuksen tutkijan, kanssa, kun he keskustelevat sopeutumisesta asumiseen ja opiskeluun Plymouthissa, Ison-Britannian Ocean Cityssä. Kansainväliset opiskelijamme ovat arvostettu osa opiskelijakuntaamme ja hyötyvät rikkaasta kulttuurisesta, luovasta ja akateemisesta kokemuksesta opiskellessaan kanssamme.

Viisumihakemuksista taloudelliseen tukeen ja kielivaatimuksiin - olemme täällä tukemassa matkaa luovaan opiskeluun Isossa-Britanniassa. Tutustu elämään Plymouthissa (yksi Ison-Britannian turvallisimmista kaupungeista), paikallisesta kulttuuristamme ja perinnöstämme, majoitusvaihtoehdoista ja tuesta, joka auttaa sinua asettumaan uuteen ympäristöön.

Olemme tyytyväisiä sisäänkirjautumiseen, mutta jotta voimme hyödyntää tapahtumaa parhaalla mahdollisella tavalla ja saada lisätietoja sähköpostitse, suosittelemme varaamaan paikan etukäteen. Liity keskusteluun yksinkertaisesti määrittämällä tietokoneesi, tablet-laitteesi tai matkapuhelimesi ja napsauttamalla sähköpostitse ja alla olevassa aikataulussa olevaa linkkiä.

Ajoittaa

Suora esitys | 11.00-11.40
Liity pääsy- ja opiskelijatiimimme kanssa saadaksesi yleiskatsauksen opiskelusta Plymouth College of Art , kansainvälisestä hakuprosessista ja mahdollisuuksista opiskella aktiivisessa, poikkitieteellisessä ajattelijoiden ja päättäjien yhteisössä.

Kysymykset ja vastaukset | 11.40-12.00
Suoran esityksen jälkeen tiimimme on valmiina vastaamaan kaikkiin kansainvälisiin kyselyihin, joita sinulla saattaa olla maksujen, viisumien sekä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan muuttamisen ja asumisen suhteen.

Sijainnit

Plymouth

Osoite
Plymouth College of Art,
Tavistock Place

PL4 8AT Plymouth, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin