SAE Institute UK

Esittely

Lue virallinen kuvaus

SAE-instituutti perustettiin vuonna 1976 tohtori Tom Misner Sydney, Australia tarjoaa jälkeisen kursseja äänitekniikkaa. SAE-instituutti on sittemmin kasvanut maailman suurin käytännön luova Mediakasvattajan 54 kampuksilla 26 maassa ja laajennettu kurssi portfolio luova mediateknologiassa kanssa vahvat perinteet käytännön soveltamisen ja teollisuuden tunnustamista.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa SAE-instituutti on 4 kampuksilla Lontoossa, Liverpool, Glasgow ja maailman pääkonttori Oxford.

SAE-instituutti on akkreditoitu Middlesex University, Lontoo Iso-Britannia. Opiskelijalla on validoitu ohjelma saavat Middlesex palkinnon suoritetusta opintojaan. SAE Institute UK on kumppani Middlesex University skillset Akatemia, jäsen Study UK ja listattu elin rekisteristä osaston Business Innovation and Skills.

Ohjelmat ja polut

BA tai BSc (Hons)

Pelejä ohjelmointi tutkinto johtaa BSc (Hons), kun taas kaikki muut koulutusohjelmat johtaa joko BA (Hons) tai BSc (Hons). Palkinto määräytyy luonteen opinnäytetyön joka on lopullinen moduuli ohjelmasta. Näin varmistetaan, että opiskelijat kaikkin sama taso luovan harjoittelun ja ansaita 360 opintopistettä (180 European Credit Transfer Points) ja niiden ainutlaatuinen lähestymistapa ja polku näkyy hankkeen ne tuottavat.

Korkeakoulututkintoa

SAE-instituutti tarjoaa 2 vuoden tutkinto-ohjelmia, jotka on poistumispaikka jälkeen 16 kuukautta. Kun onnistuneesti päätökseen tämän 16 kuukautta ohjelman opiskelijat palkitaan korkeakoulututkintoa, joka ansaitsee 240 opintopistettä. Korkeakoulututkintoa on myös hyväksytty merkintä piste, joten oppilaat voivat ilmoittautua vain 16 kuukautta ohjelma.

Täydentämisestä DipHE ohjelman opiskelijat voivat opiskella kohti BA / BSc (Hons) valitsemiinsa täyttämällä lopullinen 8 kuukautta 2 vuoden ohjelma. Korkeakoulututkintoa sopii erityisesti median opiskelijoille, jotka etsivät oppia käytännön taitoja he tarvitsevat täydentää nykyisiä pätevyys.

Certificate of Higher Education

SAE Glasgow kampuksella tarjoaa myös Certificate of Higher Education. Se tarjoaa vaihtoehtoisen reitin antaa opiskelijoille, jotka läpäistyään ohjelman edetä päälle lopullinen 8 kuukautta korkeakoulututkintoa.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
SAE Institute
297 Kingsland Road

E8 4DD Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Glasgow

Osoite
Kinning Park, 85-87 Portman Street, Glasgow, G41 1EJ
Glasgow, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta