Lue virallinen kuvaus

SAE-instituutti perustettiin vuonna 1976 tohtori Tom Misner Sydney, Australia tarjoaa jälkeisen kursseja äänitekniikkaa. SAE-instituutti on sittemmin kasvanut maailman suurin käytännön luova Mediakasvattajan 54 kampuksilla 26 maassa ja laajennettu kurssi portfolio luova mediateknologiassa kanssa vahvat perinteet käytännön soveltamisen ja teollisuuden tunnustamista.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa SAE-instituutti on 4 kampuksilla Lontoossa, Liverpool, Glasgow ja maailman pääkonttori Oxford.

SAE-instituutti on akkreditoitu Middlesex University, Lontoo Iso-Britannia. Opiskelijalla on validoitu ohjelma saavat Middlesex palkinnon suoritetusta opintojaan. SAE Institute UK on kumppani Middlesex University skillset Akatemia, jäsen Study UK ja listattu elin rekisteristä osaston Business Innovation and Skills.

Ohjelmat ja polut

BA tai BSc (Hons)

Pelejä ohjelmointi tutkinto johtaa BSc (Hons), kun taas kaikki muut koulutusohjelmat johtaa joko BA (Hons) tai BSc (Hons). Palkinto määräytyy luonteen opinnäytetyön joka on lopullinen moduuli ohjelmasta. Näin varmistetaan, että opiskelijat kaikkin sama taso luovan harjoittelun ja ansaita 360 opintopistettä (180 European Credit Transfer Points) ja niiden ainutlaatuinen lähestymistapa ja polku näkyy hankkeen ne tuottavat.

Korkeakoulututkintoa

SAE-instituutti tarjoaa 2 vuoden tutkinto-ohjelmia, jotka on poistumispaikka jälkeen 16 kuukautta. Kun onnistuneesti päätökseen tämän 16 kuukautta ohjelman opiskelijat palkitaan korkeakoulututkintoa, joka ansaitsee 240 opintopistettä. Korkeakoulututkintoa on myös hyväksytty merkintä piste, joten oppilaat voivat ilmoittautua vain 16 kuukautta ohjelma.

Täydentämisestä DipHE ohjelman opiskelijat voivat opiskella kohti BA / BSc (Hons) valitsemiinsa täyttämällä lopullinen 8 kuukautta 2 vuoden ohjelma. Korkeakoulututkintoa sopii erityisesti median opiskelijoille, jotka etsivät oppia käytännön taitoja he tarvitsevat täydentää nykyisiä pätevyys.

Certificate of Higher Education

SAE Glasgow kampuksella tarjoaa myös Certificate of Higher Education. Se tarjoaa vaihtoehtoisen reitin antaa opiskelijoille, jotka läpäistyään ohjelman edetä päälle lopullinen 8 kuukautta korkeakoulututkintoa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

SAE Institute UK

Kehitä alan ammattitaitoa ja yrittäjyystaitoja menestyksekkään uran jatkamiseksi musiikkiliiketoiminnassa. ... [+]

Yrittäjyys, ammattikäytäntö ja siirrettävät taidot ovat keskeisiä ominaisuuksia, joita tarvitaan musiikkiteollisuuden uran kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Musiikkialan tutkintoa hallinnoivat ja opettavat alan ammattilaiset ja ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus musiikkiteollisuuden keskeisillä alueilla. Tiiviin yhteyksiin teollisuuteen, voit hyötyä myös vierailevista luentoista, seminaareista ja työpajoista, ja sinulla on mahdollisuus osallistua mestarikursseihin alan asiantuntijoiden, kuten johtajien ja levy-yhtiöiden johtajien kanssa.

Yleiskatsaus

Kurssi on suunniteltu tarjoamaan mahdollisuuksia ja hyötyjä paitsi yrityksille suunnatun uran kiinnostuneille hakijoille myös luoville ja harjoittajille, jotka luovat ja tuottavat musiikkia ja voivat olla kiinnostuneita itsehallinnosta ja jakelusta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Oxford Liverpool Glasgow  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

SAE Institute UK

Liityt seuraavan sukupolven elokuvantekijöihin - hankkimme olennaisia ​​taitoja ja tietoja saadaksesi paikkasi missä tahansa elokuvassa ympäri maailmaa. ... [+]

Liityt seuraavan sukupolven elokuvantekijöihin - hankkimme olennaisia ​​taitoja ja tietoja saadaksesi paikkasi missä tahansa elokuvassa ympäri maailmaa.

Yleiskatsaus

Painottaen käytännön koulutusta sinulla on mahdollisuus käyttää korkealaatuisia digitaalikameroita ja elokuvien tuotantolaitteita. Useiden eri alustojen kautta opit prosessit ja tekniikat, jotka tuovat projekteesi elämään ja joilla on vahvat teoreettiset perusteet.

Lisäksi opit emotionaalisesti osallistumaan yleisöösi ja piirrä ne työhösi. Saat myös kokemusta itsenäisesti ja yhteistyössä tosiasiallisissa ja kuvitteellisissa tuotannossa, mikä mahdollistaa sinut suorittamaan erittäin siirrettävän taitomäärän.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Liverpool Oxford Glasgow  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
SAE Institute UK

Perinteisistä verkkosivustoista viimeisimpiin sovelluksiin tutustut niihin tekniikoihin ja taitoihin, joita tarvitset menestymään tällä nopeasti kasvavalla alalla. Vuorop ... [+]

Perinteisistä verkkosivustoista viimeisimpiin sovelluksiin tutustut niihin tekniikoihin ja taitoihin, joita tarvitset menestymään tällä nopeasti kasvavalla alalla.

Vuoropuhelun interaktiivisesta suunnittelusta taustalla olevaan luuranko- ja tietokantarakenteisiin tutustut web-kehityksen ja ohjelmoinnin keskeisiin osa-alueisiin. Samalla voit soveltaa ja kehittää taitojasi HTML-, CSS-, javascript-, PHP- ja käyttäjäkokemuksissa (UX) käytännön harjoittelun avulla pienissä luokissa.

Yleiskatsaus

Tämän kurssin kautta saat kriittisen alan kokemuksia oppimalla luomaan upeita mallioita ja raitoja käyttämällä Adobe Photoshopia ja Illustratoria. Teillä on myös uusia haasteita, jotka perustuvat teollisuuden tarpeisiin, kuten kehittyneisiin javascript-sivustoihin HTML5-pelien kehittämiseksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Oxford Liverpool Glasgow  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
SAE Institute UK

Pelkästään Yhdistyneessä kuningaskunnassa yli 2100 pelitoimintaa harjoittavilla yrityksillä on todellinen kysyntä lahjakkaille, teknisesti päteville tutkinnon suorittanei ... [+]

Pelkästään Yhdistyneessä kuningaskunnassa yli 2100 pelitoimintaa harjoittavilla yrityksillä on todellinen kysyntä lahjakkaille, teknisesti päteville tutkinnon suorittaneille, jotka voivat muuttaa luovia visioita pelin todellisuuksiksi. Työnnä luovia ja teknisiä kykyjäsi ja toimi alan pelinvaihtajana!

Yleiskatsaus

Opit 2 ohjelmointikieltä (C ja C #) ja jatka sitten teknisen osaamisen kehittämistä ohjelmointia, ongelmanratkaisutaitoja pelin suunnitteluteorian ja mekaniikan soveltamisen yhteydessä sekä oppimista kahdesta useimmista pelimoottoreista: Unity ja Unreal.

Lisäksi kurssi kattaa myös monikielisten pelien ja mobiilisovelluspelien kehittämisen, graafisen ohjelmoinnin OpenGL: n, shader-ohjelmoinnin sekä VR (Virtual Reality) ja AR (Augmented Reality) -peleiden kehittämisen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Liverpool Oxford Glasgow  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

SAE Institute UK

Oletko koskaan halunnut luoda tulenkestävän lohikäärme suosikki videopelistäsi? Tai ne viileät näköiset aseet monista tämän päivän VR simulaatioista? Yhdistä taiteelliset ... [+]

Oletko koskaan halunnut luoda tulenkestävän lohikäärme suosikki videopelistäsi? Tai ne viileät näköiset aseet monista tämän päivän VR simulaatioista? Yhdistä taiteelliset lahjakkuutesi videopelien ja animaation rakkautesi kanssa ja käännä tämä luova yhdistelmä unelmiesi uraan.

Yleiskatsaus

Perinteiset taidot, kuten luonnos ja elämäpiirustus, antavat merkkityötöitä 3D: ssä, joten voit kehittää veneesi käyttämällä alan standarditekniikkaa ja tuotantomenetelmiä.

Voit luoda 3D-taidetta pelejä, joita pelataan useilla alustoilla ja voit luoda maailmoita, joita pelaajat haluavat menettää.

Käytännönläheinen lähestymistapa näkee sinut kokeilemaan erilaisia ​​suunnittelukonsepteja löytääksesi oman persoonallisuutensa. Samalla opit tulkitsemaan luovia alushousuja ja selvittämään, kuinka menestyksekkäästi tuo pelejä markkinoille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Oxford Liverpool Glasgow  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
SAE Institute UK

Onko sinulla intohimo musiikille? SAE Audio Productionin tutkinnon suorittaneet ovat arvokkaita saavutuksia Oscar-, Grammys- ja BAFTAs-palkintojen voittamisesta ja ottava ... [+]

Onko sinulla intohimo musiikille? SAE Audio Productionin tutkinnon suorittaneet ovat arvokkaita saavutuksia Oscar-, Grammys- ja BAFTAs-palkintojen voittamisesta ja ottavat vastaan ​​joitain parhaita työpaikkoja audioteollisuudessa. Pääset vaikuttaviin studioihimme ja tule ammattitaitoiseksi ammattilaiseksi!

Yleiskatsaus

Tiiviisti sidoksissa toimialaan, tämä erittäin arvostettu kurssi valmistaa sinua kaupalliseen teknologiaan jatkuvasta kehityksestä ja luo kysynnän joustaville ja ammattitaitoisille ääniammattilaisille.

Opit ääni-tuotannon tekniikoita elävään ja äänitettyyn äänentoistoon ja saavat syvällisen ymmärryksen ääneen. Kehität sekoitus- ja tallennustaitoja ja valmistat äänilähteitä eri medialle.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Liverpool Oxford Glasgow  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi