Lue virallinen kuvaus

Johdatus Keski päässä Principal.

professori Gavin


Henderson, CBE
Pääasiallinen

Keski seisoo kärjessä koulutuksen ja tutkimuksen Dramatic Arts. Jatko työssäkäyntitilastoon korkeimpia meidän alalla, ja meidän tutkimus on äskettäin arvioitu "maailman johtava" - ja on ainutlaatuinen valtakunnassa draaman konservatorioissa. Suhde perustutkintoa sovellusten paikkoihin on korkein kaikista UK yliopistossa.

Vaikka meidän toimijat voittaa monet halutuimman palkintoja, maailmanlaajuisesti, ja usein huomionosoituksia mediassa, laajan alan järjestöjen listalla Keski kuten kultakantaan johdolla teknisten töiden ja suunnittelun. Samoin, Central jatkaa uraauurtava voima soveltamisessa dramaattinen taitoja monissa sosiaalisissa konteksteissa.

Me toivomme, että haluavat tutustua erilaisia ​​kursseja, sekä perus- että jatko, näkyvät tällä sivustolla. Älä käydä avointa päivä, tai tullut säännöllisen julkisen tuotantoja - keskittynyt noin historiallinen suurlähetystön teatterissa.

Meidän tilat pidetään yleisesti olevan esimerkillinen kanssa erikoislisämateriaalia studiot ja suorituskykyä välilyöntejä lisätään osana uutta dynaamista kehitystä.

Lyhyt huomautus professori Simon Shepherd, emeritusprofessori teatteri.

Elsie Fogerty perustettu Central School of Speech koulutus ja Dramatic Art Royal Albert Hall vuonna 1906. Fogerty oli erikoistunut puheen koulutus. Hänellä oli myös luja usko sosiaalisen koulutuksen merkitystä. Opiskelijat hänen koulun nopeasti tuli tunnetuksi niiden toimitus jakeessa puhuva kilpailuja, niiden ulkonäköä teattereissa, ja työnsä lasten köyhien alueiden Lontoossa. Vaikka Keski kehitetty nimi näyttelijä koulutusta, sen perustaja oli samaan aikaan sitoutunut edistämään tutkimuksen teatterin akateemisena kuria.

Kauan ennen perustamista ensimmäinen yliopisto draamaa osasto Britanniassa, Fogerty väitti, että teatteri on opiskellut yliopistossa ja että teatteri koulutusta pitäisi myöntää astetta.

Vuonna 1937 Fogerty tarjottiin tilaa sivustolla tuolloin varattu Kansallisteatterin rakennus, jossa college rinnalla teatteri. Mutta tämän järjestelmän, kuten monet Kansallisteatteri järjestelmiä, raukesi. Vuonna 1957 School viimein siirtynyt Albert Hall, saavuttamatta vuokrasopimuksen suurlähetystön teatteri Swiss Cottage ja siihen liittyvät rakennukset.

Suurlähetystö oli maine, 1930, kokeisiin ja poliittisesti vasemmistolaisten teatteri. By 1957 tämän maineen oli haalistunut. Kun Keski saapui se oli sekä pelastamiseksi vanha teatteri ja kudonta se kankaaseen uusien college rakennuksia. Ainakin se oli suunnitelma: väistämättä varat jouduttiin esille. Tällä kertaa mestari Sir John Davis. Hänen työnsä pyrkiessään kyvyt perustettu resursseja rakentaa uusi rakennus. Tämä avattiin vuonna 1961 Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa herttuatar Kent, joka oli silloin Centralin Patron.

By 1961 kolme erillistä osastot oli perustettu Keski. Vaiheen osasto oli käynnissä sen kolmivuotisen kurssin toimijoille, alumni erona kuin Herra Olivier ja Dame Peggy Ashcroft jo osa sen historiaa, ja kahden vuoden kurssin apuohjaajat. Opettaja Training osasto valmentaa opiskelijoita oman Diploma, sitten tunnustettu opetuksen pätevyys, ja Lontoon yliopiston tutkinto Dramatic Art. Tämä pätevyys oli aloitettu vuonna 1912 nimenomaan seurauksena Fogerty kampanja tunnustamista draaman ja draaman opetuksen aiheista ansaitsee asianmukaisen akateemisen tutkimuksen. Tähän mennessä college oli tunnettu Speech Therapy osaston työstään koulutukseen toimijoita.

Rakennustyöt jatkuivat. Kesäkuussa 1972 uusi studio rakennettiin kulmassa Buckland Crescent ja virallisesti avattu School uusi suojelija, Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa Prinsessa Alexandra. Keski tuli avustusrahoituksella jonka Inner London Education, 1972. Vuonna 1989 se oli "liitetty" kuin korkeakoulutuksen College itsessään ja rahoitetaan suoraan valtion. Se oli tarjonnut astetta vuodesta 1986, ensin neuvosto vahvistaisi kansallisten Academic palkinnot. Vuodesta 1992 sen astetta todensi Avoimen yliopiston.

Vuodesta 1990-luvun alussa lähtien, laaja rakennustyöt on tapahtunut: uusi huoltoverstas avattiin vuonna 1991. Kesällä 1993 laajennus lisättiin Embassy teatteri - studio teatteri, suunnittelutoimistot ja vaatekaappi tilat. Vuonna 1997 college valmistunut viisikerroksinen lohko itään kampuksella, joka tarjoaa uuden kirjasto, oppimateriaalia keskus ja tietotekniikkaan, opiskelija yhteinen huone, opiskelija baarin ja henkilökunnan toimistot. Kunnostettu Embassy teatteri avattiin vuonna 2002 ja sen jälkeen vuonna 2005 West Block, jossa on useita kerroksia state-of-the-art suorituskyky tilat ja harjoitus huonetta.

Vuonna 2005 valtaneuvoston myönsi college valta myöntää omia opetti astetta. Samana vuonna opiskelijat Webber Douglas Academy of Dramatic Art siirretty Keski, tuoden mukanaan Akatemian 100-vuotisen historian merkittävän panoksen vaiheessa ja näytön. Kyseisenä vuonna Koulu oli ainoa asiantuntija teatterin toimielin voittaa palkinnon Centre for Excellence in oppiminen ja opettaminen, tulossa Korkeakoulujen rahoitus neuvoston Englannin nimetty Centre for Excellence in koulutus teatteri. Tarkoitustaan ​​Centre for Excellence on tarjota kansallinen voimavara ammatillisen esittävän taiteen koulutusta ja oppimista, painopiste teatteritiede ja stipendi, ja sivusto kansallinen ja kansainvälinen yhteistyö.

Alkaen syyskuu 2005 Central tuli College of University of London, ja siten se täytti Elsie Fogerty alkuperäistä tavoitteita. Ja sitten vuonna 2012 tuli uusi tunnustus ... Fogerty tapana sanoa, että vaikka rehtori Academy of Dramatic Art oli hakenut kuninkaallinen otsikko hänen toimielimelle, hän oli ollut liian kiireinen lasten kanssa työskentelevien slummeissa tehdä että sellainen asia. Mutta vuotta myöhemmin saavuttamista kollegion hän perusti oikein sai tunnustusta, kun vuonna marraskuu 2012 Hänen majesteettinsa myönnetty Royal osaston Central.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Tämä kurssi tutkii esitys, joka tapahtuu ulkopuolella perinteisen teatterin rakennusten, joka voi saada aikaan muutoksen ja transformaation osallistujille, jotka luovat s ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Draama, Applied teatteri ja koulutus

Yleiskatsaus

Tämä kurssi tutkii esitys, joka tapahtuu ulkopuolella perinteisen teatterin rakennusten, joka voi saada aikaan muutoksen ja transformaation osallistujille, jotka luovat sen.

Tietoja kurssin

Opiskelijoiden Drama, soveltavan teatterin ja koulutus (BA DATE) kurssi oppia tekemään teatteri ja hankkia käytännön tietoa ja ymmärrystä siitä, miten teatterin päätöksenteon voidaan valjastaa muuttaa elämää ja innostaa uusia mahdollisuuksia.

Keskittyminen monenlaisia ​​käytäntöjä, jotka tapahtuvat lukuisat erilaiset asetukset - kuten kouluissa, sairaaloissa, vankiloissa, oppilas viittausyksikköä, pakolaisten leireillä, nuorisotalojen, leikkikentillä, puistoissa, ja hoitokodeissa, Isossa-Britanniassa ja ulkomailla - kurssi on pitkä perintö innovatiivisia ja huippuluokan tutkimuksen ja käytännön. BA DATE valmistuneet ovat erittäin työllistettäviä, ja johtaa alan soveltavan teatterin kansainvälisesti.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Keskittymällä luetteloinnin ja kokeilemaan uusia menetelmiä, opiskelijat kehittää uusia ja haastavia suorituskyky muodostaa juuret tiukan sitoutumisen kanssa taidot, teor ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Performance Arts

Yleiskatsaus

Kehitä identiteetin performanssi maker ja tuottajan kurssin, joka edistää itsenäistä ja yhteistyöhön luova käytäntö. Keskittymällä luetteloinnin ja kokeilemaan uusia menetelmiä, opiskelijat kehittää uusia ja haastavia suorituskyky muodostaa juuret tiukan sitoutumisen kanssa taidot, teorioita ja historiat teatteri ja muut Esitystaiteen.

Tietoja kurssin

Tämä kurssi yhdentyminen taiteellisen kehityksen suorituskykyä ja tuotanto taitoja valmistaa opiskelijoita itsenäistyä toimijoiden ja / tai työskennellä keskeisten organisaation, hallinto- ja taiteellinen kantoja poikki taiteen.

Vuoden kahden ensimmäisen vuoden opiskelijat osallistuvat ohjelman, joka pyrkii kehittämään käytäntöjä kolmella alueella: text / teoria, body / liike, ja materiaalit / tekniikka. Vuoden viimeisen vuoden opiskelijat valitsevat alueen painopiste, jota kehitetään ja kontekstualisoidut itsenäisissä projekteissa. Kurssi on räätälöity kehittäminen yksilön luova identiteetti yhteydessä yhteistyöympäristöt, jossa opiskelijat suorittavat erilaisia ​​rooleja ja kantoja haastaa omaa prosessia ja työtapoja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Opi suunnitella ja rakentaa sarjaa, ja kehittää taitoja kuten kirvesmiehen, rakennesuunnittelu, työstö ja koneenrakennuksen. Koulutus pääasiallisesti olemaan teatterin, m ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Scenic Construction

Yleiskatsaus

Opi suunnitella ja rakentaa sarjaa, ja kehittää taitoja kuten kirvesmiehen, rakennesuunnittelu, työstö ja koneenrakennuksen. Koulutus pääasiallisesti olemaan teatterin, mutta opittua ovat helposti siirrettävissä monille eri mediaympäristöissä, kuten elokuva, televisio ja mainonta.

Tietoja kurssin

Scenic constructers täytyy olla luova ongelmien ratkaisussa, jotka käyttävät ideoita ja ratkaisuja, jotka ovat peräisin kaikilla tekniikan ja teollisuuden käytäntö tukea luomiseen sarjaa tai lavastus. Opiskelija oppii olemaan itsenäisiä ja neuvokkaita, ja kehittää erityisiä taitoja korkean ammatillisen tason teollisuuden edellyttämää.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Keski kehitti ensimmäisen UK asteen nukketeatterin ja on edelleen yksi maailman johtavista laitosten koulutukseen puppeteers, houkuttelee kansallisia ja kansainvälisiä op ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Puppetry: Suunnittelu ja Performance

Yleiskatsaus

Keski kehitti ensimmäisen UK asteen nukketeatterin ja on edelleen yksi maailman johtavista laitosten koulutukseen puppeteers, houkuttelee kansallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita. Tämä kurssi kattaa kolme käsitteet suunnittelu, suorituskyky ja teatterin tekeminen.

Tietoja kurssin

Opiskelija kehittää erityisiä nukketeatterin tekeminen, manipulointi ja esiintymistaito, ja myös läheisessä yhteistyössä suunnittelijoiden ja suorituskyky taiteen opiskelijoille yhteistyöhankkeita tutkia monitieteellistä työtä, jossa nuket ja animoituja lomakkeita suorittaa rinnalla skenografia, uusi kirjoittaminen, liike ja kokeellinen esityskäytäntöjen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Opi vaiheessa hallinta sekä erityisasiantuntemusta ja osaamista kaikilla teatterin tuotannon. Tiiviillä kanssa opiskelijoiden ja ammattilaisten muiden teatterin tieteenal ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Stage Management

Yleiskatsaus

Opi vaiheessa hallinta sekä erityisasiantuntemusta ja osaamista kaikilla teatterin tuotannon. Tiiviillä kanssa opiskelijoiden ja ammattilaisten muiden teatterin tieteenalojen opiskelijat kurssille kehittää yleinen käsitys siitä, miten ne edistävät elää suorituskykyä, joten ne ovat erittäin työllistettäviä Valmistuttuaan.

Tietoja kurssin

Kurssin tavoitteena on tuottaa vaiheessa johtajat, jotka pystyvät sopeutumaan tuotannollista asetus vaihtelevat West End teatteri suuriin ulkoilmatapahtumat. Stage johtajat ovat kanavan välillä ohjaaja ja tuotantotiimi koko harjoitus prosessin ja hallinnan suorituskykyä itse, mukaan lukien hankinta huonekalut ja tarpeistoa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Kattava klassista että modernia näyttelijä koulutusta, tämä vaativa kurssi ruokkii opiskelijoiden kautta elämää muuttava matkaa, jossa ne haastetaan saavuttaa täyden pote ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) vt

Yleiskatsaus

Kattava klassista että modernia näyttelijä koulutusta, tämä vaativa kurssi ruokkii opiskelijoiden kautta elämää muuttava matkaa, jossa ne haastetaan saavuttaa täyden potentiaalinsa toimijoiden ja hankkia taitoja työskennellä täyden valikoiman toimii yhteyksissä.

Tietoja kurssin

Filosofia tietysti voidaan tiivistää sanoilla, "suoritusmuodossa", "mielikuvitus" ja "vuorovaikutuksen". Koulutuksen kehittää näyttelijän keho ja ääni niin vahva ja tehokas kommunikaattorit ajatuksen, tunteiden ja aikomus, ja avaa mielikuvitusta, jotta toimija voi luoda ja ylläpitää kolmiulotteisia maailmoja näytelmäkirjailija tekstistä. Nämä prosessit poikkeuksetta tapahtuvat interaktiivinen yhteydessä siten, että toimija oppii jatkuvasti vastaamaan ulkopuolella ärsykkeiden - onko ihmisten, esineiden tai ilmapiiri - avoimella ja sensuroimatonta tavalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

The Royal Central School of Speech and Drama - Trailer video