The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Johdatus Keski päässä Principal.

professori Gavin


Henderson, CBE
Pääasiallinen

Keski seisoo kärjessä koulutuksen ja tutkimuksen Dramatic Arts. Jatko työssäkäyntitilastoon korkeimpia meidän alalla, ja meidän tutkimus on äskettäin arvioitu "maailman johtava" - ja on ainutlaatuinen valtakunnassa draaman konservatorioissa. Suhde perustutkintoa sovellusten paikkoihin on korkein kaikista UK yliopistossa.

Vaikka meidän toimijat voittaa monet halutuimman palkintoja, maailmanlaajuisesti, ja usein huomionosoituksia mediassa, laajan alan järjestöjen listalla Keski kuten kultakantaan johdolla teknisten töiden ja suunnittelun. Samoin, Central jatkaa uraauurtava voima soveltamisessa dramaattinen taitoja monissa sosiaalisissa konteksteissa.

Me toivomme, että haluavat tutustua erilaisia ​​kursseja, sekä perus- että jatko, näkyvät tällä sivustolla. Älä käydä avointa päivä, tai tullut säännöllisen julkisen tuotantoja - keskittynyt noin historiallinen suurlähetystön teatterissa.

Meidän tilat pidetään yleisesti olevan esimerkillinen kanssa erikoislisämateriaalia studiot ja suorituskykyä välilyöntejä lisätään osana uutta dynaamista kehitystä.

Lyhyt huomautus professori Simon Shepherd, emeritusprofessori teatteri.

Elsie Fogerty perustettu Central School of Speech koulutus ja Dramatic Art Royal Albert Hall vuonna 1906. Fogerty oli erikoistunut puheen koulutus. Hänellä oli myös luja usko sosiaalisen koulutuksen merkitystä. Opiskelijat hänen koulun nopeasti tuli tunnetuksi niiden toimitus jakeessa puhuva kilpailuja, niiden ulkonäköä teattereissa, ja työnsä lasten köyhien alueiden Lontoossa. Vaikka Keski kehitetty nimi näyttelijä koulutusta, sen perustaja oli samaan aikaan sitoutunut edistämään tutkimuksen teatterin akateemisena kuria.

Kauan ennen perustamista ensimmäinen yliopisto draamaa osasto Britanniassa, Fogerty väitti, että teatteri on opiskellut yliopistossa ja että teatteri koulutusta pitäisi myöntää astetta.

Vuonna 1937 Fogerty tarjottiin tilaa sivustolla tuolloin varattu Kansallisteatterin rakennus, jossa college rinnalla teatteri. Mutta tämän järjestelmän, kuten monet Kansallisteatteri järjestelmiä, raukesi. Vuonna 1957 School viimein siirtynyt Albert Hall, saavuttamatta vuokrasopimuksen suurlähetystön teatteri Swiss Cottage ja siihen liittyvät rakennukset.

Suurlähetystö oli maine, 1930, kokeisiin ja poliittisesti vasemmistolaisten teatteri. By 1957 tämän maineen oli haalistunut. Kun Keski saapui se oli sekä pelastamiseksi vanha teatteri ja kudonta se kankaaseen uusien college rakennuksia. Ainakin se oli suunnitelma: väistämättä varat jouduttiin esille. Tällä kertaa mestari Sir John Davis. Hänen työnsä pyrkiessään kyvyt perustettu resursseja rakentaa uusi rakennus. Tämä avattiin vuonna 1961 Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa herttuatar Kent, joka oli silloin Centralin Patron.

By 1961 kolme erillistä osastot oli perustettu Keski. Vaiheen osasto oli käynnissä sen kolmivuotisen kurssin toimijoille, alumni erona kuin Herra Olivier ja Dame Peggy Ashcroft jo osa sen historiaa, ja kahden vuoden kurssin apuohjaajat. Opettaja Training osasto valmentaa opiskelijoita oman Diploma, sitten tunnustettu opetuksen pätevyys, ja Lontoon yliopiston tutkinto Dramatic Art. Tämä pätevyys oli aloitettu vuonna 1912 nimenomaan seurauksena Fogerty kampanja tunnustamista draaman ja draaman opetuksen aiheista ansaitsee asianmukaisen akateemisen tutkimuksen. Tähän mennessä college oli tunnettu Speech Therapy osaston työstään koulutukseen toimijoita.

Rakennustyöt jatkuivat. Kesäkuussa 1972 uusi studio rakennettiin kulmassa Buckland Crescent ja virallisesti avattu School uusi suojelija, Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa Prinsessa Alexandra. Keski tuli avustusrahoituksella jonka Inner London Education, 1972. Vuonna 1989 se oli "liitetty" kuin korkeakoulutuksen College itsessään ja rahoitetaan suoraan valtion. Se oli tarjonnut astetta vuodesta 1986, ensin neuvosto vahvistaisi kansallisten Academic palkinnot. Vuodesta 1992 sen astetta todensi Avoimen yliopiston.

Vuodesta 1990-luvun alussa lähtien, laaja rakennustyöt on tapahtunut: uusi huoltoverstas avattiin vuonna 1991. Kesällä 1993 laajennus lisättiin Embassy teatteri - studio teatteri, suunnittelutoimistot ja vaatekaappi tilat. Vuonna 1997 college valmistunut viisikerroksinen lohko itään kampuksella, joka tarjoaa uuden kirjasto, oppimateriaalia keskus ja tietotekniikkaan, opiskelija yhteinen huone, opiskelija baarin ja henkilökunnan toimistot. Kunnostettu Embassy teatteri avattiin vuonna 2002 ja sen jälkeen vuonna 2005 West Block, jossa on useita kerroksia state-of-the-art suorituskyky tilat ja harjoitus huonetta.

Vuonna 2005 valtaneuvoston myönsi college valta myöntää omia opetti astetta. Samana vuonna opiskelijat Webber Douglas Academy of Dramatic Art siirretty Keski, tuoden mukanaan Akatemian 100-vuotisen historian merkittävän panoksen vaiheessa ja näytön. Kyseisenä vuonna Koulu oli ainoa asiantuntija teatterin toimielin voittaa palkinnon Centre for Excellence in oppiminen ja opettaminen, tulossa Korkeakoulujen rahoitus neuvoston Englannin nimetty Centre for Excellence in koulutus teatteri. Tarkoitustaan ​​Centre for Excellence on tarjota kansallinen voimavara ammatillisen esittävän taiteen koulutusta ja oppimista, painopiste teatteritiede ja stipendi, ja sivusto kansallinen ja kansainvälinen yhteistyö.

Alkaen syyskuu 2005 Central tuli College of University of London, ja siten se täytti Elsie Fogerty alkuperäistä tavoitteita. Ja sitten vuonna 2012 tuli uusi tunnustus ... Fogerty tapana sanoa, että vaikka rehtori Academy of Dramatic Art oli hakenut kuninkaallinen otsikko hänen toimielimelle, hän oli ollut liian kiireinen lasten kanssa työskentelevien slummeissa tehdä että sellainen asia. Mutta vuotta myöhemmin saavuttamista kollegion hän perusti oikein sai tunnustusta, kun vuonna marraskuu 2012 Hänen majesteettinsa myönnetty Royal osaston Central.

Sijainnit

Lontoo

The Royal Central School of Speech and Drama

Osoite
The Royal Central School of Speech and Drama, Eton Avenue
NW3 3HY Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 20 7722 8183

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin