Teesside University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi Teesside

  • TOP 200 sijoittui 200: n listalle maailman 50 vuotta täyttäneistä yliopistoista. *
  • Yli 1 000 opiskelijaa osallistui avoimiin oppimiskursseihimme
  • Korkealaatuinen, itsenäinen, avoin oppimiskoulutus yli 30 vuotta

Tutki joustavaa verkkokurssia Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistossa, joka on sijoittunut maailman 200 nuoren yliopiston listalle. *

Oletteko kiireinen ammattilainen, joka etsii muodollista kelpoisuutta urasi siirtämiseen seuraavalle tasolle? Haluatko jatkaa intohimoasi oppimiseen, mutta usko, että et voi säästää aikaa? Mieti uudelleen.

Teesside University tarjoamme laajan valikoiman joustavia, verkko- ja avoimia oppimiskursseja, joiden tarkoituksena on sopia ympärillesi ja muihin sitoumuksiinsi.

Olemme toimittaneet korkealaatuista, itsenäistä, avointa oppimiskoulutusta yli 30 vuoden ajan, joten meillä on menestystietoa, johon voit luottaa.

Sinun ei tarvitse käydä luentoja kampuksella, joten majoitus- tai kuljetuskustannuksia ei ole, eikä sinun tarvitse opiskelijaviisumia.

* Teesside University on sijoitettu 151-200 bändiin, joka koostuu 250 maailmanlaajuisesta yliopistosta, jotka ovat 50-vuotiaita tai alle Times Higher Education Young University -järjestyksessä.

Teesside University verkkokoulutus

Verkko-oppiminen antaa sinulle mahdollisuuden saada korkeakoulututkinto ilman, että sinun täytyy osallistua fyysisesti kampukselle.

Verkko-oppimisen edut

Opiskele milloin tahansa ja missä tahansa

Kiinteää aikataulua ei ole - valitset milloin ja missä opiskelet. Lukekaa lehtiartikkeleita, katsele luentoja ja auta keskustelemaan sinulle sopiviin aikoihin ja paikkoihin.

Tehosta urasi

Online-ohjelman opiskelu Teesside University voi viedä urasi seuraavalle tasolle ja auttaa sinua erottumaan joukosta.

Maailmanlaajuinen verkko

Teessidessä on säännöllisiä yhteyksiä ympäri maailmaa oleviin opiskelijoihin ja akateemiseen henkilökuntaamme. Verkkoympäristömme on suunniteltu tukemaan ja edistämään yhteisöllistä oppimista.

Laatuohjelmat

Online-ohjelmamme ovat akateemisesti samanarvoisia kuin kampuksella suorittamamme tutkinnot, ja niihin liittyy yleinen työtaso. Kansainvälisesti tunnustettu pätevyys, jonka voit saada, on samanarvoinen.

Tulevaisuuden oppiminen

Ammattitaitoinen opettajaryhmäsi ovat innoittamana ja tukeneina opettajistamme ja tutoreista, jotka ovat intohimoisia aiheistaan.

Tukipalvelujen käyttö

Sinulla on pääsy samoihin tukipalveluihin kuin kampuksen opiskelijat, joilla on mahdollisuus käyttää miljoonia oppimisresursseja, kuten e-kirjoja ja lehtiartikkeleita, jotka ovat käytettävissä ympäri vuorokauden.

Kurssit

Tarjoamme laajan valikoiman joustavia, verkko- ja avoimia oppimiskursseja, jotka on suunniteltu sovittamaan sinua ja muita sitoumuksiasi.

Kurssit sisältävät:

Liiketoiminta, kirjanpito, markkinointi

  • Liiketoiminta ja yritys (Top-up) (Online), BA (Hons)
  • Maisteri (Online), MBA

tietojenkäsittely

  • Cybersecurity (Online), MSc

tekniikka

  • Tekniikan avoimet oppimiskurssit

Englanti

  • Luova kirjoittaminen (etäopetus), MA
  • Luova kirjoittaminen ja hyvinvointi, MA

Sairaanhoito, kätilö

Jatko-opinnot

Lyhyet kurssit

* Tosiseikat

Sijainnit

Middlesbrough

Osoite
Southfield Road
TS1 3BX Middlesbrough, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta