The University of Law Business School Undergraduate

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus:

University of Law (ULaw) on yksi Britannian ' s pisimpään asiantuntija oikeuspalveluita koulutus. Itse asiassa me ' ve koulutettu enemmän juristeista Britanniassa kuin kukaan muu.

Liiketoimintakoulumme keskittyy tiukasti käytännön oppimiseen ja pyrkii tekemään opiskelijoista työllistettäviä ja valmiita menestymään työpaikalla. Olemme ylpeitä siitä, että loimme sinulle oikean oppimisympäristön saavuttaaksesi liiketoimintapyrkimyksesi. Siksi olemme mukauttaneet juridisilla kursseillamme käytettyjä tekniikoita tavoitteena kehittää houkutteleva asiantuntijaoppimiskokemus, joka valmistaa sinut uraan yritysmaailmassa.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Tukeva ympäristö:

Kaikilla kampuksillamme on paljon mahdollisuuksia nousta ja sopeutua, jos haluat käyttää vartaloasi ja mieltäsi. Suosittuja aktiviteetteja ovat Zumba, jalkapallo, netball, rugby ja tennis.

University of Law Business School tarjoaa valikoiman perus- ja jatko-ohjelmia kaikkialla Isossa-Britanniassa. Jotkut jatkokursseista ovat myös saatavilla 100% verkossa.

Monet kursseistamme on akkreditoinut Chartered Management Institute (CMI), joka on Ison-Britannian ainoa valtuutettu ammattijärjestö, joka tarjoaa erittäin halutun Chartered Manager (CMgr) -aseman. Yhden kurssimme onnistuneen suorittamisen jälkeen saat tutkintotodistuksen lisäksi myös CMI: n tutkinnon.

Meillä on opiskelijatukipalvelutiimi, joka on täällä antamassa hyvinvointiin liittyviä neuvoja ja opastusta.

Tietoja viisumin vaatimuksista löytyy University of Law -verkkosivustolta.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Kansainvälisille opiskelijoille saatat haluta lisätietoja opiskelemisesta kanssamme vierailemalla meillä merentakaisissa tapahtumissa.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
The University of Law
14 Store Street

WC1E 7DE Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Leeds

Osoite
The University of Law
15-16 Park Row

LS1 5HD Leeds, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Manchester

Osoite
The University of Law
2 New York Street

M1 4HJ Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Birmingham

Osoite
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta