Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus:

Oikeustieteellinen yliopisto (ULaw) on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan pisimmälle perustetuista oikeudellisen koulutuksen asiantuntijoista. Itse asiassa olemme kouluttaneet Yhdistyneessä kuningaskunnassa enemmän harjoittelijoita kuin kukaan muu.

Oikeuden ja koulutuksen asiantuntija on niin tiivis yhteys lain ja liiketoiminnan välillä, että on järkevää kehittää erinomaista yrityskoulua, The University of Law Business School .

Kun yritys keskittyy käytännön oppimiseen, Business Schoolin tavoitteena on tehdä opiskelijoista työllistyviä ja valmiita menestymään työpaikalla. Olemme ylpeitä siitä, että luomme sinulle sopivan oppimisympäristön yrityksesi pyrkimysten saavuttamiseksi. Siksi olemme mukauttaneet oikeudellisissa kursseissamme käytettyjä tekniikoita, joiden tarkoituksena on kehittää houkutteleva erikoisoppimiskokemus, joka valmistaa teitä uran harjoittamiseksi liike-elämässä.

Vuonna 2018 Oikeustieteellinen yliopisto säilytti kullan sijoituksemme hallituksen johtamassa opetuksen huippuosaamisen kehyksessä (TEF), jonka tarkoituksena on tuottaa jatkuvasti erinomaista opetusta, oppimista ja tuloksia perustutkinto-opiskelijoillemme. .

Toimipaikat:

Liiketoimintakoulumme toimii University of Lawin kampuksilla Lontoon Bloomsburyssä, Birminghamissa, Leedsissa ja Manchesterissa. Jokainen on kukoistava kaupallinen keskus, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla, jotta pääset erinomaisesti musiikkipaikkoihin, teattereihin, elokuvateattereisiin, baareihin ja ravintoloihin. Monet kursseistamme ovat myös saatavilla 100% verkossa.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Kurssin suunnittelu:

Kun yritys keskittyy käytännön oppimiseen, Business Schoolin tavoitteena on tehdä opiskelijoista työllistyviä ja valmiita menestymään työpaikalla. Olemme ylpeitä siitä, että luomme sinulle sopivan oppimisympäristön yrityksesi pyrkimysten saavuttamiseksi. Siksi olemme mukauttaneet oikeudellisissa kursseissamme käytettyjä tekniikoita, joiden tarkoituksena on kehittää houkutteleva erikoisoppimiskokemus, joka valmistaa teitä uran harjoittamiseksi liike-elämässä. Kaikilla Business School -opettajillamme on todellinen liiketoimintakokemus.

Ilmainen Masters-tarjous (vain perusopiskelijoille)

The University of Law Business School on sitoutunut tukemaan sinua jokaisen askeleen kohti urasi määränpäätä. Pyrimme varmistamaan, että olet täysin varustautunut pätevyyden, taitojen ja toimialan yhteystietojen mukaan astumalla suoraan valittuun uraasi. Siksi olemme iloisia voidessamme tarjota kaikille opiskelijoille, jotka aloittavat perustutkintoa Business Schoolissa syyskuussa 2019 tai 2020, mahdollisuuden edetä liiketalouden maisterikurssilla, joka on suoritettu perustutkinto-opintojensa suorittamisen jälkeen ilman lisäkustannuksia. Lisätietoja kursseista ja kelpoisuusvaatimuksista on osoitteessa www.law.ac.uk/business/freemasters

Työpaikat ja työllistettävyys:

Työllistettävyys on keskeinen osa kaikkea, mitä teemme Business Schoolissa. Työllistyvyystyöryhmämme antaa sinulle yksi-to-one neuvoja siitä, miten menestyksekkäästi osallistua suurten brittiläisten rekrytoijien, kuten IBM: n, Lloydsin Lontoon ja Price Waterhouse Coopersin (PwC) kanssa, jotka tapaat tapahtumien, työpajojen ja vierailujen kautta organisaatiot, joiden avulla voit nähdä, miten liiketoiminta toimii todellisessa maailmassa. Käynnistämme myös yrittäjyyttä koskevia tapahtumia, joihin osallistuu vierailevia puhujia ja innovaatioasiantuntijoita tukemaan opiskelijoita omien yritysten perustamisessa ja yrittäjähenkisyyden kehittämisessä. Työnantajan käytännön saama, johtama ja tiedottama tuki maksimoi kykynne toimittaa onnistuneita työpaikkahakemuksia, turvata harjoittelupaikkoja ja hioa haastattelutaidot pilkata testikeskuksessamme.

Kansainvälinen johtajakoulu (jatko-opiskelijoille):

Osana jatkuvaa sitoutumistamme tavoitteiden tukemiseen tarjoamme vuoden 2019 perustutkinto-opiskelijoille mahdollisuuden osallistua Berliinin kansainväliseen johtajakouluun, jossa voit kehittää keskeisiä pehmeitä taitoja ja tutustua tähän jännittävään kaupunkiin muiden ULaw-opiskelijoiden kanssa. Lisätietoja oikeudesta yliopiston verkkosivuilla osoitteessa: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Koska Business School on akkreditoitu Chartered Management Institute (CMI), opiskelijat saavat automaattisen ilmaisen jäsenyyden heidän kurssinsa ajan ja vuoden ajan valmistumisen jälkeen.

Edut sisältävät pääsyn ManagementDirectiin; Ison-Britannian suurin hallintokirjasto sekä pääsy verkkopalveluportaaliin, mukaan lukien sähköiset lehdet, yritys- ja teollisuusraportit sekä yli 300 palkkaavan johtajan neuvot Career Development Centerin kautta.

Saat pääsyn nykyisiin työpaikkaluetteloihin JobSearch-tietokannan kautta ja runsaasti videoita, opetusohjelmia ja artikkeleita, joilla kehität urasi ja liike-elämän taitojasi. CMI: n online-mentorointiyhteisöön kuuluu yli 120 000 jäsentä, joihin voit sovittaa ammattitaidon, kokemuksen ja kiinnostavan alan mukaan sekä saada selville CMI-verkostoitumistapahtumat, joihin voit osallistua.

Kun yksi kursseistamme on saatu päätökseen, saat myös tutkinnon lisäksi CMI: n kelpoisuuden.

Tukeva ympäristö:

Pyrimme tukemaan useampia eri taustoista tulevia opiskelijoita kuin koskaan ennen saavuttamaan ura-tavoitteensa, minkä vuoksi tarjoamme erilaisia stipendejä ja apurahoja.

Kaikki opiskelijat saavat mahdollisuuden hyödyntää kaikki tilamme ja palvelut. Vammaistukipalvelu on sitoutunut hallitsemaan kaikkia vaatimuksia, joita sinulla saattaa olla opintojen aikana, mukaan lukien väliaikainen vamma tai sairaus.

Urheilumahdollisuudet:

On paljon mahdollisuuksia nousta ylös ja saada istua kaikilla kampuksillamme, jos haluat käyttää kehoasi ja mieltäsi. Suosittuja aktiviteetteja ovat Zumba, jalkapallo, verkkopallo, rugby ja tennis.

Klubit ja seurat:

Monilla yhteiskunnilla, urheilujoukkueilla ja yhteiskunnallisilla tapahtumilla, jotka ovat saatavilla jokaisella kampuksella, löydät varmasti paljon, jotta voit pitää sinut kiireisinä ja hauskanpitona luentojen välillä. Kurssin alussa voit liittyä haluamaasi yhteiskuntaan, klubiin tai tapahtumaan tai luoda oman opiskelijayhdistyksen kautta.

Kurssit:

The University of Law Business School tarjoaa monipuolisia jatko- ja jatko-ohjelmia koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Monet kursseistamme ovat myös saatavilla 100% verkossa.

Koska Business School on akkreditoitu Chartered Management Institute (CMI), opiskelijat saavat automaattisen ilmaisen jäsenyyden heidän kurssinsa ajan ja vuoden ajan valmistumisen jälkeen.

Monet kursseistamme ovat akkreditoituneet Chartered Management Institute (CMI), Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa toimihenkilö, joka tarjoaa erittäin halutun Chartered Manager (CMgr) -tilan. Kun yksi kursseistamme on saatu päätökseen, saat myös tutkinnon lisäksi CMI: n kelpoisuuden.

Online-liikekurssit:

Tarjoamme maailmanluokan online-oppimisen:

• Opintomenetelmät kaikille oppimistyypeille: tyyliisi sopiva opetusmenetelmä, e-kirjat, i-Tutorials, webinarit, tapaustutkimukset, flash-kortit, äänitiedostot, liikkuva grafiikka, opiskelija-chat-huoneet, online-arvioinnit, ja enemmän.

• Dedicated Tutor-tuki: Saat jatkuvaa tukea ja palautetta työstänne omistautuneesta ohjelmaopettajasta kurssin keston ajan.

Pääsyvaatimukset ja maksut:

Pääsyvaatimukset ja palkkiot vaihtelevat tietysti - lisätietoa maahantulovaatimuksista, palkkioista, rahoitusmahdollisuuksista ja apurahoista ja apurahoista löydät University of Law -sivustolta.

Kansainväliset opiskelijat:

Sinun tulisi liittyä yli 120 eri kansallisuuden opiskelijoihin, jotka osallistuvat kukoistavaan kansainväliseen yhteisöön kaikissa ULaw-kampuksissa.

Meillä on opiskelijoiden tukipalveluja käsittelevä tiimi, joka tarjoaa tässä yhteydessä hyvinvointiin liittyviä neuvoja ja neuvoja.

Tietoja viisumivaatimuksista on University of Law -sivustolla.

Majoitus:

Yliopisto-opiskelijoillemme olemme järjestäneet majoituksen erikoistuneiden Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelija-asuntopalvelujen tarjoajien kanssa varmistaaksemme, että sinulla on mukava paikka asua, kun opiskelet kanssamme. Majoitus on yleensä jaetuissa huoneistoissa tai joissakin tapauksissa itsenäisissä studioissa.

Perusopiskelijoille takaamme sinulle tarjouksen majoitusvaiheessa tutkinnon ensimmäisen vuoden aikana, jos olet hyväksynyt meidät yrityksenne valinnaksi ja hakenut majoitusta viimeistään 30.3. Mennessä * (* T

Jatko-opiskelijoille, jos valitset kampuksen poissa kotoa, majoitustietokannassamme voi auttaa sinua löytämään paikan asua, jossa on mahdollisuus löytää yksityisesti vuokrattu kiinteistö tai jaettu majoitus muiden ULaw-opiskelijoiden kanssa.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Avoimet päivät ja tapahtumat:

Open Days on erinomainen tapa tutustua liiketoimintakursseihimme, tutustua tiloihin ja tavata tutoreita ja nykyisiä opiskelijoita. Siellä on keskusteluja, maistelijoita ja retkiä, ja sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Teemme päivän niin mielenkiintoiseksi ja interaktiiviseksi kuin mahdollista.

Jos et voi tehdä sen jollekin kampuksella Open Days ja sitten aika ajoin, tarjoamme myös netissä Open Days meidän kursseja - niin sinulla on vielä mahdollisuus saada selville, mitä se haluaisi opiskella The University of Law Business School , ja kysy kysymyksiä verkossa.

Kansainvälisille opiskelijoille saatat haluta tietää lisää opiskelusta kanssamme käymällä ulkomailla tapahtumassa.

The University of Law Business School sijainnit:

Käytettävissä olevat kurssit vaihtelevat sijainnin mukaan. Lisätietoa toimipisteistämme löytyy Oikeustieteiden yliopiston verkkosivuilta, Sivustot-sivu.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management -ohjelmalla on vahva panostus työllistettävyyteen ja se antaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot, jotka ylittävät valitun teollisuudenalat ... [+]

BA (Hons) Business Management

BA (Hons) Business Management -ohjelmalla on vahva panostus työllistettävyyteen ja se antaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot, jotka ylittävät valitun teollisuudenalat. Tämä tutkinto on akkreditoitu Chartered Management Institute (CMI), mikä tarkoittaa, että kuin valmistunut saat tutkinto sekä taso 5 diplomi Management ja johtajuus CMI. Voit valita kurssin verkossa tai kampuksella meidän London Bloomsbury, Birmingham, Leeds tai Manchester kampuksilla.

Tämä kurssi on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa urallaan liiketoimintaa tai johtamista. Kehität kykyjä, jotka luovat tehokkaan johtamiskäyttäytymisen eri organisaatioissa nykypäivän muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Saat sekä osaamisen että taidon, joita työnantajat etsivät, mukaan lukien tutkimus, esitys, kriittinen analyysi, ongelmanratkaisu, tiimityö ja yrittäjyys.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Manchester Leeds Birmingham  + 1 More
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management (Marketing) -ohjelma on keskittynyt voimakkaasti työllistettävyyteen ja tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot, jotka ylittävät liiket ... [+]

BA (Hons) Business Management (markkinointi)

BA (Hons) Business Management (Marketing) -ohjelma on keskittynyt voimakkaasti työllistettävyyteen ja tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot, jotka ylittävät liiketoiminnan ja markkinoinnin. Markkinointi- Pathway on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa markkinoinnissa tai liiketoiminnan johtamisessa ja jotka tarjoavat perustan molemmille alueille. Opit markkinoinnin suhteelliseen luonteeseen ja miten strateginen markkinointisuunnittelu ja viestintä edistävät organisaatioiden menestystä kansainvälisesti. Tämä kurssi kehittää taitojasi suunnittelussa, esittelyssä, viestinnässä ja tiimityöskentelyssä.

... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London Manchester Leeds Birmingham  + 1 More
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

Säätiön vuotuinen BA (Hons) Business Management (markkinointi) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietämystä ja ymmärrystä liiketoiminna ... [+]

BA (Hons) Business Management (markkinointi) säätiön kanssa

Säätiön vuotuinen BA (Hons) Business Management (markkinointi) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietämystä ja ymmärrystä liiketoiminnan ja markkinoinnin johtamisen keskeisistä näkökohdista ja etenkin uralla uralla tässä ala.

Perustamisvuosi on olennainen osa perustutkinnon liiketoimintaohjelmaa. Se antaa sinulle tarvittavat opiskelutaidot ja tietämyksen valmistelemaan sinut peruskoulutukseen ja auttaa sinua ymmärtämään paremmin liiketoiminnan ja markkinoinnin johtamisen keskeisiä näkökohtia. Perusvuoden onnistuneen toteuttamisen jälkeen vuosi 1 kattaa liiketoiminnan johtamisen pääalueet. Vuosina 2 ja 3 tutkitaan näitä aiheita yksityiskohtaisemmin markkinointivaihtoehdoin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Manchester Leeds Birmingham  + 1 More
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management -säätiön vuosi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietämystä ja ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen ke ... [+]

BA (Hons) Yritysten johtaminen säätiön kanssa

BA (Hons) Business Management -säätiön vuosi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietämystä ja ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä näkökohdista ja erityisesti, jotka haluavat jatkaa urallaan tällä alalla.

Perustamisvuosi on olennainen osa perustutkinnon liiketoimintaohjelmaa. Se tarjoaa sinulle tarvittavat opiskelutaidot ja -tiedot valmistaa sinut perusopinnotutkimukseen ja auttaa sinua ymmärtämään paremmin tärkeimpiä liiketoiminta-alueita. Perustamisvuoden onnistuneen toteuttamisen jälkeen vuosi 1 kattaa liiketoiminnan johtamisen keskeiset elementit. Vuosina 2 ja 3 tutkitaan näitä aiheita yksityiskohtaisemmin sekä valinnaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla voit keskittyä tiettyihin kiinnostaviin alueisiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Manchester Leeds Birmingham  + 1 More
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

Tämä kurssi on suunniteltu täydennyskoulutukseksi kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietämystä liiketoiminnan johtamisesta. Työlliste ... [+]

Kansainvälinen liiketoiminnan hallinta (ylhäältä ylös)

Tämä kurssi on suunniteltu täydennyskoulutukseksi kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietämystä liiketoiminnan johtamisesta. Työllistettävyyteen keskittyvällä ohjelmalla tuodaan esiin uran edellyttämät älylliset perustelut nopeasti muuttuvassa työympäristössä sekä tiukka lähestymistapa itsetietoisuuteen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Sinulla on myös altistuminen työelämästä ja sen nykyisistä vaatimuksista ammatillisten elinten ja työnantajien kanssa työskentelevien työkokemusmahdollisuuksien avulla ja yritystoiminnan harjoittamisesta.

Kurssin opiskelussa sinulla on mahdollisuus tulla asiantunteviksi, osaaviksi ja tehokkaiksi yritysjohtajiksi ja johtajiksi, jotka pystyvät ylläpitämään menestyviä uran liiketoiminnan johtamisessa. Valmistumisen jälkeen sinulla on useita liikkeenjohdollisia uranäkymiä, mukaan lukien tehtävät, kuten liikkeenjohdon konsultti, liiketoiminnan analyytikko tai operatiivinen johtaja. Jos haluat jatkaa opintoja valmistumisen jälkeen, voit harkita seuraavia jatko-optioita: Masters of Business Administration - MBA, kauppatieteiden maisterin tutkinto tai Chartered Management Instituutin jatkokoulutus.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

The University of Law Business School

BSc International Business on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä näkökohdista j ... [+]

BSc (Hons) Kansainvälinen liiketoiminta

BSc International Business on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä näkökohdista ja erityisesti jotka haluavat harjoittaa uraa kansainvälisesti yritysjohtamisessa.

Ensimmäinen vuosi kattaa liiketoiminnan johtamisen perustekijät. Vuosi 2 käytetään kansainvälisesti yhdessä GUS: n organisaatiossa Dublinissa Singaporessa, Torontossa, Vancouverissa tai Berliinissä. Vuosi 3 kattaa johtamisen kurinalaisuuden, jonka olet löytänyt erityisen mielenkiintoisen työkokemuksen aikana syvemmälle ja erityisesti kehittää edelleen työllistyvyystaitojasi. Ohjelma tarjoaa henkisen perustan, jota tarvitaan uralle nopeasti muuttuvassa työympäristössä, tiukkaa lähestymistapaa itsetuntemukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen sekä merkittävää altistumista työelämälle ja sen nykyisille vaatimuksille työkokemusmahdollisuuksien avulla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BSc International Business -säätiön vuosi on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä ... [+]

BSc (Hons) Kansainvälinen liiketoiminta säätiön vuoden kanssa

BSc International Business -säätiön vuosi on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä näkökohdista ja erityisesti jotka haluavat harjoittaa uraa kansainvälisesti yritysjohtamisessa.

Tutkinto-ohjelma on suunniteltu siten, että säätiön vuosi tarjoaa perustan, joka sisältää sekä akateemisen että työn / ammatillisen oppimisen hakijoille, joiden on parannettava tietämystään ja ymmärrystä liiketoiminnasta ja siihen liittyvistä taidoista. Vuosi tarjoaa opiskelijoille tietoa ja ymmärrystä liiketoiminnan johtamisen keskeisistä näkökohdista sekä tarvittavista taidoista, joita tarvitaan osallistumaan perustutkinto-ohjelmiin tasoilla 4, 5 ja 6.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BSc (Hons) Accounting and Finance on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä keskeisistä näkökohdista kirjanpidon ja rahoit ... [+]

BSc (Hons) Kirjanpito ja rahoitus

BSc (Hons) Accounting and Finance on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä keskeisistä näkökohdista kirjanpidon ja rahoituksen ja erityisesti, jotka haluavat harjoittaa ammatillista uraa kirjanpidossa ja rahoituksessa. Se pyrkii antamaan opiskelijoille oppimiskokemuksen, jonka avulla he voivat kehittää ammattitaitoa, joka luo tehokkaita kirjanpitäjiä nykypäivän muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Opetussuunnitelmaa sekä oppimis- ja opetusstrategiaa täydentävät vierasopetukset ja "live" -työpajat, joilla edistetään itsenäistä oppimista ja lisätään heidän työllistymisvalmiuksiaan tulevaisuudessa... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BSc (Hons) kirjanpito ja rahoituksen säätiö Vuosi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä tärkeimmistä näkökohdista kirj ... [+]

BSc (Hons) kirjanpito ja rahoitus säätiön kanssa

BSc (Hons) kirjanpito ja rahoituksen säätiö Vuosi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä tärkeimmistä näkökohdista kirjanpidon ja rahoituksen ja erityisesti, jotka haluavat harjoittaa ammatillista uraa kirjanpidon ja rahoituksen. Se pyrkii antamaan opiskelijoille oppimiskokemuksen, jonka avulla he voivat kehittää ammattitaitoa, joka luo tehokkaita kirjanpitäjiä nykypäivän muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Opetussuunnitelmaa, oppimis- ja opetusstrategiaa täydentävät vierailevien luentojen ja "live" -seminaarit, joilla edistetään itsenäistä oppimista ja lisätään heidän työllistymisvalmiuksiaan tulevaisuudessa. Tätä osaamista ja taitoja kehitetään edelleen ja laajennetaan säätiön vuoden onnistuneiden päätösten jälkeen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Introduction to The University of Law

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Sijainnin osoite
The University of Law
14 Store Street

London, England, WC1E 7DE GB
Sijainnin osoite
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, England, LS1 5HD GB
Sijainnin osoite
The University of Law
2 New York Street

Manchester, England, M1 4HJ GB
Sijainnin osoite
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, England, GB