The University of Law Business School Undergraduate

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus:

Oikeustieteellinen yliopisto (ULaw) on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan pisimmälle perustetuista oikeudellisen koulutuksen asiantuntijoista. Itse asiassa olemme kouluttaneet Yhdistyneessä kuningaskunnassa enemmän harjoittelijoita kuin kukaan muu.

Ja koska lain ja yrityksen välillä on niin läheiset yhteydet, on järkevää, että oikeustieteellisen koulutuksen asiantuntijalla on hyvät valmiudet kehittää erinomainen liiketalo, University of Law Business School.

Kun yritys keskittyy käytännön oppimiseen, Business Schoolin tavoitteena on tehdä opiskelijoista työllistyviä ja valmiita menestymään työpaikalla. Olemme ylpeitä siitä, että luomme sinulle sopivan oppimisympäristön yrityksesi pyrkimysten saavuttamiseksi. Siksi olemme mukauttaneet oikeudellisissa kursseissamme käytettyjä tekniikoita, joiden tarkoituksena on kehittää houkutteleva erikoisoppimiskokemus, joka valmistaa teitä uran harjoittamiseksi liike-elämässä.

Oikeustieteiden yliopisto sai hopeisen arvosanan opetussuunnitelmassa (TEF) kesäkuussa 2019. Meiden todettiin toimittavan korkea-asteen opetusta, oppimista ja tuloksia jatko-opiskelijoillemme ja jatkuvasti ylittävän Yhdistyneen kuningaskunnan tiukat kansalliset laatuvaatimukset. korkeampi koulutus.

Toimipaikat:

Business School toimii yliopiston kampuksilla Lontoon Bloomsburyssa, Birminghamissa, Leedsissä, Manchesterissa ja Nottinghamissa perustutkintokursseille. Jatkokursseja opetetaan Lontoon Moorgate-kampuksella tai Berliinissä kumppanuuden kautta GISMA Business Schoolin kanssa. Jokainen on kukoistava kaupallinen keskus, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla antaa sinulle erinomaisen pääsyn musiikkipaikoille, teattereihin, elokuvateattereihin, baareihin ja ravintoloihin. Jotkut jatkokursseista ovat myös saatavilla 100% verkossa.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Kurssin suunnittelu:

Liiketoimintakoulumme keskittyy tiukasti käytännön oppimiseen ja pyrkii tekemään opiskelijoista työllistettäviä ja valmiita menestymään työpaikalla. Olemme ylpeitä siitä, että loimme sinulle oikean oppimisympäristön saavuttaaksesi liiketoimintapyrkimyksesi. Siksi olemme mukauttaneet juridisilla kursseillamme käytettyjä tekniikoita tavoitteena kehittää houkutteleva erikoistunut oppimiskokemus, joka valmistaa sinut uralle yritysmaailmassa. Kaikilla Business School -ohjaajillamme on kokemusta reaalimaailmasta.

Ilmainen Masters-tarjous (vain perusopiskelijoille)

University of Law Business School on sitoutunut tukemaan sinua jokaisessa vaiheessa kohti urasi. Pyrimme varmistamaan, että olet täysin varusteltu pätevyyden, taitojen ja toimialayhteyksien suhteen siirtyäksesi suoraan valitsemaasi uraan. Siksi olemme iloisia tarjota kaikille opiskelijoille, jotka aloittavat perustutkinon Business School -tapahtumassa syyskuussa 2019 tai 2020, mahdollisuuden siirtyä liiketalouden maisteriohjelmaan menestyksekkäästi suorittaa perustutkintoaan ilman lisäkustannuksia. Lisätietoja saatavissa olevista kursseista ja kelpoisuusvaatimuksista on osoitteessa www.law.ac.uk/business/freemasters

Työpaikat ja työllistettävyys:

Työllistettävyys on keskeinen osa kaikkea, mitä teemme Business Schoolissa. Työllistyvyystyöryhmämme antaa sinulle yksi-to-one neuvoja siitä, miten menestyksekkäästi osallistua suurten brittiläisten rekrytoijien, kuten IBM: n, Lloydsin Lontoon ja Price Waterhouse Coopersin (PwC) kanssa, jotka tapaat tapahtumien, työpajojen ja vierailujen kautta organisaatiot, joiden avulla voit nähdä, miten liiketoiminta toimii todellisessa maailmassa. Käynnistämme myös yrittäjyyttä koskevia tapahtumia, joihin osallistuu vierailevia puhujia ja innovaatioasiantuntijoita tukemaan opiskelijoita omien yritysten perustamisessa ja yrittäjähenkisyyden kehittämisessä. Työnantajan käytännön saama, johtama ja tiedottama tuki maksimoi kykynne toimittaa onnistuneita työpaikkahakemuksia, turvata harjoittelupaikkoja ja hioa haastattelutaidot pilkata testikeskuksessamme.

Kansainvälinen johtajakoulu (jatko-opiskelijoille):

Osana jatkuvaa sitoutumistamme tavoitteiden tukemiseen tarjoamme vuoden 2019 perustutkinto-opiskelijoille mahdollisuuden osallistua Berliinin kansainväliseen johtajakouluun, jossa voit kehittää keskeisiä pehmeitä taitoja ja tutustua tähän jännittävään kaupunkiin muiden ULaw-opiskelijoiden kanssa. Lisätietoja oikeudesta yliopiston verkkosivuilla osoitteessa: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Koska eräät kauppakorkeakoulujen kurssit ovat Chartered Management Institute (CMI) akkreditoineet, kyseisten kurssien opiskelijat voivat saada automaattisen ilmaisen jäsenyyden kurssin ajaksi ja yhden vuoden kuluttua sen suorittamisesta.

Edut sisältävät pääsyn ManagementDirectiin; Ison-Britannian suurin hallintokirjasto sekä pääsy verkkopalveluportaaliin, mukaan lukien sähköiset lehdet, yritys- ja teollisuusraportit sekä yli 300 palkkaavan johtajan neuvot Career Development Centerin kautta.

Saat pääsyn nykyisiin työluetteloihin JobSearch-tietokannan kautta ja runsaasti videoita, oppaita ja artikkeleita urasi ja liiketaidosi kehittämiseksi. Verkko-CMI-mentorointiyhteisöön kuuluu yli 120 000 jäsentä, joissa sinut voidaan sovittaa kiinnostavien taitojen, kokemuksen ja toimialan mukaan sekä saada tietoa CMI-verkostoitumistapahtumista, joihin voit osallistua.

Yhden CMI-akkreditoidun kurssin onnistuneen suorittamisen jälkeen saat tutkintotodistuksen lisäksi myös CMI-tutkinnon.

Tukeva ympäristö:

Pyrimme tukemaan enemmän opiskelijoita erilaisista taustoista kuin koskaan ennen heidän uransa saavuttamiseksi, minkä vuoksi tarjoamme erilaisia apurahoja ja apurahoja.

Kaikki opiskelijat saavat mahdollisuuden hyödyntää kaikki tilamme ja palvelut. Vammaistukipalvelu on sitoutunut hallitsemaan kaikkia vaatimuksia, joita sinulla saattaa olla opintojen aikana, mukaan lukien väliaikainen vamma tai sairaus.

Urheilumahdollisuudet:

On paljon mahdollisuuksia nousta ylös ja saada istua kaikilla kampuksillamme, jos haluat käyttää kehoasi ja mieltäsi. Suosittuja aktiviteetteja ovat Zumba, jalkapallo, verkkopallo, rugby ja tennis.

Klubit ja seurat:

Monilla yhteiskunnilla, urheilujoukkueilla ja yhteiskunnallisilla tapahtumilla, jotka ovat saatavilla jokaisella kampuksella, löydät varmasti paljon, jotta voit pitää sinut kiireisinä ja hauskanpitona luentojen välillä. Kurssin alussa voit liittyä haluamaasi yhteiskuntaan, klubiin tai tapahtumaan tai luoda oman opiskelijayhdistyksen kautta.

Kurssit:

University of Law Business School tarjoaa valikoiman perus- ja jatko-ohjelmia kaikkialla Isossa-Britanniassa. Jotkut jatkokursseista ovat myös saatavilla 100% verkossa.

Koska Business School on akkreditoitu Chartered Management Institute (CMI), opiskelijat saavat automaattisen ilmaisen jäsenyyden heidän kurssinsa ajan ja vuoden ajan valmistumisen jälkeen.

Monet kursseistamme ovat akkreditoituneet Chartered Management Institute (CMI), Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa toimihenkilö, joka tarjoaa erittäin halutun Chartered Manager (CMgr) -tilan. Kun yksi kursseistamme on saatu päätökseen, saat myös tutkinnon lisäksi CMI: n kelpoisuuden.

Online-liikekurssit:

Tarjoamme maailmanluokan verkko-opiskelua jatkokursseillemme:

⢠Opintomenetelmät kaikille oppimistyypeille: tyyliisi sopiva opetusmenetelmä, e-kirjat, i-Tutorials, webinarit, tapaustutkimukset, flash-kortit, äänitiedostot, liikkuva grafiikka, opiskelija-chat-huoneet, online-arvioinnit, ja enemmän.

⢠Dedicated Tutor-tuki: Saat jatkuvaa tukea ja palautetta työstänne omistautuneesta ohjelmaopettajasta kurssin keston ajan.

Pääsyvaatimukset ja maksut:

Pääsyvaatimukset ja palkkiot vaihtelevat kurssin mukaan - lisätietoja osallistumisvaatimuksista, palkkioista, rahoitusvaihtoehdoista ja stipendeistä ja apurahoista saat University of Law -verkkosivustolta.

Kansainväliset opiskelijat:

Sinun tulisi liittyä yli 120 eri kansallisuuden opiskelijoihin, jotka osallistuvat kukoistavaan kansainväliseen yhteisöön kaikissa ULaw-kampuksissa.

Meillä on opiskelijoiden tukipalveluja käsittelevä tiimi, joka tarjoaa tässä yhteydessä hyvinvointiin liittyviä neuvoja ja neuvoja.

Tietoja viisumivaatimuksista on University of Law -sivustolla.

Majoitus:

Yliopisto-opiskelijoillemme olemme järjestäneet majoituksen erikoistuneiden Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelija-asuntopalvelujen tarjoajien kanssa varmistaaksemme, että sinulla on mukava paikka asua, kun opiskelet kanssamme. Majoitus on yleensä jaetuissa huoneistoissa tai joissakin tapauksissa itsenäisissä studioissa.

Perusopiskelijoille takaamme sinulle tarjouksen majoitusvaiheessa tutkinnon ensimmäisen vuoden aikana, jos olet hyväksynyt meidät yrityksenne valinnaksi ja hakenut majoitusta viimeistään 30.3. Mennessä * (* T

Jatko-opiskelijoille, jos valitset kampuksen poissa kotoa, majoitustietokannassamme voi auttaa sinua löytämään paikan asua, jossa on mahdollisuus löytää yksityisesti vuokrattu kiinteistö tai jaettu majoitus muiden ULaw-opiskelijoiden kanssa.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Avoimet päivät ja tapahtumat:

Open Days on erinomainen tapa tutustua liiketoimintakursseihimme, tutustua tiloihin ja tavata tutoreita ja nykyisiä opiskelijoita. Siellä on keskusteluja, maistelijoita ja retkiä, ja sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Teemme päivän niin mielenkiintoiseksi ja interaktiiviseksi kuin mahdollista.

Jos et pääse päästä johonkin kampuksen avoimien päivien joukosta, tarjoamme ajoittain myös online-avoimien päivien kurssejamme - joten sinulla on silti mahdollisuus saada selville, millaista on opiskella University of Law Business School, ja kysy kysymyksiä online.

Kansainvälisille opiskelijoille saatat haluta tietää lisää opiskelusta kanssamme käymällä ulkomailla tapahtumassa.

University of Law Business Schoolin sijainnit:

Käytettävissä olevat kurssit vaihtelevat sijainnin mukaan. Lisätietoa toimipisteistämme löytyy Oikeustieteiden yliopiston verkkosivuilta, Sivustot-sivu.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
The University of Law 14 Store Street
WC1E 7DE Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Leeds

Osoite
The University of Law 15-16 Park Row
LS1 5HD Leeds, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Manchester

Osoite
The University of Law 2 New York Street
M1 4HJ Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Birmingham

Osoite
The University of Law 133 Great Hampton Street
Birmingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta