Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus:

Oikeustieteellinen yliopisto (ULaw) on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan pisimmälle perustetuista oikeudellisen koulutuksen asiantuntijoista. Itse asiassa olemme kouluttaneet Yhdistyneessä kuningaskunnassa enemmän harjoittelijoita kuin kukaan muu.

Oikeuden ja koulutuksen asiantuntija on niin tiivis yhteys lain ja liiketoiminnan välillä, että on järkevää kehittää erinomaista yrityskoulua, The University of Law Business School .

Kun yritys keskittyy käytännön oppimiseen, Business Schoolin tavoitteena on tehdä opiskelijoista työllistyviä ja valmiita menestymään työpaikalla. Olemme ylpeitä siitä, että luomme sinulle sopivan oppimisympäristön yrityksesi pyrkimysten saavuttamiseksi. Siksi olemme mukauttaneet oikeudellisissa kursseissamme käytettyjä tekniikoita, joiden tarkoituksena on kehittää houkutteleva erikoisoppimiskokemus, joka valmistaa teitä uran harjoittamiseksi liike-elämässä.

Oikeustieteiden yliopisto sai hopeisen arvosanan opetussuunnitelmassa (TEF) kesäkuussa 2019. Meiden todettiin toimittavan korkea-asteen opetusta, oppimista ja tuloksia jatko-opiskelijoillemme ja jatkuvasti ylittävän Yhdistyneen kuningaskunnan tiukat kansalliset laatuvaatimukset. korkeampi koulutus.

Toimipaikat:

Business School toimii yliopiston kampuksilla Lontoon Bloomsburyssa, Birminghamissa, Leedsissä, Manchesterissa ja Nottinghamissa perustutkintokursseille. Jatkokursseja opetetaan Lontoon Moorgate-kampuksella tai Berliinissä kumppanuuden kautta GISMA Business Schoolin kanssa. Jokainen on kukoistava kaupallinen keskus, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla antaa sinulle erinomaisen pääsyn musiikkipaikoille, teattereihin, elokuvateattereihin, baareihin ja ravintoloihin. Jotkut jatkokursseista ovat myös saatavilla 100% verkossa.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Kurssin suunnittelu:

Kun yritys keskittyy käytännön oppimiseen, Business Schoolin tavoitteena on tehdä opiskelijoista työllistyviä ja valmiita menestymään työpaikalla. Olemme ylpeitä siitä, että luomme sinulle sopivan oppimisympäristön yrityksesi pyrkimysten saavuttamiseksi. Siksi olemme mukauttaneet oikeudellisissa kursseissamme käytettyjä tekniikoita, joiden tarkoituksena on kehittää houkutteleva erikoisoppimiskokemus, joka valmistaa teitä uran harjoittamiseksi liike-elämässä. Kaikilla Business School -opettajillamme on todellinen liiketoimintakokemus.

Ilmainen Masters-tarjous (vain perusopiskelijoille)

The University of Law Business School on sitoutunut tukemaan sinua jokaisen askeleen kohti urasi määränpäätä. Pyrimme varmistamaan, että olet täysin varustautunut pätevyyden, taitojen ja toimialan yhteystietojen mukaan astumalla suoraan valittuun uraasi. Siksi olemme iloisia voidessamme tarjota kaikille opiskelijoille, jotka aloittavat perustutkintoa Business Schoolissa syyskuussa 2019 tai 2020, mahdollisuuden edetä liiketalouden maisterikurssilla, joka on suoritettu perustutkinto-opintojensa suorittamisen jälkeen ilman lisäkustannuksia. Lisätietoja kursseista ja kelpoisuusvaatimuksista on osoitteessa www.law.ac.uk/business/freemasters

Työpaikat ja työllistettävyys:

Työllistettävyys on keskeinen osa kaikkea, mitä teemme Business Schoolissa. Työllistyvyystyöryhmämme antaa sinulle yksi-to-one neuvoja siitä, miten menestyksekkäästi osallistua suurten brittiläisten rekrytoijien, kuten IBM: n, Lloydsin Lontoon ja Price Waterhouse Coopersin (PwC) kanssa, jotka tapaat tapahtumien, työpajojen ja vierailujen kautta organisaatiot, joiden avulla voit nähdä, miten liiketoiminta toimii todellisessa maailmassa. Käynnistämme myös yrittäjyyttä koskevia tapahtumia, joihin osallistuu vierailevia puhujia ja innovaatioasiantuntijoita tukemaan opiskelijoita omien yritysten perustamisessa ja yrittäjähenkisyyden kehittämisessä. Työnantajan käytännön saama, johtama ja tiedottama tuki maksimoi kykynne toimittaa onnistuneita työpaikkahakemuksia, turvata harjoittelupaikkoja ja hioa haastattelutaidot pilkata testikeskuksessamme.

Kansainvälinen johtajakoulu (jatko-opiskelijoille):

Osana jatkuvaa sitoutumistamme tavoitteiden tukemiseen tarjoamme vuoden 2019 perustutkinto-opiskelijoille mahdollisuuden osallistua Berliinin kansainväliseen johtajakouluun, jossa voit kehittää keskeisiä pehmeitä taitoja ja tutustua tähän jännittävään kaupunkiin muiden ULaw-opiskelijoiden kanssa. Lisätietoja oikeudesta yliopiston verkkosivuilla osoitteessa: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Koska eräät kauppakorkeakoulujen kurssit ovat Chartered Management Institute (CMI) akkreditoineet, kyseisten kurssien opiskelijat voivat saada automaattisen ilmaisen jäsenyyden kurssin ajaksi ja yhden vuoden kuluttua sen suorittamisesta.

Edut sisältävät pääsyn ManagementDirectiin; Ison-Britannian suurin hallintokirjasto sekä pääsy verkkopalveluportaaliin, mukaan lukien sähköiset lehdet, yritys- ja teollisuusraportit sekä yli 300 palkkaavan johtajan neuvot Career Development Centerin kautta.

Saat pääsyn nykyisiin työluetteloihin JobSearch-tietokannan kautta ja runsaasti videoita, oppaita ja artikkeleita urasi ja liiketaidosi kehittämiseksi. Verkko-CMI-mentorointiyhteisöön kuuluu yli 120 000 jäsentä, joissa sinut voidaan sovittaa kiinnostavien taitojen, kokemuksen ja toimialan mukaan sekä saada tietoa CMI-verkostoitumistapahtumista, joihin voit osallistua.

Yhden CMI-akkreditoidun kurssin onnistuneen suorittamisen jälkeen saat tutkintotodistuksen lisäksi myös CMI-tutkinnon.

Tukeva ympäristö:

Pyrimme tukemaan useampia eri taustoista tulevia opiskelijoita kuin koskaan ennen saavuttamaan ura-tavoitteensa, minkä vuoksi tarjoamme erilaisia stipendejä ja apurahoja.

Kaikki opiskelijat saavat mahdollisuuden hyödyntää kaikki tilamme ja palvelut. Vammaistukipalvelu on sitoutunut hallitsemaan kaikkia vaatimuksia, joita sinulla saattaa olla opintojen aikana, mukaan lukien väliaikainen vamma tai sairaus.

Urheilumahdollisuudet:

On paljon mahdollisuuksia nousta ylös ja saada istua kaikilla kampuksillamme, jos haluat käyttää kehoasi ja mieltäsi. Suosittuja aktiviteetteja ovat Zumba, jalkapallo, verkkopallo, rugby ja tennis.

Klubit ja seurat:

Monilla yhteiskunnilla, urheilujoukkueilla ja yhteiskunnallisilla tapahtumilla, jotka ovat saatavilla jokaisella kampuksella, löydät varmasti paljon, jotta voit pitää sinut kiireisinä ja hauskanpitona luentojen välillä. Kurssin alussa voit liittyä haluamaasi yhteiskuntaan, klubiin tai tapahtumaan tai luoda oman opiskelijayhdistyksen kautta.

Kurssit:

The University of Law Business School tarjoaa valikoiman perus- ja jatko-ohjelmia kaikkialla Isossa-Britanniassa. Jotkut jatkokursseista ovat myös saatavilla 100% verkossa.

Koska Business School on akkreditoitu Chartered Management Institute (CMI), opiskelijat saavat automaattisen ilmaisen jäsenyyden heidän kurssinsa ajan ja vuoden ajan valmistumisen jälkeen.

Monet kursseistamme ovat akkreditoituneet Chartered Management Institute (CMI), Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa toimihenkilö, joka tarjoaa erittäin halutun Chartered Manager (CMgr) -tilan. Kun yksi kursseistamme on saatu päätökseen, saat myös tutkinnon lisäksi CMI: n kelpoisuuden.

Online-liikekurssit:

Tarjoamme maailmanluokan verkko-opiskelua jatkokursseillemme:

• Opintomenetelmät kaikille oppimistyypeille: tyyliisi sopiva opetusmenetelmä, e-kirjat, i-Tutorials, webinarit, tapaustutkimukset, flash-kortit, äänitiedostot, liikkuva grafiikka, opiskelija-chat-huoneet, online-arvioinnit, ja enemmän.

• Dedicated Tutor-tuki: Saat jatkuvaa tukea ja palautetta työstänne omistautuneesta ohjelmaopettajasta kurssin keston ajan.

Pääsyvaatimukset ja maksut:

Pääsyvaatimukset ja palkkiot vaihtelevat kurssin mukaan - lisätietoja osallistumisvaatimuksista, palkkioista, rahoitusvaihtoehdoista ja stipendeistä ja apurahoista saat University of Law -verkkosivustolta.

Kansainväliset opiskelijat:

Sinun tulisi liittyä yli 120 eri kansallisuuden opiskelijoihin, jotka osallistuvat kukoistavaan kansainväliseen yhteisöön kaikissa ULaw-kampuksissa.

Meillä on opiskelijoiden tukipalveluja käsittelevä tiimi, joka tarjoaa tässä yhteydessä hyvinvointiin liittyviä neuvoja ja neuvoja.

Tietoja viisumivaatimuksista on University of Law -sivustolla.

Majoitus:

Yliopisto-opiskelijoillemme olemme järjestäneet majoituksen erikoistuneiden Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelija-asuntopalvelujen tarjoajien kanssa varmistaaksemme, että sinulla on mukava paikka asua, kun opiskelet kanssamme. Majoitus on yleensä jaetuissa huoneistoissa tai joissakin tapauksissa itsenäisissä studioissa.

Perusopiskelijoille takaamme sinulle tarjouksen majoitusvaiheessa tutkinnon ensimmäisen vuoden aikana, jos olet hyväksynyt meidät yrityksenne valinnaksi ja hakenut majoitusta viimeistään 30.3. Mennessä * (* T

Jatko-opiskelijoille, jos valitset kampuksen poissa kotoa, majoitustietokannassamme voi auttaa sinua löytämään paikan asua, jossa on mahdollisuus löytää yksityisesti vuokrattu kiinteistö tai jaettu majoitus muiden ULaw-opiskelijoiden kanssa.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Avoimet päivät ja tapahtumat:

Open Days on erinomainen tapa tutustua liiketoimintakursseihimme, tutustua tiloihin ja tavata tutoreita ja nykyisiä opiskelijoita. Siellä on keskusteluja, maistelijoita ja retkiä, ja sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Teemme päivän niin mielenkiintoiseksi ja interaktiiviseksi kuin mahdollista.

Jos et voi tehdä sen jollekin kampuksella Open Days ja sitten aika ajoin, tarjoamme myös netissä Open Days meidän kursseja - niin sinulla on vielä mahdollisuus saada selville, mitä se haluaisi opiskella The University of Law Business School , ja kysy kysymyksiä verkossa.

Kansainvälisille opiskelijoille saatat haluta tietää lisää opiskelusta kanssamme käymällä ulkomailla tapahtumassa.

The University of Law Business School sijainnit:

Käytettävissä olevat kurssit vaihtelevat sijainnin mukaan. Lisätietoa toimipisteistämme löytyy Oikeustieteiden yliopiston verkkosivuilta, Sivustot-sivu.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management with Law -ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää liiketaloudellista tietämistään sekä ymmärtää organisaatioiden toim ... [+]

BA (Hons) -liiketoiminnan hallinta laki

BA (Hons) Business Management with Law -ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää liiketaloudellista tietämistään sekä ymmärtää organisaatioiden toimintakehystä.

Kun liiketoimintajohtamisen keskeiset alueet on katettu ensimmäisen vuoden aikana, kehität edelleen näitä alueita syvemmällä vuosina 2 ja 3 sekä lainalat.

Valmistuttuasi teille on tarjolla monenlaisia uramahdollisuuksia, kuten rooleja, kuten johtajakonsultti, liiketoiminta-analyytikko, toiminnanjohtaja tai yrittäjä.

Voit myös harkita opintojen jatkamista jollakin seuraavista jatko-optioista: MBA-maisterit, maisteriohjelmat strategisessa liiketoiminnassa tai Chartered Management Institutein jatko-opinnot.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Birmingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management (laki) säätiön vuosi on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä liiketoiminnan johtamisen ja la ... [+]

BA (Hons) -liiketoiminnan johtaminen laki säätiön vuoden kanssa

BA (Hons) Business Management (laki) säätiön vuosi on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä liiketoiminnan johtamisen ja lainsäädännön keskeisistä näkökohdista ja erityisesti jotka haluavat harjoittaa uraa tässä ala.

Perustamisvuosi on olennainen osa perustutkinnon liiketoimintaohjelmaa. Se antaa sinulle tarvittavat opiskelutaidot ja tietämyksen valmistelemaan sinut peruskoulutukseen ja auttaa sinua ymmärtämään paremmin liiketoiminnan ja markkinoinnin johtamisen keskeisiä näkökohtia. Perusvuoden onnistuneen toteuttamisen jälkeen vuosi 1 kattaa liiketoiminnan johtamisen pääalueet. Vuosina 2 ja 3 tutkitaan näitä aiheita yksityiskohtaisemmin markkinointivaihtoehdoin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Manchester Birmingham
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management -ohjelmalla on vahva panostus työllistettävyyteen ja se antaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot, jotka ylittävät valitun teollisuudenalat ... [+]

BA (Hons) Business Management

BA (Hons) -yrityksen johtamisohjelmassa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen ja se antaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot, jotta voit menestyä valitsemasi toimialan kärjessä. Tämä tutkinto on Chartered Management Institute (CMI) akkreditoima, mikä tarkoittaa, että jatkoksi saat tutkinnon sekä tason 5 tutkintotodistuksen johtamisesta ja johtamisesta CMI: ltä. Voit valita opiskelemaan kurssia verkossa tai kampuksella Lontoon Bloomsburyn, Birminghamin tai Leedsin kampuksilla.

Tämä kurssi on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa urallaan liiketoimintaa tai johtamista. Kehität kykyjä, jotka luovat tehokkaan johtamiskäyttäytymisen eri organisaatioissa nykypäivän muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Saat sekä osaamisen että taidon, joita työnantajat etsivät, mukaan lukien tutkimus, esitys, kriittinen analyysi, ongelmanratkaisu, tiimityö ja yrittäjyys.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Leeds Birmingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management (Marketing) -ohjelmassa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen ja se antaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot liiketoiminnan ja mark ... [+]

BA (Hons) Business Management (markkinointi)

BA (Hons) Business Management (Marketing) -ohjelmassa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen ja se antaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot liiketoiminnan ja markkinoinnin erinomaisuuteen. Markkinoinnin Pathway on suunnattu opiskelijoille, joiden etua jatkaa uraansa markkinointi- tai liikkeenjohdon ja tarjoaa perustiedot molemmilla alueilla. Opit markkinoinnin suhteellisuudesta ja siitä, kuinka strateginen markkinoinnin suunnittelu ja viestintä edistävät organisaatioiden menestystä kansainvälisesti. Kurssi kehittää taitojasi suunnittelussa, esittelyssä, viestinnässä ja tiimityössä.

Tämä tutkinto valmistaa sinut monenlaisiin tehtäviin, mukaan lukien roolit digitaalisessa viestinnässä, asiakaskäyttäytymisessä ja johtamisessa. Tämä tutkinto on Chartered Management Institute (CMI) akkreditoima, mikä tarkoittaa, että jatkoksi saat tutkinnon sekä tason 5 tutkintotodistuksen johtamisesta ja johtamisesta CMI: ltä. Voit valita opiskelemaan kurssia verkossa tai kampuksella Lontoon Bloomsburyn, Birminghamin tai Leedsin kampuksilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Leeds Birmingham
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

Säätiön vuotuinen BA (Hons) Business Management (markkinointi) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietämystä ja ymmärrystä liiketoiminna ... [+]

BA (Hons) Business Management (markkinointi) säätiön kanssa

Säätiön vuotuinen BA (Hons) Business Management (markkinointi) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietämystä ja ymmärrystä liiketoiminnan ja markkinoinnin johtamisen keskeisistä näkökohdista ja etenkin uralla uralla tässä ala.

Perustamisvuosi on olennainen osa perustutkinnon liiketoimintaohjelmaa. Se antaa sinulle tarvittavat opiskelutaidot ja tietämyksen valmistelemaan sinut peruskoulutukseen ja auttaa sinua ymmärtämään paremmin liiketoiminnan ja markkinoinnin johtamisen keskeisiä näkökohtia. Perusvuoden onnistuneen toteuttamisen jälkeen vuosi 1 kattaa liiketoiminnan johtamisen pääalueet. Vuosina 2 ja 3 tutkitaan näitä aiheita yksityiskohtaisemmin markkinointivaihtoehdoin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Manchester Leeds Birmingham  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management -säätiön vuosi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietämystä ja ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen ke ... [+]

BA (Hons) Yritysten johtaminen säätiön kanssa

BA (Hons) Business Management -säätiön vuosi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietämystä ja ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä näkökohdista ja erityisesti, jotka haluavat jatkaa urallaan tällä alalla.

Perustamisvuosi on olennainen osa perustutkinnon liiketoimintaohjelmaa. Se tarjoaa sinulle tarvittavat opiskelutaidot ja -tiedot valmistaa sinut perusopinnotutkimukseen ja auttaa sinua ymmärtämään paremmin tärkeimpiä liiketoiminta-alueita. Perustamisvuoden onnistuneen toteuttamisen jälkeen vuosi 1 kattaa liiketoiminnan johtamisen keskeiset elementit. Vuosina 2 ja 3 tutkitaan näitä aiheita yksityiskohtaisemmin sekä valinnaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla voit keskittyä tiettyihin kiinnostaviin alueisiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Manchester Leeds Birmingham  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

Tämä kurssi on suunniteltu täydennyskoulutukseksi kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietämystä liiketoiminnan johtamisesta. Työlliste ... [+]

Kansainvälinen liiketoiminnan hallinta (ylhäältä ylös)

Kurssi on suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään osaamistaan liiketoiminnan johtamisesta. Ohjelmassa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, ja se tarjoaa henkisen perustan, jota tarvitaan uralle nopeasti muuttuvassa työympäristössä, sekä tiukka lähestymistapa itsetuntemukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Teillä on myös altistuminen työmaailmalle ja sen nykyisille vaatimuksille työkokemusmahdollisuuksien avulla, jotka toimivat ammattilaisten ja työnantajien kanssa sekä yrittäjyyteen.

Kurssin opiskelussa sinulla on mahdollisuus tulla asiantunteviksi, osaaviksi ja tehokkaiksi yritysjohtajiksi ja johtajiksi, jotka pystyvät ylläpitämään menestyviä uran liiketoiminnan johtamisessa. Valmistumisen jälkeen sinulla on useita liikkeenjohdollisia uranäkymiä, mukaan lukien tehtävät, kuten liikkeenjohdon konsultti, liiketoiminnan analyytikko tai operatiivinen johtaja. Jos haluat jatkaa opintoja valmistumisen jälkeen, voit harkita seuraavia jatko-optioita: Masters of Business Administration - MBA, kauppatieteiden maisterin tutkinto tai Chartered Management Instituutin jatkokoulutus.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

The University of Law Business School

BSc International Business on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä näkökohdista j ... [+]

BSc (Hons) Kansainvälinen liiketoiminnan hallinta

BSc International Business on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä näkökohdista ja erityisesti jotka haluavat harjoittaa uraa kansainvälisesti yritysjohtamisessa.

Ensimmäinen vuosi kattaa liiketoiminnan johtamisen perustekijät. Vuosi 2 käytetään kansainvälisesti yhdessä GUS: n organisaatiossa Dublinissa Singaporessa, Torontossa, Vancouverissa tai Berliinissä. Vuosi 3 kattaa johtamisen kurinalaisuuden, jonka olet löytänyt erityisen mielenkiintoisen työkokemuksen aikana syvemmälle ja erityisesti kehittää edelleen työllistyvyystaitojasi. Ohjelma tarjoaa henkisen perustan, jota tarvitaan uralle nopeasti muuttuvassa työympäristössä, tiukkaa lähestymistapaa itsetuntemukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen sekä merkittävää altistumista työelämälle ja sen nykyisille vaatimuksille työkokemusmahdollisuuksien avulla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BSc International Business -säätiön vuosi on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä ... [+]

BSc (Hons) Kansainvälisen liikkeenjohdon perustamisvuosi

BSc International Business -säätiön vuosi on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä näkökohdista ja erityisesti jotka haluavat harjoittaa uraa kansainvälisesti yritysjohtamisessa.

Tutkinto-ohjelma on suunniteltu siten, että säätiön vuosi tarjoaa perustan, joka sisältää sekä akateemisen että työn / ammatillisen oppimisen hakijoille, joiden on parannettava tietämystään ja ymmärrystä liiketoiminnasta ja siihen liittyvistä taidoista. Vuosi tarjoaa opiskelijoille tietoa ja ymmärrystä liiketoiminnan johtamisen keskeisistä näkökohdista sekä tarvittavista taidoista, joita tarvitaan osallistumaan perustutkinto-ohjelmiin tasoilla 4, 5 ja 6.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BSc (Hons) Accounting and Finance on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä keskeisistä näkökohdista kirjanpidon ja rahoit ... [+]

BSc (Hons) Kirjanpito ja rahoitus

BSc (Hons) Accounting and Finance on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä keskeisistä näkökohdista kirjanpidon ja rahoituksen ja erityisesti, jotka haluavat harjoittaa ammatillista uraa kirjanpidossa ja rahoituksessa. Se pyrkii antamaan opiskelijoille oppimiskokemuksen, jonka avulla he voivat kehittää ammattitaitoa, joka luo tehokkaita kirjanpitäjiä nykypäivän muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Opetussuunnitelmaa sekä oppimis- ja opetusstrategiaa täydentävät vierasopetukset ja "live" -työpajat, joilla edistetään itsenäistä oppimista ja lisätään heidän työllistymisvalmiuksiaan tulevaisuudessa... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BSc (Hons) kirjanpito ja rahoituksen säätiö Vuosi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä tärkeimmistä näkökohdista kirj ... [+]

BSc (Hons) kirjanpito ja rahoitus säätiön kanssa

BSc (Hons) kirjanpito ja rahoituksen säätiö Vuosi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärrystä tärkeimmistä näkökohdista kirjanpidon ja rahoituksen ja erityisesti, jotka haluavat harjoittaa ammatillista uraa kirjanpidon ja rahoituksen. Se pyrkii antamaan opiskelijoille oppimiskokemuksen, jonka avulla he voivat kehittää ammattitaitoa, joka luo tehokkaita kirjanpitäjiä nykypäivän muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Opetussuunnitelmaa, oppimis- ja opetusstrategiaa täydentävät vierailevien luentojen ja "live" -seminaarit, joilla edistetään itsenäistä oppimista ja lisätään heidän työllistymisvalmiuksiaan tulevaisuudessa. Tätä osaamista ja taitoja kehitetään edelleen ja laajennetaan säätiön vuoden onnistuneiden päätösten jälkeen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BSc Digital Marketingin perustamisvuosi on suunnattu niille, jotka ovat kiinnostuneita digitaalisen markkinoinnin alasta ja haluavat myös kehittää ymmärrystä liiketoiminn ... [+]

BSc: n digitaalinen markkinointi perustusvuosi

BSc Digital Marketingin perustamisvuosi on suunnattu niille, jotka ovat kiinnostuneita digitaalisen markkinoinnin alasta ja haluavat myös kehittää ymmärrystä liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä näkökohdista. Opiskelijat kehittävät arvostusta teknologian kehityksestä ja digitalisoinnista liike-elämässä. Saat tietoa digitaalisen markkinoinnin tekniikoista ja käsitteistä, joiden avulla voit kehittää tehokkaita digitaalisia markkinointistrategioita digitaalisten ja sosiaalisten medioiden avulla.

Sen lisäksi, että saat tietoa, voit myös kehittää taitoja, joita työnantajat etsivät, mukaan lukien tutkimus, esitys, kriittinen analyysi, ongelmanratkaisu, tiiminrakennus ja yrittäjyys.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School

BSc Digital Business Management on suunnattu niille, jotka ovat kiinnostuneita jatkuvasti muuttuvasta digitaalisen liiketoiminnan johtamisesta. Opiskelija kehittää tarvit ... [+]

BSc: n digitaalisen liiketalouden hallinto ja säätiön vuosi

BSc Digital Business Management on suunnattu niille, jotka ovat kiinnostuneita jatkuvasti muuttuvasta digitaalisen liiketoiminnan johtamisesta. Opiskelija kehittää tarvittavia taitoja analysoida häiritseviin teknologioihin, digitaaliseen ja sosiaaliseen mediaan, digitaaliseen muuntamiseen, projektihallintaan ja tietojärjestelmiin perustuvien digitaalisten liiketoimintamallien roolia.

KurssivaatimuksetGrade BBC A-tason ja luokan C tai luokan 4 tai yli GCSE Matematiikka ja Englanti kieli (tai vastaava pätevyys).palkkiot9 250 puntaa vuodessa (UK / EU)13 500 puntaa vuodessa (kansainvälinen)

Maksut lukitaan tulevista opintovuosista, ts. Opiskelija maksaa saman hinnan vuosittain.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Sijainnin osoite
The University of Law
14 Store Street

London, England, WC1E 7DE GB
Sijainnin osoite
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, England, LS1 5HD GB
Sijainnin osoite
The University of Law
2 New York Street

Manchester, England, M1 4HJ GB
Sijainnin osoite
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, England, GB