Lue virallinen kuvaus

Opiskelijat ovat keskellä kaikkea, mitä teemme University Centre Reaseheath .

Maatalous- ja eläinlääketieteellinen tiedekunta on paikka, jossa akateeminen huippuosaaminen ja opiskelijoiden tyytyväisyys kulkevat käsi kädessä tarjotakseen ainutlaatuisen korkeakoulututkinnon opiskelijoillemme.

Ohjelmiemme valikoima on suunniteltu yhteistyössä teollisuuden kanssa, mikä takaa sen, että tutkinto tarjoaa akateemisen tiedon ja käytännön taitoja, joita työnantajat tarvitsevat ja haluavat. Näin varmistetaan, että tutkinnon suorittaneet ovat menestyksekkäästi työmarkkinoilla, ja monet tekevät töitä sinisilmäyrityksille.

Viime vuosina kampus on nähnyt yli 50 miljoonan puntaa kiloa investointeja huippuluokan opetuslaitoksiin ja opiskelijaresursseihin, kuten paikan päällä tapahtuvaan majoitukseen, joka on suunnitteilla tulevina vuosina.

Viimeisimmässä Reasheath-korkeakoulutuksen laadun arvioinnissa korkea-asteen koulutuksen laadunvarmistusvirasto kiitti oppilaiden oppimismahdollisuuksien laatua ja lisäystä. He eivät löytäneet parantamisalueita ja löysivät monia hyviä käytäntöjä.

"Reaseheat-kokemus" on jotain, mitä monet entiset oppilaamme kertovat meille oli elämästään eniten nautinnollista aikaa. Haluamme, että opiskelijamme menestyvät valituissa uransa aikana ja tunnemme, että korkeat esiintyjät oppivat kokemuksen kautta sekä muodollisella oppimisella.

Miksi University Centre Reaseheath ?

Sijaitsevat maaseudulla Cheshire, meidän kampuksella on huippuluokan, alan standardi, opetus, mutta silti säilyttää ystävällinen, tukeva tunnelma - yhdistelmä, joka tarjoaa sekä akateeminen huippuosaamista ja opiskelijoiden tyytyväisyyttä.

 • Koulutusohjelmamme tarjoavat sinulle mahdollisuuden opiskella useita alan tunnustettuja keskiasteen tutkintoja.
 • 87% opiskelijoistamme sanoo, että henkilökunta on innostunut siitä, mitä he opettavat. Opiskelijakokemuskatsaus 2016
 • Vahvistaa alan näkemyksiä työharjoittelun, tieteellisen tutkimuksen sekä kenttätarjouksia ja opintomatkoilla Isossa-Britanniassa ja ulkomailla.
 • Viime vuonna 1 out of 5 Reaseheath-opiskelijat saivat ensimmäisen asteen arvosanan tai eron.
 • "Reaseheathin korkeakoulutusohjelmat ovat erinomaisia, ja opiskelijoiden oppimismahdollisuuksien laatu ja parannus ovat ylittäneet Yhdistyneen kuningaskunnan odotukset."
 • Laadunvarmistusvirasto (QAA) korkeakoulututkinnolle 2014
 • Korkeakoulututkinnon yleinen opiskelijavoitto on 83%. Opiskelijakokemuskatsaus 2016

Meidän tilat

Viime vuosina 50 miljoonaa puntaa on sijoitettu kampuskeskuksiin, mm. Hevosurheilukeskukseen, alan johtaviin ruokakeskuksiin, urheilutiloihin, Iso-Britannian ainutlaatuiseen tieteelliseen puutarhanhoitolaitokseen sekä eläinkeskukseen ja eläintarhaan.

Muihin 31 miljoonan punnan investointeihin opiskelijakokonaisuuteemme, maatalouden teknologia-keskukseen ja urheilutiloihin on tarkoitus suunnitella seuraavien neljän vuoden aikana.

Oppimiskokemuksesi

Reaseheath tarjoaa tukevaa oppimisympäristöä, jossa keskitytään ammatilliseen koulutukseen. Kurssimme varmistavat, että tutkinnon suorittaneet jättävät työnantajien etsimää tietoa, taitoja ja pätevyyttä.

Tuemme opiskelijoillemme:

 • Pienryhmäopetus, jolla on korkea yksilöllinen tuki
 • Opettajat, joilla on laaja alan kokemus
 • Suuri lukumärä tutorien kanssa
 • Erikoistilat
 • Mahdollisuudet opintomatkoille ulkomaille
 • Vahvat yhteydet työnantajiin
 • Teollisuuden kannalta relevantteja ohjelmia, jotka tarjoavat siirrettäviä taitoja
 • Lisätutkinnot uranäkymien lisäämiseksi.

Lisätutkinnot

Koulutusohjelmamme tarjoavat sinulle mahdollisuuden opiskella useita toissijaisia ​​tutkintoja. Nämä erityiset pätevyydet toteutetaan kurssin rinnalla ja antavat mahdollisuuden saada alan tunnustettuja pätevyyksiä.

Lisätutkinnot ovat kunkin aihealueen ominaisuuksia. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme tarjoamaan ne osana opinto-ohjelmaanmme, mutta joillekin on mahdollista maksaa tuettuja kustannuksia.

Työnantajat vaativat usein tutkintoon erikoistunutta pätevyyttä, joten käytännön tutkinto voi parantaa uranäkymiä ja työllistyvyyttä. Ne tarjoavat alan osaavia taitoja ja koulutusta, jota työnantajat etsivät ja tarjoavat tutkinnon johtava asema kilpailukykyisissä työmarkkinoilla.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

University Centre Reaseheath

Kurssi sisältää erikoistuneita moduuleja ja käytännön kokemuksia erilaisista koti- ja kumppaniluokista, joiden avulla opiskelijat voivat ymmärtää monien erilaisten eläint ... [+]

Eläin käyttäytymiseen ja hyvinvointiin liittyvää kandidaatin tutkintoa voidaan seurata jatko-opintojen opinnoilla tai vaihtoehtoisesti työskentelemällä alalla.

Kurssi sisältää erikoistuneita moduuleja ja käytännön kokemuksia erilaisista koti- ja kumppaniluokista, joiden avulla opiskelijat voivat ymmärtää monien erilaisten eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia sekä vankeudessa että luonnossa. Opiskelijoita opetetaan Reaseheathilla ympäri vuoden 1 käyttämällä eläintarhojen lisensoituja laitoksia kampuksella, ja myöhemmässä vaiheessa 2 ja 3 tehdyt tutkimukset tehdään yksinomaan Chesterin yliopistossa.

Alan työskentely laajentaa tietämystän eläinkäyttäytymisestä ja mahdollisuudet väitöskirjaan, jonka avulla voit työskennellä luennoitsijoiden kanssa relevanttien ainutlaatuisten tutkimushankkeiden kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nantwich
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Centre Reaseheath

Tätä ohjelmaa on kehitetty laaja-alaisella tuotannolla, jotta voidaan varmistaa, että valmistuneilla on tarvittava yhdistelmä tietoa, taitoja ja kokemuksia voidakseen edi ... [+]

Tämä kurssi keskittyy hevosen ja ratsastajan urheilulliseen suorituskykyyn, valmistaen opiskelijoita urallaan hevosurheilussa, valmennuksessa tai tiimin suorituskyvyn hallinnassa.

Tätä ohjelmaa on kehitetty laaja-alaisella tuotannolla, jotta voidaan varmistaa, että valmistuneilla on tarvittava yhdistelmä tietoa, taitoja ja kokemuksia voidakseen edistää hevosurheiluteollisuuden menestystä ja kasvua.

Kurssi keskittyy suorituskykyyn vaikuttaviin taustatekijöihin, ottaa käyttöön kvantitatiivisia menetelmiä suorituskyvyn arvioimiseksi ja arvioi erilaisia ​​tekniikoita suorituskyvyn parantamiseksi ja ulkoisten tekijöiden vaikutusten arvioimiseksi menestykseen.

College-kuntosali... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Nantwich
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Centre Reaseheath

Ohjelma sisältää keskeisiä eläinlääketieteellisiä moduuleja, kuten nisäkäsbiokemiaa ja eläinlääketieteellistä mikrobiologiaa ja immunologiaa, jonka avulla tutkinnon suori ... [+]

Kurssi keskittyy tieteeseen viimeisimpien hevosalan kehityksen taustalla.

Ohjelma sisältää keskeisiä eläinlääketieteellisiä moduuleja, kuten nisäkäsbiokemiaa ja eläinlääketieteellistä mikrobiologiaa ja immunologiaa, jonka avulla tutkinnon suorittaneet pääsevät monenlaisiin paraveterinaalisiin jatko-opintoihin ja työllistymismahdollisuuksiin. Moduulit sisältävät keskeisiä laboratoriotuntemuksia, jotka kehitetään tutkintoon ja huipentuvat opiskelijoihin, joilla on mahdollisuus osallistua yhteistyöhankkeisiin alan yhteistyökumppaneiden kanssa.

Linkit "elävien" tutkimushankkeiden ja mahdollisuuksiin käyttää uusia parannettuja tieteellisiä laboratoriotiloja luovat elinvoimaisen ja hyvin resursoidun ympäristön peruskursseille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nantwich
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Centre Reaseheath

Kurssi sisältää erikoistuneita moduuleja ja käytännön kokemuksia, joissa opiskelijat saavat osaamista ja tietämystä sellaisilla aloilla kuin lajien tunnistaminen, elävät ... [+]

Luonnonsuojelu- ja ekologia-alan kandidaatin tutkinto on suunnattu niille, jotka haluavat kehittää uraa luonnonvaraisten eläinten suojeluun ja tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän akateemisesta tutkimuksesta, jossa on käytännönläheinen koulutus ja kokemus luonnonsuojelusta, ekologiasta ja villieläimistä.

Kurssi sisältää erikoistuneita moduuleja ja käytännön kokemuksia, joissa opiskelijat saavat osaamista ja tietämystä sellaisilla aloilla kuin lajien tunnistaminen, elävät ansastustekniikat, väestöjohtaminen ja strategiat, joilla lajit ja biologinen monimuotoisuus voidaan tehokkaasti säästää.

Alan työ laajentaa tietämystänne säilyttämisestä, ekologiasta ja villieläimistä, ja viimeisen vuoden väitöskirjatyössä on tilaisuus sisällyttää ekologinen kenttätyö. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä luennoitsijoiden kanssa relevanttien ainutlaatuisten tutkimuskokemusten kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nantwich
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Centre Reaseheath
Verkkosivusto
Puhelin
(+44)1270 613284