University for the Creative Arts

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Esittelyssä University for the Creative Arts

 • Olemme tarjonneet luovaa koulutusta 160 vuotta
 • Olemme toiseksi suurin luovan koulutuksen tarjoaja Euroopassa
 • Perustuu luonnonkauniisiin Surreyn ja Kentiin, meillä on kampuksia Canterburissa, Epsomissa, Farnhamissa ja Rochesterissa
 • Tarjoamme esiopetuksen, perus- ja jatkotutkintoa seuraavan sukupolven mainoksille
 • Luovan teollisuuden kauppakorkeakoulumme on ensimmäinen laatuaan Britanniassa.

Luovan teollisuuden ytimessä

Erityisenä taiteen laitoksena olemme 100% luovia. Opiskelijamme kehittävät taitojaan ja ajattelua ympäristöissä, jotka toistavat luovan teollisuuden studiot, taiteen, liiketoiminnan ja tekniikan kursseilla toimivien kurssien rinnalla.

Oscar-palkittujen elokuvantekijöiden ja animaattoreiden, maailmankuulujen muotisuunnittelijoiden, televisionjohtajien ja Turner-palkintoehdokkaiden joukossa on vain joitain UCA: n korkean tason tutkinnon suorittaneista, jotka ovat rikastuttaneet maailmaa luovilla kyvyillään. Kokenut, teollisuuteen liittyvä akateeminen henkilökunta opettaa ja opastaa, opiskelijamme hyötyvät opiskelemisesta Ison-Britannian korkeimman tason luovan asiantuntijan palveluksessa.

Maineemme

Viime vuoden aikana olemme vakiinnuttaneet asemamme Yhdistyneen kuningaskunnan parhaiten luovana asiantuntijana:

 • The Times ja Sunday Times Good University Guide 2019 ovat meitä nimittäneet vuoden moderniksi yliopistoksi .
 • Sijalla 25 taulukossa ”Taulukot”, joka identifioi kolmenkymmenen parhaan Yhdistyneen kuningaskunnan instituutiot useiden liigataulukoiden keskimääräisen sijoituksen perusteella.
 • The Guardian League Table 2020 sijoittaa meidät 13. sijalle kaikista Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoista.
 • Olemme korkeimmalla sijalla erikoistunut luova yliopisto kaikissa kolmessa Yhdistyneen kuningaskunnan liigataulukossa (The Times ja Sunday Times Good University Guide, Guardian League Table ja Complete University Guide).
 • Olemme Ison- Britannian erikoistunut luovan yliopiston työllistettävyys korkeakoulututkinnon viimeisimmissä kohteissa (DLHE) 2018. 96,9% tutkinnon suorittaneista on joko työssä tai jatko-opinnoissa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.
 • Opiskelijatoimisto on tunnustanut opetuksen laadun ja palkinnut meille "kullan" Opetuksen erinomaisuuden puitteissa.
 • Opiskelijamme voittavat säännöllisesti palkintoja luovissa aineissa. Kuluneen vuoden aikana opiskelijamme ovat voittaneet arvostetut palkinnot luovilla aloilla, mukaan lukien arkkitehtuuri, graafinen suunnittelu, kuvataide, valokuvaus, elokuva, animaatio ja käsityöt.
 • Uusin tutkimusharjoittelukehys (REF 2014) vahvistaa asemaamme kymmenen suurimman taiteen ja suunnittelun tutkimusyhteisön joukossa. Tutkimuksistamme 93% on nimetty kansainvälisesti tunnustettua laatua ja 64% tutkimustiedoistamme luokiteltu maailman johtaviksi. ja kansainvälisesti erinomainen omaperäisyyden, merkittävyyden ja perusteellisuuden suhteen.

The Handheld Shooter

Kansleri - professori Dame Magdalene Odundo DBE

Professori Dame Magdalene Odundo on kansainvälisesti tunnettu keramiikka, jonka töitä on julkisissa ja yksityisissä kokoelmissa ympäri maailmaa. Hänestä tuli UCA: n toinen liittokansleri kesäkuussa 2018 seuraajana Dame Zandra Rhodesista, josta tulee kansleri Emerita.

Valmistuttuaan UCA: n Farnhamin kampuksella, joka tunnetaan sitten nimellä West Surrey College of Art & Design, Dame Magdalene kehitti tekniikan, jolla hän rakentaa kappaleitaan, hyödyntäen perinteisiä Ugandan käytäntöjä ja muita lähteitä, kuten Meksikon keramiikkaa ja kreikkalaista kykladilaista veistosta.

Dame Magdalene oli keramiikan professori UCA Farnhamissa vuosina 2001-2016, ennen kuin hänet vihittiin professori Emeritaksi, ja hän on saanut kunnianosoituksia kulttuuri- ja koulutuslaitoksista Isossa-Britanniassa, Afrikassa ja Yhdysvalloissa.

Kansleri Emerita - Dame Zandra Rhodes DBE RDI

Dame Zandra Rhodes on UCA: n liittokansleri Emerita, joka on aiemmin toiminut ensimmäisenä liittokanslerina vuosina 2010–2018.

Dame Zandra on yksi maailman tunnetuimmista, arvostetuimmista ja mielenkiintoisimmista muotisuunnittelijoista. Hän on rakentanut uransa kovan työn ja päättäväisyyden perustalle, jonka uskomme auttavan ja motivoimaan oppilaitamme menestymään valitussa urassa.

Dame Zandralla on erityinen suhde UCA: n kanssa, kun hän on käynyt yhdessä perustajalaitoksistamme, The Medway College of Design. Hänen äitinsä oli myös yliopiston luennoitsija.

Strateginen visio

Tunnustetaan luovan taiteen, luovien tekniikoiden ja luovan teollisuuden liiketoiminnan globaaliksi viranomaiseksi.

Behind the scenes shot from Martas Martinsones films last shooting day, I got on the production only for the last day to shoot some BTS and help out as 2nd AC

Miksi opiskella UCA: ssa?

Oscar-palkittujen elokuvantekijöiden, maailmankuulujen muotisuunnittelijoiden, televisio-esiintyjien, julkkiskorujen ja Turner-palkinnon ehdokkaiden joukossa on vain joitakin University for the Creative Arts .

Luovien taiteiden erikoistuneena yliopistona olemme luoneet opiskelijoillemme ainutlaatuisen yhteisön, jossa samanmieliset ihmiset voivat osallistua luovaan prosessiin ja inspiroida toisiaan. Kurssien välistä yhteistyötä kannustetaan, kun hienot taiteilijat opiskelevat arkkitehtien rinnalla työskentelevien aloittavien elokuvantekijöiden ja muotisuunnittelijoiden kanssa. Tällä tavoin opiskelijamme hyötyvät altistumisesta useille tieteenaloille.

Opiskelu kanssamme antaa sinulle vapauden löytää oma henkilökohtainen tyylisi voittava yhdistelmä teollisuuteen keskittyviä kursseja, huippuluokan palveluita ja innostavaa asiantuntijahenkilöstöä.

Elämä opiskelijana UCA: ssa

Luovuus on energia, joka ajaa kaikki täällä keksimään, tutkimaan ja tekemään yhteistyötä. Kun opiskelet UCA: ssa, saat mahdollisuuden uppoutua vertaansa vailla olevaan luovaan ilmapiiriin, löytää oman tyylisi ja luoda epätavallisen.

UCA: ssa sinua ympäröivät ihmiset, joilla on samat intohimot kuin sinä. Kampustemme tarjoaa huippuluokan luovia ympäristöjä, joissa on uusimmat laitteet ja resurssit. Jokainen heijastaa siellä tutkittuja aihealueita, luomalla ainutlaatuisia taiteilijoiden, suunnittelijoiden, valmistajien, kirjoittajien ja tutkijoiden yhteisöjä.

Sijainnit

Canterbury

Osoite
UCA Canterbury,
New Dover Road

CT1 3AN Canterbury, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Epsom

Osoite
UCA Epsom,
Ashley Road

KT18 5BE Epsom, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Farnham

Osoite
UCA Farnham,
Falkner Road

GU9 7DS Farnham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Rochester

Osoite
UCA Rochester,
Fort Pitt

ME1 1DZ Rochester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Maidstone

Osoite
The Maidstone Studios,
Vinters Park

ME14 5NZ Maidstone, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Molesey

Osoite
Royal School of Needlework,
Apartment 12a,
Hampton Court Palace

KT8 9AU Molesey, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin